sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Nenäpäivän seksismiä

Anna Kontulan väitöskirja. (pdf)

It’s Easy To Identify A Slut


This one is too funny! It’s an okcupid forum post that reveals more than I could ever blog.

Naistutkimuslistalla närkästystä herätti video Stenu kohtaa nuoren naisen Nenäpäivän merkeissä. Blogikirjoitus aiheesta.

15 kommenttia:

tympeäNörttö kirjoitti...

Vanha kunnon OkCupid... muistan kun liityin sinne varmaan ensimmäisten suomalaisten joukossa, niin heikosti sieltä törmäsi edes "huonoihin" suomalaisiin profiileihin. Mutta lopulta piti lähteä, kun otti liikaa itsetunnon päälle jokaisessa vertailussa sanoma "XYZ is more love/sex experienced than you". Se saitti osaa kyllä todenteolla vittuilla AT-miehelle. ;(

Argh kirjoitti...

Blogi-kirjoitus oli suurinpiirtein asiaa tähän pisteeseen saakka: "Voisiko enää mauttomampaa mainosta olla. Mitä YLE haluaa viestittää sillä, että naureskellaan keski-ikäisen miehen nuoreen tyttöön kohdistamaa ahdistelua. Vastaavassa tilanteessa oikeassa elämässä tyttö olisi voinut vaikkapa soittaa poliisin."

Missähän kohtaa tuossa tapahtui sellaista seksuaalista ahdistelua, että poliisin tulisi siihen puuttua?

Ehkä molempien olisi sitten pitänyt soittaa samantien poliisille, koska ilmeiset suojaikärajat oli tässä ylitetty. Mies oli yli 40 ja ikäeroa yli 20 vuotta, jolloin keskustelua ei saa nykykäytännön mukaan enää jatkaa missään muodossa.

Keski-ikäiseksi tuleminenhan on tässä maassa se pahin miesten harrastama seksuaalisen väkivallan muoto. Kalapuikkoviiksien kasvattaminen on jo sellainen raskauttava asianhaara, että kuolemantuomio todennäköisesti otetaan uudelleen käyttöön jo pelkästään sen vuoksi.

Onneksi Sauli on jo yli keski-iän, jolloin suojaikärajakäytännöt jälleen muuttuvat. Muuten Salekin istuisi jo linnassa, eikä tässä ole sitten kyse mistään presidentin linnasta.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet on sikoja!

brunologi kirjoitti...

Miehet on sikoja!

Koomista settiä. Linkki muuten ei vie ketjun alkuun, joka on täällä.

Vortac kirjoitti...

Real Men Obey!

http://www.youtube.com/watch?v=y4r6MNPMeD8

(Chapin's Inferno-pätkä taas .. en voi mitään, heppu selittää kaiken niin nasevasti ja hyvin, eikä kuvia kumartele)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Toi nenäjuttu - aluks aattelin että noniin, kerrankin nähdään asia sukupuolet vaihdettuna käänteiseksi, eli näemme miten julmaa on leikata miespuolisiakin vauvoja, koska ihmiset järkyttyvät yleensä vain jos on naispuoliset vauvat kyseessä - niin tällä tavoin samoja argumentteja käyttämällä saadaan ihmiset tajuamaan, että hetkonen, miksi tyttöjen ympärileikkaus saa meidät näin järkyttymään, varsinkin jos joku puolustaa sitä tollasilla argumenteilla että "kliinisemmän näköinenkin ja kivampi nuolla ku ei oo turhaa kamaa" (eli vastaavilla joita naiset käyttävät miesten ympärileikkauksesta)...

Mutta sitten se lässähti ku se oliki lopussa vaan väärinkäsitys.. äääh. Ja sit se mies vielä ALISTUI ja anto sille ylimäärästä rahaa, ja nieli sen eukon valheen että 5 euroa on ainoa, joka auttaa..

Aargh.

Noh, sellasta se on. Luulin tota vähän rohkeemmaksi videoksi, jossa kerrankin kyseenalaistetaan kaksinaamaisuutta ja tekopyhyyttä oikein kunnolla, ja retostellaan tyttöjen ympärileikkauksella aivan samalla tavalla kuin poikienkin ympärileikkauksella on tähän asti retosteltu.

Sigh.. ehkä joku toinen päivä saamme sellaista kuitenkin nähdä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ja muutenkin ihan alussa käsitin, että se nenäjuttu olis ollu tyttöjen ympärileikkausten PUOLESTA (eli siis niiden leikkausten lisäämiseksi ja hyväksymiseksi normaaliksi jutuksi yhteiskunnassa), mutta sitten se olikin vain tollanen nolo lässähdys-joukki, joka ei paljon naurata, kun tekopyhyys ei tullutkaan kaiken kansan nähtäväksi nasevasti.

Tasa-arvo vain juoksee kauemmaksi tästä maailmasta kun tyttöjen ympärileikkauksia vastaan käydään vaikka minkälaista kampanjaa samaan aikaan kun poikien ympärileikkauksia perustellaan tyyliin 'on kivampi ottaa suihin ympärileikattua penistä' jne.. mutta tyttöjen ympärileikkauksista ei koskaan sanota tollasta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ryyppypäivän tyly loppu - nainen viilsi miestään kasvoihin

Anonyymi kirjoitti...

http://feministipupu.blogspot.com

Siinä joku ymmärtää homman nimen.

Anonyymi kirjoitti...

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000005&conference=1500000000000095&posting=22000000040116475

Jorma kirjoitti...

Heikki Sariola: Kuka tarvitsee ympärileikkauksia?

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tuossa blogissa kyllä niin punavihreätä paskaa ettei mitään rajaa!

Kaikki maailman ongelmat ovat tietenkin valkoisen heteroseksuaalisen miehen syytä ja Afrikassa kaikki olisi hyvin, mikäli imperialismi ei olisi tuhonnut sitä. Ei väliä vaikka Varmasti Etiopiankin ongelmat on kaikki lännen aiheuttamia, vaikka se ei ole koskaan ollut siirtomaa.

- Syltty

Jorma kirjoitti...

Why we are, as we are

"For a Darwinian, life is about two things: survival and reproduction. Of the two, the second is the more significant. To put it crudely, the only Darwinian point of survival is reproduction. As a consequence, much of daily existence is about showing off, subtly or starkly, in ways that attract members of the opposite sex and intimidate those of the same sex."

"Girls have always liked a rich man, of course. Darwinians used to think this was due to his ability to provide materially for their children. No doubt that is part of it. But the thinking among evolutionary biologists these days is that what is mainly going on is a competition for genes, not goods. High-status individuals are more likely to have genes that promote health and intelligence, and members of the opposite sex have been honed by evolution to respond accordingly. A high-status man will get more opportunities to mate. A high-status woman can be more choosy about whom she mates with."

"Danile Nettle and Thomas Pollet, of Newcastle University, recently showed that in Britain the number of children a man has fathered is, on average, related to his income, the spread of modern contraception notwithstanding."

Jape kirjoitti...

Ei päässyt vuosi edes kunnolla alkamaan, kun jo miehiä arvioidaan naisten toimesta:

Yli 3 000 naista arvioi suomalaisen miehen: Suomalainen mies ei puhu edelleenkään, mutta pussaa kylläkin

lyhyt ote:
Suomalaisten naisten mukaan mies arvostaa parisuhteessa luotettavuutta ja läheisyyttä. Seksiä suomalainen mies harrastaa kumppaninsa kanssa useimmissa tapauksissa ainakin kerran viikossa. Lähes puolet suomalaisista miehistä käyttää alkoholia ainakin kerran viikossa. Naisille suunnatun mieskyselyn toteutti Huoltamo.com, joka on vasta avattu, miesten hyvinvointiin erikoistunut uusi verkkomedia.

Yli 3 200 suomalaisnaista vastasi Huoltamo.com:n toteuttamaan mieskyselyyn, jossa selvitettiin, millainen suomalainen mies on kumppanina, parisuhteessa ja sängyssä.

Luotettavuus (71,2 %), huumorintaju (53,2 %) ja huomaavaisuus (33,2 %) ovat miehessä tärkeimpiä piirteitä suurimmalle osalle naisista. Myös älykkyys (30 %), tunteikkuus (23 %) ja kärsivällisyys (21,6 %) viehättävät naisia.


muualla keskustelua:
Suomalainen mies riitelee murjottaen!

Ville kirjoitti...

Ei miehet, ei näin: Mies tunnusti rattijuoppouden naiskaverinsa puolesta Juuassa