maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Varo tärviötä

Heikki Sariola: Kuka tarvitsee ympärileikkauksia?
Poikien ympärileikkaukset salliva laki tuskin menisi läpi eduskunnassa. Korkeimman oikeuden ennakkopäätös sen sijaan mahdollistaa sukupuolielimen silpomisen uskonnon ja tapakulttuurin nimissä. Mikseivät kansanedustajat kriminalisoi myös poikien leikkauksia, tutkija Heikki Sariola kysyy.
Tasa-arvo – myös miesten oikeus

Viikon otsikko: Älä pyöräile tai ratsasta klitoristasi tärviölle

11 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Sariola: "Korkein oikeus pyrki tekemään eron "silpomisen" ja "ympärileikkauksen" välille. "Silpominen" on oikeuden käsityksen mukaan kiellettyä, "ympärileikkaus" ei. Ympärileikkauksessa tervettä kudosta leikataan irti peniksestä. Pikkupojan kyseessä ollessa esinahka on vielä kiinnikasvaneena terskaan, ja se irrotetaan siitä väkivalloin. Ei ole millään tavalla johdonmukaista väittää, ettei tämä olisi "silpomista" mutta tyttöjen ympärileikkaus olisi. On viime kädessä poliittinen päätös, ulotetaanko koskemattomuuden suoja myös poikalapsiin."

Siinä heille, jotka väittävät että poikien ympärileikkaus on vähäpätöinen nipsaus vaan.

Kokemuksen Ruotsista ovat myös lukemisen ja sisäistämisen arvoisia.

Anonyymi kirjoitti...

taitaa tuo pyöräilyn aiheuttama impotenssi yms johtua lähinnä niistä doping-aineista mitä ammattipyöräilijät kasapäin napsii... tutkimushan oli siis tehty ammattilaisilla.

Anonyymi kirjoitti...

Aika paljon auttaa kunnollinen satula ja vaipalliset pyöräilyhousut. Joskus olen huomannut ajettuani tavallisella satulalla ja normaaleilla housuilla pidemmän matkan, että munat on puuduksissa kun veri ei ole päässyt virtaamaan kunnolla. Kunnon välineillä ei ole ollut mitään ongelmia vaikka tuhansia kilometrejä vuosittain ajankin.

Anonyymi kirjoitti...

Italialaisnainen toteuttaa unelmaansa prostituoituna Second Lifessa

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Pravda mainostaa Tulta munille -ohjelmaa. Jutun on kirjoittanut Pirkko Kotiranta. Tietääkö kukaan kuuluuko Pirkko Pravdan femakkomafiaan?

Homo

Jorma kirjoitti...

"Tietääkö kukaan kuuluuko Pirkko Pravdan femakkomafiaan?"

Eivätkö ne kaikki kuulu? Ylenanti, Pravda yms., samaa sontaa eri paketeissa. Helmet ovat harvassa.

No, onneksi on netti. Ainakin vielä.

Nomen Nescio kirjoitti...

Kuului tai ei, ei silla ole mitaan merkitysta. Tai ainakaan tassa yhteydessa. Suomen kansan mielesta tuo "Tulta Munille" kuulostaa asiattomalta, ja vaikka tuota yritetaan mainostaa jotenkin leppoisasti ja "humoristisesti" se sarahtaa monen korvaan. Eli ei tassa ainakaan korot kasva, vaikka siskoja myoten mennaan manipuloimaan tuota palautetta. (Lue: "Hienoa Anne! Lisaa tata!")

Femakoiden ongelma on nyt se etta miten voisivat lietsoa naisia samaan tapaan kuin vaikka aarioikeisto on onnistunut lietsomaan miehia. Voisivat ainakin tutkia Kiinan kulttuurivallankumousta, ja yrittaa hakea siita malleja. Tata nykya tuo ei oikein ota toimiakseen - ehka heilta puuttuu jonkinlainen patriarkaattinen Stalin-symboli. Kuka nainen hyppaa tuollaiseen viittaan? Ruotsissa yritettiin Rosenbergia, mutta han murtui yhta helposti kuin vaneeri-levy.

Jorma kirjoitti...

"Suomen kansan mielesta tuo "Tulta Munille" kuulostaa asiattomalta"

Näiden kouluammuskelujen ja muiden vastaavien jälkeen on pakko epäillä tällaista "tulta munille"-uhkailua huumorina pitävien mielenterveyttä. Pakkohoitoon vaan.

Jorma kirjoitti...

Toisaalta on tietysti hyvä, että femujen hulluus paljastuu karuimmalla mahdollisella tavalla kaikille täysjärkisille ihmisille.

He todellakin tekevät sen itse.

Nomen Nescio kirjoitti...

Niin siitahan on kysymys, ja Ruotsista tiedamme etta femakolle ei edes taivas ole rajana - ja han on aivan vakavissaan. Ehka feministi etsii feminismin kautta suhteellisuustajua, ja rajoja, vahan kuin pieni lapsi.

Nomen Nescio kirjoitti...

Tuota ajatusta jatkaakseni, ehka nimenomaan feminismissa on kysymys patriarkaatiin viimeisesta kuolinkouristuksesta.

Terveisia Tampereelle.