maanantaina, tammikuuta 26, 2009

Sinnemäki jyrää miehet

HS-keskustelu: Sinnemäki: Elvytys antaa rahaa miesvaltaisille aloille ja Elvytys tarvitsee ajatusta

Ja vanha: Sinnemäki pakottaisi isät vanhempainvapaalle

On vaikea ymmärtää, miksi kukaan mies haluaisi äänestää vihreitä.

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rikkaat kokoontuvat Affluencessa

Brittitytöt poikien edellä uuden tekniikan suhteen
-Suhtaudun tähän varsin skeptisesti, sillä omien havaintojeni mukaan naisilla tuntuu varsin harvoin riittävän kiinnostuneisuus tekniikkaan niin paljoa, että nainen oppisi kovinkaan paljoa.

Homo

Jorma kirjoitti...

Pitäisi laittaa Sinnemäki vastakkain irtisanottujen työläismiesten kanssa. Olisi hauska nähdä, kuinka Anni kertoo heille, ettei valtion elvytystoimien pidä ainakaan heitä auttaa, koska heidän sukupuolensa on väärä.

Jorma kirjoitti...

Eikös juuri tullut julki suomalainenkin selvitys, jonka mukaan lapset kyllä pelailevat ja leikkivät erilaisilla vempaimilla ja tietokoneilla, mutta eivät sitten oikeasti tiedä (tieto)tekniikasta tuon taivaallista? Joten pelkästä ajankäytön määrästä ei voi millään päätellä osaamisen tasoa tai laajuutta.

Juki kirjoitti...

Älkää nyt viitsikö lyödä edesvastuutonta enempää. Sanoittihan Sinnemäki Ultra Bran kappaleet mm. jäätelöautoista ja leipälaatikoista. Kyllä Sinkku varmasti sillä perusteella jo ymmärtää elämän kovat raliteetit ja miesvaltaisten alojen helpot olot sekä turhan korkeat palkat. Joutaakin auttaa vain naisvaltaisia aloja.

Anonyymi kirjoitti...

Sinnemäki kaipasi uutisen mukaan sukupuolivaikutusten arviointia ja oli sitä mieltä, että elvytys kohdistuu miesvaltaisille aloille. Sinnemäen mielipide on faktisesti todistettavissa oikeaksi, sillä niinhän se on - tosin on eri asia, mitä järkeä on havainnoida ja todeta itsestäänselvyyksiä.

En oikein ymmärrä, mistä esim. nimimerkki "Jorma" voi päätellä, että Sinnemäki olisi epäämässsä avun esim. irtisanotuilta työläismiehiltä - sukupuolivaikutusten arvioinnin ehdottaminen ei käsittääkseni tätä tarkoita? Voihan Suva päätyä sellaiseenkin lopputulemaan, että nimenomaan miesvaltaisia aloja kannattaa elvyttää?

Pidän kyllä henk. koht. Suva-menettelyä melko turhana tässä tapauksessa - ihan maalaisjärjellä on todettavissa, että vientiteollisuus on miesvaltaista ja sitä elvyttämällä on mahdollisuus saada lisää rahaa kansantalouteen (tai ylläpitää nykyinen volyymi). Sillä (lisä)rahalla ylläpidetään myös naisvaltaiset työpaikat ja luodaan tosinaan uusia.

Toisaalta saattaisi olla hyvä, että joku Suva-toimikunta tämän tietyille kansanedustajille raporttitasolla ihan rautalangasta vääntäisi.

Jorma kirjoitti...

Tutkija: Monet ihmisoikeusrikkomukset sivutetaan uskonnon nimissä

Toivottavasti tämä huomioidaan myös poikien ympärileikkausten kohdalla.

"En oikein ymmärrä, mistä esim. nimimerkki "Jorma" voi päätellä, että Sinnemäki olisi epäämässsä avun esim. irtisanotuilta työläismiehiltä - sukupuolivaikutusten arvioinnin ehdottaminen ei käsittääkseni tätä tarkoita?"

Järkeä voi käyttää, kun sitä on. Miksi kyseinen femu itkisi suva-arvioinnin perään, jos hän hyväksyisi sen, että elvytys kohdistuu niille aloille, jotka ovat laman vaikutuksesta eniten kärsineet, eli miesvaltaisille aloille?

Jorma kirjoitti...

Alcohol makes men BETTER in the bedroom, scientists claim

Jorma kirjoitti...

Nina Mikkonen: ”Kiusaaminen ajoi naiset pois kotoa”

korjaus kirjoitti...

"Sanoittihan Sinnemäki Ultra Bran kappaleet mm. jäätelöautoista ja leipälaatikoista".

Väärin. Kappaleen sanoitti Ville Putro.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Vauvaa+ja+ty%C3%B6t%C3%A4+ei+voi+yhdist%C3%A4%C3%A4++Kahta+poikaa+kotona+hoitava+kampaaja+Nina+Mikkonen/NYT200402209m2j

Ville kirjoitti...

Jorma: "Tutkija: Monet ihmisoikeusrikkomukset sivutetaan uskonnon nimissä

Toivottavasti tämä huomioidaan myös poikien ympärileikkausten kohdalla."

Niinhän sitä luulisi. Ihmisoikeusliitto kannattaa poikien ei-lääketieteellisten ympärileikkausten sallivaa lakia.

On siinä sekaisin oleva liitto. Ensin puhutaan kauniisti mm. seuraavaa (otteet täältä, .doc):

-poikien ympärileikkausta on arvioitava nimenomaan asianomaisen lapsen ja hänen etunsa sekä oikeuksiensa kannalta

-Erityistä merkitystä on perustuslain 7 §:n 3 momentissa suojatulla henkilökohtaisella koskemattomuudella... Perustuslain ... mukaan henkilökohtaiseen koskemattomuuteen ei saa puuttua ilman laissa säädettyä perustetta. Laista nimenomaisesti ilmenevää erityistä perustetta ... ei Suomessa ole. Merkitystä on myös perustuslain 10 §:ssä turvatulla yksityiselämän suojalla, ... muun muassa oikeus määrätä itsestään ja ruumiistaan.

-... vähäinenkin lääketieteellinen toimenpide voi merkitä perus- ja ihmisoikeuksien loukkausta, jos se tehdään ilman asianmukaista suostumusta. Ihmisoikeusliitto pitääkin sinänsä selvänä, että poikien ei-lääketieteellinen ympärileikkaus loukkaa lapsen henkilökohtaista koskemattomuutta, yksityiselämän suojaa sekä itsemääräämisoikeutta siinä tapauksessa, että pienellä lapsella ei ole ollut mahdollisuutta ilmaista mielipidettään tai edes muodostaa käsitystä toimenpiteen merkityksestä itselleen.

Lopuksi kuitenkin päädytään heikomman yksilön oikeuksien ja koskemattomuuden polkijaksi, vieden samalla yksilön oikeus arvioida, punnita, miettiä asiaa, päättää ja tehdä valinta itse.

Anonyymi kirjoitti...

Berlusconin mielestä raiskaukset ovat naiskauneuden syytä.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1637719

Mikko Ellilä kirjoitti...

Naispuolinen taksikuski kirjoittaa tällaista:

http://nainenratissa.blogspot.com/

maanantai, tammikuu 26, 2009
Toinen virallinen salakielemme

En ole joutunut puhumaan ruotsin kieltä oikeastaan ollenkaan sitten opiskeluaikojen. Tässä yhtenä iltana minulle selvisi, mihin sitä voi käyttää. Se voi olla salakieli.

Kyytiin tuli kaksi pimua kahden ulkomaalaissyntyisen nuoren miehen kera. Etupenkille istunut nainen kysyi minulta heti: "Talar du svenska?" "Ja, lite. Hur så?" heitin vastakysymykseksi. Takapenkin kundit osasivat kuulemma hiton hyvin englantia sekä jonkun verran suomea, joten nainen halusi puhua kanssani ruotsia.

Eipä siihen aikaan yöstä mitään elämää suurempia kysymyksiä käsitelty - varsinkaan ruotsiksi - mutta oli minulla hieman hymyssä pitelemistä, kun mimmi kertoi illan suunnitelmistaan, kundien ollessa takapenkillä täysin kysymysmerkkeinä: "Vi ska inte knulla med dem, bara dricka."

kirjoitti nainen ratissa

Anonyymi kirjoitti...

"On vaikea ymmärtää, miksi kukaan mies haluaisi äänestää vihreitä."

Ehkä siksi, että moni vihreä suhtautuu miesten asevelvollisuuteen kriittisesti.

Jorma kirjoitti...

"Ehkä siksi, että moni vihreä suhtautuu miesten asevelvollisuuteen kriittisesti."

Sepäs mahtavaa. Mitä he ovat sitten oikeasti tehneet tämän miehiin kohdistuvan sukupuolisyrjinnän lopettamiseksi?

Anonyymi kirjoitti...

"Sepäs mahtavaa. Mitä he ovat sitten oikeasti tehneet tämän miehiin kohdistuvan sukupuolisyrjinnän lopettamiseksi?"

Käyttäneet eduskunnassa asevelvollisuutta kritisoivia puheenvuoroja toisin kuin keskustan kalapuikkoviikset, joiden mielestä armeija on miesten koulu.

Jorma kirjoitti...

Että oikein puheita on pidetty. Mitään ei ole vaan oikeasti tehty asian korjaamiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Että oikein puheita on pidetty. Mitään ei ole vaan oikeasti tehty asian korjaamiseksi."

Toivottavasti olet tietoinen siitä, että Suomessa lait säätää eduskunta. Siellä tästä asiasta pitää keskustella. Vihreät ovat tehneet kaikista puolueista eniten tämän miehiin kohdistuvan sukupuolisyrjinnän lopettamiseksi. Suomessa vaan ei poliitikkojen ja kansan tahto riitä toisenlaisen järjestelmän luomiseksi.

Tiedätkö sinä, mitä mieltä kansanedustajasi on asevelvollisuudesta?

Jorma kirjoitti...

"Vihreät ovat tehneet kaikista puolueista eniten tämän miehiin kohdistuvan sukupuolisyrjinnän lopettamiseksi."

Mitä ovat tehneet? Yhtään tekoa ei ole tullut vieläkään esille. Puhetta maailmaan mahtuu loputtomasti, mutta ilman tekoja se ei riitä mihinkään.

"Tiedätkö sinä, mitä mieltä kansanedustajasi on asevelvollisuudesta?"

En omista kansanedustajaa.

Jorma kirjoitti...

Kyllä se Vihreiden ns. track record on miesten kannalta niin karua kertomaa, ettei sitä yhdellä tai edes kahdella puheella, varsinkin kun niiden todellinen ydin on armeijanvastaisuudessa, eikä miesten oikeuksien edistämisessä, millään paikata. Miinuksen puolelle jäädään ja reilusti.

Buji kirjoitti...

Tuskin Sinnemäki on niin tyhmä, ettei ymmärtäísi miesvaltaisen teollisuuden hankkivan rahat myös naisvaltaiselle julkiselle sektorille. Haluaa vain napata elvytysrahoista muutaman kymmenen miljoonaa naisjärjestöjen matka-avustuksiin.

Nomen Nescio kirjoitti...

Saisiko tuohon lähdettä milloin ja miten Vihreät ovat ottaneet kantaa miesten asevelvollisuuteen. Eli ovatko tosiaan oikein puhuneet miesten "sukupuolisyrjinnästä", tuo tuntuu kyllä nykyajan zeitgeistissa aika uskomattomalta. Jopa, vaikka kyseessä olisi populistinen veto.

Eli jo tuollaista on tosiaan tapahtunut, tuon saisi helposti kaivattua eduskunnan päytäkirjoista, jotka löytyy netistä.

Eli saisiko vielä niitä lähteitä? Kuka, miten ja milloin?

Nomen Nescio kirjoitti...

Pahoin pelkään ettei mitään lähdettä irtoa. Tuon ylläolevan anonyymin toteamuksen voinee kai laittaa siihen samaan mappiin, jossa lukee: "Feministinen monopoli julkisessa tasa-arvossa, ja julkiset kannanotot koskien miesten sukupuolista tasa-arvoa".

Se on eräänlainen huhu mappi.

Anonyymi kirjoitti...

"Puhetta maailmaan mahtuu loputtomasti, mutta ilman tekoja se ei riitä mihinkään."

Kuinka oikeassa oletkaan, Jorma "on se niin häpeällistä" Jorkkelainen. Ainakin sinusta puhetta lähtee. Miten lienee tekojesi laita. Ai niin, sinunhan ei tarvitse tehdä mitään, ottaa vastuuta mistään, koska vihreät ja naisetkaan eivät tee mitään. Muutenhan voisi kysyä, miksi ihailemasi kalapuikkorintama ei edes puhu asevelvollisuudesta miesten syrjintänä, mutta sehän olisi taas miesten syyllistämistä.

On se niin väärin.

Kyllä niin paljon jormat kärsiä saa.

Arhi Finnsanity kirjoitti...

Onneksi Sinnemäki saa vähitellen länkeen uudemmilta vihreiden naisjäseniltäkin.

Sinnemäki ei edusta vihreiden perusajatuksia, ja jos voin ennustaa oikein, hän siirtyy vielä Kokoomukseen, on sen verran oikeistolainen machopoliitikko.

tikka kirjoitti...

jorma, mitä mystisiä tekoja odotat vihreiltä miesten asevelvollisuuden poistamiseksi?
puheenvuorot, aloitteet, välikysymykset ym ovat käsittääkseni poliitikkojen oikeaa ja asianmukaista työtä. suomessa kun asioita ajetaan puhumalla ja päätetään sopimalla - ei esim väkivalloin. siksi en ymmärrä miksi viisit vähätellä vihreiden tekemää työtä miesten asevelvollisuuden poistamiseksi (olettaen että anonyymin kommentti on totuuspohjainen). samalla logiikallahan kaikkia eduskunnassa ajettavia asioita pitäisi vähätellä "pelkkänä puheena".