perjantaina, helmikuuta 06, 2009

Älä syyllistä äitiä

Vapiskaa feministit! Vasemmistoliitto laatii miespoliittisen ohjelman

Juu, kyllä nyt on feministeillä vellit pöksyssä.

Toisilla on pointtia, toisilla ei
Katsoin muuten maanantaina Voimalan. Ei olisi pitänyt. Yhdessäkin Henry Laasasessa on jo yksi liikaa, ja nyt ruudussa muuan Timo Hännikäinen (mm. runoilija) itki ja valitti, kun naiset ei anna. Tyyppi totesi naama peruslukemilla vihaavansa naisia, koska nämä pihtaavat. Voi Timotimotimo. Katso peiliin, kuuntele itseäsi ja mieti, mistä johtuu että sulle ei irtoa.

Mistä helvetistä näitä miehiä oikein tulee? Menkää pois.
Joka neljäs työtön yksinhuoltaja työttömyysloukussa
joka neljäs työtön yksinhuoltaja elää paremmin tuilla kuin pienellä palkalla.
Se on kauhea loukku, kun tuet vaan on liian suuret. Kielenkäyttö ylläpitää kuvaa yksinhuoltajista suuresti sorrettuna ryhmänä.

Päihdeäitien pakkohoito vaatii myös eettisten arvojen pohdintaa
(Kirjoittaja on lääketieteellisen etiikan professori Turun yliopistossa.)
Vanhemmilla on myös vapaus välittää jälkeläisilleen vialliset geeninsä ja epäterveelliset elämäntapansa, vaikka seurauksena olisi vakava tai jopa henkeä uhkaava sairaus. Näin on osittain siksi, että yhteiskunnan rajoitusten ja pakkotoimien katsotaan merkitsevän tällä henkilökohtaisen elämän ydinalueella moraalisessa ja psykologisessa mielessä suuria – ehkä kohtuuttomiakin – menetyksiä ja uhrauksia.

Pakkokeinojen käyttäminen lapsen edun turvaamiseksi tuntuu eettisesti arveluttavalta ja ylimitoitetulta. Miten varmistamme esimerkiksi sen, että pakkohoitoon ei joudu henkilöitä, jotka eivät sinne oikeasti kuuluisi? Miten vältymme perättömiltä ilmiannoilta ja alkoholia raskauden aikana kohtuullisesti käyttävien naisten leimautumiselta?

Pakollinen huumetestaus osana äitiysneuvolatoimintaa olisi eettisesti kyseenalaista jo yksinomaan siksi, että se sisältää ajatuksen, että odottava äiti on epäilty päihdeäiti, kunnes toisin osoitetaan.
Hyvä tavaton! Kuka on mennyt ehdottamaan äitien syyllistämistä. Tärkeintä kuitenkin on, että työttömyysloukussa elävää narkkari-alkoholisti äitiä ei vain syyllistetä ja aiheuteta hänelle huonoa omatuntoa.

38 vuotta nuorempi tyttöystävä jätti Frederikin

Lähes jokainen mies on syrjitty
Löytyykö listalta keskustelijoita, joita kiinnostaa se varsinainen asia vastapuolen edustajien dissaamisen sijasta?

On tullut selväksi, että maailmassa on ihmisiä, jotka eivät pidä Pasi Malmesta. Voidaanko siirtyä eteenpäin? Miten olisi nyt sen asia puhumisen kanssa? Vai pistetäänkö tämä keskustelu jäihin hedelmättömänä Pasi Malmen dissaajien ansiosta? Sillä tavallako siellä tiedemaailmassa on tyypillistä toimia - tukahduttaa keskustelu asiasta keskittymällä yhden ihmisen lokaamiseen ja vielä tämän selän takana? Vai edustaako tämä linja jotakin ideologisesti värittyneempää tahoa?

Pitääkö mun kutsua Pasi Malmi tähän mukaan?

päällimmäiseksi mauksi jäänyt suuhun havainto siitä, miten miesten tasa-arvon epäkohdista puhujaa lähinnä haukutaan runsaasti ja anteeksipyytelemättömästi - feministien toimesta. Yhtäkään haukutun miehen väitettä ei ole edes esimerkinomaisesti kumottu, omia huikeita tieteellisiä meriittejä esitelty tai oikein mitään muutakaan itse asiasta tai väitteistä sanottu.
Harvinaisen fiksunoloinen 21-vuotias nainen.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoittaako tuo profiilin Henry YTM ylemmän tason miestä?

Henry kirjoitti...

"Tarkoittaako tuo profiilin Henry YTM ylemmän tason miestä?"

Joku skeptikko saattaisi väittää, että se tarkoittaa yhteiskuntatieteiden maisteria, mutta jos saan lukijat vakuuttumaan sen tarkoittavan ylempitasoista miestä, niin blogin uskottavuus kasvaa. Nimittäin ylempitasoisen miehen tekemät tutkimukset ovat uskottavia, koska niiden motiivina ei ole katkeruus ja ruikuttaminen, jotka pilaavat ATM:n tutkimukset.

tpjs kirjoitti...

Fiksun oloinen nuori nainen, tosiaan, mutta surullisella tavalla tuo kommenttiosasto myös osoitti sen, miten naisten valtaenemmistö suhtautuu siihen, että joku nainen uskaltaa ajatella itsenäisesti.

Jorma kirjoitti...

Kesken tutkimuksen syrjityksi

Asevelvollisuuslaki syrjii miehiä

Jorma kirjoitti...

Mies etsii tasa-arvoa

"Viime viikolla Suomeen perustettiin yhdistys ajamaan miesten tasa-arvoa."

"Väittelijä Pasi Malmi on yksi 2007 julkaistun teoksen Mies vailla tasa-arvoa kirjoittajista. Kirjasta nousi pieni kohu, kun siinä syyllistettiin naisia miehiin kohdistuvasta sorrosta. "

Itse asiassa ei syytetty. Kyllähän naisillakin on vaikutusta siihen, millainen yhteiskunta on. Lisäksi tasa-arvopoliitikan sijasta harjoitettu yksisilmäinen naisasiapolitiikka on estänyt miesten ongelmien näkemisen ja hoitamisen.

Anonyymi kirjoitti...

Hehheh kyllä malmi tykittää aika hyvin :D

"Toiminta miesten tasa-arvoa korostavissa yhdistyksissä koituu Malmin mielestä lopulta naisten hyväksi. "Kun miehet tiedostavat itseensä kohdistuneen syrjinnän, niin sen jälkeen he huomaavat myös naisten syrjinnän", Malmi sanoo."

- Syltty

Jorma kirjoitti...

”Värnplikten förtrycker männen”

"kvinnans euro är åttio cent"

Ei hyvää päivää.

Henry kirjoitti...

Turun Sanomissa näyttäisi olevan kaikista miesvihamielisimmät toimittajat.

Vortac kirjoitti...

Onpas tämä blogi muuttunut ulkoasultaan.

Juu, tuo nainen vaikuttaa sellaiselta ihmiseltä, jonkalaisia normaalisti olettaisin ihmisten tavallisessa maailmassa olevan. Olivatpa he naisia tai miehiä, kyllä tosiasiat täytyisi pystyä havaitsemaan. Hienoa ja toivoaherättävää, että tuollainenkin yksilö sentään on olemassa.. ehkä heitä on sitten muitakin. Niinkuin esimerkiksi bloginpitäjä 'Kim' ja vanha kunnon 'KellyMac' (jonka blogi ei näytä enää tosin toimivan).

Itseasiassa olen hiukkasen yllättynyt, miten suurella voimalla ja laaja-alaisesti muutos on vihdoinkin lähtenyt käyntiin kohti sellaista tasa-arvoa, josta voivat nauttia yhtä lailla niin miehet kuin naisetkin. Aika lupaavalta näyttää tulevaisuus nyt..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Juu, tuo nainen vaikuttaa sellaiselta ihmiseltä, jonkalaisia normaalisti olettaisin ihmisten tavallisessa maailmassa olevan. Olivatpa he naisia tai miehiä, kyllä tosiasiat täytyisi pystyä havaitsemaan. Hienoa ja toivoaherättävää, että tuollainenkin yksilö sentään on olemassa.. ehkä heitä on sitten muitakin."

Vahvistan. Ei ole ainoa lajiaan. Itse
olen jo tuohon "asioita tajuavaan naiseen" onneksi törmännyt lähemminkin, ja rehellisesti sanoen ensitutustuminen oli kuin olisi joutunut johonkin satukirjaan.

Sitten olen törmäillyt myös puolitajuaviin. Tämä linkattu tyttönen liene jossain sieltä väliltä.

Bmad

Ville kirjoitti...

Päihdeäitien pakkohoito vaatii myös eettisten arvojen pohdintaa

Hesari loistaa. Tämä vieraskynän alla käyty keskustelu on poistettu.

Jukka kirjoitti...

Veikko Launis. Huh huh. Tuo on jo sairasta. Ei luulisi edes että yliopistosta läytyy tuollaista teeskentelijää.