tiistaina, helmikuuta 17, 2009

Ei aivoaktiviteettia

Tutkimus: bikinit saavat miehen näkemään naisen esineenä
Niiltä miehiltä, jotka alkutestin mukaan olivat vihamielisen seksistisiä, ei löytynyt kuvien katselun aikana lainkaan aivoaktiviteettia, joka osoittaisi heidän näkevän bikineihin puetun naisen ihmisenä, jolla on ajatuksia ja aikomuksia.
Miesporukka löi vetoa Essi Pöystin iskemisestä. Siitä syttyi tulinen rakkaussuhde.
- Olen hitaasti lämpenevä nainen. Minuun ovat aina vedonneet itsevarmat kaverit. Monesti epävarmat miehet ovat tulleet sanomaan, että he ovat katsoneet minua pitkään, mutta eivät uskaltaneet tehdä aloitetta. Sellainen ei sytytä.
Outo uskonlahko: Israelilaismiehellä 32 puolisoa ja 89 lasta
Naiset ovat jumalallisena olentona pitämänsä viisikymppisen Ratzonin luona vapaaehtoisesti, ja he ovat tatuoineet itseensä johtajansa nimen ja kuvia.
Timo Hännikäinen

Kuukautiset vai täysi euro?

12 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Kuukautiset vai täysi euro?"

Samasta työstä maksetaan naisille ja miehille samaa palkkaa

On se kumma, miten tämä ei mene jakeluun.

Jorma kirjoitti...

"Jotkin Fisken kollegat haluaisivat testata naisia kalliiden autojen vieressä seisovien miesten kuvilla; heidän mukaansa naisen stereotyyppinen tarve etsiä elättäjää, voimaa ja valtaa voisi vaikuttaa tuloksiin.

Fisken mukaan tuloksia tuskin saataisiin, koska naiset reagoivat miehiin yleisesti tulkitsemalla heidän ajatuksiaan, mielenkiinnonkohteitaan ja yrittämällä miellyttää heitä."

Höpöhöpö. Miehet vain ovat seksin ja naiset materian perässä. Ei siinä sen kummempaa ole.

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.vartti.fi/artikkeli/3488be80-0589-4bc7-be97-88c625dcfd87

Kaduilla partioivat nuorisotyöntekijät törmäävät aika ajoin ikävään ja vähän puhuttuun ilmiöön: Nuoret, alaikäiset tytöt kaupittelevat itseään kaduilla.

Toistakymmentä vuotta katutyötä tehnyt Walkersin toimintavastaava Mauri Mujunen myöntää, että ilmiö on vuosien varrelta tuttu. Hänen näkemyksensä mukaan siihen liittyy usein huumeidenkäyttö. Seksiä myymällä kerätään rahaa huumeisiin.

- Yleensä se on joku porukka, joka laittaa nuorimmat tytöt asialle. Sillä tehdään bisnestä, se on ihan puhdasta hyväksikäyttöä. Yleensä se liittyy huumeidenkäyttöön, ja jos nuori tyttö on koukussa huumeisiin, niin hänet on helppo houkutella mukaan. Sitä näkyy niin maahanmuuttajien kuin myös kotimaisten porukoiden keskuudessa.

Kadulla partioiva Katuluotsin nuoriso-ohjaaja Jari Miettinen ei ole itse nähnyt seksiä myyviä tyttöjä, mutta on tietoinen ongelmasta.

- Se on ongelma siinä missä muutkin ongelmat kadulla. Harvemmin me sitä nähdään, enemmänkin asiasta vaan kuulee. Jos törmätään nuoreen prostituoituun, niin ilman muuta puututaan asiaan ja keskustellaan.

Miettinen päivystää Kampin kaduilla ja Rautatieaseman lähettyvillä.

- Omiin silmiini ei ole osunut yhtään itseään kaupittelevaa tyttöä. Voisi kuvitella, että esimerkiksi Sörnäisten kulmilla heitä olisi enemmän, Miettinen veikkaa.

Myynti siirtynyt enimmäkseen nettiin

Poliisin arvion mukaan suuri osa tapauksista, joissa nuorelta on ostettu seksiä, ei tule ilmi. Rikosylikomisario Marja Vuennon mukaan on harvinaista, että seksin myyntiä esiintyy kaduilla. Se on siirtynyt enimmäkseen internetiin.

- Mutta onhan sitä aina ollut. Itse olen aloittanut poliisina 1970-luvulla, ja jo silloin tytöt myivät itseään rautatieaseman lähettyvillä. Se on yksi keino tienata, Vuento muistelee.

Jorma kirjoitti...

"Harvemmin me sitä nähdään, enemmänkin asiasta vaan kuulee."

Eli loppujen lopuksi on vain toisen tai kolmannen käden tietoa. Ei siis vaikuta kovinkaan yleiseltä.

"Yleensä se liittyy huumeidenkäyttöön, ja jos nuori tyttö on koukussa huumeisiin, niin hänet on helppo houkutella mukaan."

Eli ongelmana ovat huumeet, ei seksipalvelujen kauppa sinänsä.

Anonyymi kirjoitti...

A married Chinese businessman who could no longer afford five mistresses held a competition to decide which one to keep.

But the contest took a fatal turn when one of the women, eliminated for her looks, drove the man and the four other competitors off a cliff, Chinese media reported.

Homo

Anonyymi kirjoitti...


Tämä puhe järkytti ministerin itkemään!


Homo

Jape kirjoitti...

Villin seksin vaara: penismurtuma

ATM:llä ei linene vaaraa...? :)

Anonyymi kirjoitti...

"Oon vissiin nähnyt tv:ssä..."
18.2.2009 6:00

Tapani Kansan, Jutta Urpilaisen ja Harri Ollin kasvot olivat useimmalle missifinalistille liian vaikeita tunnistettavia.

Iltalehti haastoi Miss Suomi 2009 -titteliä tavoittelevat finalistit leikkimieliseen tunnistustehtävään. Missien piti kertoa, kuka heille näytetyssä kuvassa on ja mistä kyseinen henkilö tunnetaan.

Menestys ei ollut kehuttava, sillä kymmenestä kaunottaresta vain kolme tiesi, keitä ovat laulaja Tapani Kansa, SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja mäkihyppääjä Harri Olli.

Jape kirjoitti...

Tälläkö ratkeaa eräs tasa-arvo-ongelma?

Tupakoiva nainen kuolee nuorempana kuin savuton mies

[...]
Naiset elävät joka puolella maailmaa pidempään kuin miehet. Sauhuttelu vie tämänkin edun. Tutkimukseen osallistuneet tupakoivat naiset nimittäin kuolivat nuorempina kuin savuttomat miehet.
[...]

Anonyymi kirjoitti...

Landover Baptist Bible Quizzes

Anonyymi kirjoitti...

Kunnianhimoinen nainen ja lusmu mies

Vortac kirjoitti...

On se kumma, miten tämä ei mene jakeluun.

No, kun tuntee naisten ajattelumaailman, femakkojen valheellisuus-labyrintit, yhteiskunnan tekopyhyyden ja valtaapitävien motiivit, se ei ole itseasiassa ollenkaan kummallista.

- Vortac