torstaina, helmikuuta 19, 2009

Kiinassa

Kiina:
Ystävänpäivä tuli ja meni, enkä osannut lainkaan arvata, että se on Kiinassa niin iso juttu. Sain viettää illan yksin asunnossani, sillä täällä pariskunnat hempeilevät ystävänpäivänä turhia säästelemättä. Feminismi tuntuu olevan täällä päin täysin vieras käsite, ja siksi ystävien seuraa oli tuona iltana erittäin vaikea löytää: jokainen tyttöystävä odotti miehensä hemmottelevan hänet piloille vain ja ainoastaan sukupuoleensa vedoten. Kuulin jopa, että eräs kiinalaisnainen oli haukkunut miesystävänsä pystyyn kuultuaan kämppiksensä saamista suklaista, kukista, ravintolaillallisesta ja punaviinistä. Toki vastaavia odotuksia on varmasti myös monilla suomalaisnaisilla, mutta en usko, että Suomessa ystävänpäiväodotukset ovat keskimäärin ihan yhtä korkealla.
Seksi puhututti kirkkokansaa

Naissotilaiden raskaudet hiertävät puolustusvoimissa

Birdy

8 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Tehoaako nalkuttaminen?

Jorma kirjoitti...

"Birdy"

Tuolla ajatus- ja arvomaailmalla selibaatin ylläpitäminen voi olla yllättävän helppoa.

Anonyymi kirjoitti...

A-talk TV1 to 19.2. klo 21.05

Isät perhevapaille!

Vieraina kansanedustajat Ville Niinistö ja Harri Jaskari sekä asiantuntijat Ralf Sund STTK:sta ja Anu Sajavaara EK:sta.

Henry kirjoitti...

Maria! ohjelmassa
Nelonen Klo: 22.00 Pvm: 19.02.2009
"Pakkoselibaatistaan kirjan kirjoittanut Timo Hännikäinen kertoo, miltä tuntuu kun naista ei vain saa - mikä eteen, pakollinen bordellipalvelus naisille?"

TV2 Klo: 22.35 Pvm: 19.02.2009
Itsetuhoon ja ihmisvihaan ajautuneet nuoret miehet ovat käveleviä aikapommeja - jotka voidaan myös purkaa. Toimittaja Leena Reikko.

Puoliso ei enää kiihota kirjoitti...

http://keskustelut.iltasanomat.fi/thread.jspa?threadID=15419

Anonyymi kirjoitti...

Suburban amis

Anonyymi kirjoitti...

Taas näitä:

Tampereen asematunnelissa tapahtuneeksi väitetty raiskaus kummastuttaa tamperelaisia kadunmiehiä ja poliiseja.

Tamperelaisnainen ilmoitti poliisille, että hänet raiskattiin asematunnelissa viime perjantain ja lauantain välisenä yönä kello kaksi.

Tuohon aikaan tunnelissa liikkuu paljon jalankulkijoita ja autoja. Kukaan ei auttanut uhria. Raiskauksen näkijöitä ei ole ilmaantunut.

- Sitä ihmettelemme mekin, sanoo rikoskomisario Pasi Nieminen.

Valvontakameroiden kuvista ei ole ollut apua.

- Valvontakameroiden kuvat on katsottu. Niistä ei ole saatu vahvistusta epäilylle.

- Tässä vaiheessa ei ole muuta erityisempää näyttöä, kuin naisen sana. Heikko lenkki on henkilön muistamattomuus ja vahva alkoholinkäyttö. Muistikuvat ovat melko hatarat.

Naisen kertoman mukaan noin 25-vuotias huonosti suomea puhuva mies raiskasi hänet asematunnelissa. Miehellä on mustat kiharat hiukset ja poikkeuksellisen iso nenä.

Nainen kertoi, että mies piti hänen käsiään selän takana, riisui housut ja raiskasi hänet. Koko tilanne oli ohi minuutissa.

Jos tieto minuutin kestosta pitää paikkansa, niin teko on tapahtunut sangen nopeasti, kun ottaa huomioon henkilöiden talvivaatetuksen. Minuutti on lyhyt aika, jos uhri vielä kamppailee vastaan.Homo

Ville kirjoitti...

Birdy: "Lähes jokainen miehistä tietää tappelusta ja oikeaoppisesta lyömisestä (valitettavasti!) enemmän kuin nainen. Jos pariskunnalle tulee fyysinen matsi, keskimäärin fyysisesti isompi/vahvempi voittaa. Tätä vasten tuon tutkimuksen esiintuoma miesten suurempi pelko väkivallan uhriksi joutumisesta hämmentää."

Aika ajoin saamme lukea uutisia miestä selkään puukottaneesta naisesta. Olisiko tässä sitä pelkoa? Tieto siitä että heikompi osapuoli käyttää jotain esinettä sekä tapaa jolla "voittaa" vahvemmaksi oletettu osapuoli.