torstaina, helmikuuta 12, 2009

Naiset parittajina

HS:
Armeijaa ja ilotaloa ei voi rinnastaa toisiinsa

Toimittaja Jaana Pesonen oli haastatellut runoilija ja kirjailija Timo Hännikäistä (HS 11. 2.), joka on kirjoittanut pamfletin nimeltä Ilman.

Ihan hyvä aihe sinänsä tuo seksin puute, joka voi tulla kenen tahansa elämään jossain vaiheessa. Yksineläjiä on valtaisa määrä.

Nuoren miehen (30 vuotta) asenne naisia kohtaan suorastaan järkytti. Hännikäisen mielestä kaikille 18–30-vuotiaille naisille pitäisi säätää asevelvollisuuden kaltainen pakollinen seksipalvelus valtion ylläpitämissä ilotaloissa.

Sääliksi käy nuorta miestä. Lieneekö hänellä kokemusta asepalveluksesta? Miten ihmeessä ilotalo ja armeija ovat rinnastettavissa? Suomalainen sotilas on maailman paras, ja olen ylpeä miesten yleisestä asevelvollisuudesta. Yönsä saa nukkua rauhassa.

Ilotalot ovat sitten jo toinen juttu. Mahtaisiko Hännikäinen itse haluta sinne kuudeksi kuukaudeksi? Kannattaisi vähän ajatella, ennen kuin purkaa patoutumiaan. Maanpuolustuksella ja seksipalveluilla ei ole mitään yhteistä nimittäjää.

Kyllä kannattaisi syödä kaurapuuroa, lähteä lenkille ja käydä kylmässä suihkussa pahimpaan tuskaan. Kyllä pojastakin mies kasvaa, jos on pakko.

PIRKKO PARTANEN äiti ja vaimo
YK: Ihmiskaupan pyörittäjät useimmiten naisia

Väkivaltainen nainen on yhä kummajainen


Kesis keulii
Jos Henry Laasanen ja Antti Nylén saisivat epähuomiossa lehtolapsen, se puhuisi takuulla kuin Timo Hännikäinen.
Ravintola sai huomautuksen tästä tissimainoksesta!

Missit pöyristyivät Timo T.A. Mikkosen kommenteista

Female Beauty From 1 To 10


Oikea asenne

YTM ja ATM

34 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Moni oli yrittänyt puhua väkivaltaisista teoista ja ajatuksista läheisilleen tai viranomaisille, mutta he olivat tulleet torjutuiksi tai ongelmaa oli vähätelty."

Mitäs minä olen sanonut: Suomen Amnestylla, ns. tasa-arvoviranomaisilla ja naisjärjestöillä on verinen vastuu kannettavanaan.

halpaa puuvillaa kirjoitti...

En missään tapauksessa kannata Hännikäisen ehdottamaa orjakauppaa -- two wrongs don't make a right -- mutta se on mitä erinomaisin analogia asevelvollisuuden vastustukseen. Hesarin kirjoitus on empatiakyvyttömyydessään kuvottava.

(Sivumennen sanoen, toinen hyvä analogia on Amerian neekeriorjuus.)

Sen sijaan KELA-korvattavia bordelleita voisin suosia; ketään ei missään tapauksessa pakotettaisi huoraksi. Joku voisi väittää huoran työtä henkisesti epäinhimillisen kuluttavaksi, mutta samaa voisi sanoa ammattisotilaista (sotilaille kuolema on jatkuvasti läsnä).

Jape kirjoitti...

Pirkko Partanen: "Sääliksi käy nuorta miestä. Lieneekö hänellä kokemusta asepalveluksesta? Miten ihmeessä ilotalo ja armeija ovat rinnastettavissa? Suomalainen sotilas on maailman paras, ja olen ylpeä miesten yleisestä asevelvollisuudesta. Yönsä saa nukkua rauhassa."

On kummallista, että keskustelun avauksia ei voi tehdä ilman, että jostain punkeaa esiin nainen "sääliksi käy" -mitätöintilauseidensa kanssa. Onko Pirkko käynyt armeijan? Miksi ei? Pirkko ei näemmä ole tasa-arvon kannattaja, kun on ylpeä vain miehille vankilan uhallä pakollisesta asevelvollisuudesta.

Pirkko: "Ilotalot ovat sitten jo toinen juttu."

Miten niin? Palvelus kuin palvelus, yhteiskunnan eteen. Vaihtoehtoina ovat naisillekin tietenkin asepalvelus tai siviilipalvelus tai vankila.

Pirkko: "Mahtaisiko Hännikäinen itse haluta sinne kuudeksi kuukaudeksi?"

Ei kai montaa palvelusta pidä suorittaa jos asevelvollisuus tai sivari on jo suoritettu.

Pirkko: "Kannattaisi vähän ajatella, ennen kuin purkaa patoutumiaan."

Aivan Pirkko, tosiaan kannattaisi vähän ajatella...

Pirkko: "Maanpuolustuksella ja seksipalveluilla ei ole mitään yhteistä nimittäjää."

On näitä löydettävissä kun tutkii esim. toista maailman sotaa ja silloin vallalla olleita käytäntöjä. Esim. ranskattarien toimia saksalaisten miehittäjien kanssa. Muitakin esimerkkejä on, mutta en mene niihin.

Anonyymi kirjoitti...

Sääliksi käy keskustelun taso tässä blogissa.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä blogia on vaikea ottaa vakavasti, kun toisaalta seassa on ihan asiaa ja toisaalta linkkejä Mikkosen juttuihin.

Vai onko noiden linkkien tarkoitus liittyä otsikkoon?

t. Ulalla

Henry kirjoitti...

"Tätä blogia on vaikea ottaa vakavasti"

Ei ole syytäkään ottaa vakavasti. Ei tässä hautajaisissa olla.

"Vai onko noiden linkkien tarkoitus liittyä otsikkoon?"

Ei ole tarkoitus. Otsikko valitaan siten, mikä ensin mieleen tulee. Ei sillä ole suurempaa funktiota.

Henry kirjoitti...

"Sääliksi käy keskustelun taso tässä blogissa."

Sääli on sairaus.

Jape kirjoitti...

"Sääliksi käy keskustelun taso tässä blogissa."

Päivystävät anonyymifeministit on kuitenkin näemmä hereillä jo...

Jorma kirjoitti...

Onhan täällä noteerattu jonkun Moilasenkin aivopierut, joten miksei sitten Mikkosenkin? Niissä sentään on yleensä edes jonkinlainen pointti ja logiikka.

Jorma kirjoitti...

TANE, tuo naisjärjestöjen talutusnuorassa oleva kapinen ja kirppuinen sylirakki, on muuten jatkuvasti ollut julkilausumiseen "naiskaupasta" (miesten ja lasten kohtalo ei sitä huoleta lainkaan), josta on enemmän tai vähemmän suorasukaisesti syyllistetty miehiä, ihan tavallisista suomalaisista penkkiurheilijoista lähtien. Faktat vaan näyttävät olevan aika tavalla toisenlaisia. Herää kysymys, että miksi meidän veronmaksajien (etenkin miesten) pitää vielä maksaa tästä paskasta?

tympeäNörttö kirjoitti...

Tuo "oikean asenteen" tyyppi taitaa olla vitsi... mutta toisaalta onhan niitä kait vastaavia, oikeitakin ihmisiä. Kuten herra suolihuuhtelu, oletko siellä jossain?-) Ihmetyttää miten joihinkin iskee niin paha keltakuume, että huh huh! Aasialaiset naiset ovat ehkä pienikokoisia ja hoikkia, mutta kyllä pohjoismainen kauneus on silti parasta.

suolihuuhtelu kirjoitti...

Hännikäisellä ei ole molemmat airot vedessä. Raiskaus pitäisi siis tehdä lailliseksi? Kerro lisää!

suolihuuhtelu kirjoitti...

tympeäNörttö, mitä vikaa siinä on että pitää aasialaisista naisista? Jos jossain menee sanomaan että pitää aasialaisista naisista, saa heti olla puolustelemassa itseään koska joku saa aina kohtauksen. Se on selvää että feministit inhoavat aasialaisia naisia, mutta miksi ihmeessä miesten keskuudessa on niin paljon samaa asennetta?

Jorma kirjoitti...

Naiset eivät tunne peniskateutta

Eipä yhtään ihmetytä se, että nämä kyseiset naiset eivät voi nähdä ko. kuvassa muuta kuin esineellistämistä ja seksiä. Siitä puhe, mistä puute. Muistaisivat vain, että kateus vie kalatkin vedestä.

tympeäNörttö kirjoitti...

suolihuuhtelu ihmetteli:
"mitä vikaa siinä on että pitää aasialaisista naisista?"

Ei siinä kait mitään vikaa sinänsä ole. Mutta osaatko analysoida, mistä tuollainen juontaa juurensa? Sinähän olet käsittääkseni melko ehdoton vaatimuksesi (eli vinosilmäisyys, öhö öhö) kanssa? Tuossa linkatussa vitsissä syy oli selvä: turhan fanaattinen suhtautuminen japanilaiseen popkulttuuriin. Vaan oletko sinäkin weeaboo, vai keksitkö jotain jännempiä selityksiä?

N kirjoitti...

Vaikeaa ottaa vakavasti tämä blogi kuin myös kohta koko miesasialiike kun konkreettiset ehdotukset "oikean" tasa-arvon lisäämikseksi ovat olleet 1. poikalasten abortointi tai poikien määrän "hienovarainen säännöstely" (lukumääräsuhteen parantamiseksi) 2. naismaahanmuuttajien haalinta maahan (mitähän Halla-aho sanoisi?) 3. YT-miesten naissuhteiden rajoittaminen (panokortti rulaa joo) ja nyt 4. nuorten naisten pakottaminen prostituoiduiksi. Maailma on toki mennyt hulluksi, mutta että ihan näin hulluksi... Valitettavasti miesasialiike syö omia hyviäkin tavoitteitaan näillä järjettömyyksillä.

Kysyn vielä pari kysymykstä Henryltä. Hyväksyisitkö Henry sellaisen ehdotuksen miesasialiikkeen agendalle (jos saisit siitä yksin päättää) että pyrittäisiin alentamaan naisten palkkatasoa "seksuaalisen tasa-arvon" nimissä? Eli kun teoriasi mukaan naisten tulojen kasvaessa seksi jakaantuu yhä pienemmälle miesjoukolle (-> enemmän puutteessa eläviä miehiä), niin tämän tasa-arvoepäkohdan korjaamiseksi pyritään tietoisesti pitämään naiset palkkakuopassa?

Mitä mieltä muuten olet tuosta nuorten naisten pakollisesta bordellivelvollisuudesta, jota Hännikäinen ehdotti?

telaketjutenava kirjoitti...

Jape:

"Miten niin? Palvelus kuin palvelus, yhteiskunnan eteen. Vaihtoehtoina ovat naisillekin tietenkin asepalvelus tai siviilipalvelus tai vankila."

Totesin tämän jo juniksenkn blogissa, mutta toistetaan nyt: mietipä tuollaisen systeemin lopputulosta.

Tasa-arvon nimissä sekä bordelli- että asevelvollisuus olisi yhtä lailla tarjottava vaihtoehdoiksi kummallekin sukupuolelle, eli naiset voisivat bordellin sijasta mennä inttiin ja miehet toisinpäin.

Kutakuinkin yhden sukupuolven kuluttua meillä olisi maailman ainoa 95-prosenttisesti naisista koostuva armeija sekä maa täynnä ilotaloja, joissa kukaan ei käy.

Anonyymi kirjoitti...

N:
"Valitettavasti miesasialiike syö omia hyviäkin tavoitteitaan näillä järjettömyyksillä."

Eivätköhän nuo "järjettömyydet"
ole spekulointia sillä, mitä voisi ainakin teoriassa tehdä. Kai yleinen pyrkimys on saada tasa-arvoa ilman pakkokeinoja, saada ihmiset ymmärtämään omia motiivejaan jne. On oikeastaan ihan hyvä, että mediaan pääsee tällaisia rajuja ehdotuksia, niin ihmiset voivat havahtua siihen, millaisessa maailmassa
eletään ja mitä meiltä puuttuu ja millaisia sikoja/elukoita olemme toisillemme.

Monasti väitetään, ettei tasa-arvoa läheisyys/seksiasioissa tule, mutta voisi samalla oikeudella heittää esimerkiksi, ettei naisia voida palkata kaikkiin töihin, esim. lentäjiksi, koska se on miehinen ala.
Samalla periaatteella naiset voivat alkaa kiinnostua miehistä, jotka eivät ennen olleet
naisten alaa.

Heitän vielä yhden
järjettömyyden lisää: kauniiden naisten tulisi olla ylpeitä kauneudestaan ja siitä, että voivat tehdä rumempia miehiäkin onnellisiksi. Aivan kuten kauniit naiset työskentelevät sairaaloissa ja auttavat vaivaisia potilaita, voivat kauniit naiset yksityiselämässään (tai miksei vaikka valtion kustantamissa bordelleissa) tehdä pyyteettömästi onnelliseksi miehiä, joihin heillä on attraktiivista valtaa. Näin maailma parannetaan, kun kaikki antavat ja tekevät parhaansa toisilleen.

Ehkä finninaama nörtit vastalahjaksi kouluttautuvat ja järjestävät ihmiskunnalle muuton kaukaiseen avaruuteen 30-80 vuoden kuluttua.

Bmad

suolihuuhtelu kirjoitti...

tympeäNörttö, onko todellakin niin käsittämätöntä että joku voisi pitää aasialaisista naisista yksinkertaisesti siitä syystä että he ovat kauniita? Miksi minun pitää ylipäätään puolustella asiaa koko ajan? Minä törmään tuskin koskaan weeabooeihin, mutta en voi avata selainta törmäämättä japanofoobikkoon joka raivoaa naama punaisena Japanista ja kiroaa kaiken siihen liittyvän helvetin alimpiin rikinkatkuisiin onkaloihin. Weeaboot ja japanofoobikot ovat itseasiassa hyvinkin samanlaisia, sillä molemmilla on erittäin rajoittunut ymmärrys Japanilaisesta kulttuurista. Mutta ero on siinä että japanofoobikot ovat aivan vitun ärsyttäviä.

PUA piireissä aasialaisten naisten vihaaminen perustellaan sillä että vain alemman tason miehet kiinnostuvat aasialaisista naisista. Tämä asenne taas johtuu siitä että PUA on kultti, ja jokaisella kunnon kultilla täytyy olla jonkinlainen ulkopuolinen vastustaja tai uhka, eli tässä tapauksessa alemman tason miehet. Jos alemman tason miehet olisivat kiinnostuneita itä-eurooppalaisista naisista, PUA:t luultavasti vihaisivat itä-eurooppalaisia naisia.

Henry kirjoitti...

"Kysyn vielä pari kysymykstä Henryltä. Hyväksyisitkö Henry sellaisen ehdotuksen miesasialiikkeen agendalle (jos saisit siitä yksin päättää) että pyrittäisiin alentamaan naisten palkkatasoa "seksuaalisen tasa-arvon" nimissä? Eli kun teoriasi mukaan naisten tulojen kasvaessa seksi jakaantuu yhä pienemmälle miesjoukolle (-> enemmän puutteessa eläviä miehiä), niin tämän tasa-arvoepäkohdan korjaamiseksi pyritään tietoisesti pitämään naiset palkkakuopassa?"

Kyllähän se sinällään pitäisi vaihtotasapainoa paremmin kohdallaan ja voisi ehkäistä miesten syrjäytymistä.

Miesliikkeen agendalle kannattaa kuitenkin ottaa vain sellaisia tavoitteista, jotka ovat retorisesti tarkastellen riittävän uskottavia. Eli minä en ottaisi mitään sellaista agendalle, josta on käytännössä enemmän haittaa kuin hyötyä. Eli en ottaisi.

"Mitä mieltä muuten olet tuosta nuorten naisten pakollisesta bordellivelvollisuudesta, jota Hännikäinen ehdotti?"

Kun tasa-arvomies olen, niin kyllä se pitäisi olla valinnanvarainen molemmille sukupuolille. Toisessa ketjussa tosin todettiin, että silloin 95 % asevelvollisista olisi naisia ja bordellit olisivat täynnä miehiä, mutta kukaan ei kävisi niissä.

Itse en kannata pakollisuuksia, vaan pikemmin markkinaolosuhteisiin vaikuttamisia, jolloin tasaa-rvo markkinoilla paranee.

Henry kirjoitti...

"Eli kun teoriasi mukaan naisten tulojen kasvaessa seksi jakaantuu yhä pienemmälle miesjoukolle"

Propsit siitä nimimerkille N, että kuulut siihen harvalukuiseen joukkoon (< 5%), joka on perehtynyt esittämäni teorian sisältämiin ideoihin.

Anonyymi kirjoitti...

"Kun tasa-arvomies olen, niin kyllä se pitäisi olla valinnanvarainen molemmille sukupuolille. Toisessa ketjussa tosin todettiin, että silloin 95 % asevelvollisista olisi naisia ja bordellit olisivat täynnä miehiä, mutta kukaan ei kävisi niissä."

Tietenkin asenneilmapiirin pitäisi olla sellainen, että bordellipalvelustaan suorittamaton nainen on selkärangaton pullamössö ja isänmaanpetturi. Kyllä tosinaiset suorittavat palveluksensa valittamatta.

Anonyymi kirjoitti...

"Aasialaiset naiset ovat ehkä pienikokoisia ja hoikkia, mutta kyllä pohjoismainen kauneus on silti parasta."

Meille vertikaalisestikin alempitasoisille naisen pienikokoisuus on selvää plussaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin. Ennenhän tunnettiin naisten vaiva nimeltä hysteria (wikipedia kertoo lisää), jota lääkärisetä sitten hoiti hieromalla tai vibraattorilla. Mikseipä siis miesten "hysteriaakin" voisi ottaa terveydenhoidon piiriin.

Jape kirjoitti...

telaketjutenava: "Tasa-arvon nimissä sekä bordelli- että asevelvollisuus olisi yhtä lailla tarjottava vaihtoehdoiksi kummallekin sukupuolelle, eli naiset voisivat bordellin sijasta mennä inttiin ja miehet toisinpäin."

Tottakai, tämähän oli ehdotukseni sisältö, ei sitä olisi tarvinnut toistaa.

telaketjutenava "Kutakuinkin yhden sukupuolven kuluttua meillä olisi maailman ainoa 95-prosenttisesti naisista koostuva armeija"

Mikä tässä on ongelmana? Naiset ovat aivan yhtä hyviä kuin miehet!

telaketjutenava: "sekä maa täynnä ilotaloja, joissa kukaan ei käy."

Mistä tällaiseen päätelmään pääset, että ei kävisi? Rohkenen olla eri mieltä!

Ville kirjoitti...

"YK: Ihmiskaupan pyörittäjät useimmiten naisia"

Naisasianaisille ja feministeille jäi taas yksi lyömäase vähemmän syyllistää koko miespopulaatiota. Näin ne väittämät ja suoranaiset valheet yksi kerrallaan paljastuvat ja vievät pohjan koko touhulta.

"Väkivaltainen nainen on yhä kummajainen"

Ylekin harjoittanut sopivan valikoivaa uutisointia tuosta alkuperäisestä tiedotteesta.

telaketjutenava kirjoitti...

Jape, tuossa skenaariossahan oli siis ideana osoittaa se, että todennäköisesti valtaosa naisista valitsisi intin kun taas valtaosa miehistä valitsisi bordellipalveluksen. Koska bordellit olisivat täynnä miestyöntekijöitä, niissä tuskin olisi suuremmin asiakkaita, muutamia yksityistapauksia lukuunottamatta.

Hännikäisen maailmassahan homot skoraa heti kunhan vain älyävät tai kehtaavat ruokakaupan kassajonossa vähän ehdotella, joten niiden nyt ei ainakaan tarvitsisi bordelleista maksaa.

Ja tarvitseeko nyt siitä naiset on fyysisesti heikompia kuin miehet -aiheesta ihan tosissaan jauhaa? Nykysodankäynnissä tosin taidetaan jo tarvita enempi aivoja ja aseita kuin lihaksia, joten ehkä tuokin armeija toimisi ihan hyvin.

suolihuuhtelu kirjoitti...

Kyllä nykyäänkin täytyy olla voimaa ja kestävyyttä. Ei erikoisjoukoillakaan ole kovia kuntovaatimuksia sen takia että ne tykkäävät kuntotesteistä.

Jape kirjoitti...

telaketjutenava: "Jape, tuossa skenaariossahan oli siis ideana osoittaa se, että todennäköisesti valtaosa naisista valitsisi intin kun taas valtaosa miehistä valitsisi bordellipalveluksen. Koska bordellit olisivat täynnä miestyöntekijöitä, niissä tuskin olisi suuremmin asiakkaita, muutamia yksityistapauksia lukuunottamatta."

Ahaa, sinä ajattelit että miehet valitsisivat bordellipalveluksen. Minä en tähän niinkään uskonut, vaan siihen että miehet suorittaisivat mieluummin asevelvollisuuden, tai sivarin.

Ajattelin, että jos asevelvollisuutta korvaavan palvlun voisi suorittaa bordellissa, niin tällöin bordelliti olisivat muutenkin laillisia ja niihin löytyisi - näin uskon - ihan alan ammattilaisia, joilta puutteessa olevat saisivat sitten palveluita. Palveluista saisi myös KELA-korvauksen, kokska ne olisivat osa terveyden huoltoa ja yleistä yhteiskunnallista vireystilaa ylläpitävää toimintaa :)

Vortac kirjoitti...

Joku voisi väittää huoran työtä henkisesti epäinhimillisen kuluttavaksi, mutta samaa voisi sanoa ammattisotilaista (sotilaille kuolema on jatkuvasti läsnä).

No mikäpä työ ei olisi henkisesti kuluttavaa? Toimistossa karsinassa tyhjänpäiväisyyksien puurtaminen mikrojohdettuna.. kyllä varmasti moni mies olisi mieluummin prostituoitu, ja palkkakin olisi suurempi.

Entäs sitten viemärityöläisyys tai raksahommat? Putkimiehen työ? Roskakuskin ammatti?

Sanoisin että olipa prostituoidun ammatti miten kuluttavaa tahansa, se on niin hyvin palkattua, että sillä hinnalla mies tekisi lähes mitä vaan. Mutta miehille se kun ei ole vaihtoehto..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Aasialaiset naiset ovat ehkä pienikokoisia ja hoikkia, mutta kyllä pohjoismainen kauneus on silti parasta.

Noh, noh. Kyllä kaikessa kauneudessa on aina omat helmensä. Itseäni kyllä aasialaisissa naisissa viehättää ihan muut aspektit kuin pienikokoisuus ja hoikkuus. Mutta niitä aspekteja tuskin voi teikäläiselle selittää niin että ymmärtäisit. Ja lisänä on ikäänkuin 'selittämätön viehtymys', jota ei tietenkään voisi selittää muutenkaan kenellekään. (tosin se laajeneekin kyllä moniin muinaisiin kulttuureihin asti eikä pelkästään aasialaisnaisia kohtaan)

- Vortac

telaketjutenava kirjoitti...

Jape, niin ajattelit että bordellitoimi avattaisiin alana myös yksityisille? Julkisiin bordelleihin samoilla reunaehdoilla kuin sivariin tai inttiin (=palkaksi päivärahat, eikä juuri oikeutta nirsoilla työtehtävien suhteen) tuskin menisi kukaan nainen. Miehistä en tiedä, mutta ainakin tässä blogissa on ajoittain tuntunut esiintyvän sellaista henkeä, että sinne voisi ehkä tunkua ollakin.

Yksityiset bordellit taas voisivat hyvinkin vetää jonkin verran naistyöntekijöitä (ehkä jopa runsaastikin, jos ei tarvitsisi Suomen passia työpaikan saadakseen), mutta nehän ei sitten enää liittyisi juuri tähän ase/bordellivelvolllisuuskeskusteluun.

Jape kirjoitti...

telaketjutenava: "Jape, niin ajattelit että bordellitoimi avattaisiin alana myös yksityisille?"

Juu, kyllä. Silloin se "pillunhinta" laskisi oikeammalle ja kohtuullisemmalle tasolle. Nyt kun homma on enemmän tai vähemmän kielleyttyä niin hinnat on mitä on.

telaketjutenava: "Julkisiin bordelleihin samoilla reunaehdoilla kuin sivariin tai inttiin (=palkaksi päivärahat, eikä juuri oikeutta nirsoilla työtehtävien suhteen) tuskin menisi kukaan nainen."

Puhuinko jossain että julkisissa bordelleissa oltaisiin jollain intin päivärahoilla? En!
Mainitsin Kela-korvauksen, joka osittain tasoittaisi muuten täysin ylihintaista "pilluhintaa" ja tulisihan se hinta muutenkin alas, luultavasti, kun hommassa ei olisi enään salailuaspektia mukana. Se mitä olen hinnoittelusta kuullut, niin 120 - 150 € /verottomana) per puolituntia on täysin kohtuuton hinta. Missä muussa työssä on mahdollisuus tuolalisiin veloituksiin? Aivan! Ei missään.
Tuollainen hinnoittelu on toki nyt mahdollisita, kun homma tehdään salassa.

telaketjutenava: "Miehistä en tiedä, mutta ainakin tässä blogissa on ajoittain tuntunut esiintyvän sellaista henkeä, että sinne voisi ehkä tunkua ollakin."

Niin asiakkaaksi, ei ehkä niinkään työntekijäksi.
Kuten jo aiemminkin totesit, ei heteromiehillä palveluntarjoajina olisi juurikaan kysyntää kun valtaosa naisista saa ilmaiseksi muutenkin.

telaketjutenava: "Yksityiset bordellit taas voisivat hyvinkin vetää jonkin verran naistyöntekijöitä (ehkä jopa runsaastikin, jos ei tarvitsisi Suomen passia työpaikan saadakseen), mutta nehän ei sitten enää liittyisi juuri tähän ase/bordellivelvolllisuuskeskusteluun."

Juu, ei liity tähän asevelvollisuuskeskusteluun, mutta liittyy kyllä siihen josta täälläkin (ja muualla myös) on ollut ihan lähiaikoina puhetta että bordellit täytyisi saada laillisiksi Suomessa.

telaketjutenava kirjoitti...

Jape, no nyt selvisi. Minä olen käynyt ase/bordellivelvollisuuskeskustelua ja sinä olet käynyt bordellit laillisiksi suomessa -keskustelua. Ei ihme, ettei ymmärrystä synny.

Tsekkaapa vaikkapa Lady Johannan tai Australian bordellien sivuja. Ei ne avoimesti ja laillisesti toimivat prostituoidut yhtään sen halvempia ole, päin vastoin. Työn jälkikin tosin on oletettavasti ammattimaisempaa.

Kela-korvauksella toki saataisiin alas kuluttajan maksamia hintoja, mutta jotenkin epäilen ettei ihan niin paljon, että homma olisi sinun haaveilemissasi hinnoissa. Hyvä palkka kun on se avaintekijä, kun kysellään vapaaehtoisesti prostituutioon ryhtyneiltä naisilta syitä ammatinvalintaan. Siivoojan palkalla ja työajoilla/määrällä melkein kuka tahansa nainen valitsee sen siivoamisen.