sunnuntaina, helmikuuta 15, 2009

Naisystävykset

Women tougher on friends than men: Study
Traditional views hold that women are more socially co-operative than men, but researchers from the Universite du Quebec at Montreal, Harvard University and Emmanuel College in Boston found female same-sex friendships are significantly less tolerant, more volatile, and likelier to degrade based on a single negative incident than male same-sex friendships.
Ystävyyden tiellä monta mutkaa

Riittävä rakastelu nuorentaa 10 vuotta

Why don't women write many good op-eds?
Women are simply, on average, more practical than men. They aren't as interested in big issues where they are unlikely to have much impact. They are more interested in how to improve their own lives and those of the people they care about.
Paljonko vastauksi deitti-ilmoitukseen?
Kuvalliseen ilmoitukseen jonka laadin syyskuussa 2008 tuli alle kahdessa viikossa 580 viestiä.

Aika ei kertakaikkiaan riittänyt vastata kaikille. Ilmoituksessa oli myös sähköpostiosoitteeni jonne tuli kuvallisia viestejä 22 sivua, jokaiselle sivulle mahtui muistaakseni 20 tai 25 viestiä.
Se ei pelaa, joka pelkää

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä veikkaisin, että yksi syy, miksi naisten ystävyydet ovat kenties "kovempia" kuin miesten, on ehkä se, että naisten ystävyydet ovat tietyllä tavalla syvempiä. En tarkoita tätä millään lailla arvottavasti vaan että naisystävykset usein lomittuvat toisiinsa melko tiukasti ja monilla eri tasoilla. Lähes kaikki asiat jaetaan - siis kuvaannollisesti, ei kirjaimellisesti -, kaikesta puhutaan, setvitään syvimpiä tuntoja ja traumoja juurta jaksaen. Tällainen suhde on oikeastaan paljon alttiimpi järistyksille kuin sellainen hiukan kevyempi.

No, tämä oli vain yksi arvaus.

Jape kirjoitti...

"Paljonko vastauksi deitti-ilmoitukseen?"

Kun kokeilin tuota nettideittausta, niin kuvalliseen ilmoitukseen ei tullut yhtään vastausta. Kun otin kuvan pois, niin edeleenkään ei tullut yhtään vastausta. Tällöin, ilman kuvaa, itse ottaessani kontaktia, pääsin sentään jutusteluasteelle muutamaan otteeseen... no ei niistä sen kummempaa tullut, tietenkään...

Yleisenä havaintona tuosta nettideittauksesta on, että naiset eivät ota kontaktia, eli ole aloitteellisia, vaan odottavat että heihin otetaan ensin yhteyttä. Näin heillä pysyy valtit käsissään aina. Tuo de facto -stanmdardikäytäntö pitäisi murtaa ja muuttaa niin että myös naiset olisivat aloitteellisia.

Anonyymi kirjoitti...

Rakkaus syttyy pian lääkkeellä

Homo

Henry kirjoitti...

"Rakkaus syttyy pian lääkkeellä"

Sepäs mielenkiintoinen uutinen. Kohta ATM:kin on rakastettava - kyse on vain oikeasta lääkityksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta muuten ATM:ien kannattaisi yrittää tilanteensa positiivisiakin puolia. Eipähän ole vaarassa joutua repivään avioeroon, jossa nainen vie puolet omaisuudesta ja lätkäisee vielä 18 vuoden elatusmaksut vielä päälle. Helposti siis säästyy vähintään kymmeniä tuhansia euroja jo yhden lapsen osalta - puhumattakaan siitä, että lapsia on useampia ja muun omisuuden puolittaminen vielä päälle.

Jos kaipaa kuitenkin seksiä, niin halvemmalla ja joiltain osin turvallisemminkin sitä seksiä saa prostituoiduilta. Ja prostituoidun kanssa voi saada seksiä huomattavasto parempitasoisen näköisiltä kuin mihin muuten olisi mitään realistisia mahdollisuuksia. Ja jos kaipaa uskollista ystävää, niin kannattaa ottaa vaikka koira tai vaikka parikin.

Ainakaan tässä asiassa ei niin huonoa, ettei siinä olisi ainakin jotain hyvääkin.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Aika hurjat kustannukset noista elatusmaksuista kyllä syntyykinl. Vaikka ei laskisi rahoille mitään korkea ja käyttäisi kustannuksena yhdestä lapsesta aivan alatasoa olevaa 130 euroa per lapsi per kuukausi, niin jo siitä tulee 18 vuodessa 28080 euroa ja elatusvelvollisuus voi jatkua joillain vuosilla sen jälkeenkin, kun lapsi etsii itseään ties kuinka monta vuotta opiskelemalla... Tässähän oli juuri joku uutinen opiskelijatytöstä, joka onnistui oikeudessa perimään isältään elatusmaksuja opiskelijaelämäänsä kaksiossa samaan aikaan kun isä kituuttaa yksiössä, vaikka tyttö olikin jo täysi-ikäinen.

Ja jos laskee esimerkiksi maltillisesti vain muutaman prosentin koron diskonttauksen tuelle rahalle, niin puhutaan helposti lähes 50000 euron summasta per lapsi, vaikka elatusvelvollisuus olisikin vain tasan 18 vuotta. Ilmeisesti esimerkiksi 5 % korolla puhutaan jo noin 44 000 eurosta per lapsi.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Diskonttaus ei ehkä ole oikea termi tässä tilanteessa tehdyllekoros laskemiselle, mutta ajatus lienee suhteellisen selvä. Eli jos olisi elatusmaksun maksamisen sijaan joka kuukausi aina sijoittanutkin elatusmaksun vaikkapa indeksirahastoon, josta olisi saanut koko ajan tasaisesti 5% tuoton, niin elatusmaksukautta vastaavan ajan kuluttua olisi säästöjen arvo 44 000 euroa.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä siihen lapseen uppoaisi rahaa jos sen pitäisi itsellään.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Syltty, toki lapsen kanssa elämiseenkin rahaa uppoaa, mutta silloin sentään saa nauttia lapsen seurasta. Jos taas ei nauti edes lapsen seurasta, niin varmaan oman talouden kannalta parasta pyrkiä välttymään lasten hankinnalta kokonaan.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

13-vuotias isä haluaa dna-testiin

Maisie-vauva sai alkunsa, kun Alfie harrasti kerran seksiä 15-vuotiaan Chantelelle Steadmanin kanssa.

Lauantaina tuli kuitenkin ilmi, että tytön äiti oli ilmeisesti heilastellut samaan aikaan myös muiden poikien kanssa. Kolme muuta paikallista nuorukaista väittää olleensa Steadmanin kanssa intiimissä väleissä. Yksi heistä, 15-vuotias Tyler Braker, jopa väittää Maisien olevan hänen lapsensa.

Homo

Vortac kirjoitti...

Yleisenä havaintona tuosta nettideittauksesta on, että naiset eivät ota kontaktia, eli ole aloitteellisia, vaan odottavat että heihin otetaan ensin yhteyttä.

No jos sulle tulisi yli 500 vastausta ilmoitukseesi, olisiko teikäläisellä suurikin tarve ottaa yhteyttä itse..?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Minusta muuten ATM:ien kannattaisi yrittää tilanteensa positiivisiakin puolia.

Tätähän minä olen koettanut jo pitkään toitottaa. Mutta monet tympeät nörtöt eivät oikein tykkää moisesta sanomasta. En sano, etteikö pitäisi tehdä paljonkin sen eteen, että myös ATM:t nähtäisiin ihmisinä ja seksin jakautuminen olisi tasapuolisempaa, mutta niinkuin sanotaan..

Monet ovat tyytymättömiä, kun heillä ei ole kaikkia rikkauksia, joita toisilla on. Mutta he voisivat olla paljon tyytyväisempiä, jos edes arvostaisivat niitä rikkauksia, joita heillä jo on.

Elämä on aina kompromissia - parisuhteen 'onnen' mukana tulevat myös parisuhteen 'haasteet'. Yksinolo tarjoaa paljon sellaista, joka olisi parisuhteessa mahdotonta. Yleensä miehet havahtuvat tähän vasta liian myöhään - kun ollaan jo naimisissa ei-niin-täydellisen naisen kanssa, ja lisäännytty ja hankittu asuntolainaa ja niin edelleen. Siitä on vaikea enää vapautua..

Kyllähän parisuhde varmasti sopii monille ihmisille, ja epäilemättä toisten on 'helpompi' olla parisuhteessa. Kaikilla elämän-moodeilla on siis oma arvonsa. Ongelma onkin siinä, että ruoho vaikuttaa aina vihreämmältä aidan toisella puolella.

Sitäpaitsi ihminen ei voi olla onnellinen parisuhteessa, jos ei ole oppinut löytämään onnea omasta itsestään ollessaan yksin. Ei ulkoinen ja materialistinen tavoittelu koskaan tuo mielenrauhaa ja tyytyväisyyttä elämään.

Niin inhottavalta kuin se monien 'romantikkojen' korvaan kuulostaakin, parisuhde EI tuo onnea - sitä pysyvää ja ihanaa hehkuvaa iloisuutta ja hehkeyttä, jota liiankin moni kuvittelee sen tuovan, kunhan vain löytää 'parisielunsa' tms.

Useimmiten yksinäisen elämä on yksinäistä ja inhottavaa ainoastaan siitä syystä, että tämä itse sen sellaisena näkee ja päättää sen sellaisena kokea. Vaihtoehtoja on olemassa.. jos ei 'pääse' parisuhteeseen, voi yhtä hyvin koettaa löytää elämän rikkauden parisuhteettomasta elämästä.

Vanha Zen-koan kertoo kerjäläis-puliukosta, joka vuodesta toiseen istuksi vanhan laatikon päällä. Hän kohtasi sitten Zen-mestarin, jolla ei ollut hänelle mitään tarjottavaa, mutta joka tiedusteli että mikäs tuo loota on jonka päällä kerjäläinen istuksii. Kerjäläinen sanoi siihen vain, että se nyt on vain jokin vanha homeinen laatikko, jolla ei ole mitään kummoisempaa arvoa. Zen-mestari kysyi, onko puliukko koskaan katsonut, mitä sen sisällä on? Puliukko sanoi ettei ollut sitä tutkinut, mutta tuskin siellä mitään olisi, tuollainen vanha rähjä loota. Zen-mestari ehdotti että hän katsoisi sen sisään, mutta puliukko ei nähnyt mitään pointtia tai mieltä asiassa. Lopulta hän kuitenkin antoi periksi, kun ei jaksanut inttää alati vastaan. Hänen aukaistuaan laatikon, hämmästys oli suuri, kun laatikko olikin täynnä korvaamattoman arvokkaita jalokivennäisiä ja truniipeja (Uuno Turhapuro-sanastoa..)!

Tämä on niitä harvoja Zen-koaneja, joissa on jotain järkeä myös mielensä orjuuttamalle ihmisiä (joita suurin osa meistä on). Laatikko edustaa ihmisen sisintä, jota ihminen ei koskaan tutki, vaan elää mieluummin kurjuudessa, huomaamatta mitä aarteita omasta itsestä voi löytyä, kun vain vaivautuu katsomaan.

Vuosia voi ihminen istua ja kärsiä ennenkuin tajuaa avata sisimpänsä, ja sen jälkeen häntä ei voikaan enää ulkoisilla houkutuksilla vietellä; hän on löytänyt todellisen aarteen.

- Vortac

Jape kirjoitti...

Vortac: "No jos sulle tulisi yli 500 vastausta ilmoitukseesi, olisiko teikäläisellä suurikin tarve ottaa yhteyttä itse..?"

Ei varmaankaan, mutta ei kaikki naisetkaan 500 kontaktia saa. Otin näihin naisiin itse yhteyttä kun näin että kävivät lurkkimassa profiiliani päivitäin. Kysyin sitten, että miksi eivät ota yhteyttä jos kiinnostaa vaihtaa sananen tai pari. Sanoivat, että he odottavat että mies ottaa yhteyttä, koska se on miehen tehtävä...

Teinpä muuten kokeen jossa kerroin ilmoitetun ansiotason 4:llä. Liikenne profiilissa lisääntyi merkittävästi.

Tällaista...

Anonyymi kirjoitti...

"Niin inhottavalta kuin se monien 'romantikkojen' korvaan kuulostaakin, parisuhde EI tuo onnea - sitä pysyvää ja ihanaa hehkuvaa iloisuutta ja hehkeyttä, jota liiankin moni kuvittelee sen tuovan, kunhan vain löytää 'parisielunsa' tms. "

Hyvät ihmissuhteet eivät
rasita ja ne tuovat iloa jokapäiväisyyden keskelle, mutta summa summarum: varsinkin nykynaiset ovat liian kompleksisisa ja tylsiä, jotta tällainen suhde voisi juuri kenellekään muodostua. Itse onnekseni omaan oikeita ystäviä, miehiä ja naisia. Olisi se aika ankeaa varmasti olla ypöyksin ja
temmeltää köyhän kulttuurin
keskellä miettimässä, millaista on hyvä seksi.

Alunperin naiset ovat
olleet maagisia olentoja ja erikoistuneet miesten miellyttämiseen ja viihdyttämiseen oman elämänsä ohella (kuten myös toisinpäin). Nykyajan naiset
haluavat vaan käpertyä miesten suojiin ja se mitä he antavat lahjaksi miehilleen, on se vittumainen kaakatus, jonka takaa ei kovin hyvää seksiä irtoa edes sille koripallon pelaamisessa kunnostautuneelle luuvitosöyhölle.

TN:n ja Vortacin näkemykset
ovat niin saman pallon kaksi puoliskoa. Joskus tekisi mieli ampua tuon pallon keskelle reikä ja katsoa, kumpi on todella
oikeassa...


Bmad

Jape kirjoitti...

Suomen Kuvalehti - Timo Hännikäinen: Seksuaalisesti syrjäytyneet jäävät kauniimpien ja rohkeampien jalkoihin

Kirjailija Timo Hännikäinen aiheutti kohun ehdottamalla, että nuoret naiset pitäisi määrätä palvelemaan bordelleissa. Tahallisen kärjistyksen esittäjä paljastuu myös pitkäaikaisen parisuhteen ja avioliiton kannattajaksi.
[...]
Tietoinen
provokaatio


Yksi kirjan kärjistyksiä on ehdotus, että yhteiskunnan pitäisi määrätä naiset muutamaksi vuodeksi bordelleihin palvelemaan seksuaaliseen paitsioon jääneitä miehiä. Ehdotus sai iltapäivälehdet älähtämään, ja myös Facebookiin syntyi spontaani viharyhmä, johon liittyi pian yli 150 jäsentä.

Monien mielestä pöyristyttävässä ehdotuksessa oli kyse paremminkin tietoisesta provokaatiosta.

”En tarkoittanut sitä tosissaan harkittavaksi, mutta tiedotusvälineet käsittelivät sitä vakavana ehdotuksena”, Hännikäinen sanoo.

”Yksi tapa herättää debattia on tehdä äärimmäisiä kärjistyksiä, ja Suomen kaltaisessa tosikkomaisten ja pikkusieluisten ihmisten kansoittamassa valtiossa se toimii varsin hyvin.”

[...]

Anonyymi kirjoitti...

Niin kauan kun Vortac (tai kukaan muukaan teistä) ei kykene näkemään naisia ihmisinä niin on ihan turha vankua mistään.

Jorma kirjoitti...

"Niin kauan kun Vortac (tai kukaan muukaan teistä) ei kykene näkemään naisia ihmisinä niin on ihan turha vankua mistään."

Naiset ovat ihmisiä. Feministit ihmiskunnan vihollisia.