lauantaina, helmikuuta 14, 2009

Yksin ja ilman

Sinkun elämä ei (todellakaan) ole pelkkää seksiä!
Kirjailija Timo Hännikäinen väittää monien sinkkumiesten elävän seksin puutteessa, koska naisilla on valta valita, kuka saa seksiä. Todellisuudessa laatuseksin saaminen ei ole sinkkunaisillekaan niin helppoa. Moni luulee, että yksin elävät naiset harrastavat seksiä aamusta iltaan ja päivästä toiseen. Vain partneri vaihtuu, mutta intohimoa ja säpinää riittää. Käsitys on varsin väärä. Keskivertosinkku nukkuu yönsä ja herää uuteen aamuun virttyneessä flanellipyjamassa ja äidin kutomissa villasukissa. Yksin.
Yksin. Jos nainen on yksin, selityksen on löydyttävä jostain. Vai onko? Kaikki yksineläjiä ei voi sovittaa tiettyyn muottiin, selvisi Tulvan lukijakyselyssä.

Nyt tulee Reija Ilves!

ilman

Törkeää epätasa-arvoa mainonnan eettisessä neuvostossa

IL-keskustelu: Puhutaanko naisten väkivallasta tarpeeksi?

19 kommenttia:

Jape kirjoitti...

"Nyt tulee Reija Ilves!"

Ei saisi laittaa linkkejä "Reija Ilveksiin" (Rosa Meriläinen) ilman varoitusta! Pelästyin suorastaan kun klikkasin linkkiä ja järkyttävä kuva lävähti eteen :)

Henry kirjoitti...

Ihan perusfeministihän tuo on ulkonäöltään. Sinä olet vielä niin neitsyt näiden feministien kanssa, että pääsevät pelästyttämään :-)

Tätä linkkiä sinun tuskin kannattaa edes vilkaista (?!)
http://kaisaruokamo.blogspot.com/2009/02/poliisi-korvaa-sosiaalityon-ja-osaston.html

Jorma kirjoitti...

"Yksin. Jos nainen on yksin, selityksen on löydyttävä jostain. Vai onko?"

Minua ei kyllä yhtään yllätä, että Tulvan lukijoiden elämäntapa- ja muut valinnat jäävät vaille mitään järkeenkäypää selitystä. Eihän heidän touhuissaan ole muutenkaan päätä eikä häntää.

Jorma kirjoitti...

"Moni luulee, että yksin elävät naiset harrastavat seksiä aamusta iltaan ja päivästä toiseen."

Ei luule. Moni tietää, että yksi elävät naiset voisivat harrastaa seksiä aamusta iltaan ja päivästä toiseen, jos vain haluaisivat. He eivät vain yleensä sitä halua.

Monet yksin elävät miehet (ja parisuhteessakin elävät) haluaisivat juuri sitä, mutta eivät saa.

Kumpi on siis paremmassa asemassa? Se, jolla on mahdollisuus vai se, jolla sitä ei ole? Eikö tämän pitäisi olla itsestäänselvää?

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka moni on näin ystävänpäivällä muistanut omaa sydänkäpystään?

Meidän perheessä on pönkitetty sukupuolirooleja oikein urakalla. Toin avovaimolle nipun ruusuja ja nyt avokki puuhastelee keittiössä suklaakakun kimpussa :)

Kyllä minä sanon että perinteissä on paljon hyvää. Tämä homma toimii näin päin paljon paremmin verrattuna siihen että minulle olisi tuotu ruusuja ja minä olisin nyt leipomassa.

- Syltty

Jorma kirjoitti...

Riittävä rakastelu nuorentaa 10 vuotta

"Kuinka moni on näin ystävänpäivällä muistanut omaa sydänkäpystään?"

Täältä löytyy yksi. Kyllä se maksaa itsensä takaisin, korkojen kera.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kukaan lukenut uutta Hymy-lehteä ja osaisi kertoa liittyvätkö nämä kaikki otsikot samaan juttuun:

-Missi-Elina kertoo kaiken!
-"En nauttinut hänestä enää"
-Jätti 1-v tyttärensä

Jape kirjoitti...

Henry: "Tätä linkkiä sinun tuskin kannattaa edes vilkaista (?!)
http://kaisaruokamo.blogspot.com/2009/02/poliisi-korvaa-sosiaalityon-ja-osaston.html"

No tuli vilkaistua... ei siellä pelottavaa kuvaa tullut vastaan, mutta sinänsä mielenkiintoisia kirjauksia tuolta yleensä miesvihamieliseltä Kaisa Ruokamolta...

Jape kirjoitti...

tähän unohtui vastata...

Henry: "Sinä olet vielä niin neitsyt näiden feministien kanssa, että pääsevät pelästyttämään :-)"

Juu, näin se on :)

Arawn kirjoitti...

Syltty: minä kyllä arvostan, jos ja kun mies leipoo minulle...

Nomen Nescio kirjoitti...

Aika jännä juttu tuo Ruokamon kirjoitus. Pisti tässä vaan mietityttämään sekin mahdollisuus, että jos Ruokamo olisi feministinä jotenkin väärinkäyttänyt feministi-poikalapsi suhdetta. Eli ensimmäisiä feministiäitejä joiden poikalapset otetaan huostaan.'

Tämä siis ihan spekulointina vaan, eikä edes vihjailuna. Ottaen huomioon kuinka tuossa yhdessä lapsikeskustelussa feministi pelkäsi saavansa poikalapsen, öykkärin, ja ehkä viaavansa tätä, niin ehkä ihan realistinen spekulointi tämäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tulvasta:

VASTAAJISTA EROTTUI selvästi 30-40-vuotiaiden naisten ryhmä, joka kokee, että heidän on vaikea löytää miestä. Moni heistä on kyllästynyt selitykseen, että sinkkunainen olisivat liian kranttuja.

"Miksi niin vähän puhutaan siitä, miten vaikeaa älykkään, koulutetun, kauniin kolmekymppisen naisen on löytää hyvä, vapaa mies?", ihmettelee 28-vuotias sinkku.


Täh?
Eli moni heistä on kyllästynyt itse antamaansa selitykseen? Tuohon pystyy vain feministi.

t. kävelevä dildo

Anonyymi kirjoitti...

Heh, jumalakin nauraa kun femakot ovat toistensa kimpussa. Hilut vaan kinttuihin mokomille.

Homo

Mortimer kirjoitti...

Onko tämä linkki ollu täällä:Tasa-arvonäkökulmaa ilmastoneuvotteluihin?

Jäin miettimään mikä tuossa on taustalla. Mihin tuolla pyritään? Boostamaan naisia päätöselimiin, vai hakemaan oikeutusta priorisoida hätäapua "heikommassa asemassa olevalle" sukupuolelle, ts. naisille by definion.

"Ilmastonmuutos ei koettele kaikkia yhtäläisesti, vaan vaikutukset kohdistuvat eri tavoin naisiin ja miehiin niin länsimaissa kuin kehitysmaissakin. Esimerkiksi 70-80 prosenttia vuoden 2004 tsunamin kuolonuhreista oli naisia."


"Naisten ja miesten ympäristövaikutukset ja -kuormitus eroavat niin ikään toisistaan muun muassa erilaisten kulutustottumuksien vuoksi."

Noitahan on nähty mm. Vihreiden naisten matskussa. Yleensä tosin yksipuolisesti miesten kulutostottumusten kielteisiä seurauksia korostavina. Yleensä unohtuu, että länsimaissa naiset omistavat jo aika suuren osan sitä miehistä teollisuutta. Naiset myös vastaavat suurimmasta osasta ostoista.


"Miehet autoilevat naisia enemmän, kun taas naiset käyttävät enemmän julkisia kulkuvälineitä."

Totta varmaankin, mutta perinteisissä miesten ammateissa omaa autoa tarvitsee yleensä enemmän. Rakennusalalla esim. työpaikka on siellä missä rakennetaan, eikä joka paikkaan välttämättä ole hyviä julkisen liikenteen yhteyksiä. Teollisuus taas keskittyy usein pois keskustasta, missä julkista liikennettä on vähemmän. Teollisuus on usein vuorotyötä, eikä bussit kulje yöllä tai aikaisin aamulla.

Anonyymi kirjoitti...

Tuoreemmasta kirjoituksesta:

Hyviin puoliin kuuluu tietysti se, että nyt minulla on kädessäni varsin mediaseksikäs aihe, josta ihan mielenkiintoistakin puhua.

Huostaanottoprosessista kirjoittamiseen saan liitettyä paljon pohdintaa ja kritiikkiä, jotka ovat minulle ominaisia tapoja ajatella.

Mika kirjoitti...

Tulvasta:
"Miksi niin vähän puhutaan siitä, miten vaikeaa älykkään, koulutetun, kauniin kolmekymppisen naisen on löytää hyvä, vapaa mies?"

Tämä on nyt taas sitä samaa vanhaa valitusta, mutta missä nuo mukavat kolmekymppiset naiset oikein liikkuvat?

Mielestäni minulla ei edes ole mitään kohtuuttomia vaatimuksia, älykäs, henkisesti tasapainoinen ja kätevä, mutta silti tuollaisia naisia tuntuu tulevan huomattavan harvoin vastaan, tyyliin maksimissaan kerran vuodessa, yleensä harvemmin.

Anonyymi kirjoitti...

"Moni heistä on kyllästynyt selitykseen, että sinkkunainen olisivat liian kranttuja.

"Miksi niin vähän puhutaan siitä, miten vaikeaa älykkään, koulutetun, kauniin kolmekymppisen naisen on löytää hyvä, vapaa mies?", ihmettelee 28-vuotias sinkku."

Itseasiassa tuossahan olisi tarkemman tutkimuksen paikka että miksi ja miten nämä kyseiset sinkut ovat hinnoitelleet itsensä ulos seurustelumarkkinoilta.

Tietysti kun ajatellaan että 60% yliopistojen opiskelijoista on naisia niin sehän ei ole tietenkään mitenkään mahdollista että kaikille löytyisi samantasoista seuraa, jos kriteerinä on samantyyppinen tausta. Elleivät sitten nämä naiset ota aviopuolisonsa ulkomailta, josta se aiempi tutkimus Helsinkiläisten naimisiinmenosta antoi osviittaa.

Vaikka Henry on keskittynytkin miesten markkina-arvotutkimukseen niin minusta tässä voisi olla hänelle tutkimusideaa kun kyseinen asia kuitenkin liittyy aiheeseen. Tästä saisi arvokasta tietoa että onko naiset korostetun nirsoja suhteessa normaaliin markkinatasoon vai onko vain niin että kysyntä ja tarjonta ei kohtaa vai mikä.

Jorma kirjoitti...

"Naiset myös vastaavat suurimmasta osasta ostoista."

Etenkin niistä turhista ostoista.

Jaaha kirjoitti...

Tuo Reija Ilves -juttu on kyllä niin syvästi epähauska, että multa menee vähän ohi mihin sillä pyritään. "Kerran juutuin Pyynikintorin parkkipaikalla häpyhuulista puskuriin, kun ne oli vielä hormonihuuruista niin kosteena" wtf? :-O Yäk.