lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Aki Greus

Asiantuntijat lyttäävät seksin ostoa rajoittavan lain

Tapaus Aki Greus

HS-keskustelu: Aseistakieltäytyjän syömälakko jatkunut jo lähes kuukauden

Suomalaismepit vaativat naisia EU:n johtopaikoille

Tarjoatko naiselle?

7 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Miehen ja isyyden merkitys huomioon huoltajuusriidoissa

suolihuuhtelu kirjoitti...

Aseistakieltäytyjä saa minun puolestani nääntyä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei Greus ole kieltäytynyt asevelvollisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä jo vuonna 2007

http://akl-web.fi/aseistakieltaytyminen/totaaleja_tuomiolla_ex_johtajasta_rikosep_ily
Helsinkiläinen 23-vuotias opiskelija Aki Greus kieltäytyi jatkamasta palvelustaan pidempään kuin alkuperäinen palvelukseenastumismääräys olisi edellyttänyt, mistä hän sai 127 päivää vankeutta. Greusin palvelus oli useita kuukausia keskeytyksissä, koska hänet oli määritelty lainvastaisesti palveluskelvottomaksi. Helsingin hallinto-oikeus kumosi siviilipalveluskeskuksen entisen johtajan Eero Soinion päätöksen, jossa lääkärinlausunnon kohdalla oli Soinion oma kuittaus. Greus on tehnyt Soinion menettelystä poliisille tutkintapyynnön virka-aseman väärinkäyttämisestä.

Markku kirjoitti...

Aika mulkku tuo Soinio kaikesta päätellen, jos lehtitiedot pitävät paikkansa. Miksei muuten jutussa haastateltu häntä? Eduskunta on säätänyt siviilipalveluksesta lait, joita on virkamiesten noudatettava.

Jorma kirjoitti...

"Asiantuntijoiden mielestä seksipalvelujen ostoa rajoittava laki on susi. Laki on muun muassa lisännyt prostituoitujen riskiä joutua väkivallan uhriksi. Myös törkeä paritus ja ihmiskauppa jäävät helposti paljastumatta, koska asiakkaat eivät uskalla kertoa epäilyistään poliisille."

Tämä kaikki tiedettiin jo ennen lain säätämistä, mutta säätää se piti, kiitos feministien, tuon roskasakin. Toivottavasti ovat nyt iloisia aiheuttamistaan kärsimyksistä.

Jorma kirjoitti...

"Äidin ensisijaisuus vanhempana puolestaan kyseenalaistuu vasta, jos hänellä on vakava alkoholi-, päihde- tai mielenterveysongelma."

Eikä aina edes sillonkaan.