torstaina, maaliskuuta 12, 2009

Asennemuutos

Timo Hännikäinen ei saanut naista, joten hän kirjoitti saamattomuudestaan kirjan. Mikä mättää? (Hännikäisen ratkaisut tilanteen korjaamiseksi asennemuutoksilla ovat aika ufoja)

Lapsipornosta tuomitun lääkärin valintaa tutkitaan Oulussa

Purkitettua

While Labour still doesn't have a coherent strategy to tackle violence against women, Conservatives are ready to take action

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

On muuten nyt mukavasti rauhallisempaa, kun koohkaajat ja luupäät on aidattu ulos häiritsemästä. Keltainen kortti ei tehonnut..

Toisaalta jotenkin koko keskustelu tuntuu vähän lerpahtaneen... mutta ehkä se on vain alkukankeutta (kuinka paradoksaaliselta se kuulostaakaan näin laitettuna :)), ja kaitpa se siitä kohta kiihtyy.

On kuitenkin ehdottomasti parempi näin, ettei ole 90 anonyymiä heittämässä vanhaa ja väsynyttä solvausrimpsuaan jostain femakkojen 'näin päihität miesaktivistin, jos se käy jotain ryppyileen'-artiklasta niiden raamatusta, alakohdista "jos kikka 3 ei pure, siirry kikkaan 4" sekä etenkin kohdasta 5 "Jos kikka 5 ei pure, siirry taas kikkaan 1"..

Tavallaan on surullista, etteivät he osanneet ajoissa heittää sitä manuskaansa sinne minne se kuuluu ja koettaneet keskustella kuin aikuiset ihmiset toisille aikuisille ihmisille. Kaitpa se olisi vaatinut liian suurta maailmankuvan muutosta..

- Vortac