perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Naiset kuolaavat rahaa, miehet ulkonäköä

Naiset kuolaavat rahaa, miehet ulkonäköä ja Women more attracted to men in expensive cars

IS-keskustelu: Mökki tuhoaa tasa-arvon

Experts: Abuse doesn't just affect women

10 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Mies hoitaa puiden pilkkomisen, saunan lämmittämisen ja puiden kaadon, ja minä saan koko ruokarulianssin niskoilleni."

Eli miehen pitäisi tehdä "miesten työt" ja sitten vielä ainakin puolet "naisten töistä". Tasa-arvoa?

Jorma kirjoitti...

'My nightmare's over': Chef's relief after case that raises questions about rape defendants' names dragged through mud

Ville kirjoitti...

Alfieta, 13, huijattiin - ei olekaan isä

tyttöystävä Chantelle Stedman, 15, huijasi poikaystäväänsä väittämällä, että tämä vei hänen neitsyytensä ja on siis varmasti lapsen isä. Dna-testit osoittivat toista, kertoo brittilehti Mirror.

- Kun hän sai tietää olevansa raskaana, kysyin olenko isä. Hän vastasi "joo", joten uskon häntä, Patten kertoi The Sunille ennen testejä.

Patten suostui lopulta dna-testeihin äitinsä suostuttelemana. Poika ei edes tiennyt, mitä dna-testi tarkoittaa.

Tyttöystävä Chantelle Stedmanin äiti oli taas Mirrorin tietojen mukaan kehottanut tytärtään valehtelemaan poikaystävälleen, että tämä on ainoa isäehdokas.


Räsänen: Huumetestit ulotettava kouluihin

Räsäsen mielestä koululaiset ja raskaanaolevat pitäisi voida passittaa pakkohoitoon.

- Lainsäädäntö tahdosta riippumattoman päihdevieroituksen järjestämisestä alaikäisille sekä raskaana oleville tulee vihdoin säätää.


Tokmannin toimitusjohtaja väistyy perheensä vuoksi

"Rakkaan vaimoni ja lasteni äidin poismeno runsas vuosi sitten pysäytti minut oman elämän sisällön suureen arvokeskusteluun. Yksinhuoltajaisän tulee ottaa myös perheensä huomioon", Kyösti Kakkonen sanoo.

Ville kirjoitti...

"Mies hoitaa puiden pilkkomisen, saunan lämmittämisen ja puiden kaadon, ja minä saan koko ruokarulianssin niskoilleni."

Onkohan tuon keskustelun aloittaja miettinyt asiaa toisin? Eli hän naisena kaataisi puut, sahaisi sopivan mittaisiksi, raahaisi tai kantaisi ne liiterin ja pilkkoisi ne polttopuiksi ja lämmittäisi saunan. Mies sitten hoitaisi ruokapuolen ja tiskit.

"...menee ruokahuoltoon helposti koko päivä tiskaamisineen kaikkineen."

Ihmettelen myös sitä, että ruokahuoltoon tiskaamisineen menisi helposti koko päivä, siis aamusta iltaan. Millaisia keitoksia ja gourmet-aterioita sitä mökillä oikein pitää tehdä että saa aikaa kulumaan noinkin paljon?

Homo kirjoitti...

Jorma, on muuten hyvä havaita se kummallinen tasa-arvon puute tapauksissa, jossa sekä mies että nainen ovat olleet humalassa ja jälkeenpäin nainen katsoo tulleensa raiskatuksi humalatilan vuoksi. Miksei aivan yhtä hyvin voi katsoa miehen tulleen naisen raiskaamaksi, koska mies on ollut niin humalassa, että nainen on käyttänyt häntä hyväkseen?

Jorma kirjoitti...

"Miksei aivan yhtä hyvin voi katsoa miehen tulleen naisen raiskaamaksi, koska mies on ollut niin humalassa, että nainen on käyttänyt häntä hyväkseen?"

Hyvä kysymys. Jotenkin tässä näkyy asennoituminen, jonka mukaan miehet ovat lähtökohtaisesti syyllisiä ja naiset lähtökohtaisesti uhreja. Tätä voi minusta vallan mainiosti pitää myös naisia halventavana ajattelutapana. Naiset rinnastetaan ikäänkuin lapsiin. Todellisuudessa tietysti naiset osaavat olla ihan yhtä "pahoja" kuin miehetkin.

Henry kirjoitti...

"Miksei aivan yhtä hyvin voi katsoa miehen tulleen naisen raiskaamaksi, koska mies on ollut niin humalassa, että nainen on käyttänyt häntä hyväkseen?"

Mitenkäs se homo tai lesbosuhinoissa menee? Kumpi on käyttäjä ja kumpi käytetty?

Vortac kirjoitti...

Henry, muakin kiinnostaisi tietää vastaus tuohon kysymykseen, niinkuin moneen muuhunkin vastaavaan kysymykseen. Esim. jos lesbot tappelevat keskenään, kumpi viedään rautoihin automaattisesti? Se maskuliinisempi? Onko yleensäkin homo- ja lesbosuhteissa selvästi maskuliinisempi ja selvästi feminiinisempi puoli, vai onko se vain stereotypiaa? Moni tällainen asia on melko kiinnostava, etenkin kun se voi paljastaa yhteiskunnan tekopyhyyksiä aika nätisti.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Henry, en ainakaan muista homo/lesboympyröistä kuulleeni vastaavaa ulinaa raiskatuksi tulemisesta, kun kaksi humalaista päättää harrastaa seksiä ja jälkikäteen kaduttaakin. Kenties syynä on vain harvinaisuus (onhan seksuaalivähemmistöt huomattavasti pienempi ryhmäkin) - ja/tai sitten tällaista iso paha susi syö viattoman punahilkan -asennevammaa ei esiinny samalla tavalla kuin heteroiden välillä, joissa mies on automaattisesti hyväksikäyttävä roisto ja nainen viaton neitsyt.

Homo kirjoitti...

Vortac homo/lesbosuhteessa toinen osapuoli voi olla selvästi toista naisellisempi/miehekkäämpi - tai sitten tällaista eroa ei juurikaan ole. En uskalla lähteä tässä arvuuttelemaan, että miten yleinen mikäkin näistä asetelmista on.