lauantaina, maaliskuuta 21, 2009

Palkkaerojen kaventamistavoite ei toteudu

Tasa-arvovaltuutettu: Palkkaerojen kaventamistavoite ei toteudu

Haluan rakastella sinua

Miksi Hännikäinen jäi ilman
Hännikäisen (ja Laasasen) puheenvuorot ovat kuitenkin tärkeitä jo siksi, että ne osoittavat yksilöpsykologisoivan näkökulman onttouden. Samaan tapaan kuin työttömyys ei vähene sillä, että koulutetaan työttömistä parempia työnhakijoita, iskutaitojen opettaminen Hännikäisen kaltaisille ujoille pojille ei muuta mitään. Opetettu ehkä saa, mutta sitten joku toinen jää ilman. Hännikäisenkään tuskin tarvitsee olla kauan ilman, kun on telkkariinkin päässyt. Jos et voi tuhota yhteiskuntaluokkia, yritä sosiaalista kohoamista.

6 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvovaltuutettu: Palkkaerojen kaventamistavoite ei toteudu"

Vaikuttaa sille, ettei Suomessa tavoitella samapalkkaisuutta, joka siis jo käytännössä totetuu ja tasa-arvoa, vaan sosialistista tasapalkkaa. Uskomatonta!

Arawn kirjoitti...

Mies etsii itselleen naista ja tuttuun tapaan vaatimuksia ei ole juuri ollenkaan:

http://tukiasema.net/keskustelu/show.asp?id=74651&c=17&p=1&pm=1

Jape kirjoitti...

Arawn: "Mies etsii itselleen naista ja tuttuun tapaan vaatimuksia ei ole juuri ollenkaan:"

Juu, kaveri oli listannut vain ne oleelliset. Minusta ne on kuitenkin kirjoitettu selvästi auki, eikä tule kenellekkään yllätysenä siten. Toisaalta useilla tuon palstan kirjoittajista ja miksei lukijoistakin on tiettävästi "ongelmia" ainakin jonkin verran ;)

Oli siellä kommenteissa eräs hiukan niukempaankin tyytyväinen...

nimimerkki iso palli kirjoittaa:

"minulle riittää että nainen on älykäs, suht varakas, kaunis ja ennen kaikkea omistaa raikkaan ja siistin pimpan."

:)

Mikko Ellilä kirjoitti...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5940099&postID=8836521329867231266&pli=1

Naispuolinen taksikuski kirjoitti:

En ole joutunut puhumaan ruotsin kieltä oikeastaan ollenkaan sitten opiskeluaikojen. Tässä yhtenä iltana minulle selvisi, mihin sitä voi käyttää. Se voi olla salakieli.

Kyytiin tuli kaksi pimua kahden ulkomaalaissyntyisen nuoren miehen kera. Etupenkille istunut nainen kysyi minulta heti: "Talar du svenska?" "Ja, lite. Hur så?" heitin vastakysymykseksi. Takapenkin kundit osasivat kuulemma hiton hyvin englantia sekä jonkun verran suomea, joten nainen halusi puhua kanssani ruotsia.

Eipä siihen aikaan yöstä mitään elämää suurempia kysymyksiä käsitelty - varsinkaan ruotsiksi - mutta oli minulla hieman hymyssä pitelemistä, kun mimmi kertoi illan suunnitelmistaan, kundien ollessa takapenkillä täysin kysymysmerkkeinä: "Vi ska inte knulla med dem, bara dricka."


Kysyin, olivatko nämä miehet muslimeja. Taksikuskinainen kieltäytyi vastaamasta.

Kysyin, miksi hän ei halunnut kertoa raiskausriskiin olennaisesti vaikuttavaa kulttuuritaustaa.

Nainen ratissa sanoi:
Kuule sen takia, että tarinan kannalta ei oo vitunkaan merkitystä, vaikka ne ois olleet pieniä vihreitä miehiä metrisen kyrvän kera. Ja niitä naisia ei muuten ihan helpolla taatusti raiskailtu, olivat sevverran mun tyylisiä. Painu johonkin muuhun blogiin muslimioppeines (joita ne ei muuten olleet, vaikkei se sinulle tai kellekään muulle kuulu).


Tämä nainen siis kuvitteli, että miehen kulttuuritausta ei vaikuta naisen todennäköisyyteen joutua miehen raiskaamaksi.

Nainen siis tuli väittäneeksi, että muslimimiehet eivät raiskaa heidän kanssaan dokaavia naisia suuremmalla todennäköisyydellä kuin länsimaiset miehet.

Tämä selittääkin sen, että ulkomaalaiset miehet tekevät Suomessa niin paljon raiskauksia. Esimerkiksi Espoossa raiskaajista 70 % on ulkomaalaisia ja Helsingissä 50 %. Jos naiset eivät osaa suhtautua ulkomaalaisiin ja erityisesti Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin oleviin miehiin varovaisemmin kuin suomalaisiin, naiset joutuvat helposti näiden ulkomaalaisten miesten raiskaamiksi.

Silti näistä raiskauksista syyllistetään suomalaisia miehiä. Amnesty ym. feministijärjestöt raivoavat raiskauksista suu vaahdossa hysteerisesti huutaen, mutta eivät koskaan kerro tosiasioita ulkomaalaisten ja erityisesti Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevien miesten suunnattomasta yliedustuksesta raiskaajien joukossa. Amnesty ym. feministijärjestöt siis syyllistävät suomalaisia miehiä ulkomaalaisten miesten tekemistä raiskauksista.

Tämä taksikuskinainen sanoi myös:

Ja niitä naisia ei muuten ihan helpolla taatusti raiskailtu, olivat sevverran mun tyylisiä.


Tämä nainen siis kuvittelee naisen raiskatuksi tulemisen riskin riippuvan ensisijaisesti naisen omasta vahvuudesta eikä miehen aggressiivisuudesta.

Jos tällainen kuvitelma on naisten keskuudessa yleinen, tämäkin selittää raiskaustilastoja varsin paljon. Naiset eivät ymmärrä vältellä sellaisia miehiä, jotka ovat ilmiselvästi aggressiivisia ja vaarallisia. Sitten samat naiset syyllistävät kilttejä, rehellisiä, ystävällisiä ja lainkuuliaisia miehiä väkivaltaisten raivohullujen tekemistä rikoksista. "Miehet rutiininomaisesti hakkaavat naisia" jne. Kyllä ottaa päähän moinen paskapuhe. Naisille pitäisi järjestää jonkinlaista kansalaiskasvatusta, jossa väännettäisiin rautalangasta elämän perusasioita.

Homo kirjoitti...

A 36-year-old Swedish countess divorcing a former CEO says she cannot live on $43 million.

Homo kirjoitti...

Syrjäseudun poikamiehet hakevat vaimoja jättisokkotreffeillä Espanjassa