torstaina, maaliskuuta 05, 2009

Rumat pojat

Miesten kokema väkivalta - suvaittavaa ja suotavaa?

Henkirikos tappaa naisen yhä harvemmin ja Naisten väkivaltaisuus on kasvussa

– Laaja sosiaaliturva on eräs merkittävimmistä syistä siihen, miksi Suomessa ja muissa Pohjoismaissa on niin vähän naisjohtajia.

Rumat pojat
Kuuntelin paikallisjunassa kahden parikymppisen neidon keskustelua ihanteellisen poikaystävän ominaisuuksista. Tytöt olivat päätyneet siihen, että kannattaa ottaa (huomaa verbi!) melko ruma poikaystävä.

1. Rumista, mutta muuten mukavista poikaystävistä ei ole kilpailua, joten tällaisen hommaaminen on paljon helpompaa.
2. Toiset tytöt eivät yritä vikitellä rumaa poikaystävää.
3. Ruman pojan on melkeinpä pakko olla uskollinen, kun ei muualta kuitenkaan saa.
4. Ruma poikaystävä on halukkaampi miellyttämään ja palvelemaan tyttöystäväänsä, koska menettämisen pelko on aina läsnä.
5. Itse ei tarvitse panostaa niin paljon ulkoasuun, kun poikaystäväkin on ruma.
6. Poikaystävän ulkonäköön tottuu joka tapauksessa ajan kuluessa.
7. Pimeässä hei siis on ihan sama.
8. Ruman poikaystävän dumppaaminen on helpompaa.
9. Tekee hyvää itsetunnolle, kun dumpattu poikaystävä vinkuu takaisin.

10 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Joku voisi johtaa tästä päätelmän, että Amnestyn mielestä naiset ovat miehiä arvokkaampia."

Tämä on väistämätön johtopäätös.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa toimintatapaa kannattaa nyt soveltaa miesten myös naisiin. Samat säännöt pätevät täälläkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voihan tuota soveltaa, mutta mitä hemmettiä tekee rumalla naisella?

;)

Joku tosin valitteli jollain palstalla että mistä saisi iskettyä sellaisen ruman naisen, joka ei heti antaisi pillua jollekin vähänkin normaalia koeammalle, joka nyt vain puutteessaan sattuu osoittamaan kiinnostusta.

tympeäNörttö kirjoitti...

Minäkin olen joskus kuunnellut olan yli samantapaisen keskustelun bussissa tai lähijunassa. Tytöt tosin ihan läpällä vaan keksivät argumenttejansa, ties vaikka minun läsnäoloni innoittamana... Koskaan ei tule päivää jolloin luuseri oikeasti kelpaisi. :/

Anonyymi kirjoitti...

Joku tosin valitteli jollain palstalla että mistä saisi iskettyä sellaisen ruman naisen, joka ei heti antaisi pillua jollekin vähänkin normaalia koeammalle, joka nyt vain puutteessaan sattuu osoittamaan kiinnostusta.

Thaimaasta. Liettuasta. Venäjältä. Jos tuo oli kysymys, niin se oli liian vaikea.

Jorma kirjoitti...

Tämän päivän Aamulehden Valo-liitteessä femut, Meriläinen etunenässä, höpisevät taas omiaan. Miesnäkökulma on muka todella vahvasti edustettuna suomalaisessa tasa-arvopolitiikassa (TANE:n miesjaosto) ja muuta vastaavaa satuilua. Kuinka moni vielä lankeaa tähän soopaan?

Jorma kirjoitti...


Terveystasa-arvo säästäisi miljardeja


Entäs terveystasa-arvo miesten ja naisten välillä?

Jorma kirjoitti...

HS-raati: Päättäjät pelkäävät liikaa ristiriitoja

"Matti Vanhasen pääministerikaudella Suomi on jatkanut autoritaarisen patriarkaatin tiellä, sanoo visuaalisen kulttuurin tutkija Annamari Vänskä."

Voi pyhä yksikertaisuus!

Jukka kirjoitti...

Suomalaisten naisten ongelma on ehkä myös siinä, että he eivät ota elämää vielä ihan omiin käsiinsä. Jos joku mättää niin ongelma on miehissä.

Venäläinen nainen ei historialllisesti ole voinut turvautua mieheen. Perhe on tyypillisesti muodostunut isoäidistä, äidistä ja lapsista.

Joku mies on saattanut perheeseen kuulua, mutta miehet ovat hyvin usein olleet alkoholisoituneita perheen ulkojäseniä.

(Anteeksi nyt tämä venäläisiin kohdistuva ennakkoluulo eli ennakkotieto.)

Anonyymi kirjoitti...

Jukka:"Suomalaisten naisten ongelma on ehkä myös siinä, että he eivät ota elämää vielä ihan omiin käsiinsä. Jos joku mättää niin ongelma on miehissä."

Naiset asettavat itsensä jumalaiseen asemaan ja peräävät varauksetonta suojelua tai kunnioitusta sieluilleen. He ovat vahvoilla sukupuolensa perusteella tai ainakaan heidän elämäntapaa ei ole "kannattavaa" kyseenalaistaa.

Epätasa-arvo on mahdollista niin kauan, kun nainen tulee kuulluksi vajavaisissa toiveissaan ja mielipiteissään. Naisen ei tarvitse kantaa tässä yhteisössä vastuutaan juuri sen enempää, kuin kenkuttelevan hiekkalaatikkoäpärän, jolle ostetaan karkkia ja leikkitarvikkeita loputtomiin, vaikka viskoisi hiekkaleivareita päivästä toiseen lupaa kysymättä kavereidensa
silmille.

Ne miehet, jotka asettuvat ilman itsekritiikittä naisten kuuntelijoiksi ja puolustelijoiksi mahdollistavat toimintamallin, jossa nainen voi korvata suuren osan itsenäisyyttään ja vastuullisuuttaan seksuaalisella vallankäytöllä.

Jos miehen kunnioittaisivat
itseään, he EIVÄT olisi ollenkaan kiinnostuneet seksistä, joka annetaan täysin vääristä lähtökohdista. Naisen palvominen jumalattarena on mieskunnan suurin heikkous. Se antaa naiselle mahdollisuuden olla millainen tahansa ja tehdä/ jättää tekemättä mitä tahansa. Käytännössä naisen ei tarvitse pitää edes huolta omasta kropastaan, jonka takia kysyntä parikymppisiin, hyvässä kunnossa oleviin nuoriin leideihin on valtava.


Bmad