lauantaina, maaliskuuta 14, 2009

Vihreä miesliike on syntynyt!

Vihreät perustivat miesliikkeen
Vihreä miesliike haluaa edistää tasa-arvon toteutumista kaikilla elämänalueilla niin Suomessa kuin globaalisti sielläkin, missä yksilöiden tasa-arvo on vasta kaukainen haave. Emme hyväksy sukupuolisia kaksoisstandardeja hyödyttivätpä ne tilannekohtaisesti miehiä tai naisia.

Vihreä miesliike rakentaa yhteiskuntaa, jossa niin miesten kuin naistenkin yhdenvertaisuus vahvistuu. Sukupuolijärjestelmien politisoiminen on avartanut naisten sukupuoliroolia. Haluamme ulottaa saman edistyksen myös miehiin. Emme pidä miesten perinteistä asemaa etuoikeutena, vaan painolastina, josta miesten on syytä vihdoin vapautua. Purkautuvan miesvallan tilalle haluamme kaikkien yksilöiden tasa-arvoista kumppanuutta kaikilla elämänalueilla.

Miesten kriisipiste

11 kommenttia:

Jape kirjoitti...

"Vihreät perustivat miesliikkeen"

Ja Pasi Malmi mukana tuossakin. ihemttelen kuinka monella pallilla se Malmi oikein voi istua yhtäaikaa?

Hiukan ristiriitaista olla useassa tasa-arvoyhdityksessä yhtäaikaa mukana...

Jape kirjoitti...

"Vihreä miesliike ilmoittaa, että on miehekästä lähteä Vihreän liiton puheenjohtajakisaan ja Vihreän miesliikkeen hallitus asettuu yksimielisesti tukemaan Anni Sinnemäkeä puolueen puheenjohtajaksi."

Jaaha, eli punavihreän stalinisti feminsitin taakse on hyvä ryhmittyä. Miehiä...?

tmmm kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200903149243477_uu.shtml

"Äidit myös usein kokevat, että tulevat toimeen ilman isää, sillä yhteiskunta maksaa lapselle elatustukea. Niinpä isyyden selvittäminen jää, jos äiti esimerkiksi haluaa lopettaa suhteen. Usein taustalla ovat isän päihdeongelmat."

IDA kirjoitti...

Loistavaa. Nyt me kaikki olemme tätejä.

Tapio Tuuri kirjoitti...

Ovatkohan vihreät miehet nyt varmasti saaneet tähän vihreiltä naisilta luvan? Turha kysymys. Tietenkin.

Juha H kirjoitti...

"emme pidä miesten perinteistä asemaa etuoikeutena, vaan painolastina..."

Hyvä hyvä. Huoh. Hyvää emansipaatiota vaan kaikille.

Vortac kirjoitti...

Purkautuvan miesvallan tilalle haluamme kaikkien yksilöiden tasa-arvoista kumppanuutta kaikilla elämänalueilla.

Totanoin, kysyisin vain että minkä hiton VALLAN?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lassen mielestä naisten ja miesten kriisissä on selkeä ero. Nainen putoaa usein kriisissään laajaan turvaverkkoon, mutta mies putoaa suoraan betonilattialle.

Tuo miesten kriisipiste-lausahdus on kyllä hyvin sanottu, ja kuvaa tilannetta rehellisesti ja totuudenmukaisesti. Lisää tällaista!

Ehkäpä sitten yhteiskunnan silmät vihdoinkin aukenevat, kun totuus voidaan vihdoinkin kertoa näin suorasanaisella vertauksellakin.

Tosin miesten oikeudet eivät edelleenkään ole eliitin intresseissä, kommunismikin pyrki nimenomaan provosoimaan naisia ryhtymään kapinaan 'patriarkaattia' vastaan..

- Vortac

Ville kirjoitti...

Nainen ryösti vanhemman miehen

Jorma kirjoitti...

"Vihreä miesliike ry toimii osana vihreää liikettä."

Tämä on se olennaisin tieto. Puolue on tässä etusijalla ja tasa-arvo korkeintaan kakkostilalla. Saapa nähdä, mitä ko. ryhmä saa aikaan feministiseksi julistautuneessa puolueessa, jonka johto on tukevasti naisten käsissä.

Edelleen ainoa järjestö Suomessa, joka keskittyy nimenomaan miesnäkökulman esilletuomiseen tasa-arvopolitiikassa ja -keskustelussa on Miesten tasa-arvo -yhdistys. Sen toiminnassa ei poliittinen tarkoituksenmukaisuus mene tasa-arvon edelle. Sinne vaan mukaan Jape ja kumppanit.

bmaad kirjoitti...

Jorma:"Tämä on se olennaisin tieto. Puolue on tässä etusijalla ja tasa-arvo korkeintaan kakkostilalla. Saapa nähdä, mitä ko. ryhmä saa aikaan feministiseksi julistautuneessa puolueessa, jonka johto on tukevasti naisten käsissä. "

Asiat kuitenkin varmaan
menevät vielä pitkään siten, että: lapset jätetään erotilanteessa äidille (joka usein on syypää mielivaltaiseen eroon), naisista puhutaan jatkuvan hyväksikäytön ja väkivallan kohteina.

Samalla pariutumaan vahvan maskuliinisia tai jopa kusipäisiä piirteitä omaavien miesten kanssa, jotka pitävät naisia avuttomuudessa saadakseen ryssittyä nöösipoikien marjaherkut päivästä toiseen.