keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

Biologisen isän piina

45-minuuttia MTV3 klo 20.00: Biologisen isän piina
"Janne" uskoo olevansa pienen lapsen biologinen isä, mutta lapsen äiti ei anna hänen enää tavata lasta. Lain mukaan Jannella ei ole edes oikeutta vaatia isyystestiä, koska lapsen äiti oli syntymähetkellä virallisesti naimisissa toisen miehen kanssa.

Jannesta on täysin kohtuutonta, ettei hänellä ole oikeutta vahvistaa isyyttään, vaikka hän asui lapsen äidin kanssa yhdessä koko raskauden ajan ja vauvan elämän alkumetrit.

Polkeeko yli 30 vuotta vanha isyyslaki biologisen isän ja lapsen oikeuksia? Aviomiehen isyyden voi kumota vain lapsen äiti, aviomies itse ja lapsi 15 vuotta täytettyään. Janne on lain mukaan täysin aseeton.

Parisuhteen kemiasta puuttuu rakkaus (28.4.) Nykyaikaisessa, tasa-arvoisessa parisuhteessa rakkaus ei aina pääse kukoistamaan: (Tony Dunderfeld MTV3:n katsomossa.)
- naisen pitäisi tulla feminististä feminiiniksi makuuhuoneessa.

Tasa -arvokeskustelu.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Naistutkimuslistalta poimittua (kirjoittaja Hanna-Mari Ikonen):

"Ulkomaalaisasenteita kartoittavassa kyselyssä Suomi yleisesti ottaen erottui myönteisesti Keski-Euroopasta. Hankkeessa ilmeni, että maahanmuuton kokeneiden naisten elämässä perheen ja työn yhteensovittaminen on haasteellisempaa kuin kantaväestöllä. Yllättävästi paljastui suomalaisten naisten usein nuivaksi koettu suhtautuminen muualta muuttaneisiin naisiin."

Homo

Anonyymi kirjoitti...

-naisen pitäisi tulla feminististä feminiiniksi makuuhuoneessa.

wow mitä rakettitiedettä!

Jorma kirjoitti...

"Polkeeko yli 30 vuotta vanha isyyslaki biologisen isän ja lapsen oikeuksia? "

Tietenkin polkee. Siitä ei vain välitetä vähääkään.

Anonyymi kirjoitti...

"Yllättävästi paljastui suomalaisten naisten usein nuivaksi koettu suhtautuminen muualta muuttaneisiin naisiin."

Mitä? Naiset siis alitajuisesti himoavat maahanmuuttajanaisten kehoa - sitähän tuo vain tarkoittaa nykykielelle puettuna :)

-JUKI-

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä. Jos sukset ovat menneet noin pahasti ristiin lapsen äidin kanssa niin mikäpä sen mukavampaa kun ei tarvitse edes ruokkoja maksella.

Sitäpaitsi tuollainen käytös ei voi tulla yllätyksenä. Nimittäin jos tekee lapsen lapsia toisen kanssa naimissa olevan naisen kanssa ja käy kylmät, saa kyllä katsoa peiliin. Jos pitää käärmettä povellaan, ei pidä ihmetellä sitten kun se puraisee.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

EEläinlääketieteen lisensiaattien peruspalkat kuntasektorilla 2005 (Tilastokeskus):

Naiset: 2525

Miehet: 2378

Argh kirjoitti...

Yli 30 vuotta vanhan isyyslakimme yksi ja ainoa tavoite on löytää jokaiselle lapselle kuka tahansa miespuolinen maksaja. Usein tämä tavoite tunnetaan myös nimellä lapsen etu.

Isien ja lapsien eduilla ei kuitenkaan ole muuta yhteistä kuin se, että äidin etu menee molempien edelle lähestulkoon kaikissa kuviteltavissa tilanteissa.

Onneksi feministeillä ja sosiaalitantoilla ei ole mitään näitä perinteisiä arvoja korostavia lakeja vastaan, joten kaikki irtisaatavat resurssit voidaan edelleen kohdistaa esim. naisiin kohdistuvan väkivallan estelyprojekteihin ja valtoimenaan rehottavan palkkasyrjinnän kritisointiin.

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://hommaforum.org/index.php/topic,5333.msg94351.html#msg94351

- Afrikkalainen kulttuuri on sellainen, esimerkiksi nandiheimo. Jos epäilet, että lapsi ei ole sinun, sinulla on oikeus tappaa, Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kilpaileva Wilson Kirwa kertoo.

Täytyy sanoa, että on tässä kuitenkin jonkinlaista miehekkyyttä suomalaisiin aisankannattajiin verrattuna. Luin joskus, että peräti yli kymmenen prosenttia lapsista olisi jonkun muun kuin oletetun isän tekemiä, ns. "postinkantajan poikia". Taustallahan on se, että jos nainen katsoo pystyvänsä hankkimaan paremmat geenit jostain muualta kuin omalta mieheltään, hän monesti käyttää jotain alfempaa urosta siementäjänä.

Varmasti moni näitä lapsia elättävistä aisankannattajista tietää Suomessakin, että joutuu kasvattamaan toisen miehen lasta. Sen on pakko olla henkisesti helvetin raastavaa, ja kyllähän tuollaisessa parisuhteessa jatkaminen on mieheltä totaalinen alistumisen merkki. Veikkaan, että vaikka Suomessa ei murhia tehdä, niin saattaa moni "isä" täälläkin katkeruutensa vuoksi kohdella ilkeämmin tällaista lasta. Ainakin se on tutkittua, että isäpuolien ja lasten välillä on huonommat välit kuin "luonnollisissa" perheissä.

Vielä yksi mielenkiintoinen tutkimustulos: myös Suomessa isättömät lapset kuolevat nuorina ja syyllistyvät väkivaltarikoksiin huomattavan paljon useammin kuin normaalit ihmiset, esim. itsemurhat ovat teininä ja nuorena hyvin yleisiä.

Jorma kirjoitti...

Prison officer resigns after giving birth to 'dangerous' inmate's baby

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://hommaforum.org/index.php/topic,5857.msg94168.html#msg94168

Lainaus käyttäjältä: Leikkimielinen pihapeli - tänään kello 01:01:48
Ei tällainen aate taida juuri naisiin vedota.Lainaus käyttäjältä: HaH - tänään kello 01:13:29
Miksi muka ei?
Sitä mietin itsekin, ja tuli muutama syy mieleen:
1. hoivavietti, ajatellaan että pitää auttaa heikompaa.
2. Halla-aho aika paljon pyörittelee tilastoja ja vetää niistä johtopäätöksiä. Se ei ole tyttöjen juttuja, muistan kuinka esim. lukiossa ne harvat, jotka matikasta jotain tajusivat, olivat kaikki poikia.
3. Mustat miehet ovat seksuaalisesti ylivertaisia valkoisiin nähden. Tähän Ajankohtaisen Kakkosen pätkään olisi muuten mielestäni saatu hauska kontrasti, kun olisi Homma-kerhon jälkeen käyty kuvaamassa Tammerkosken toisella puolella Groove-baarissa. Siellä juomat ovat muistaakseni halvempia kuin Kaksissa Kasvoissa, mutta silti naisista ei ole pulaa, kun aito etninen värinä sekä myös hipetihop-pukeutumistyylin omaksuneet suomalaispojat vetävät sinne hameväkeä sankoin joukoin. Olisi voitu samalla kysellä vaikkapa joltain Pyrinnön koripalloilijoilta, mitä mieltä ovat Halla-ahosta. Siis tältä porukalta:

http://www.youtube.com/watch?v=1iGkyyzEC7o&feature=related

Anonyymi kirjoitti...

Kuvan ja äänen perusteella "Janne" näyttäisi olevan ex-jääkiekkoilija Mikael Jämsänen.
Voi voi, kyllä käy sääliksi kaveria

Vortac kirjoitti...

Täytyy sanoa, että on tässä kuitenkin jonkinlaista miehekkyyttä suomalaisiin aisankannattajiin verrattuna.Eli olet samaa mieltä feministien kanssa, että miehekkyyden olennainen piirre on väkivalta ja tappaminen?

Minä kyllä sanoudun sellaisesta mielipiteestä irti - ei voi olla mikään mieheyden keskeinen olemus harrastaa väkivaltaa ja murhata ihmisiä (tai eläimiä, toim. huom).

Joka tapauksessa olemme ensisijaisesti ihmisiä, ja toissijaisesti miehiä ja naisia. Nykymaailmassa tämä vaikuttaisi olevan ei vain toisinpäin, vaan ennemminkin niin että mieheys kumoaa ihmisyyden täysin, ja ihmisyys on jätetty vain naisten harrasteeksi, ja otettu pois miehiltä. Niin että miehille sitten jää ainoastaan se toissijainen rooli; mieheys. Ja jos tappaminen on sen keskeinen piirre niin on kyllä todella karmivaksi maailma mennyt. Ainoa rooli joka puolelle ihmiskuntaa jää on siis tappajan rooli. Kas kun et samalla sano, että kaikki miehet ovat potentiaalisia raiskaajia..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Täytyy sanoa, että on tässä kuitenkin jonkinlaista miehekkyyttä suomalaisiin aisankannattajiin verrattuna.Eli olet samaa mieltä feministien kanssa, että miehekkyyden olennainen piirre on väkivalta ja tappaminen?"

Kyllä minusta tappaminen on aina miehekkäämpi vaihtoehto kuin tossukkamainen aisankannatus.

Yleensä epäoikeudenmukaisuuteen törmätessä mikä tahansa aktiivinen teko on miehekkäämpää kuin passiivinen toisen posken kääntäminen.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"Kyllä minusta tappaminen on aina miehekkäämpi vaihtoehto kuin tossukkamainen aisankannatus. "

sittenhän armeija sopiikin jo luonnostaankin miehille paremmin kuin naisille...