perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Kauneus kannattaa

Question: Does Marriage Have Value in American Society?
When you fall in love, you are in a unique state that is about as close as you will ever get to psychosis. I mean, you’re willing to abandon everything from eating to going to work, and you sit around all day with a smile on your face, going, “Oh, god. She’s so wonderful.” This is as close as most of us get to experiencing serious psychopathology, and it’s at this particular moment of our lives that we make the most important decision we’ll ever make.

Miksi kauneus kannattaa? vai kannattaako? Kommentteja:
- On kauneudesta haittaakin. Ahdistuin nuorempana kovasti vastakkaisen sukupuolen ylenpalttisesta huomiosta. Avoin ja ystävällinen käytökseni muuttui juroksi älä-tule-lähelle-asenteeksi. Ulkonäön palvonta on mielestäni vastenmielinen ilmiö, joten kärsin tilanteesta ihan tosissani koko nuoruusaikani.

- Vaikken ole mikään kaunotar, niin ilmeisesti tarpeeksi hyvän näköinen kohtaamaan koko ajan liian kiinnostuneita miehiä ja kateellisia naisia. Auta armias jos olen yhtä ystävällinen miehille kuin naisille, niin johan alkaa miehiä kiinnostaa liikaa.

- Käsittämätöntä hölynpölyä! Nuorena ahdistuin todella miesten saalistusvietistä ja naisten kateudesta. Kaunis nainen tulee myös helpommin raiskatuksi yleisellä paikalla kuin vähemmän huomiota herättävä. Osa miehistä vihaa naisia, jotka herättävät heissä suunnatonta seksuaalista kiinnostusta. Ja kukas muu sen saa tuta kuin tuo nainen.

4 kommenttia:

bmaad kirjoitti...

"Ulkonäön palvonta on mielestäni vastenmielinen ilmiö, joten kärsin tilanteesta ihan tosissani koko nuoruusaikani."

Toisaalta, onhan asialle olemassa vastapaino.

Samalla tavoin kuin naiset
joutuvat ylitsevuotavan ulkonäön palvonnan kohteiksi pääsevät
heikon statuksen omaavat miehet yleisen halveksunnan ja panettelun kohteiksi.

Olisikin kiva saada
tilastotietoa siitä, kuinka moni kaunis nainen (ja kauneuttaan riesana pitävä) nainen pystyy arvostamaan ns. AT-miestä. On turha valittaa kovasta kysynnästä
ja kauneuden ylikorostamisesta
jos viha purkautuukin vain rumina pidettyihin miehiin.

Homo kirjoitti...

Sarjassamme, huoraaminen on naarailla geeneissä: Monkey Business

Homo kirjoitti...

Kiista kissan hoidosta johti puukotukseen Salossa

Puukotuksen uhri oli salolainen vuonna 1973 syntynyt mies. Poliisin mukaan mies sai vakavia vammoja ja hänet vietiin hoitoon Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.
...
Puukottajaksi epäillään salolaista vuonna 1984 syntynyttä naista. Riita alkoi naisen omistaman kissan hoidosta.

Nainen ei hyväksynyt sitä, että samassa asunnossa asunut mies hoiti kissaa.

Homo kirjoitti...


Swedish Tax Office Targets Webcam Strippers