keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2009

Miesjärjestöjä ei kuulla

Viikko sitten oli TANEn seminaari "Sukupuoli eduskunnan asiantuntijakuulemisissa", jossa julkaistiin samanniminen raportti.
Nais- ja miesjärjestöjen luvut ovat vielä huonommat: naisjärjestöjä kuultiin kuudesti eikä miesjärjestöjä kertaakaan!

Adressi: Anne Moilasen ohjelma pois eetteristä.
Muuten tämä asia ei häiritsisi mutta tätä maksetaan verorahoilla. Ja jos tämä sama ohjelma olisi vaikkapa Novalla niin se ei haittaisi. Mutta en halua että valtion radiokanavalla lietsotaan vihaa miehiä kohtaan. Se on väärin. Ja törkeää. Sama kuin se että kommunismia tai natsismia puolustava ohjelma soisi radiossa. Äärifeminismi pois valtion radiokanvalta niin olen tyytyväinen.

Lisäys: Tulta munille! -ohjelmasta tutkintapyyntö poliisille

Alaisen mukaan yhteydenottoja noin 2 400: Jaana Vasankari lähestymiskieltoon

Huonoksi on mennyt - pankkiireilla ei ole varaa enää avioeroonkaan

4 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Hot climate produces baby girls

Homo kirjoitti...

Kirjavinkki epätoivoisille ja ikääntyville nartuille:

Ikääntymiselle ei tarvitse antaa periksi. Thorbjörg Hafsteinsdottir on siitä elävä esimerkki. Hän on 48-vuotias ja kerää edelleen nuorten miesten katseet ja pystyy vetämään tiukat farkut jalkaansa. Kuumat aallot, itkukohtaukset, rypyt ja rasvapoimut ovat hänelle tuntemattomia vaivoja. Hän aikoo olla seksikäs vielä 70-vuotiaana! Myös me muut pystymme samaan, hän vakuuttaa ja kertoo kirjassaan miten.

Evojeesus kirjoitti...

Are men the weaker sex?:

http://www.sciencedaily.com/releases/2009/03/090331112729.htm

Homo kirjoitti...

The findings revealed that women working under a lone female supervisor reported more distress and physical symptoms than did women working for a male supervisor. Women who reported to a mixed-gender pair of supervisors indicated a higher level of distress and physical symptoms than their counterparts with one male manager.