tiistaina, huhtikuuta 14, 2009

Naiset ennen onnellisia

News flash: Women were happier before the feminist movement.

The Paradox of Declining Female Happiness: (PDF) Finally, the changes brought about through the women’s movement may have decreased women’s happiness. The increased opportunity to succeed in many dimensions may have led to an increased likelihood of believing that one’s life is not measuring up. Similarly, women may now compare their lives to a broader group, including men, and find their lives more likely to come up shorn this assessment. Or women may simply find the complexity and increased pressure in their modernives to have come at the cost of happiness.

Amazonfail

Tyttöjä painostettu lesbosuhteisiin kouluissa

5 kommenttia:

bmaad kirjoitti...

"Jotkut tytöt ovat kokeneet painostusta ja uhkailua ryhmän ulkopuolelle jättämisestä, jos he eivät ole suostuneet esimerkiksi suutelemaan ystäväänsä. "

Jos nainen haluaa tai
joutuu ottamaan herkän kumppanin sen on luonnollisesti oltava toinen nainen. Lesbossuhteiden avulla herkät ja epämuodikkaat miehet saadaan pois vaihtoehtojen valikoista. Jos ei löydy heti alfaurosta, aina löytyy sopiva nainen, jonka kanssa voi viettää paljonkin aikaa.

bmaad kirjoitti...

"Here the authors address another valid reason why measures of happiness may have changed. Perceived happiness is subjective, relative to expectations."

En tiedä olivatko naiset
kovin onnellisempia kuin ennen. Luultavasti ainakin vähän. Naiset tarvitsisivat mielestäni aitoa itsenäistymiskehitystä ja feminismi ei ole sitä.

Homo kirjoitti...

Nainen vinkumassa elatusapua lesbosuhteenkin jälkeen ja uhkailee kiristämällä:

The long time lesbian lover of tennis great Martina Navratilova is threatening to wash their dirty laundry in public if she doesn't get a settlement to her liking based on their eight years together.

F kirjoitti...

Ei ole yllättävää, että naisten subjektiivisen onnellisuuden määrä on feminismin myötä vähentynyt. Kyseisen kehityksen voi olettaa jatkuvan sitä mukaa kun feminismi jalkautuu reaalitodellisuuteen ja naiset joutuvat miesten tavoin kilpailemaan etuuksistaan.

Nykyään ollaan vähän puolitiessä, feminismi pystyy vielä monin tavoin poimimaan rusinat pullasta. Tulevaisuudessa routa löytää tiensä myös feministin elämään, kun viimeinen herrasmiehiksi kasvatettu sukupolvi poistuu parisuhdemarkkinoilta ja pelkästään tissit omistamalla ei enää saakaan ekstraa.

Silloin tervetuloa miesten maailmaan, tasa-arvon sisaret. Kannattaa olla varuillaan, ettei pääse itku.

Homo kirjoitti...

Homososiaalisuus saa seuraa:

‘Homosexual reproduction’ refers to practices that
exclude women from managerial posts, as senior managers appoint their ‘own
images’.