keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2009

Neitsyysodotuksen paluu

Takapuolen puristelu ravintolassa oli kunnianloukkaus

Women's refuges told to help male domestic violence victims or lose their funding

Tukholman kaupunki laskee, että sen alueella jopa 4000 nuorta joutuu kotonaan elämään lainvastaisen painostuksen alla.
Lähes neljäsosa tytöistä vastasi, että heidän odotetaan olevan neitsyitä avioon astumiseen asti, eikä heillä saa olla poikaystäviä.

Teemu Tallbergin väitöskirja armeijasta (pdf)

35 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Ants inhabit 'world without sex'

Jorma kirjoitti...

German star arrested in HIV case

Ville kirjoitti...

"German star arrested in HIV case"

Euroviisutähteä epäillään hivin tartuttamisestaYksi Saksan suosituimmista naisartisteista on pidätetty dramaattisesti. Häntä epäillään hi-viruksen tartuttamisesta ainakin kolmeen miespuoliseen seksikumppaniinsa.

Nadja Benaissa, 26, on saksalaisen No Angels -tyttöbändin laulaja ja keulakuva. Yhtye edusti Saksaa Belgradin euroviisuissa 2008.

Benaissan piti heittää viime lauantaina soolokeikka Frankfurtissa, kun poliisi otti hänet kiinni. Epäilyjen mukaan nainen jätti kertomatta seksikumppaneilleen, että hän kantaa aidsiin johtavaa virusta. Silti nainen harrasti suojaamatonta seksiä miesten kanssa.

Epäillyt rikokset tapahtuivat vuosina 2004-2006. Ainakin yksi kolmesta seksikumppanista on todettu hiv-positiiviseksi.

Homo kirjoitti...

Pihtauskartelli uhkaa murtua:

Afgaaninaisia kivitettiin – vastustivat avioseksin määrää säätelevää lakiaViime kuussa hyväkysytyn lain mukaan aviomies voi vaatia vaimoltaan seksiä joka neljäs päivä, mikäli sukupuoliyhdyntä ei vahingoita vaimoa eikä tämä ole sairas.

Homo kirjoitti...

Syytön istui vankilassa törkeästä lapsen hyväksikäytöstä

Jorma kirjoitti...

Syytön istui vankilassa törkeästä lapsen hyväksikäytöstä

Jorma kirjoitti...

Naisparturi teki rosvosta seksiorjan

Ville kirjoitti...

"Naisparturi teki rosvosta seksiorjan

Nainen kahlitsi rosvon vaaleanpunaisilla pörrökäsiraudoilla patteriin, syötti tälle Viagraa ja oli miehen kanssa "toistuvassa sukupuoliyhteydessä".

Vapauduttuaan mies hakeutui sairaalahoitoon kärsineiden perhekalleuksiensa vuoksi. Sairaalasta päästyään mies kääntyi miliisin puoleen ja valitti, että hänet on raiskattu."

Raiskaajasika!

1 500 maanviljelijää teki joukkoitsemurhan Intiassa

Anonyymi kirjoitti...

No voi harmi, enpä oo ite koskaan tajunnu haastaa oikeuteen niitä paria kohdalle osunutta perseestä/tisseistä puristelijaa. Pitääpä ens kerralla ottaa yhteystiedot ylös. :P

Oikeesti, ei morjens mitä meininkiä. Kohta varmaan voi haastaa oikeuteen jos joku tuntematon laittaa käden sun olkapäälle/muuten koskettaa epämiellyttävästi. Ite rinnastan tuon perseestä puristelun kuitenkin siihen enkä esim. raiskaukseen.

(btw, onpa hienoa kun nykyään tää kommenttiosasto tuntuu olevan vain linkkejä toisiin uutisiin eikä kommentteja siihen kyseiseen postaukseen, melko ankeaa.)

tympeäNörttö kirjoitti...

inttu kirjoitti:
"No voi harmi, enpä oo ite koskaan tajunnu haastaa oikeuteen niitä paria kohdalle osunutta perseestä/tisseistä puristelijaa. Pitääpä ens kerralla ottaa yhteystiedot ylös."

Toimisikohan tuo myös silloin kun uhrina on VHM? Minua kun kopeloitsevat baareissa vain homot. :/

"onpa hienoa kun nykyään tää kommenttiosasto tuntuu olevan vain linkkejä toisiin uutisiin eikä kommentteja siihen kyseiseen postaukseen, melko ankeaa."

Toistettu. Toivottavasti Henry uudelleenharkitsee kommentointiasiaa.

Homo kirjoitti...

tympeäNörttö, jos homot kopeloivat sinua, niin et kai ainakaan kovin hirveä voi olla? Oletko kenties ihan ok-näköinen, mutta hinteläkroppainen? Jos hintelyys on ongelmana, niin kuntosali voi auttaa siihen ainakin jossain määrin.

tympeäNörttö kirjoitti...

"jos homot kopeloivat sinua, niin et kai ainakaan kovin hirveä voi olla? Oletko kenties ihan ok-näköinen, mutta hinteläkroppainen? Jos hintelyys on ongelmana, niin kuntosali voi auttaa siihen ainakin jossain määrin."

Käytin tuossa sanaa homo, vaikken varmasti tiedäkään, olivatko ne miehet homoja. Saattoivat olla ihan heterojakin vaan, jotka eivät jostain syystä känniltä/pimeydeltä mitään tajunneet. Hintelä en ole, pikemminkin päinvastoin. Ja se saa miehet joskus myös huutelemaan perääni kaupungilla. Voi miten ankeaa omistaa tällainen naisperse...

Anyway. Kuntosali auttaisi varmaan montaakin ihmistä, mutta en tajua, miksi sitä ehdottelet... sittenkö homot tulisivat kopeloimaan vähemmän? Miksi?-) Vai pystyisinkö minä kiskaisemaan heitä turpaan uhmakkaammin, heh heh. Ja mihin SE sitten johtaisi. Naisiahan tässä pitäisi saada.

Ehkä apeinta oli silloin kun pari kundia ehdottivat suorasukaisesti seksiä leffateatterin vessassa. Silloin ei tietty ollut pimeää eikä mitään. Enkä oikein tiennyt oliko juttu tottakaan? Käyttäytyivät ainakin tosi oudosti... Eivät nämä asiat minua silti mitenkään vaivaa, toisinkuin vaikka jotakuta Halla-ahoa. Tulivat vaan mieleen.

Mortimer kirjoitti...

Syytön istui vankilassa törkeästä lapsen hyväksikäytöstäKas kummaa että osui taas Espooseen. Eikö tämän tyyliset jutut tunnu tapahtuvan epänormaalin usein Espoossa? Samaten aina kun lukee jostain isästä joka ei saa tavata lapsiaan, vaikka oikeuden päätöksellä pitäisi saada, niin eikös se ole Espoon sosiaalitoimi joka asiassa vaikuttaa. Ja eikö sekin vankilatuomion saanut sosiaaliviranomainen, joka väärensi insestitodisteita ollut Espoosta. Vai oliko se sosiaaliviranomainen vai turvakotityöntekijä... en muista.

Sitten jos muistatte sen tapauksen, kun oikeus määräsi miehen maksamaan elastusapua täysi-ikäiselle tyttärelle, ettei tytön tarvitse ottaa opintolainaa. Sekin oli muistaakseni Espoon käräjäoikeus se.

Anonyymi kirjoitti...

tympeäNörttö, tarkoitin sillä kuntosalin auttamisella parantamista suosiota naisten keskuudessa, mutta se ei välttämättä vähentäisi suosiota miesten keskuudessa. Tein tämän sen virheelliseksi osoittautuneen oletuksen pohjalta, että olisit ollut hintelä. Oman käsitykseni mukaan naisille on huomattavasti homomiehiä yleisempää se vaatimus, että miehellä pitää olla miehekkään massiivinen kroppa, eikä "poikamaisen" laiha kroppa.

Homo

bmaad kirjoitti...

"Oman käsitykseni mukaan naisille on huomattavasti homomiehiä yleisempää se vaatimus, että miehellä pitää olla miehekkään massiivinen kroppa, eikä "poikamaisen" laiha kroppa."

Tasa-arvo-ongelmia voi tietysti ruokkia lähtemällä mukaan
kehonjalostustoimintaan. Niin kauan kun naisille sallitaan vapaamuotoisempi ruumiinrakenne ja treeni tällaiset ehdotukset ovat
miehiä syrjiviä.

Jos joku haluaa nostaa
naisten kysyntää omalla kohdalla se on tietysti hänen oma asiansa, mutta silloin on syytä olla tietoinen kustannuksista, jotka toiminta aiheuttaa.

tympeäNörttö kirjoitti...

Homo kirjoitti:
"Oman käsitykseni mukaan naisille on huomattavasti homomiehiä yleisempää se vaatimus, että miehellä pitää olla miehekkään massiivinen kroppa, eikä "poikamaisen" laiha kroppa."

Hassua, itse olen ajatellut jotenkin toisinpäin. Eli että homoista löytyy niitä bear-diggareita, tai miten niitä kutsutaankaan, kun taas naiset tykkäävät Ville Valo -tyyppisistä kukkakepeistä... (Noh, selvää on ainakin, että minä häviän aina, haha.)

Anonyymi kirjoitti...

tympeäNörttö, Ville Valon vetovoima naisten keskuudessa taitaa perustua pitkälti lähinnä hänen kuuluisuutensa., joka on monille naisille voimakas vetovoima.

Sinällään on totta, että on olemassa näitä lihavista miehistä tms pitäviä homomiehiä, mutta käsittääkseni he ovat melko pieni vähemmistö. Sen sijaan vaikuttaa siltä, että varsin tyypillisesti heteronaiset kaipaavat edes jonkintyyppistä miehekkyyttä/lihaksikkuutta androgyyniyyden sijaan miehissään.

Homo

tympeäNörttö kirjoitti...

"Ville Valon vetovoima naisten keskuudessa taitaa perustua pitkälti lähinnä hänen kuuluisuutensa., joka on monille naisille voimakas vetovoima."

Jeah, ei tuota käy kiistäminen. Kuitenkin olisi ihan mielenkiintoista tietää, voisiko Ville Valokaan olla samanlainen tähti tukevampana?

"Sinällään on totta, että on olemassa näitä lihavista miehistä tms pitäviä homomiehiä, mutta käsittääkseni he ovat melko pieni vähemmistö."

Höh, no sitten en yritä tarjoutua niihin piireihin, höhö... Vähemmistöistä puheenollen, sain tässä äskettäin haukkuja, kun eräällä foorumilla esitin mielipiteen siitä etteivät homot ja lesbot ole "oikea vähemmistö" verrattuna AT-miehiin. Eivät uskoneet, joten pitäisi kait etsiä ihan oikea tilasto, mutta fiilistelisin ettei homoilla tai lesboilla olisi yhtä suuria vaikeuksia päästä seksuaalisesta kokemattomuudesta eroon...?

Anonyymi kirjoitti...

tympeäNörttö, ei kai se, että on helppo päästä seksuaalisesta kokemattomuudesta eroon, poista mihinkään vähemmistöasemaa. Vähemmistöjä on varsin monenlaisia ja suurin osa ihmisistä taitaa kuulua useammanlaiseenkin vähemmistöön ainakin maailmanlaajuisesti tarkasteltuna.

Homo

tympeäNörttö kirjoitti...

"ei kai se, että on helppo päästä seksuaalisesta kokemattomuudesta eroon, poista mihinkään vähemmistöasemaa."

Minua se huvitti kauheasti, kun ketjussa vaikerointiin ja keuhkottiin siitä, kenellä menee huonoiten. Erityistä riitaa syntyi seuranlöytämisen helppoudesta tai vaikeudesta. En itse kuitenkaan tunne yhtäkään homoa tai lesboa joilla olisi yhtä heikko flaksi kuin meillä AT-miehillä. Mielestäni se tekee meistä selvemmän vähemmistön - eli olemme eniten kärsiviä, tietty, höhö.

Noh, eipä sillä niin väliä, keskusteluiden kannalta ainakaan. Kunhan tuli mieleen tämäkin. (Se vaan, että miksihän AT-miesten ääni yritetään aina tukahduttaa. En ymmärrä.)

bmaad kirjoitti...

TympeäNörttö:"(Se vaan, että miksihän AT-miesten ääni yritetään aina tukahduttaa. En ymmärrä.)"

Humanismikin myötäelää
markkinataloudessa. Ihmisen
markkina-arvo on osapuilleen sama kuin hänen sosiaalinen vetovoimansa. Alfaurosta voidaan verrata 100-500 euron seteliin, kun at-miehet ovat euron kolikoita
tai kymmensenttisiä.

Kun kadulle heitetään
kolikko harva innostuu valtavasti, tai vaikka poimisikin sen, niin ei siitä kummempaa romanssia tule.
Pientä kolikkoa kun ei kukaan vaihda isompaan (seteliin).

Koska vain harvat ihmiset innostuvat jostain kolikosta muista syistä, kun sen määritellyn (sosiaalisesti hyväksytyn) arvon takia on samoin at-miesten mahdotonta saada juuri minkäänlaista vastakaikua omasta markkina-arvosta johtuen.

On kuitenkin mielenkiintoista,
miten ihmisille on päässyt määrittymään sosiaalinen markkina-arvo ja miten ihmisiä arvoluokitellaan koko ajan enemmän samaan aikaan kun koulujen opetusmateriaalissa ei tähdennetä näiden ehdottomien arvojärjestelmien olemassaoloa ja vaikutusta ihmissuhteissa juuri mitenkään.

Toisekseen on kiintoisaa,
miten ihmisen markkina-
arvo määrittyy ahtaiden viihdeteollisten mallien mukaan, kun taas rahaa voi ansaita millainen mies tahansa - ja näin haitata esimerkiksi alfaurosten ja heidän perheidensä
rikastumista. Ehkei ihminen ole oppinut vielä olemaan tarpeeksi röyhkeät kun markkina-asteikon alapäässä olevat (lähinnä miehet) saavat ajaa bemareilla ja asua 500 neliön omakotitaloissa sen sijaan, että toimisivat yhteiskunnan palvelusorjina.

Ihmissuhdemarkkinoilla
jos epämuodikas mies menee jotain
kosimaan, niin kaikki rupeavat vastustamaan, mutta jos sama mies rupeaa tienaamaan 12000 euroa kuukaudessa laskuttamalla rahaa alfauroksilta ja näiden perheiltä kukaan ei tee mitään.

Anteeksi jos loukkasin.

Anonyymi kirjoitti...

Te ootte ihan kujalla. Mikä ihmeen alemmatason mies? :D Huhhuh mitä potaskaa. Mä en ymmärrä. Eikö jokainen ihminen ole persoonallisuus? Mielestäni typerää lajitella miehiä joihinkin kategorioihin, alemman,ylemmän,keskitason jne mitä lienee. Entäs naiset sitten? Eikö meitä naisia voida luokitella viehättyvyyden mukaan? Jotkut naisethan ovat seksikkäämpiä, niin niillehän löytyy enemmän vientiä?


-n

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi narttu, jos kerta myönnät seuranhakutilanteissa toisten olevan suositumpia kuin toisten, niin mikset hyväksy kaikkein vähiten suosittujen kutsumista AT-nimikkeellä ja eniten suosittuja YT-nimikkeellä? Ei kai tosiasioiden sanominen ääneen pahenna asiaa.

Homo

tympeäNörttö kirjoitti...

Bmad kirjoitteli:
"Humanismikin myötäelää markkinataloudessa. Ihmisen markkina-arvo on osapuilleen sama kuin hänen sosiaalinen vetovoimansa. Alfaurosta voidaan verrata 100-500 euron seteliin, kun at-miehet ovat euron kolikoita tai kymmensenttisiä."

Näinhän se on, valitettavasti... enkä minäkään poimi kolikoita maasta, periaatekysymys. Korkeintaan potkin niitä.

"On kuitenkin mielenkiintoista, miten ihmisille on päässyt määrittymään sosiaalinen markkina-arvo ja miten ihmisiä arvoluokitellaan koko ajan enemmän samaan aikaan kun koulujen opetusmateriaalissa ei tähdennetä näiden ehdottomien arvojärjestelmien olemassaoloa ja vaikutusta ihmissuhteissa juuri mitenkään."

Kait se olisi naperoille liian karua kuultavaa. Varsinkin kun suurin osa "selviytyy" kuitenkin ihan omin nokkineen. (Siksi vähän aina ihmettelen seksivalistusta, vaikka sööttiä onkin.)

"Toisekseen on kiintoisaa, miten ihmisen markkina-arvo määrittyy ahtaiden viihdeteollisten mallien mukaan, kun taas rahaa voi ansaita millainen mies tahansa"

Yritän aina innostaa erästä suhteellisen hyväpalkkaista tuttuani tekemään jotain radikaalia... mutta ei, hän on vain masentunut ja passiivinen. Ärsyttävää. Kyllä hänenkin liksallaan saisi kaikkea aikaan, vaikka sitten jotain tuhoavaa, varsinkin jos ei enää jaksa oikein uskoa huomiseen. Tai minä en ainakaan jaksa, mutta toimintani voi olla korkeintaan passiivista tukien lypsäntää. :/


n heitti:
"Eikö jokainen ihminen ole persoonallisuus?"

Parhaitenhan pärjäävät juuri he jotka eivät ole "turhan persoonallisia"...

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi narttu, oi kuinka omaperäistä. :)

En vaan ymmärrä miten kukaan voisi olla alemmantason mies tai ylemmän tason mies. Itse en luokittele ihmisiä alemman tai ylemmän tason henkilöiksi.

Millainen on "turhan persoonallinen" ihminen? En ole koskaan törmännyt turhan persoonalliseen ihmiseen. Olen varmaan sitten vähän erikoinen kun arvostan persoonallisuutta ihmisessä.

Mielestäni juuri se, että kutsuu itseään "alemman tason" mieheksi on itsensä loukkaamista. Miksi loukata itseään moisella nimikkeellä? Miten muuten itsensä määrittelee AT-mieheksi? Meinaan sitä, että eikö jokainen ihminen määrittele vähän erilailla toisen ihmisen. Kauneus on katsojan silmässä? Mistä minä pidän joku toinen ei pidä. Tarkoittaako AT-mies henkilöä, josta kukaan ei pidä?

-n

Anonyymi kirjoitti...

Tuoltahan ne Laasasen määritelmät ATM:lle löytyvät.

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=104

Anonyymi kirjoitti...

Aah, noh nyt alkaa hiukan hahmottumaan.

Olen itsekkin naisena saanut pakit miehiltä joista olen ollut kiinnostunut, eikä nämä todellakaan ole olleet mitään alfauroksia vaan ihan tavan miehiä. En tiedä sitä sitten, että ketkä todellisuudessa on niitä alemman tason miehiä. En ole koskaan ajatellut koko asiaa. Millaisia naisia AT-miehet sitten kaipaavat elämäänsä? En oikein usko tuohon teoriaan "nainen kun nainen kelpaa". Koska jos kelpaisi niin uskoisin että semmoinen löytyisi jokaiselle jostakin.

Tuolla tekstissä sanonta: "nuoret naiset preferoivat usein itseään vanhempia miehiä." tämä taasen johtuu siitä, että nuoremmat sällit eivät useinkaan ole kiinnostuneita parisuhteesta.

Mä luulen vähäsen, että te jotka kutsutte itseänne alemman tason miehiksi, ette koskaan liiku missään, koska en ole koskaan törmännyt teihin missään. Alfauroksiin ja tavallisiin miehiin kylläkin.
Tai sitten en vaan kertakaikkiaan ymmärrä tuota koko käsitettä.

-se anonyymi narttu ;)

tympeäNörttö kirjoitti...

Anonyymi narttu kirjoitti:
"Millainen on "turhan persoonallinen" ihminen? En ole koskaan törmännyt turhan persoonalliseen ihmiseen."

Turhan persoonallinen - eli ikävä ja vittumainen. Tai ihan miten vaan. Uskon että yksinäisyys ja vastoinkäymiset murtavat lopulta jokaisen, joka niitä liiaksi kokee. Liian persoonallisia ovat he, jotka eivät tule elämässä toimeen, kärsivät ja kuolevat.

"Mä luulen vähäsen, että te jotka kutsutte itseänne alemman tason miehiksi, ette koskaan liiku missään, koska en ole koskaan törmännyt teihin missään."

On ihan looginen ja hyväksyttävä arvaus, että ehkä ATM ei vain "liiku ikinä missään". Kuitenkaan se ei päde kaikkiin. Plus, miten sinun kokemusmaailmasi, narttu, tähän liittyy? Oletko erityisesti yrittänyt etsiä AT-miehinä? (No tuskinpa, kun nyt vasta tajua, mistä on kyse.) Ei AT-miehiä varmaan baareista löydäkään, koska he ovat joko käyneet siellä huomaamassa, etteivät ketään saa - eivätkä siis enää palaa - tai ovat jo alunperin arvioineet saumansa liian heikoksi. Minä olen välimaastoa.

"Tai sitten en vaan kertakaikkiaan ymmärrä tuota koko käsitettä."

Lyön tämän puolesta vetoa.

Oli miten oli: järjestän sopimuksen mukaan yksittäisiä kiertomatkoja AT-miehen elämään kaikille mysteereistä kiinnostuneille 16-36-vuotiaille helsinkiläisnaisille. Yhteydenotot sähköpostitse: ATM@luuseri.net

bmaad kirjoitti...

TympeäNörttö:"Kait se olisi naperoille liian karua kuultavaa."

Kaipa enemmänkin niinpäin,
että se olisi epäedullista
"sivistysyhteisölle" kertoa, joten sen saattamista yleissivistykseen on vältelty.

Toki varmaan myös "poikia"
halutaan suojella epäonnistumisen tunteilta eli antaa heille mahdollisuus luulla olevansa niitä palvottuja, "oikeita miehiä".
Toisaalta tarkkaan atm:iksi kategorisoitavia ei ole kovin paljon
ja luokittelu on sen takia vaikeaa toteuttaa.

Pääpiirteittäin ongelma
näyttäisi olevan kuitenkin sen ristiriidan myöntäminen, että
kaikille pyritään antamaan tasavertaiset mahdollisuudet tulojenhanhkintaan, mutta pariutumis- ja perheenperustamis- mahdollisuudet tiukasti rajataan sen mukaan, kuinka kova jätkä tai muija sattuu olemaan.

Tällä vuosituhannella ainakin omien havaintojeni mukaan naiset ovat tulleet entistä kriittisemmiksi seuran suhteen, enkä pidä mahdottomana, että jonain päivänä
saatettaisiin alkaa kohdentaa huomiota ihmisten mahdollisuuksiin hankkia ansiotuloja riippumatta siitä onko tämä ihminen kelpaava sukupuolisuhteisiin.

bmaad kirjoitti...

"Millaisia naisia AT-miehet sitten kaipaavat elämäänsä?"

En ole AT-mies (tai no, lähestulkoon), mutta
henkilökohtaisesti kannatan sitä, että ihmiset sitoutuisivat ensisijaisesti toisiinsa maksimaalisen vaihdon periaatteella, eli toinen antaa jotain mitä toinen ei anna ja siten täydentävät toisiaan pitkässä juoksussa.

Tuen esimerkiksi sitä,
että herkät naiset saavat pariutua
kovismiesten kanssa. Vastapainoksi edellytän sellaista kulttuuria, jossa herkät miehet voisivat vastaavasti pariutua kovisnaisten kanssa. Nykyisin naiset puhuvat, että he ikävystyisivät hissukan vierellä, mutta tosiasiassa heillä on sosiaalisia + egosentrisiä
patoutumia.

Joskus voi synkata myös samantyyppisten ihmisten välillä. Jos päästään eroon parisuhdeformaatista mahdollistetaan myös isompien ihmisryhmien joukkoliitot. Todennäköisesti näihin laumoihin AT-nörteillä olisi keskimäärin nykyistä paremmat mahdollisuudet päästä (tuomaan vaihtelua ja perinteisestä linnakeparisuhteesta puuttuvaa pehmikettä.)

"En oikein usko tuohon teoriaan "nainen kun nainen kelpaa". Koska jos kelpaisi niin uskoisin että semmoinen löytyisi jokaiselle jostakin. "

Toki on myös naisia, joilla
on fataaleja seuransaantiongelmia. Miesten hylkääminen on kuitenkin paljon yleisempää ja syyt ovat toisenlaisia. Nainen voi ajautua esimerkiksi hervottoman läskikuorman, kropan vahvan epäsymmetrian tai tietynlaisten henkisten ongelmien vuoksi pois pariutumismarkkinoilta, mutta miehistä noin puolet on jo valmiiksi pois pariutumismarkkinoilta, elleivät jotain kautta sitten kykene olemaan "kunnon miehiä" (se perinteinen maskuliininen rooliodotus).

Osa näistä pyrkyreistä
kyllä varmasti onnistuu todistamaan "miehekkyytensä" tai kunnollisuutensa jollekin tai ajautuu jonkun muuten kummallisen naisen käsivarteen, mutta todennäköisesti joutuu ainakin jossain vaiheessa hiukan epäedulliseen asemaan ja naisen sanelu- ja uhkailuvallan alle, koska nainen alitajuisesti tietää miehen heikohkon aseman ja oman markkina-arvonsa. Kun parisuhde loppuu naisen toimesta, kyse on yleensä näistä miehistä, kun "parempi" uros löytyy.

Sitten on miesryhmä, joka
ei oikeastaan vain mene jakeluun, jota ei kukaan halua edes kokeilla.
Nämä miehet ovat yleensä aika rumiakin (tai visvaisia), mutta toisaalta myös kropan merkittävä lyhyys voi toimia haittatekijä. Se ei ole rumuutta, vaan kollektiivinen mielipideasia.

"Tuolla tekstissä sanonta: "nuoret naiset preferoivat usein itseään vanhempia miehiä." tämä taasen johtuu siitä, että nuoremmat sällit eivät useinkaan ole kiinnostuneita parisuhteesta. "

Kyllä tuolla on paljon
nuoria miehiä, jotka olisivat kiinnostuneet parisuhteesta enemmän, kuin mistään muusta. Ei vaan tule - ainakaan mielekästä reittiä - kukaan poimimaan.

"Tai sitten en vaan kertakaikkiaan ymmärrä tuota koko käsitettä."

No, esimerkiksi 99% mallitytöistä etsii alfauroita. Tämä on kärjistys, mutta sitä kautta on helppo ymmärtää. Samaan tapaan asteikossa alempana olevat naiset asettavat vaatimuksia sen mukaan, miten helposti ja minkä tasoista seuraa ovat tottuneet saamaan. Koska naisiin kohdistuu yleisesti enemmän seksuaalista kysyntää, mahdollistaa tuo sen, että esimerkiksi keskivertonaiselle tullaan juttelemaan kymmenen kertaa enemmän kuin keskivertomiehelle.

Anonyymi kirjoitti...

bmaad

Tottahan toki varmaan sinäkin ja muutkin miehet yleisesti ottaen asettavat vaatimuksia sen mukaan mihin on mahdollisuuksia.
Uskon vähän, että jokainen ihminen ainakin alitajuisesti tekee sitä.

Eli AT-mies nyt tässä käsitteessään tarkoittaa miestä joka saa seksiä vähemmän kuin alfaurokset?

Muuten tuolla sanonnalla "eivät liiku missään" tarkoitin sitä, että onko AT-miehiä todella vähän vai mistä se johtuu, että monikaan ei tiedä yhtäkään semmoista?

"todennäköisesti joutuu ainakin jossain vaiheessa hiukan epäedulliseen asemaan ja naisen sanelu- ja uhkailuvallan alle, koska nainen alitajuisesti tietää miehen heikohkon aseman ja oman markkina-arvonsa."

...... Eivät kaikki naiset ole nalkuttavia, jotka eivät anna kumppanilleen tilaa elää.

"Kyllä tuolla on paljon
nuoria miehiä, jotka olisivat kiinnostuneet parisuhteesta enemmän, kuin mistään muusta. Ei vaan tule - ainakaan mielekästä reittiä - kukaan poimimaan."

Näihin omassa elämässään harvemmin törmännyt. Monet nuoret miehet haluavat seksiä, mutta eivät parisuhdetta. Sitten ne miehet ehkä jotka haluaisivat parisuhteen, niihin ei törmää missään. (Kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa.)

"No, esimerkiksi 99% mallitytöistä etsii alfauroita. Tämä on kärjistys, mutta sitä kautta on helppo ymmärtää."

......Miksi sen tyttöystävän pitäisi olla malli? Miksei tavallinen tyttö kelpaa? ;)

"Koska naisiin kohdistuu yleisesti enemmän seksuaalista kysyntää, mahdollistaa tuo sen, että esimerkiksi keskivertonaiselle tullaan juttelemaan kymmenen kertaa enemmän kuin keskivertomiehelle."

...Tottakai naisiin kohdistuu enemmän seksuaalista kysyntää. Sehän nyt on sanomattakin selvää. Kyse on vain siitä, että aina se ei ole hieno juttu. Monet naiset kärsivät siitä, kun heitä lähestytään liikaa. Esim. monet varatut naiset joutuvat kiusalliseen tilanteeseen.


-n

Anonyymi narttu kirjoitti...

"Turhan persoonallinen - eli ikävä ja vittumainen. Tai ihan miten vaan."

Noh siinähän se tuli miksi ei naista löydy, jos on ikävä ja vittumainen niin siinähän se syy. ;)

Entäs jos en ole Helsingistä? Onko siinä jotain ongelmaa? 21 vuotias oon joten ikähaitarilta ainakin sovin hyvin kuvaan.

P.S. Siinä teille nimi ;)

bmaad kirjoitti...

"Tottahan toki varmaan sinäkin ja muutkin miehet yleisesti ottaen asettavat vaatimuksia sen mukaan mihin on mahdollisuuksia. "

Miehet eivät vaadi niin paljon, ja kuten sanoin naisilla vaatimukset perustuvat lihaskuntoon ja statukseen, joten sukupuolten vaatimukset eivät ole kovin verrannollisia.

"Eli AT-mies nyt tässä käsitteessään tarkoittaa miestä joka saa seksiä vähemmän kuin alfaurokset? "

AT mies ei saa seksiä oikeastaan koskaan. Ehkä hirveällä tuurilla voi saadakin.

"Muuten tuolla sanonnalla "eivät liiku missään" tarkoitin sitä, että onko AT-miehiä todella vähän vai mistä se johtuu, että monikaan ei tiedä yhtäkään semmoista?"

No minun mielestäni AT-mies
on sellainen tyyppi, josta puhutaan selän takana hirveänä finninaamahirviönä tm. Eli vain pieni osa parisuhdemarkkinoilla hieman syrjittyinä olevista miehistä on todellisia
at:ita.

"...... Eivät kaikki naiset ole nalkuttavia, jotka eivät anna kumppanilleen tilaa elää."

Oman kokemukseni mukaan
naisen pitää olla melko viisas ennenkuin lakkaa etsimästä statusta mieskunnasta. Normaalitapauksessa miehen on pidettävä nainen luonaan antamalla tälle kuvaa siitä, että siinä on joku sosiaalinen funktio.

"Näihin omassa elämässään harvemmin törmännyt. Monet nuoret miehet haluavat seksiä, mutta eivät parisuhdetta."

Kyllä tietojeni mukaan monetkin haluavat, mutta vain osan kohdalle kukaan nainen pysähtyy.

"......Miksi sen tyttöystävän pitäisi olla malli? Miksei tavallinen tyttö kelpaa? ;)"

Minulle kelpaa hyvin tavallinenkin tyttö. Mutta kun otit asian esiin, niin todettakoon nyt että avovaimoni työskentelee mallina. :)


"...Tottakai naisiin kohdistuu enemmän seksuaalista kysyntää. Sehän nyt on sanomattakin selvää. "

Ei sen pitäisi olla niin selvää.

"Kyse on vain siitä, että aina se ei ole hieno juttu. Monet naiset kärsivät siitä, kun heitä lähestytään liikaa. Esim. monet varatut naiset joutuvat kiusalliseen tilanteeseen."

No tuohon en ota kantaa.

tympeäNörttö kirjoitti...

Anonyymi narttu naputteli:
"Noh siinähän se tuli miksi ei naista löydy, jos on ikävä ja vittumainen niin siinähän se syy. ;)"

Sittenhän myönnät että kaikki EIVÄT saa seuraa. Eli ON olemassa AT-miehiä. (Mitä tulee AT-miehiin törmäämiseen, niin kaippa sosiaaliset ympyrät eivät vain kohtaa. Jos on vaikka kouluajoista lähtien ollut jonkinsortin bilehile ja ummistanut silmänsä kaikilta nörteiltä ja muilta debiileiltä.)

"Entäs jos en ole Helsingistä? Onko siinä jotain ongelmaa?"

Logistiset syyt rajoittavat järjestämieni kiertokäyntien tapahtuma-alueeksi Helsingin.


Bmad kirjoitti:
"minun mielestäni AT-mies on sellainen tyyppi, josta puhutaan selän takana hirveänä finninaamahirviönä tm. Eli vain pieni osa parisuhdemarkkinoilla hieman syrjittyinä olevista miehistä on todellisia
at:ita.
"

Olisi kivaa jos näihin saisi enemmän varianssia, joo. Suotta kaikki leimaantuvat samaan AT-miesten porukkaan, kun joukossa on jopa sellaisia, jotka eivät edes hae seuraa, niiden lisäksi jotka eivät sitä kovasta yrittämisestäkään huolimatta saa... plus sitten vielä me finnihirviöt. (Viimevuosikymmenellä oli kova sana tehdä nörttitestejä, saada oma geek-code. Jonkun pitäisi väsätä samanlainen AT-miehille. Se voisi sisältää mm. parametrin millaiset naiset kelpaisivat! ;)

bmaad kirjoitti...

TympeäNörttö:"Suotta kaikki leimaantuvat samaan AT-miesten porukkaan, kun joukossa on jopa sellaisia, jotka eivät edes hae seuraa, niiden lisäksi jotka eivät sitä kovasta yrittämisestäkään huolimatta saa..."

Minä olen saanut PALJON
kulkemalla alfamies kumppanini
mukana "tanssipaikoissa". Olemme yhyttäneet monet bestikset (tyttökaverukset), joista toinen on ollut hyvin kiinnostunut tästä alfasta.

Nyk. avovaimoni oli entinen
puolituttu ja yllättäen eräänä iltana tuli ihan vaan minua hakemaan, vaikka hän on markkinoiden eliittiä. Hän oli (kuulemma) haaveillut minusta pitkään, vaikka luulin asian olleen vain toisinpäin. Hänen odottamaton kiinnostuksensa oli shokki, koska olin ajatellut aina, etten kelpaa tuolle
ihmiselle markkina-arvoerojen tm.
vuoksi, mutta hän sittemmin osoittautui hyvin poikkeavanlaiseksi naiseksi ja olimme samalla taajuudella samoine intresseine.

Saan epätodellisia
aistimuksia nykyäänkin, kun ajan avovaimoani lentokentälle (tämän 50 tuhannen euron autolla) tienaamaan leipää "perheelleen". :)
Lapsia emme aio tehdä, mutta hän haluaisi kovasti adoptoida
pennun kaukomailta, mihin olen periaatteessa jo suostunut.