lauantaina, huhtikuuta 04, 2009

Naisten raiskausfantasiat

Perheväkivallan monimuotoiset kasvot

Oikeus isyyslomaan riippuu osoitteesta

Naisten raiskausfantasiat
Tutkimuksen perusteella peräti 62 prosenttia naisista on kokenut raiskausfantasioita. Raiskausfantasiat tuntuvat siten olevan lähinnä normi kuin poikkeus.
Many people who claim to embrace gender equality actually want it both ways. They want women to have the benefits of equality and the benefits of chivalry too.
Metaphorically, they want to make equal money and have the guy pay for dinner. They want veterans' benefits, but have the men do the dying on the battlefield. They want to be free to run for elective office and cry "glass ceiling" when they don't win. Equality to them doesn't mean giving up their sentencing discount or owning up to women's domestic violence. In short, they want to play at equality but reap the benefits of inequality. For them there are no downs, only ups; they have rights but no duties go with them.

5 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Nainenkin voi olla pedofiili ja raiskata, vieläpä törkeästi: Raiskauksesta syytetty nainen mielentilaan

Jyväskylän seudulta kotoisin oleva nainen on yhä vangittuna. Nainen sai syytteet kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, neljästä törkeästä hyväksikäytöstä sekä kahdesta törkeästä raiskauksesta. IL:n tietojen mukaan yksi pedofiilien uhreista olisi ollut naisen oma, alaikäinen tytär.

Lisää pakkolomia

Laman uhreiksi joutuu taas kymmeniä tuhansia työntekijöitä erityisesti teollisuudesta, joka tuottaa sen vaurauden, jolla kustannetaan päivähoito, koulutus, terveydenhoito ja muut hyvinvointivaltion palvelut.

Kirvesmiehet, putkimiehet, metsurit, paperityöläiset, puusepät, laivanrakentajat, maalarit, sähköasentajat, muurarit ja muut eivät saa antaa panostaan suomalaiselle hyvinvoinnille.

Samaan aikaan Suomessa elää melkoinen joukko ihmisiä eräänlaisissa suojatyöpaikoissa, jotka koskaan eivät ole uhattuina. Joskus tekee mieli leikitellä ajatuksella, että lomautetaan heidät.
...
Yliopistot ja tutkimuslaitokset ovat pullollaan joutavanpäiväisiä seksuaalisen ahdistelun tutkijoita, jotka oikean työn puutteessa viettävät aikaansa eksoottisissa maissa pidettävissä seminaareissa. Nipistelytieteen dosentit voisi lomauttaa ilman että siitä olisi kenellekään vahinkoa.
...
Tampereen yliopistossa näkyy olevan ollimainen virka: feministisen seksuaalietiikan professori. Tuskin hänen lomauttamisestaan olisi haittaa.

Mortimer kirjoitti...

Maikkarin raiskausfantasia-artikkeli herättää keskustelua.

Samaten Suomi 24:llä.


Aika ahdasmielistä porukkaa, kun eivät tajua eroa fantasian ja todellisuuden välillä. Ja on monilla miehilläkin jopa väkivaltaisia fantasioita, mutta niillä ja niiden toteuttamisella, tai edes halulla toteuttaa ei ole mitään tekemistä keskenään.

Miehet ovat sairaita
Kirjoittanut: Kaikki sen tietää

Nyt puhutaankin maailman koulutetuimmista ja fiksuimmista naisista, suomalaisista naisista. On vähintäänkin outoa että heillä on raiskausfantasioita! Feministien olisi puututtava asiaan jotta nämä naiset saisivat terapiaa jotta heidän fantasiansa olisivat terveitä!


Tämän kirjoittaja on helppo nähdä 1400-luvun asussa huutamassa: "noita! Polttakaa se roviolla!".

Jaakko Salomaa kirjoitti...

Tohon raiskausfantasiajuttuun on vielä sanottava se, etteivät kaikki naiset välttämättä samaistu fantasiassaan siihen raiskattuun vaan osa samaistuu raiskaajaan... Mitä se sitten kertoo, sen kukin päättäköön itse.

Vortac kirjoitti...

Jos raiskaus on niin paha asia, ja jos naiset ovat niin jaloja olentoja, niin miksi sitten naiset fantasioivat raiskauksesta?

Jokin ei tässä täsmää. Mutta selitystä tuskin tulemme koskaan saamaan.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Raiskausfantasiassa nainen hallitsee koko ajan tilanteen,koska saa itse päättää,mistä haaveilee.Todellinen raiskaustilanne ei ole naisen hallittavissa.Siinä on vissi ero.Miesten kannattaisi perehtyä esim.Maikkarin Helmen artikkeleihin naisten raiskausfantasioista,niin tosiasiat selviäisivät...