torstaina, huhtikuuta 02, 2009

Romantiikan kuolema

Kuuden lapsen isä saa pikkutytöt kotiin

Hallitus nostaa naiset palkkakuopasta jättikorotuksilla (hauska?)

Suomalaisten epäromanttisuus juontaa juurensa syvältä maamme historiasta.
Romantiikan kuolema on kuitenkin vain näennäistä. Sen kaipuu elää syvällä ihmisten mielissä, mutta siitä ei puhuta. Kirjailija Kaari Utrion mukaan tämä on hyvin luonnollista.

- Olemme eläneet asutuksen rajoilla vuosituhansia. Ei meillä ole ollut aikaa ja mahdollisuuksia keskittyä tunteisiin, kun kaikki aikamme on mennyt ruuan hankintaan ja hengissä pysymiseen, Utrio sanoo.

Romantiikkaa nakertaa sekin, että liehittelyä ei osata antaa eikä ottaa vastaan. Utrion mukaan kohteliaisuudet ovat suomalaiselle naiselle kova paikka.
Ihmettelee nainen, joka on kirjoittanut kirjan "Kiilusilmäfeministi".

Kolmannes naisista on käyttänyt seksiä keinona saada tahtonsa läpi ja yli puolella on ollut yhden yön suhteita, suomalaisnaisista tehty tutkimus kertoo.

6 kommenttia:

bmaad kirjoitti...

"Pääministeri sai kihlauksensa huumassa idean, että naisten palkkoja nostetaan 10 prosenttia vuosittain vuoteen 2015 mennessä. "

Juu pitäähän se kihlaus jollain maksaa. Mitenkäs muuten naiset, jotka työskentelevät miesvaltaisilla aloilla? Kai nyt heillekin sitten määrätään jotain ihan sukupuoleen perustuvaa erityiskorotusta, joka työnantajan tulee maksaa.

Jos asia on noin, niin
mielestäni ollaan menossa ihan huvittavaan suuntaan.

QuoVadis kirjoitti...

Tuo pitää varmasti paikkansa, että puolilla naisista on ollut irtosuhteita. Sama pätenee pettävien määrään. Yritysjohtajana saan jos jonkinmoista ehdotusta naisalaisilta firman kekkereissä. Tuota en kuitenkaan usko, että kolmannes olisi käyttänyt seksiä välineenä saada tahtonsa läpi. Valitettavasti niin harva nainen on tarpeeksi harkitsevainen ja älykäs toimiakseen noin, että veikkaisin määrän olevan viisi prosenttia.

Homo kirjoitti...

Mutta eikö ainakin jonkinasteinen huoraaminen ole naisilla suunnilleen geeneissä (ja onnistuu siten tyhmemmiltäkin yksilöiltä)? Tunnetaanhan muillakin eläinlajeilla tällaista.

Jorma kirjoitti...

"Oikeuden perustelujen mukaan työssäkäyvän isän elämäntavat ovat moitteettomat, hän rakastaa lapsiaan ja viihtyy heidän kanssaan. Muiden lasten osalta hallinto-oikeus katsoi, että heitä oli liikaa yhdelle ihmiselle."

Kyllähän tämä Espoon tapaus on aivan uskomattoman törkeä. Miten niitä lapsia voi olla liikaa? Uskooko joku muka että, jos lapsista olisikin huolehtimassa yksin äiti, niin häneltä vietäisiin lapset pois tällä perusteella? En minä ainakaan usko.

Kyllähän sitä tietääkseni saa tässä maassa hankkia lapsia niin paljon kuin pystyy. Pikemminkin lastensuojeluviranomaisten pitäisi tukea isää, eikä hyökätä häntä vastaan.

Tämän syrjintäkoneiston kustannamme me kaikki. Muutos on saatava aikaan, vaikka sitten niin, että annetaan näin törkeään toimintaan syyllistyneille viranomaisille potkut.

Jorma kirjoitti...

"Rakkausvalmentaja Arja Pulkka pahoittelee sitä, että "ihanat" ja perinteiset tavat ovat katoamassa.

- Ensitreffeilläkin kahvit maksetaan sentilleen puoleksi."

Niin, eli miehen pitäisi maksaa. Se nyt on vaan sellainen perinne. Naisten ei toki mistään perinteisistä velvollisuuksista tarvitse piitata, miesten vain.

Turha on Utrion ja muiden valitella romantiikan puutetta, kun ovat Suomeen itse olleet luomassa "seksuaalisen häirinnän" syytöksiä leimasimenaan käyttäen pelon ilmapiirin. Ei kenekään kannata edes yrittää olla romanttinen, kun siitä voi joutua rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Vortac kirjoitti...

Turha on Utrion ja muiden valitella romantiikan puutetta, kun ovat Suomeen itse olleet luomassa "seksuaalisen häirinnän" syytöksiä leimasimenaan käyttäen pelon ilmapiirin. Ei kenekään kannata edes yrittää olla romanttinen, kun siitä voi joutua rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Puhumattakaan siitä, että naiset valitsevat seksi- ja parisuhdekumppaneikseen nimenomaan EPÄromanttisia miehiä, eli alfoja.

Romantiikalla ei römpsää saa, joten kenenkäs syytä se romantiikan 'kuolema' sitten on?

Ja onko 'romantiikka' pelkästään sitä että mies pokkuroi naisen oikuille ja palvelee tätä kuin kapinen orja?

Jos 'gentlemanneja' ei nyky-yhteiskunnassa ole, niin eipä ola 'lady'jakaan.. ehkä muinoin oli vielä vaivan ja nöyryytyksen arvoista olla 'gentleman', kun 'ladyt' maksoivat oman osuutensa tuosta 'courtship'-prosessista.. mutta nykyisin on vain nainen, joka haluaa kaiken - jännittävän, karismaattisen alfan, jolle ei kukkoilla, mutta joka jotenkin on samanaikaisesti myös 'gentleman'.. ja mies, joka joutuu tähän peliin osallistumaan.

Noh, turhaa pohdintaa kai, mutta eivät nykynaiset ole kyllä osoittaneet olevansa minkään 'gentlemanneilun' tai 'romantiikan' arvoisia.

Nykynaiselle romantiikkaa on se, kun jännittävä alfa tulee ja ottaa, ja nainen vikisee.

- Vortac