keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2009

Vaaliviestit

EU:lta tukea naisiin kohdistuvan väkivallan torjumiseksi

Ilmastonmuutoskin tunnistaa sukupuolen

Tommy Tabermann vaatii tasa-arvonkin nimissä syöpäseulontoja miehillekin.

14 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Turha tässä on pelkkkiin syöpäseulontoihin juuttua. Jos niistä ei nähdä olevan enemmän hyötyä kuin haittaa, niin muitakin ennaltaehkäisevän terveydenhuollon keinoja on. Ydin koko asiassa on se, ettei miehille tarjota missään suhteessa yhtä hyvää ja laajaa palvelua terveydenhuollossa kuin naisille.

Anonyymi kirjoitti...

Eräs toinen asia, jossa seulontoja tarvittaisiin miehille, on sydän- ja verisuonisairaudet. Muistaakseni nämä sairaudet tappavat muuten naisiakin (joskin hieman vanhempana kuin miehiä) enemmän kuin kohutut naissyövät.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Sarjassamme lukuja hatusta:

"Maailman köyhistä 70 % on naisia."

En usko. Mistä lähtien kehitysmaiden asukkaista 70% on ollut naisia?

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"Minun tasa-arvopyrkimyksissäni miehet saadaan matkustamaan ratikalla ja junalla eikä naisia enemmän autoilemaan."

Heidi Hautala voisi yrittää saada naiset vaatimaan vähemmän miehiltä, jotta autoa omistamatonkin mies kävisi kumppaniksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hautala: "Oli melko yllättävää oppia, että naisia menetetään luonnonmullistuksissa neljätoista kertaa enemmän kuin miehiä. Vai oliko sittenkään? Naisen elämällä ei kaikkialla ole samaa arvoa kuin miehen elämällä."

Hautala vihjaa, että lähes pelkästään miehiä pelastetaan (tai varoitetaan). Ja pelastajathan ovat pääosin miehiä.

Onko siis tapahtunut radikaali kulttuurimurros? Aiemmin miehet tuhansissa ja taas tuhansissa sodissa uhrasivat henkensä puolustaessaan naisia ja lapsia. Nyt he viis veisaavat.

Minkälainen olisi talvisota tänään? Naiset ja lapset varmaankin lähetettäisiin rintamalla ja miehet siirtyisivät varmuuden vuoksi Ruotsiin. Mites Titanic?

Anonyymi kirjoitti...

Pullapitkon syönti johti puukotukseen28 vuotta täyttänyt porilaisnainen perusteli tekoaan "nuorison lojaliteettisäännöillä".

Puukotus tapahtui viime heinäkuussa Sibelius-puistossa Porin keskustan tuntumassa, jossa kolme nuorta juopunutta naista vietti aikaansa.
...
Seurueen ohitse käveli muuan mies, jolloin yksi naisista totesi häntä "hatuttavan tämän tekemiset" .

Tällöin 28-vuotias kutsui miehen paikalle vaatien miestä polvistumaan ja pyytämään anteeksi. Mies kieltäytyi polvistumasta, jolloin nainen puukotti poistuvaa miestä reiteen, akillesjänteeseen ja olkapäähän.

Tekohetkellä kaikkiaan 23 eri rikoksesta epäilty puukottaja tuomittiin käräjäoikeudessa puoleksitoista vuodeksi vankeuteen törkeästä pahoinpitelystä, mutta Vaasan hovioikeus piti tekoa tavallisena pahoinpitelynä.
...


Homo

Anonyymi kirjoitti...

Talouskriisi ajoi Saksan bordellit ahtaalleHomo

Anonyymi kirjoitti...

Jos on kuvitellut, että STM suhtautuu väkivaltaan tasapuolisesti, kannattaa googlata esim:

parisuheväkivalta site:www.stm.fi
tai
perheväkivalta, naisiin kohdistuva väkivalta

"Parisuhdeväkivallasta 90 prosenttia kohdistuu naisiin." (15.04.2008)

"Väkivalta perheen piirissä ei ole yksityisasia, vaan parisuhdeväkivalta on aina rikos ja ihmisoikeusloukkaus. Kaikilla valtioilla on velvollisuus toimia väkivallan kitkemiseksi. Parisuhdeväkivallan ehkäisy on koko yhteiskunnan asia ja meidän kaikkien velvollisuus. Kysynkin, pitäisikö myös Suomeen saada oma laki lähisuhderauhasta. Ruotsissa on jo voimassa niin sanottu naisrauhalaki", sanoi peruspalveluministeri Paula Risikko (28.03.2008)

"Naisiin kohdistuva lähisuhde- ja perheväkivalta on Suomessa erityisen vakava kansanterveydellinen ongelma."

"Haatainen pitää hyvin tärkeänä myös sitä, että kaikki voimat kootaan vastustamaan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa sen eri ilmenemismuodoissa. Yhteiskunta muuttuu ja muutoksen myötä väkivalta ilmenee uusilla tavoilla. On tärkeää tunnistaa uudet ilmiöt ja löytää oikeat työkalut puuttua niihin." (01.02.2007)

Anonyymi kirjoitti...

Sen sijaan haulla
lapsiin kohdistuva väkivalta site:www.stm.fi
tai perheväkivalta

löytöä lähinnä naisiin kohdistuvasta väkivallasta kertovia dokumentteja, joissa ohimennen mainitaan myös lapsiin kohdistuva väkivalta. Myönteistä on, että miehiä ei suoraan syytetä lasten pääasiallisiksi pahoinpitelijöiksi. Tosin pahoinpidelty lapsi ei tietenkään saa tästä mitään lohtua.

En ole asiantuntija, mutta tällaisen pintapuolisen tsekkailun perusteella tilanne on hälyttävä. Tietyn, ilmeisen feministisen, agendan takia on kaikkein puolustuskyvyttömimmät väkivallan uhrit pitkälti unohdettu.

Anonyymi kirjoitti...

Sanomatta lienee selvää, että haku
miehiin kohdistuva väkivalta site:www.stm.fi
tai miehiin kohdistuva perheväkivalta


tuottaa pari sivulausetta.

väkivalta site:www.stm.fi

tuntuu tuottaa sekin vain muutaman sellaisen dokumentin, joka käsittelee miehiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Miehiin kohdistuva väkivalta on kuitenkin täysin ylivoimaisesti yleisin väkivallan muoto. Tyhmempi voisi kuvitella, että terveys- ja sosiaaliministeriöllä olisi enemmän sanottavaa aiheesta.

Uusimmassa tasa-arvobarometrissä jopa suoranaisesti valehdellaan: "Suurempi osa naisista kuin miehistä pelkää väkivallan kohteeksi joutumista
kaikissa kysytyissä tilanteissa (kuvio 41)". Alla on kuitenkin taulukko, jonka mukaan perhepiirissä useampi miehistä kuin naisista pelkää tai on varuillaan väkivallan takia.

Anonyymi kirjoitti...

Pistetään nyt tämä vielä sieltä stm:n (tai Minnan) sivuilta:

Väkivallan uhriksi joutuneet 15-74 v. naiset vuosina 1980-2006,%
http://www.minna.fi/minna/tilastot/Tasa-arvotilastoja.pdf

Pylväistä käy ilmi, että hiukan yli prosentti naisisista oli (ilmeisesti) vuonna 2006 joutunut perheväkivallan uhriksi. Väite on tietysti aika erikoinen, kun muualla STM:n sivuilla puhutaan jopa kymmenistä prosenteista. Siksi taulukon alle onkin kirjoitettu:
"Tutkimuksessa käytetty tietojen keruutapa ei sovellu hyvin perheväkivallan yleisyyden kartoittamiseen.
Perheväkivallan arvioidaan olevan yleisempää kuin mitä taulukko esittää."

Taulukossa "15 vuotta täyttäneiden naisten kokema väkivalta nykyisessä avo- tai avioliitossa vuosina 1997 ja 2005, %" onkin päästy asiaan ja luvuksi ilmoitetaan kuutisen prosenttia ja seksuaalinen väkivalta ja ahdistelu
mukaan luettuna prosentti pari enemmän. Nyt ei esitetä varauksia, onhan lähteinä surullisenkuuluisat Naisiin kohdistunut väkivalta 2005 ja Usko, Toivo, Hakkaus.

Ota noista kyselyistä sitten selvää. Jotain tarkoituksenhakuisuutta on yllättäen kuitenkin havaittavissa STM:n kokoamassa tilastokokoelmassa. Ei olisi virkanaisista uskonut.

Mortimer kirjoitti...

Syltty:Sarjassamme lukuja hatusta:

"Maailman köyhistä 70 % on naisia."

En usko. Mistä lähtien kehitysmaiden asukkaista 70% on ollut naisia?

Minäkin olen hyvin skeptinen moniin feministien esitäämiin lukuihin. Köyhistä XX % on naisia, kuten myös väitteisiin siitä miten suurin opsa (oliko sekin 70 %) maailman työstä on naisen tekemää. Valitettavasti minulla ei ole resursseja kaivaa faktoja esiin noista asioista, mutta skeptinen olen silti. Skeptinen, koska feministien lukuihin ja tilastoihin liittyy aina jokin temppu (vrt. palkkaerot, perheväkivalta etc.) Miksi siis nämä asiat olisivat poikkeus? Tietysti kehitysmaiden käyhyys vaikuttaa naisiin tosi rajusti, koska niissä maissa naisten asema on usein oikeasti huono. Naiset eivät esim. saa tehdä työtä, joten tottahan siinä köyhtyy. Kuitenkin olen hyvin vakuuttunut siitä, että näidenkin lukujen takaa löytyy temppu jos toinenkin, jos vain jaksaa kaivaa.Asiasta toiseen: Viime päivinä olen pyörinyt aika paljon parilla ulkomaisella miesasiafoorumilla. Hassua miten joka länsimaassa feministit esittävät samanlaisia tilastoja, joiden mukaan juuri kyseinen maa on se tasa-arvon häpeäpilkku. Tai "Feminismin takapajula". Palkkaerot, väkivalta... Samat ongelmat riippumatta maiden ihan erilaisesta elinkeinorakenteesta. Ja usein jopa lähes samanlaiset keskiarvot naisen eurosta/dollarista/jne. (.80 senttiä/.79 USD/.79 AUD/.79 CAD/etc.) Tämän voi havaita ihan Googlettamalla. Joka maa on tasa-arvon takapajula, jota verrataan muihin maihin. Toisin sanoen; A < B ja B < A riippuen kummassa maassa asut. Samaten parisuhdeväkivallassa on sama 1:4 suhde maasta riippumatta. Miten siis suomalaiset miehet ovat muka erityisen väkivaltaisia? Ja jos kerran kaikki länsimaat ovat tasa-arvon takapajuloita, niin missä ne mallimaat sitten ovat?

Anonyymi kirjoitti...

Torstaina klo 15:00 Neloselta tulevassa Dr. Philissä aiheena:

Naismaiset miehet. Dr. Philin vieraana on tänään kaksi pariskuntaa, joiden miehet ovat vaimojensa mielestä liian naismaisia. Abbie on sitä mieltä, että hänen miehensä A.J. viettää liikaa aikaa itsensä muokkaamiseen eikä kiinnitä tarpeeksi huomiota vaimoonsa. Joleen hoitaa työnteon ja rankat piha- ja korjaustyöt hänen miehensä Germanin tehdessä ruokaa ja pitäessä taloa puhtaana.

Homo

Vortac kirjoitti...

Onks Dr. Philissä ollu vieraana miehiä, joiden mielestään heidän vaimonsa ovat liian miehekkäitä, ja huoltavat liikaa autoa, taloa ja tietokonetta ja leikkaavat liikaa nurmikkoa, jotta miehet saisivat heiltä tarpeeksi huomiota?

No, ihan mielenkiinnosta.. feministit väittivät alkuaikoina olevansa sukupuolirooleja vastaan, mutta nyt näemme, että MIESTEN täytyy säilyttää sukupuoliroolinsa ja maskuliinisuutensa, vaikka sielu miten haraisi sellaista vastaan - vain naiset saavat olla vapaita sukupuolirooleista.

Mietin tässä esimerkiksi sellaista sanaa kuin 'transvestiitti'. Voiko nainen olla transu? Siis voiko nainen pukeutua niin miehekkäästi, että häntä yleisesti kutsuttaisiin transvestiitiksi, ja hän itsekin kutsuisi itseään transuksi?

Olisi tosiaankin parempi, jos sukuelimiä ei olisi, ja lisääntyisimme vaikkapa jakautumalla tms..

- Vortac