tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

Valkoinen sulka


Valkoinen sulka on perinteisesti Ison-Britannian armeijan ja brittihallinnon alaisten maiden käyttämä pelkuruuden symboli.
Kohteiksi joutuivat jopa sotaan jo osallistuneet, mutta haavoittumisten takia vapautetut ja kunniamerkein palkitut miehet. Naiset saattoivat keräytyä pinnaajaksi epäilemänsä ympärille, ja alkaa nimittelemään tätä pelkuriksi ja sättimään joukolla. Sulan saaminen oli niin suuri häpeä, että jopa alaikäiset valehtelivat ikänsä ja liittyivät armeijaan pelastaakseen kunniansa. Nuorimpien sulalla häpäistyjen värväytyjien iän tiedetään olleen 14 vuotta. Myös vakavasti sairaat, esim. tuberkuloosista kärsivät miehet värväytyivät mieluummin rintamalle, kuin yrittivät kestää naisten ahdistelua. Myös monet värvääjät suostuivat väärentämään esim. iän ja pituuden kutsuntapapereissa, jos heille kertoi saaneensa sulan.

Myös Australiassa sulkien jakaminen sai välillä naurettavia mittasuhteita. Sulkia annettiin jopa Gallipolissa palvelleelle 24 kertaa haavoittuneelle Viktorian ristillä palkitulle siviilipukuiselle miehelle, joka oli osallistumassa kotikaupungissaan hänen kunniakseen järjestettyihin juhliin. Toisen maailmansodan aikana yksi sulan saaneista oli rohkeudesta jo ensimmäisessä maailmansodassa palkittu mies, joka ilmoittautui vapaaehtoisena sotaan heti, mutta määrättiin siviilipalvelukseen ammatillisten kykyjensä vuoksi.

Koska tilanne paheni jatkuvasti, jouduttiin rintamalta lomalla oleville antamaan erilaisia tunnuksia, jotta he välttyisivät sulkia jakaneilta naisilta.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvovaalien sivustolla taas uusi kasa höyryävää paskaa.

Ebe kirjoitti...

Nuoret naiset ovat aina olleet kaikken fanaattisimpia; mm. mao ja hitler fanit. Varmaan jokin karhunemon poikasen puolustusreaktioon verrattavissa oleva ilmiö.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista tietää, onko Suomesa ollut jotain tähä valkoinen sulka meininkiin rinnastettavissa olevia käytäntöjä.

Kuka tietää?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän ainakin armeijakeskustelujen yhteydessä monet armeijaa itse käymättömät naiset haukkuvat kuin vierasta sikaa miehiä, joiden mielestä miehillä ei pitäisi olla naisiin verrattuna mitään ylimääräisiä velvollisuuksia maanpuolustuksen suhteen.

Homo

lätsä kirjoitti...

Erittäin ahdistava systeemi.

Anonyymi kirjoitti...

"Olisi mielenkiintoista tietää, onko Suomesa ollut jotain tähä valkoinen sulka meininkiin rinnastettavissa olevia käytäntöjä."

"Kyllähän ainakin armeijakeskustelujen yhteydessä monet armeijaa itse käymättömät naiset haukkuvat kuin vierasta sikaa miehiä --"


Noinhan se näyttää olevan. Juurihan saatiin lukea pari postausta aiemmin naisesta, joka oli "asiantuntijana" ruotimassa eri puolueiden laatimia miesten tasa-arvo-ohjelmia:

"Nainen takarivistä haluaa tietää, ovatko Uotila ja tilaisuudessa puhunut tutkija Teemu Tallberg käyneet armeijaa.

"Eiväthän ne osaa edes marssia, jos ei ole käynyt sotaväkeä", nainen tuhahtaa."


Sehän onkin tarpeellinen kansalaistaito se marssiminen. Se tekee pojista miehiä. ja jos ei osaa marssia, ei voi puhua tasa-arvosta, ainakaan miesten näkökulmasta; sen voivat tehdä vain naiset; jotka taas siirtävät vastuun miehille, jotka taas ovat kuitenkin vääriä miehiä puhumaan tasa-arvosta. Jollei nyt muuten, niin ainakin siksi, "että etteiväthän ne osaa edes marssia."

Tornitouhua...


-JUKI-

Anonyymi kirjoitti...

Hieman suurempi osa suomalaisista naisista kuin miehistä kannattaa (puoli)yleistä asevelvollisuutta. Onhan se helppo kannattaa, kun ei itse tarvitse täyttää moista velvollisuutta väkivallan uhalla.

Vortac kirjoitti...

Nuoret naiset ovat aina olleet kaikken fanaattisimpia; mm. mao ja hitler fanit. Varmaan jokin karhunemon poikasen puolustusreaktioon verrattavissa oleva ilmiö.

Sitä sanotaan 'äidinvaistoksi', ja se mahdollistaa pohjattoman julmuuden. Naiset voivat ikävällä tavalla hyödyntää tätä vaistoaan omia agendojaan ajaessaan - he voivat kuolettaa tunteensa täysin, tai sitten puhjeta itkuun halutessaan..

Siksi naiset ovat niin taitavia manipuloimaan ja pelaamaan ihmissuhdepelejä (mind games).

Sehän onkin tarpeellinen kansalaistaito se marssiminen. Se tekee pojista miehiä. ja jos ei osaa marssia, ei voi puhua tasa-arvosta, ainakaan miesten näkökulmasta; sen voivat tehdä vain naiset; jotka taas siirtävät vastuun miehille, jotka taas ovat kuitenkin vääriä miehiä puhumaan tasa-arvosta. Jollei nyt muuten, niin ainakin siksi, "että etteiväthän ne osaa edes marssia."

Osaavatko muuten NAISET marssia?

Mistälähtien naisilla on yhtään mitään oikeutta vaatia miehiä sellaisiin asioihin, joihin naisten itsensä ei koskaan tarvitse etuoikeutettuina osallistua? (vaikka saavatkin käydä siellä erikoiskohdeltuina leikkimässä sotaa, omissa luksus-tuvissaan jne.)

Olisi muuten mukava näin sivuhuomiona tietää, onko tehty tutkimuksia siitä miten paljon mukavampia naisten vankilat mahdollisesti ovat miesten vankiloihin verrattuna..

(tai vaihtoehtoisesti naisvangin tyypillinen päivä verrattuna miesvangin tyypilliseen päivään)


Naisten tekopyhyydellä ja julmuudella ei näytä olevan kyllä mitään rajaa.. toi sulka-juttu on totaalisen pöyristyttävä ja täysin moraalitonta toimintaa naisten taholta ilmentävä.

Se ei tosin yllätä minua, mutta järkyttää silti.. ja inhottavinta on, ettei tavallinen kansa tiedä tästäkään mitään. Vain pari marginaalista tämän blogin lukijaa ja muutama historiantutkija tms..

Milloinkahan naisten julmuus otetaan tapetille, ja aletaan luettelemaan kaikkia vääryyksiä, joita miehet ovat joutuneet naisten vuoksi kestämään ja sietämään, ja aletaan vaatia sitten kostoa samoin kuin feminismi vaatii kuvitelluista menneisyyden vääryyksistä miesten kuohitsemista jne.. ja tulta munille, vai miten se meni?

- Vortac

bmaad kirjoitti...

Vortac:"Milloinkahan naisten julmuus otetaan tapetille, ja aletaan luettelemaan kaikkia vääryyksiä,"

Niin kauan kun miehet
sokeasti muuntavat statustaan heteroseksiin muutoksia on todella vaikea tehdä, koska siitä perspektiivistä miesten tasa-arvo-ongelmia voidaan pitää silkkana ruikutuksena tai
saamattomuudesta johtuvina. Noidankehä. ;)

NYRKKIsääntönä voidaan
nykymaailmassa pitää, että verrattain moni nainen hakeutuu sukupuolisessa mielessä (vain tai ensisijaisesti) sellaisten miesten seuraan, jotka pärjäävät tai ainakin selviytyvät TAPPELUTILANTEESSA tarpeeksi monia muita miehiä vastaan. Ne miehet, jotka pelkäävät tappelua tai puhuvat värisevällä äänellä eivät ole naisten mielestä seksin arvoisia.

Ja miehet sokeasti hiovat näitä tappelutaitojaan.
Toki joissain tapauksissa tappelutaidot korvaa jokin muu statuksen osa-alue, mutta ei Suomessa ole montaa tappelutaitoista miestä, joilla ei olisi naissuhteita saatavilla.

Eli kuten aiemmin sanoit,
naiset ovat kiinnostuneet miehessä ensisijaisesti väkivaltaan liittyvistä teemoista.