keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

Matti tekee paluun

Matti Nykänen palasi yhteen vaimonsa kanssa: Nykäsen lomarakas Jenna: Matti ei ajattele muita ihmisiä!
- Ei siksi, että olisin rakastanut Mattia, vaan siksi, että hän leikkii ihmisten tunteilla eikä ajattele ollenkaan toisia ihmisiä. Ensin hän kertoi rakastavansa minua ja muutaman tunnin päästä hän käyttäytyi kuin mitään ei välillämme koskaan olisi ollutkaan, Jenna tilittää 7 päivää -lehdessä. - Hän olisi voinut kertoa totuuden aikaisemmin eikä vetää minua mukaan tähän julkisuuteen. Nyt sain pilattua maineeni, Jenna jatkaa.

Ruotsin työelämä on Suomea tasa-arvoisempi

Yksinäiset ratsastajat

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos tässä maailmassa on jotain, mihin voi luottaa niin se on Matti. <3

Ja juorulehdistö.

Arhi Finnsanity kirjoitti...

Tohtori tiedottaa masturbaation poisitiivisista arvoista

http://www.tohtori.fi/?page=6771267&id=3925511

.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Televisio lievittää yksinäisyyttä TV:ssä olisi syytä myös lähettää kovaa pornoa, niin lievittyisi muukin kuin vain yksinäisyys.

Homo

Vortac kirjoitti...

Fiksuja noi naiset... mutta kun turha julkkis tai alfa kiihottaa, niin siinä ei järkipuheet paljon paina, vaikka sitä toki koetetaan sitten selitellä parhain päin, vaikka kyse on pelkästä naarasapinan himosta, niinkuin Panu on runollisesti joskus todennut.

Naiset ikäänkuin tietävät etukäteen kyllä, mikä heitä odottaa - mutta silti valitsevat kohtalonsa, ja sitten jälkikäteen ruikuttavat kauhistuneena että miten tässä nyt näin kävi. Osaavatko naiset jotenkin itsepetoksen paremmin kuin miehet, vai miten tämä kuvio näyttäisi aina toistuvan? Eihän tuo Jennakaan voinut olla niin daiju ettei tajunnut etukäteen että polttaa näppinsä Matin kanssa..

Vai voiko? Kumpi vaihtoehto herättää enemmän toivoa - se, että älykkäät ja järkevätkin naiset nyt vain ovat kuin koiperhosia liekin lähistöllä kun alfa on saatavilla - vai se, että naiset ovat niin tyhmiä, etteivät edes tajua, miten voi käydä kun valitsee hengailevansa Matinkaltaisen miehen kanssa..?

Itse en osaa valita, kumpi vaihtoehto olisi mukavampi. No, ehkä on jokin kolmaskin vaihtoehto, jota en vain tyhmänä putkiaivoisena uroona ole tullut ajatelleeksi.

- Vortac