perjantaina, toukokuuta 29, 2009

Halonen kehiin

IS: Halonen aikoo puuttua Kainuun prikaatin kiusaamisjuttuun

Kommentteja keskustelusta:
- Hieman tämä nyt ihmetyttää. Mitenkään puolustelematta asiaa, alatyyliset ilmaisut, erittäin rankka v...ttuilu ja karkea käytös - mihin on liittynyt myös nöyryyttäminen - on ollut kiinteä osa varusmiespalvelua aina. On jopa katsottu että ne jotenkin "kuuluvat" miehen kasvuprosessiin josta intti on ollut olennainen osa. Kukaan tai mikään virallisen establishmentin osa tai ihmisoikeus- tai tasa-arvo - tai etujärjestö ei ole tähän puuttunut. Vaan annapa olla kun naiset - jotka ovat muutenkin etuoikeutettuja mitä asepalvelukseen tulee - saavat niskaansa pienen osan samaa shittiä. Johon nousee meteli ja ihan tasavallan presidentti ottaa kantaa ja asian omakseen. Kylläpä tympäisee.

- Naisvarusmiehiä piinataan ja Halonen puuttuuu asiaan. Miesvarusmiehiä simputetaan vuosikausien ajan ja presidentti ei inahdakkaan. Hienoa Tarja, koko kansan presidentti.

- Halosen kannanotto tässä - kansakunnan tasolla täysin mitättömässä asiassa - on ymmärrettävä. Halonen on tunnettu feministi ja hän on usein ottanut populistisesti kantaa asioihin, jotka koskee mukamas naisten "tasa-arvoa". Halonen sortuu tämän agendansa puitteissa kaikiin feminstiliikkeen perinteisiin harhoihin ja toistaa sen valheellista retoriikka.

- On aivan uskomatonta kommentointia ja tilannearviointia Rouva Tasavallan Presidentiltä. Varusmiespalvelu on miehille asetettu velvollisuus ja vaihtoehdot sen välttämiseksi ovat kovin vähissä. Jo Kutsuntoihin on pakko osallistua. Naiset sitävastoin osallistuvat toimintaan vapaaehtoisina. Johan siinä on järkyttävä tasa-arvon epäkohta.

- Armeijan käyneenä voin sanoa, että todella moni saa kokea kiusaamista jossain muodossa. Tällä kertaa asiasta on taas noussut kohu sen takia, että kiusatut ovat NAISIA! Kuinka monta kertaa Halonen on puuttunut siihen, että miehiä kiusataan? Muistaakseni ei kertaakaan! Naiset ovat siis selvästi "tasa-arvoisemmassa" tai etuoikeutetussa asemassa.

23 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Naisvarusmiehiä piinataan ja Halonen puuttuuu asiaan. Miesvarusmiehiä simputetaan vuosikausien ajan ja presidentti ei inahdakkaan. Hienoa Tarja, koko kansan presidentti."

Koko kansan presidentti, my ass.

Muumiomamma ei ole koskaan välittänyt puolustaa miesten oikeuksia eikä tasa-arvoa. Lähinnä häntä kiinnostaa oman etunsa edistäminen, suomalaisten kustannuksella. Pelkkä taakka koko tumpelo. Suomen historian ylivoimaisesti surkein presidentti, jolla ei ole hommassaan saanut aikaan mitään positiivista.

Anonyymi kirjoitti...

Susan Ruususen iltadeitti: Kausalalainen perheenäiti!Eikös tämä Ruusunen sanonut, että testaa heti huutokaupan voittaneen suutelutaidon? :)

Ville kirjoitti...

Kyllä Halosen kanta ja asenne viimeistään nyt tuli selkeästi esiin. Kun miehiä kiusataan armeijassa, ei siihen ole tarvetta puuttua mitenkään. Mutta kun naisia kiusataan, asia levitetään valtakunnan lehtien palstoille isoin kirjaimin mitä suurimpana vääryytenä. Häpeällistä.

Syyttäjä: 15-vuotias tyttö murhautti isänsä

Lapsikaappauksesta syytetty venäläisäiti vapautettiin Ranskassa

Teinitytöt kiinnittivät huomion, nainen anasti kirjaston kassalippaan

Anonyymi kirjoitti...

En muista, että Halonen olisi koskaan sympatiseerannut sivareita tai totaaleitakaan. Itse asiassa Halonen on syyttänyt totaaleita kiristäjiksi.

Ville kirjoitti...

Ruukinmatruuna: Radikaalifeminismin oudot kuviot

Ovatko radikaalifeministit todella häiriintyneitä ihmisiä?

KYLLÄ!

Jorma kirjoitti...

"Mutta kun naisia kiusataan, asia levitetään valtakunnan lehtien palstoille isoin kirjaimin mitä suurimpana vääryytenä."

Miehiä on maailman sivu kiusattu armeijassa paljon pahemminkin, ilman että Halonen olisi reagoinut siihen mitenkään.

Ulotetaan yleinen asevelvollisuus koskemaan kaikkia naisiakin ja lopetataan heidän erityiskohtelunsa armeijassa, niin eiköhän asia ole sillä hoidettu.

Nyt Halonen lähtee keräämään halpoja irtopisteitä hyökkäämällä ylipäällikkönä ajattelemattomien varusmiesten kimppuuun, jotka jo muutoinkin ovat saamassa rangaistuksen. Ei mitään kohtuutta tai suhteellisuudentajua. Tyypillistä muumiomammaa.

Muumiomamma haluaa vain peitellä Afrikkassa veronmaksajien varoilla tekemäänsä henkilökohtaista lobbausmatkaa kansainvälisen tehtävän saamiseksi, joka saastutti ympäristöä oikein kunnolla. Eikä siitä varmaan ollut hyötyä edes Haloselle itselleen (Suomelle tietysti ei lainkaan), sillä tuskin kovin moni afrikkalainenkaan haluaa äksyilevää muumiomammaa mihinkään kansainväliseen tehtävään kuitenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän koko armeija ole miesten kiusaamista, naiset menevät sinne kiusattaviksi aivan vapaasta tahdostaan.

a

Jorma kirjoitti...

Lehti: Varusmies uhattiin ampua Vekaralla


Eipä reagoinut Haloska esim. tähän millään tavalla.

No, kyllähän se on jo jonkin aika tiedetty, että miehistä voi esittää vaikka tappouhkauksia lehdissä tai radiossa, ilman että viranomaiset näkevät siinä mitään väärää, mutta kun naiset joutuvat edes jossain määrtin kohtaamaan samanlaista kohtelua armeijassa kuin miehet, niin johan on älämölö pystyssä.

Anonyymi kirjoitti...

Nuori nainen hukutti miehen - sai yhdeksän vuotta vankeutta.
...
Illan aikana naisen ja uhrin välille syntyi kiista, jonka aikana nainen pahoinpiteli miestä.

Myöhemmin hän usutti uhrin lähtemään kanssaan joen rantaan, missä hän tönäisi miehen veteen.
...

Jorma kirjoitti...

Eurovaaliehdokas : Olen ostanut seksiä useita kertoja

Jorma kirjoitti...

"Hänen mukaansa bordellitoiminta pitäisi laillistaa EU:n alueella pikaisesti."

Freddy van Vonterghem on rohkea ja fiksu mies.

"Ihmisen oikeus omaan kehoonsa kuuluu perusoikeuksiin. Sitä ei saa viedä millään perusteella, ei köyhyydenkään takia, keskustan listalta sitoutumattoman europarlamenttiin pyrkivä Korhonen napauttaa."

Johanna korhonen ei ole rohkea tai fiksu nainen.

Siitähän siinä seksipalvelujen kaupan vapaudessa juuri on kysymys, että jokainen saa itse päättää, miten toimii: myymykö, ostaako vai eikö tee kumpaakaan. Tämän perusoikeuden Johanna Korhonen siis haluaisi siis poistaa.

Köyhyyteen vetoaminen on yhtä tyhjän kanssa. Suomessa seksipalveluja myyvät ovat usein todenneet, että tekevät niitä hommia mieluummin kuin kitkuttavat nälkäpalkalla jossain siivoojana tai kaupan kassalla. Lisäksi hyvätuloisempien keskuudessa olisi todennäköisesti paljon sellaisia, jotka eivät töissä kävisi, ellei taloudellinen pakko (elämä maksaa) heitä siihen pakottaisi. Haluaako Johanna Korhonen vapauttaa kaikki muutkin näistä "pakkotöistä"? Millä heidät elätettäisiin?

Jorma kirjoitti...

Yksilönvapauksien ja tasa-arvon puolesta

Vortac kirjoitti...

Erittäin hyviä kommentteja tuossa - niin.. miksi NAISILLE ei kelpaa, että "Kestä se kuin nainen!" ja "Lopeta märisemästä kuin vanha ämmä"..

Miksi naisille ei sanota noin? Miksi vain miehet saavat tällaisen kohtelun osakseen? Tasa-arvoista..?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Koko kansan presidentti, my ass.

Luulen, että alkuperäisessä kommentissa oltiinkin nimenomaan sarkastisia, eli tarkoitettiin, että presidenttiä kiinnostaa vain n.50% kansasta hyvinvointi. Naisten.

Näin siinä käy kun nainen päästetään miesten töihin.. puolet kansasta unohdetaan samantien.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

No, kyllähän se on jo jonkin aika tiedetty, että miehistä voi esittää vaikka tappouhkauksia lehdissä tai radiossa, ilman että viranomaiset näkevät siinä mitään väärää..

Ajatuksiaherättävästi sanottu, Jorma! Tosiaan - kun asiat rinnastaa, epätasa-arvon räikeys näkyy todella järkyttävänä.

Vihkoon ei saa piirtää tissiä, koska naiselle voi tulla paha mieli. Sellaisesta nousee hirveä haloo.

Mutta sellaisia lehtiä saa julkistaa, joissa osoitetaan miehiä aseella ja uhataan ampua tulta munille, ja muutenkin erittäin uhkailevaa kamaa - ja yhteiskunta ei inahdakaan.

Eli ampumiset, tappouhkaukset, määräykset ja pakottaminen ja yleinen uhkailu miehiä kohtaan on ok.

Mutta nännin piirustaminen vihkoon on HIRVEÄ RIKOS naisia kohtaan ja siitä on rangaistava kuolemantuomiolla.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Siitähän siinä seksipalvelujen kaupan vapaudessa juuri on kysymys, että jokainen saa itse päättää, miten toimii: myymykö, ostaako vai eikö tee kumpaakaan. Tämän perusoikeuden Johanna Korhonen siis haluaisi siis poistaa.

No, tarkkaan ottaen miehet eivät yleisesti ottaen voi tuollaista päätöstä tehdä yhtä yliolkaisesti kuin naiset - miesten täytyy samalla ryhtyä homoiksi tai erittäin biologisesti vastenmielisten olioiden panosonneiksi, ja silti kysyntä on todennäköisesti pienempää kuin naisilla.

Tässä asiassa vallitsee joka tapauksessa erittäin suuri epätasa-arvo - toisaalta mulle kyllä sopisi, että asiaa tasattaisiin niin etteivät naisetkaan voisi myydä seksiä.. olisipahan edes yksi asia sitten tasoitettu tasa-arvoisemmaksi miestenkin suhteen.

Eli tämä perusoikeus puuttuu miehiltä (ei tosin lain estämänä, vaan kysynnän olemattomuuden poistamana).. joten tilanne ei ole tasa-arvoinen.

- Vortac

Mikko kirjoitti...

"Luulen, että alkuperäisessä kommentissa oltiinkin nimenomaan sarkastisia, eli tarkoitettiin, että presidenttiä kiinnostaa vain n.50% kansasta hyvinvointi. Naisten."

Kyllä. Ja miesten pahoinvointi. Sillä mitä huonommin miehillä menee, sitä todennäköisemmin naisten on miltei PAKKO pariutua keskenään! Ja koska feministien mielestä heteroavioliitto on naisen orjuuttamista ja heteroseksi naisen raiskaamista, on selvää, että tätähän on ajettu takaa alusta lähtien.

Vortac kirjoitti...

Mikko, hyvin sanottu. Feminismi on kyllä hyvin kierosti suunniteltu niin monella tasolla. Ydinperhe hajoaa, sukupuolet riitaantuvat keskenään, naisen ego pitää huolen ettei tilanne muutu, ja kun lesboutta ja homoutta ylistetään, miehistä tulee pelkkiä monotonisia, apaattisia työhevosia samalla kun naiset leikkivät lääkäriä keskenään.

Tuollaista kansaa on kyllä todella helppo hallita verrattuna johonkin vuoden 1776 kansaan vaikkapa ameriikassa aikoinaan.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Mikko, hyvin sanottu. Feminismi on kyllä hyvin kierosti suunniteltu niin monella tasolla. Ydinperhe hajoaa, sukupuolet riitaantuvat keskenään, naisen ego pitää huolen ettei tilanne muutu, ja kun lesboutta ja homoutta ylistetään, miehistä tulee pelkkiä monotonisia, apaattisia työhevosia samalla kun naiset leikkivät lääkäriä keskenään."

Höpö höpö. Jos joku on heteronormatiivisuuden käsittänyt väärin niin se on ihan oma häpeä. Kannattaisi lukea Vänskää taikka Butleria niin saattaisi ymmärtää jotain jos ajattelee itse omilla aivoilla. Itseasiassa se on juuri heteronormatiiviselle ydinperheajattelulle hyväksi. Ydinperhe ajattelu on täyttä sontaa moneltakin osalta. Jos nainen on feministi se ei tarkoita sitä että on nainen on homoseksuaali (lesbo) tai jotain muuta stereotyyppistä potaskaa. Tässä blogissa viljellän nimenomaan kaikkea stereotypiaa ihan urakalla ja oikea keskustelu puuttuu. Miehet itse eivät uskalla olla miehiä ja vielä vähemmän uskaltavat olla sellaisen naisen kanssa joka on varma naiseudestaan.
T:nainen

Mikko kirjoitti...

"os nainen on feministi se ei tarkoita sitä että on nainen on homoseksuaali (lesbo) tai jotain muuta stereotyyppistä potaskaa. Tässä blogissa viljellän nimenomaan kaikkea stereotypiaa ihan urakalla ja oikea keskustelu puuttuu."

Kyllä feminismin edustajat ovat ihan itse sanoneet ja sanovat yhä heteroseksin olevan naisen raiskaamista ja heterosuhteiden naisen orjuuttamista. Ja että lesbosuhde on kaikin tavoin heterosuhdetta moraalisesti parempi. Nimim. nainen yrittää syyllistää meitä, kun emme heidän sokean miesvihaisten kirjoitusten seasta ole pystyneet tulkitsemaan mitä he "todella" tarkoittavat. Kyllä me oletamme vastakin, että tarkoitatte mitä sanotte.

feminismi haisee kirjoitti...

"Kannattaisi lukea Vänskää taikka Butleria niin saattaisi ymmärtää jotain jos ajattelee itse omilla aivoilla."

Huutonaurua!

Vortac kirjoitti...

Mikko, olet osoittautunut varsin tarkkanäköiseksi ja naisten sekä feministien valheiden ja verbaali-liturgiaulosteiden läpi suoraan asian ytimeen näkeväksi yksilöksi. On hienoa saada lukea viestejäsi, ja että meillä on jälleen yksi järkevä sielu lisää täällä Jorman, Japen, Henryn, Panun jne. joukossa.

Kyllä feminismin edustajat ovat ihan itse sanoneet ja sanovat yhä heteroseksin olevan naisen raiskaamista ja heterosuhteiden naisen orjuuttamista. Ja että lesbosuhde on kaikin tavoin heterosuhdetta moraalisesti parempi..

Jeps, ja tällaisia ihmisiä on kutsuttu Suomeen JUHLAPUHUJIKSI, aiheena 'tasa-arvo' tietenkin. Voi aika hyvin puhua pukista kaalimaan vartijana..

Nimim. nainen yrittää syyllistää meitä, kun emme heidän sokean miesvihaisten kirjoitusten seasta ole pystyneet tulkitsemaan mitä he "todella" tarkoittavat. Kyllä me oletamme vastakin, että tarkoitatte mitä sanotte.

No siinä mielessä 't:nainen' kyllä edustaa naissukupuolta aika hyvin, että tuotahan naiset EIVÄT VOI SIETÄÄ, että heidän omia sanojaan ei erikseen 'tulkita' sellaisiksi kuin mitä he TARKOITTAVAT sanoa, vaan otetaan ne sellaisina kuin he sanovat ne.

Siis nainen jostain syystä olettaa, että miehet ovat telepaatteja, ja tajuavat, mitä nainen TARKOITTAA, eikä kuuntele sitä mitä hän aktuaalisesti sanoo.

Jos nainen sanoo että "Painu helvettiin täältä, en halua nähdä sua ikinä", niin miehen pitäisi tietenkin telepaattisesti tajuta että nainenhan tarkoittaa toki "Haluaisitko kahvia, ja sen jälkeen pienen lemmenhetken tuossa sohvalla takaapäin?"..

Oudosti se telepatia ei vaan koskaan toimi toisinpäin, niin että nainen joskus tajuaisi miestä, ja ymmärtäisi olla vääristelemättä tämän sanoja joksikin oudoksi tarkoitukseksi, jota niistä sanoista ei voi looginen ihminen edes muodostaa.

Naiset jostain syystä vaikuttavat kommunikaatiossaan tekevän suunnattoman paljon 'oletuksia' ja 'tulkintoja', eivätkä siis ilmeisesti keskenään puhuessaan koskaan oikeastaan sano juuri sitä mitä tarkoittavat - on kai aika yleisesti tiedossa, miten 'kautta rantain' naiset osaavatkin monet asiat koettaa väkertää..

Miehet ovat suorempia ja rehdimpiä, ja yleisesti ottaen sanovat sen mitä ajattelevat juuri niinkuin ajattelevat sen. Nainen koettaa käyttää tympeitä eufemismejä ja kaunistella ja koristella kaiken niin että se pointti (jos sitä onkaan) hukkuu sitten sinne kaikkeen krumeluuriin ja pintakiiltoon.

Jos nainen vaikkapa miehen kanssa käsi kädessä kävelyllä pysähtyy näennäisesti ihailemaan maisemaa ja sanoo "Onpa kaunis kesäpäivä", nainen voikin sillä tarkoittaa, että "Haluan että suutelet minua rajusti ja raahaat minut tuonne pöpelikköön" tai kenties naisesta ja tapauksesta riippuen "Otan sinusta eron, ja Mikko-petteri ja Jenni-Liina jäävät erossa minulle, etkä näe heitä koskaan, häh hää!"..

Ja miehen pitäisi sitten aina telepaattisesti 'tulkita' jotenkin naisen sanoma juuri sellaiseksi, mitä nainen tarkoitti.

Nainen yleisesti ottaen suuttuu kammottavasti, jos mies KEHTAAKIN olettaa, että nainen tarkoittaa mitä sanoo! Kuinka mies voi olla niin julma ja tunteeton!

Juu, näin se menee, ikävä kyllä.

Pahinta toki on, että nainenkin tulkitsee miehen sanoja, niin ettei mikään kommunikaatio varmasti onnistuisi koskaan miehen ja naisen välillä..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Kannattaisi lukea Vänskää taikka Butleria niin saattaisi ymmärtää jotain"

Vänskän ja Butlerin kirjoitukset liikkuvat sellaisissa sfääreissä, ettei niitä pysty ymmärtämään. Sitä paitsi Butler on väärässä. Kaikki ei ole pelkkää sosiaalista konstruktiota.