torstaina, toukokuuta 21, 2009

Hypergamia

Alpha Dominance: Hypergamy, the Myth of Female Monogamy and Personal Responsibility in the Age of Feminism

Roissy in DC: Hero

Kirsi Virtanen: Miehet takaisin nousuun!

5 kommenttia:

suolihuuhtelu kirjoitti...

Alpha Dominancen artikkelista pääsee jälleen kerran siihen lopputulokseen että feministien ja anti-feministien välillä ei ole pienintäkään eroa. Molemmat ovat yhteiskunnalle yhtä myrkyllisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Joko tämä on ollut:
http://www.esquire.com/features/mri-of-love-0609

Erittäin mielenkiintoisia MRI-tutkimustuloksia naimisissa olevan miehen aivotoiminnasta kun hänelle näytetään kuvia hänen vaimostaan eri tilanteissa:

Blogin aihepiiriä ajatellen ehkä kiinnostavin kohta: "Even when I was in the romance phase of the test, the sex regions of the brain lit up. "This is beginning to look like quite a message for women, Brown writes me. Men always tell us that sex is important to them, that they are always thinking about it, it's always a factor when looking at women, but these data are making it really sink into my thick skull and take notice.""

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Holmlund+ja+Thors+kaipaavat+j%C3%A4rjest%C3%B6ilt%C3%A4+apua+thainaisille/1135246142231

>>Maahanmuuttoministeri Astrid Thors (r) ja sisäministeri Anne Holmlund (kok) kannattavat varovasti ajatusta, että thaimaalaisen tyttöystävän tai tulevan vaimon oleskelulupaa päätettäessä selvitettäisiin myös suomalaisen puolison mahdollinen väkivaltatausta.

>>"Se on asia, jota voisi harkita", Thors sanoi Helsingin Sanomien haastattelussa.

Vortac kirjoitti...

Alpha Dominancen artikkelista pääsee jälleen kerran siihen lopputulokseen että feministien ja anti-feministien välillä ei ole pienintäkään eroa. Molemmat ovat yhteiskunnalle yhtä myrkyllisiä.

Sanoisin, että pelkkä anti-feminismi ei riitä. Moni anti-feministi kannattaa maskuliinista miehen roolia, siis sitä ahdasta pakkopaitaa, jossa miesten on elettävä, jos haluavat olla jollain tavalla sosiaalisesti hyväksyttyjä ja suhteellisen ei-hakatussa kunnossa.

Pitäisi kannattaa myös ihmisoikeuksia miehille - vapautta kaikkeen, jota naisetkin saavat täysin sosiaalisesti hyväksytysti tehdä, olla ja ilmaista.

Miestenkin on saatava olla ihmisiä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Pitäisi kannattaa myös ihmisoikeuksia miehille - vapautta kaikkeen, jota naisetkin saavat täysin sosiaalisesti hyväksytysti tehdä, olla ja ilmaista.
Miestenkin on saatava olla ihmisiä."

Tätähän ei voi koskaan
liikaa korostaa. Naisten pillu kun on käytännössä rahaa. Kun nainen pihtaa pillua, hän ajattelee olevansa hyvä taloudenpitäjä. Ja hyödykkeet ostetaan miehen kustannuksella, tämän suorituksista, teoista ja saavutuksista. Pillua ei voi antaa ilmaiseksi. Kumma juttu.


Bmad