perjantaina, toukokuuta 22, 2009

Miehen väkivaltatausta selville

Holmlund ja Thors kaipaavat järjestöiltä apua thainaisille
Maahanmuuttoministeri Astrid Thors (r) ja sisäministeri Anne Holmlund (kok) kannattavat varovasti ajatusta, että thaimaalaisen tyttöystävän tai tulevan vaimon oleskelulupaa päätettäessä selvitettäisiin myös suomalaisen puolison mahdollinen väkivaltatausta.
Kommenttiosasto:
- No samahan se olisi sitten yleensäkin avioliittolupaa hakiessa selvittää onko sulhaskandidaatilla väkivaltainen tausta. Kyllä kai niitä kotimaisiakin naisia laitetaan turpaan ja tuskin hirveän paljon edes vähempää kuin thaimaalaisia tai muita tuontinaisia.

- Eikö samalla pitäisi selvittää myös niiden miesten rikostausta, jotka avioituvat suomalaisnaisten kanssa? Ja myös kaikkien naisten rikostausta.
Omituistahan se olisi, jos väkivaltainen mies saisi tuosta vaan avioitua suomalaisen naisen kanssa, mutta ei thaimaalaisen naisen kanssa.

60 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Ei helvetti sentään mitä ennakkoluuloja. Sovelletaan samaa sitten kaikkialle: maahanmuuttajilta seulottaisiin raiskaustausta, thai-naisilta hierojatausta (ei heitä tänne pidä päästää kun kuitenkin menevät hieromalaitoksiin töihin tai niiden pitäjiksi), tulevilta äideiltä väkivaltatausta ja päihteiden käyttö, samalla voidaan molempien puolisoiden väkivaltatausta katsoa kun ihmisillä on yleensäkin kyky väkivaltaan jne.

Nainen ajoi autolla lapsia takaa

Naisrattijuoppoja kiinni Päijät-Hämeessä - Ajelivat tukevassa humalassa

Sarjamurhaepäily: Olivatko tunnetut surmaajanaiset epäillyn esikuvia?

Baby P:n äiti pyytää anteeksi

Poikansa väkivaltaisesta kuolemasta syytetty äiti pyytää anteeksiantoa huonosta vanhemmuudesta.

Hovioikeus alensi venäläisiä parittaneen naisen vankilatuomioita

Mortimer kirjoitti...

Olisi mukava päästä lukemaan nuo asiaan liityvät tutkimukset, ja mieluiten tutkimusaineistoineen, jotta näkisi kuinka yleistä perheväkivalta todellisuudessa on. Hesarin "on yleistä" / "usein" ei anna vielä kovin luotettavaa kuvaa. Väkivallan määritelmä tässä tapauksessa olisi myös hauska tietää. Onko esimerkiksi se että mies ei anna naiselle rahaa kotimaahan lähetettäväksi väkivaltaa?

Toisen uutisen mukaan Hesarissa: "jopa puolet (thai-naisista) elää yhteiskunnan suojaverkkojen ulkopuolella". Kuitenkin samassa jutussa kyseisen raportin kirjoittaja myöntää, ettei tiedetä kuinka moni itse asiassa on aidosti syrjäytynyt.

Jutuissa mainitut tahot tuntuvat olettavan, että parisuhdeväkivalta ja hieromalaitostyö liittyvät toisiinsa. Mahtaako niillä oikeasti olla yhteyttä? Mahdollisesti siinä tapauksessa, että nainen jättää väkivaltaisen miehensä, eikä tiedä muuta mahdollista tapaa elättää itsensä. Muuten tuntuu että kyse on kahdesta irrallisesta ilmiöstä.

Mielenkiintoista myös todeta että lamasta huolimatta rahoitusta auttavalla puhelimelle yms. palveluille löytyy, paitsi tietenkin poikien puhelimelle. Eikö sen jatkuvuus ollut yksityisten lahjoitusten varassa?

asdfg kirjoitti...

Pidän ehdotuksen logiikkaa kyllä vähintään erikoisena. Tuskinpa siitä tosin ikinä mitään tulee.

Anonyymi kirjoitti...

KKO: Nuori ikä ei saa estää puolison lapsen adoptoimista...
KKO otti päätöksessään kantaa tapaukseen, jossa aviomies pyysi saada adoptoida vaimonsa alaikäisen lapsen. Lapsen biologiselta isältä ei ollut tähän suostumusta.
...

Anonyymi kirjoitti...

Selvää jatkumoa Astrid Thorsin toiminnassa kaikkialla näkyvään rasismiin. Ehkä ministerin väkivaltataustat pitäisi tutkia, ennen kuin häntä voidaan virkaan päästää.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottaako ministeri Astrid Thors myös naisten suosimien arabitaustaisten sulhasten ja muidenkin maahanmuuttajien väkivaltataustojen tarkistamista ennen oleskeluluvan myöntämistä?


Tsekkaa päivän kirjeeni aiheesta:

http://www.lapsenoikeus.info/rkp-sdp-homopolitiikka-ja-hoitoaineet.html


ei mies erityinen,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai tuosta taustojen selvittelystä niin hirveästi haittaa ole. Ongelma vain on siinä, että kun yksi askel otetaan eteenpäin on seuraava askel taas helpompi ottaa kohta kielteistä linjaa.

Olisiko oikein, että avioonpääsy evättäisin taustojen vuoksi?

Pitäiskö rajat sulkea?

Kai me tänne Suomeen kuitenkin halutaan lisää perheitä?

Anonyymi kirjoitti...

BIOLOGISEN ISÄN OIKEUDET -adressi

http://www.adressit.com/allekirjoitukset/mikael77/start/0


Adressi etenee todella hyvin: "Adressin on allekirjoittanut 1091 henkilöä" / 22.5.2009 / adressi aloitettiin 19.5.2009


( väkivaltaiset profemnistimiehet- hävetkää! )

Anonyymi kirjoitti...

Eräs ongelma tuossa "väkivaltataustan" selvittämisessä on se, että siihen on ehdotettu käytettävän määrättyjä lähestymiskieltoja. Lähestymismkiellon näyttökynnys on hyvin alhainen verrattuna rikosoikeudelliseen näyttökynnykseen ja usein kyse on pelkästä "uhrin" itse keksimästä väitteestä kiusantekomielestä.

Toisekseen, pitäisikö ylipäätään väkivaltaiseen tekoon syyllistyneitä kieltää menemästä naimisiin loppuiäkseen tms? Eikö riittäisi se, että tulevaa puolisoa varoitettaisiin asiasta, jolloin potentiaalinen puoliso voisi itse harkita asiaa?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ja pitäisikö tutkia myös kaikkien naimisiin aikovien väkivaltaiset tausta?

Miksi tutkia vain Suomalaisia miehiä joilla on ulkomaalainen puolisoehdokas?

Loppuuko raha kesken?

Minun mielestäni jutun voisi antaa vain olla.

Anonyymi kirjoitti...

Äiti vei syöpää sairastavan amerikkalaispojan pakomatkalle.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Haulikkomies teurasti naisen Kuopion torilla - kaksi miestä haavoittui

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1689113

Hetero

Anonyymi kirjoitti...

Mallitähti varasteli ja teloi itsensä sairaalaan Suomen-vierailullaan.

Aika surkeaa, jos teepussitkin pitää pölliä.

Homo

Viimeinen veteraani kirjoitti...

Moilasen Manifesti 19. (tokavika) Kumpaakin sukupuolta sortava armeija"Tulta munille, sanoo tämä feministi, ja alkaa puhua armeijasta!

Hyvät siskot!

Suomen armeijalaitos on aikansa elänyt! Vain miehille vankeustuomion uhalla pakollinen asevelvollisuus on kansallinen reliikki, jäänne, josta tulisi hankkiutua eroon pikimmiten. Nykyisen kaltainen asevelvollisuus on kallis, tarpeeton ja epätasa-arvoinen järjestelmä, mikä on jo ajat sitten tunnustettukin useimmissa muissa sivistysmaissa. Euroopan maista yleinen miesten asevelvollisuus on voimassa Suomen lisäksi enää Kreikassa ja Kyproksella!

Siskot! Näinä niukkuuden aikoina Suomi voisi säästää pitkän pennin juuri puolustusmenoista. Sen sijaan, että valtiovalta keskustelee puolustusbudjetin vuosittaisesta korotusautomaatista, tulisi keskustelu kääntää siihen, kuinka paljon puolustusmenoista voidaan säästää. Uusia taisteluhävittäjiä ja muita aseita ei tule hankkia, minkä lisäksi tulee vihdoinkin tunnustaa, että nykyisen kokoisessa reservissä ei ole enää aikoihin ollut mitään järkeä.

Jos Suomella on pakko olla armeija, olkoot se pienempi, halvempi ja vapaaehtoisuuteen perustuva! Talvisotaromantikot, venäjänpelkoiset ja veteraanipopulistit tukkikoot viimeinkin turpansa – on tätä hulluutta kestänyt jo ihan tarpeeksi kauan!

Ja te ilmeisesti täysin seonneet Nato-kiimaiset! Sotilasliiton mielettömän kalliin ja ulkopoliittisesti idioottimaisen täysjäsenyyden voitte tunkea sinne, minne aurinko ei paista!

Tasa-arvon kannalta ei ole oikein, että asevelvollisuus on miehille pakollinen ja naisille vapaaehtoinen. Näin on siitä huolimatta, että armeijan käymisestä voi olla miehille myös hyötyä.

Siskot! Te taistelussa rakkaat toverit! Koska Suomen armeijassa jo on ja tulee myös jatkossa olemaan naisia, pitää siellä oleville naisille taata mahdollisimman tasa-arvoinen työympäristö. Myös tässä Suomen nykyinen armeijalaitos on epäonnistunut. Armeijauran valinneilla naisilla ei käytännössä ole samoja etenemismahdollisuuksia kuin miehillä, vaan heitä vähätellään ja heidän uralla menestymistään jopa aivan tahallisesti haitataan.

Suomen nykyisissä puolustusvoimissa naisia, heidän mukana oloaan, ei nähdä mahdollisuutena ja vahvuutena, minkä avulla armeijamme voisi olla tehokkaampi ja iskuvoimaisempi. Sen sijaan naiset nähdään rasitteena, minkä lisäksi naisten pitäisi olla kiitollisia siitä, että heidät on – vaikka alistettuinakin – ylipäätään hyväksytty mukaan.

Hyvät siskot! Tulta munille, sanon minä, ja suuntaan piipun kohti armeijalaitosta! Koko nykyinen asepalvelus pitää räjäyttää!"

Moilasella on jotenkin "kaunis" tuo kieli. No Moilanen voi pitää nyt jöötä kotona potkut saaneelle siipalleen Jan Erolalle. Voivat leikkiä "täysillä" kotia...

Anonyymi kirjoitti...

Police: Mom killed boy, buried him in playground sand
Authorities arrest mom for medical neglect of 555-pound teen

Anonyymi kirjoitti...

Onpas taas tavanomaisen typeriä ajatuksia Moilasella. Onko se joku stalinisti tai muuten vain täysin rähmällään Venäjälle kaiken muun lisäksi, jos kerran "uusia taisteluhävittäjiä ja muita aseita ei tule hankkia", reservikin on liian iso, NATOon ei saa liittyä, eikä Venäjää saa pelätä?

Mitä tulee naisten etenemiseen armeijassa, niin ilmeisesti ainakin asevelvollisuusaikana naisten eteneminen on paljon parempaa kuin miesten, koska niin suuri osa naisvarusmiehistä päätyy vähintään alikersanteiksi verrattuna miehiin. Ja tunnetusti naisilla on vaatimukset fyysisten suoritteiden yms suhteen vähäisemmät.

Onko Jan Erola saanut jostain potkut? Mistä tarkemmin sanottuna?

Homo

Anonyymi kirjoitti...


Tenniksessä kuohuu - saksalaista naispelaajaa syytetään mieheksi!
.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Lauantaina tulee muuten Jim-kanavalta klo 21:00 Murhanhimoiset naiset -sarjassa seuraava jakso:

Amelia Dyer. Amelia Dyer tappoi vastasyntyneitä lapsia 1800-luvulla Englannissa. On arvioitu, että hän ehti tappaa 30 vuoden aikana jopa 400 adoptoimaansa vauvaa. Miten Dyerista tuli yksi Englannin pahamaineisimmista sarjamurhaajista?

Homo

Vortac kirjoitti...

Enpä usko, että naiset koskaan suostuvat ilman äläkkää siihen että heiltä kielletään naimisiinmeno väkivaltaisen miehen kanssa.. koska juuri sellaiset miehethän naisia yleisesti ottaen eniten kiihottavat.

Toisaalta, naiset itsekin ovat yhtä väkivaltaisia kuin miehetkin, mutta jälleen tässäkin on oletus naisen jonkinlaisesta moraalisesta ylevyydestä ja paremmuudesta mieheen nähden.

Muuten, ei kai tuo voi olla totta, että jo MUSIIKKIkin kielletään 'seksuaalisena häirintänä'?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Typerämpää ehdotusta kuin tuo atraali-Astridin en ole kuullut aikoihin. Hänellä ei taida olla mitään kasitystä siitä mitä oikeusvaltio merkitsee.

Vortac kirjoitti...

Espoon käräjäoikeus tuomitsi 36-vuotiaan kolmen lapsen äidin 40 päiväsakkoon liikenteen vaarantamisesta.

Tosta 'nainen ajoi lapsia autolla takaa'-jutusta..

Siis kuinka hitossa lasten loukkaamisesta ja noin hullusta teosta kuin ajaa nyt hitto pyöräileviä lapsia AUTOLLA takaa jossain kevyen liikenteen väylällä saa ainoastaan 40 päiväsakkoa liikenteen vaarantamisesta?

Eikö murhan yritys olisi parempi rikosnimike sentään? Ja miten tuo 'kolmen lapsen äitiys' liittyy asiaan? Sitenkö, että meidän tulee ymmärtää ja taputtaa naisen päätä, koska hän on putkauttanut jotain riiviöitä römpsästään, ikäänkuin se edes vaatisi mitään taitoa..?

Huh.

No on kyllä melkoinen maailma, kun oikeus käytännössä sanoo että siitä vaan, ajakaa vain lapsia autoilla takaa, hajottakaa heidän pyöränsä heidän koettaessaan polkea karkuun, loukatkaa ja traumatisoikaa lapset eliniäksi jne, kunhan ette vaaranna liikennettä!

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eikö riittäisi se, että tulevaa puolisoa varoitettaisiin asiasta, jolloin potentiaalinen puoliso voisi itse harkita asiaa?

Kovasti tässä ollaan tekemässä miesvihaista poliisi- ja holhousvaltiota. Kohta ei saa itse päättää sitä, aloittaako aamun sisäänhengityksellä vai uloshengityksellä..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tulta munille, sanon minä, ja suuntaan piipun kohti armeijalaitosta! Koko nykyinen asepalvelus pitää räjäyttää!"

Hah hah.. milläs armeijalla se armeija räjäytetään ja mistä ne piiput saadaan, jos koko armeijaa ei ole? Tarkoitan, että jos on ilman armeijaa silti olemassa moilasia piippuineen, niin eihän se mitään auta. Siis sama kuin koettaisi sammuttaa tulen tulella.. ('fight fire with fire' on mitä typerin lausahdus - senhän pitäs olla fight fire with water..)

Moilanen varmaankin haluaisi korvata armeijan pelkästään feministeistä koostuvalla paramilitaarisella naisverkostolla, joka sitten sanelisi ne ehdot, joilla tämä matriarkaatti pyörii. Ja ensimmäisinä kaikilta miehiltä räjäytettäisiin munat.. tulta munille.. senhän piti olla vain huumoria - kovasti totiselta tuo kuitenkin näyttää Moilasen retoriikka vaikuttavan yhtäkkiä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jälkeenpäin Dickinson selitti sekoiluaan sillä, että hän oli ottanut vitamiinipillerin sijaan vahingossa unilääkkeen ja juonut päälle alkoholia.

Häh häh, olikos se juonu alkoholiakin VAHINGOSSA?

Kuinka moni ottaa vitamiinipillerinsä ALKOHOLIN kanssa?

Heh. Jos naiset eivät osaa erottaa, kumpi on vitamiinipilleri ja kumpi on unilääke - tai kumpi on kaasu ja kumpi jarru (jos muistatte hannele laurin törmäilyt aikoinaan), niin onko heillä tosiaan syytä olla täysi-ikäisen, vastuullisen aikuisen oikeudet lopultakaan..?

Toinen vaihtoehto on, että nainen valehteli.. mutta eiväthän naiset osaa valehdella, hehän ovat jaloja ja pyhiä pulmusia, joiden sanaan voi aina luottaa 100%! Tiedän, koska kerran nainen sanoi mulle niin.

Noh, sarkasmi sikseen - jos kuitenkin nyt nähdään nämä kaksi vaihtoehtoa, niin joko ottakaamme naisilta aikuisen oikeudet pois, TAI ottakaamme tästedes jokaikisessä asiassa huomioon, että naiset ovat kykeneviä valehteluun mistä tahansa aiheesta. Mikä tahansa muu olisi mielettömyyttä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

The rape lies that ruined our lives: Taxi driver and his wife reveal the devastating cost of a drunk teenager who cried rape
Court rules taxi driver falsely accused of rape can receive compensation in legal first.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

HUOM! Joku on alkanut TERRORISOIMAAN omaa www.lapsenoikeus.info -sivuani ja tuhoaa kerta kerran jälkeen tämänpäiväisen hyvin tärkeää yhteiskunnallista aihetta käsittelevän kirjeeni esillepanon sivuiltani. En tiedä kuka ja miten hän sen tekee. Johtaa toimenpiteisiin. Toistaiseksi näet tuon jotain tahoa kovasti kiihottaneen sivun täällä:

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?p=1003#1003

Anonyymi kirjoitti...

Homo: "Amelia Dyer. Amelia Dyer tappoi vastasyntyneitä lapsia 1800-luvulla Englannissa. On arvioitu, että hän ehti tappaa 30 vuoden aikana jopa 400 adoptoimaansa vauvaa. Miten Dyerista tuli yksi Englannin pahamaineisimmista sarjamurhaajista?"

Lukaisin wikipediasta tuosta Dyerista ja täytyy sanoa, että vähän kaksinaismoralistista meininkiä tuolta ajalta. Ei niin, etteikö Dyer olisi ansainnut saamansa enkä esitä, että hän olisi ollut mikään erityinen uhri. Mutta ajan kaksinaismoralismi mahdollisti hänen toimintansa; aviottomat lapset olivat niin häpeällinen juttu, että äidit halusivat saada heidät pois "näkyvistä" eli käytännössä antoivat adoptoitavaksi jonkinlaisiin "hoitokoteihin" ja maksoivat näille palkkion. Arvaahan sen, miten sinä aikana kävi; lasten kuolleisiis oli huikean suuri.

Dyerin ero muihin ammattitovereihinsa oli ilmeisesti vain se, että hän surmasi saamansa vauvat heti sen sijaan, että olisi hitaasti näännyttänyt heidät hengiltä, kuten muut tekivät.

Minusta koko konkkaronkka olisi pitänyt tuomita. >:(

Anonyymi kirjoitti...

Antifeministisen ajattelun huippuesimerkki:

"Lauantaina tulee muuten Jim-kanavalta klo 21:00 Murhanhimoiset naiset -sarjassa seuraava jakso:

Amelia Dyer
."

On siis olemassa joku nainen, joka on tehnyt kamalia. Tämän sitten pitäisi todistaa jotakin, mitä? Että kaikki naiset ovat murhanhimoisia hirviöitä?

Joku huippumalli on törttöillyt kännissä. Tämä on antifeministien mielestä suuri ja merkittävä uutinen. Ilmeisesti se on heidän mielestään myös todiste naisten moraalittouudesta.

Tämä on sitä PARASTA ajattelun tasoa, johon antifeministit kykenevät!

Anonyymi kirjoitti...

Lueskelin noita juttuja huvikseni lisää ja selvisi, että Britanniassa hirtettiin Dyerin lisäksi 5 muuta "lapsifarmaria" 40 vuoden aikana - ja oikeasti hirttokelpoisia olisi epäilemättä ollut paljon enemmän. Kaikki hirtetyt olivat naisia.

Vaikka pääosin pidän todennäköisenä, että sarjamurhaajat yleensä tappavat tappamisen halusta ja taloudelliset motiivit ovat toissijaisia, Dyerin & kumppaneiden tapauksessa näyttävät taloudelliset tekijät ratkaisseen. Lapsilla tehtiin rahaa ja mitä aiemmin lapsi kuoli, sen enemmän sai lapsifarmari pitää itsellään.

Julmaa touhua.

Anonyymi kirjoitti...

Antifeministisen ajattelun huippuesimerkki:

Biologinen isyys nähdään pyhänä luovuttamattomana oikeutena.

Lapsensa hylänneen juopon ja väkivaltaisen biologinen isän oikeudet ovat antifeministien mielestä tärkeämmät kuin lapsen oikeus turvalliseen lapsuuteen. Antifeministien mielestä lasta pienestä pitäen kasvttanut ja hoivannut kunnollinen kasvatusisä on huonompi vaihtoehto juridiseksi (adoptio)isäksi kuin väkivaltainen juoppo, joka on antanut lapselle vain geeninsä.

Tämä on sitä PARASTA ajattelun tasoa, johon antifeministit kykenevät!

Henry Laasanen kirjoitti...

"Antifeministisen ajattelun..."

Kannattaa huomata, että antifeministejä on ainakin kolmea eri sorttia

1. Konservatiivit
2. Antiseksistiset miesasiamiehet
3. Muuten vaan feminismiä halveksuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Monenko sorttista feminismiä sitten on? Miksi antifeministejä pitäisi kohdella paremmin kuin he kohtelevat feministejä, yhtenä yhdenmielisenä hulluna laumana?


Missä näitä antiseksistisiä miesasiamiehiä muuten näkee? Olisiko tästä esimerkkejä?

Henry Laasanen kirjoitti...

"Miksi antifeministejä pitäisi kohdella paremmin kuin he kohtelevat feministejä, yhtenä yhdenmielisenä hulluna laumana?"

Kannattaa pitää käsitteissä jonkinlaista selvyyttä, jotta keskustelu olisi mielekästä.

"Missä näitä antiseksistisiä miesasiamiehiä muuten näkee? Olisiko tästä esimerkkejä?"

Minua voi pitää antiseksistinä miesasiamiehenä, koska olen arvosteluut feminististä tasa-arvopolitiikkaa yksipuoliseksi. Antifeminismi ilmenee siinä, että pidetään feminististä käsitystä tasa-arvosta puutteellisena.

Mikko kirjoitti...

"Tämä on sitä PARASTA ajattelun tasoa, johon antifeministit kykenevät!"

Ei suinkaan ole, mutta tuo sinun retorinen comebackisi on edelleen sitä parasta ajattelun tasoa, johon feministi pystyy. Yksittäisten miesten tekemiä pahoja tekoja on käytetty jo ikuisuuden ajan leimaamaan koko miessukukunta ja samoin naisten pahuutta on aktiivisesti peitelty. Ja edelleenkin yritetään aktiivisesti peitellä naisten lapsiin, miehiin ja toisiinsa kohdistamaa väkivaltaa, oli se sitten seksuaalista , tai muunlaista.

Anonyymi kirjoitti...

"Kannattaa pitää käsitteissä jonkinlaista selvyyttä, jotta keskustelu olisi mielekästä."

Yksi huippumalli ja yksi sarjamurhaaja. Mielekästä? Relevanttia? Loistavaa retoriikka? Älykästä? Pah.

Anonyymi kirjoitti...

"Pah."

= Kaikkien sinun esittämiesi loogisten vastaväitteiden summa

Viimeinen veteraani kirjoitti...

Homo: "Onko Jan Erola saanut jostain potkut? Mistä tarkemmin sanottuna?"

Gummeruksen omistaman Ajatus Kirjat -yhtiön kustannuspäällikön tehtävästä. Profeminisiti Jan Erola saneerattiin ulos...

http://www.ajatuskirjat.fi/suomi/

Viimeinen veteraani kirjoitti...

”Jälkiviisas” Jan Erola sai potkut - Ajatus Kirjat lopetetaan

Anonyymi kirjoitti...

"Lapsensa hylänneen juopon ja väkivaltaisen biologinen isän oikeudet ovat antifeministien mielestä tärkeämmät kuin lapsen oikeus turvalliseen lapsuuteen. Antifeministien mielestä lasta pienestä pitäen kasvttanut ja hoivannut kunnollinen kasvatusisä on huonompi vaihtoehto juridiseksi (adoptio)isäksi kuin väkivaltainen juoppo, joka on antanut lapselle vain geeninsä."


Kylläpä on surkeaa ja ahdasmielistä kirjoittamista.
Kaikkien luotettavien tutkimusten mukaan on aivan selvää, että lapsen oma biologionen isä on tilastollisesti, siis keskimäärin, aivan ylivoimainen lapsen turvallisuuden ja tulevan kehityksen kannalta.

Vaan siitä maatamme kuristavat valtaa pitävät lesbofeministit välittävät yhtä vähän kuin poikalasten sukupuolielimen silpomisen aiheuttamasta impotenssista.

mies jota on taas alettu terrorisoida,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Koska "lapsen oma biologionen isä on tilastollisesti, siis keskimäärin, aivan ylivoimainen lapsen turvallisuuden ja tulevan kehityksen kannalta", on antifeministien mielestä myös lapsensa hylännyt juoppo ja väkivaltainen biologinen isä parempi huoltaja lapselle kuin kunnollinen kasvatusisä.

Tämä on sitä PARASTA ajattelun tasoa, johon antifeministit kykenevät!

Mikko kirjoitti...

"Koska "lapsen oma biologionen isä on tilastollisesti, siis keskimäärin, aivan ylivoimainen lapsen turvallisuuden ja tulevan kehityksen kannalta", on antifeministien mielestä myös lapsensa hylännyt juoppo ja väkivaltainen biologinen isä parempi huoltaja lapselle kuin kunnollinen kasvatusisä.

Tämä on sitä PARASTA ajattelun tasoa, johon antifeministit kykenevät!"

Lisää typeryyttä sinulta. Kukaan ei ole väittänyt, että lapsensa hylännyt väkivaltainen juoppo on parempi isä, kuin kasvatusisä. Useimmat lastensa luota häädetyt biologiset isät eivät ole väkivaltaisia, tai juoppoja vaan ex-vaimon vehkeilyn uhreja. Tämä sinun väitteesi jo sinällään osoittaa nykyfeminismin olevan TODELLAKIN vihaliike siinä missä uusnatsitkin. Sinä nimittäin olet TÄYSIN KYKENEMÄTÖN näkemään biologiset isät minään muuna, kuin väkivaltaisina juoppoina!

Anonyymi kirjoitti...

Suomen ainoa, tähän mennessä tuomittu sarjamurhaaja on transvestiitti / Lauerma -
ja kun homot vastaavat pedofiliasta kymmenkertaisella määrällä suhteessa heidän määräänsä populaatiosta, niin eiköhän Naisasialiitto Unioni myönnä seuraavan Vuoden Lyyti -palkinnon jollekin homopedofiilille.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi trollaaja, käsittääkseni ainakin useimmissa niissä väitteissä, joissa on väitetty homoilla pedofilian olevan moninkertaista heteroihin verrattuna, on tehty kyseenalaisia oletuksia.

Jos esimerkiksi oman sukupuolensa lapsia hyväksikäyttäviä pedofiileja on suunnilleen sama määrä kuin vastakkaisen sukupuolen lapsia hyväksikäyttäviä pedofiileja, ei tämä välttämättä tarkoita sitä, että homoilla olisi esimerkiksi 10- (tai kenties jopa 100) -kertaa yleisempää pedofiilius kuin heteroilla. Voi nimittäin hyvin olla niinkin, että pedofiilit ovat muista heteroista ja homoista irrallinen erityisryhmänsä, eikä kyse ole mistään yhdestä hetero- ja homoseksuaalien osa-alue. Ja käsittääkseni näin onkin aika pitkälle varsinaisten pedofiilien kohdalla, jotka eivät siis ole lainkaan tai juuri lainkaan täysi-ikäisistä kiinnostuneita.

Ja miten transvestiitit asiaan liittyvät? Transvestiiteista suurin osa on muuten käsittääkseni heteromiehiä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

""Koska "lapsen oma biologionen isä on tilastollisesti, siis keskimäärin, aivan ylivoimainen lapsen turvallisuuden ja tulevan kehityksen kannalta", on antifeministien mielestä myös lapsensa hylännyt juoppo ja väkivaltainen biologinen isä parempi huoltaja lapselle kuin kunnollinen kasvatusisä.

Tämä on sitä PARASTA ajattelun tasoa, johon antifeministit kykenevät!"

Lisää typeryyttä sinulta. Kukaan ei ole väittänyt, että lapsensa hylännyt väkivaltainen juoppo on parempi isä, kuin kasvatusisä. Useimmat lastensa luota häädetyt biologiset isät eivät ole väkivaltaisia, tai juoppoja vaan ex-vaimon vehkeilyn uhreja. Tämä sinun väitteesi jo sinällään osoittaa nykyfeminismin olevan TODELLAKIN vihaliike siinä missä uusnatsitkin. Sinä nimittäin olet TÄYSIN KYKENEMÄTÖN näkemään biologiset isät minään muuna, kuin väkivaltaisina juoppoina!"

Väärin. Minä olen sitä mieltä, että kukin tapaus tulisi harkita erikseen, ja aina lapsen edun mukaisesti. Biologinen isä voi olla joko hyvä tai huono kasvattaja siinä missä biologinen äitikin. Näistä Heiskalan ja joidenkin muiden jutuista vaan tulee väistämättä mieleen jonkinlainen biologisen isyyden glorifiointi, ikäänkuin biologinen isä aina ja kaikissa tapauksissa olisi muka parempi vaihtoehto, mikä ei pidä paikkansa.

Näitä lastensa luota epärehellisin keinoin häädettyjen biologisten isien lisäksi on muunlaisiakin, nimittäin erillään asuvia yhteishuoltajia, sekä niitä jotka ovat kokonaan hylänneet biologiset lapsensa, usein jo ennen syntymää. Näitä kahta viimemainittuja lienee ylivoimaisesti eniten, mutta niistä ei ole keppihevosiksi antifeminsteille, jonka pitää yrittää vääntää asia siten että ensinmainittuja olisi eniten. Sellaista sanotaan valehteluksi.

Ei tietenkään saisi syyllistää kaikkia antifeministejä yhden tai kahden kummallisia ajatuksia esittäneen perusteella, mutta koska antifeministit jatkuvasti syyllistävät feminismiä joidenkin yksittäisten feministien kummallisilla ajatuksilla, lienee todennäköistä että antifeministejä kohdellaan samalla tavoin kuin he itse kohtelevat muita.

Vortac kirjoitti...

Transvestiiteista suurin osa on muuten käsittääkseni heteromiehiä.

Minun mielestäni transvestiitteja ovat kaikki housuja käyttävät naiset..

Haluan vain osoittaa tekopyhyyden ja kaksinaamaisuuden (double standard), joka vallitsee miljoonien vastaavien tavoin - jossa MIES voi olla friikki, jolle on oma luokitus ja nimi, ja jota halveksutaan.. pelkästään pukeutumalla tietyllä tavalla! Elämmekö pimeää keskiaikaa?

Mutta onko naisia, joista voi sanoa, että he ovat transuja, transvestiitteja.. ?

Milloin naisesta voi sanoa, että hän on transvestiitti?

Vaikka nainen pukeutuisi miten maskuliinisesti, kukaan ei ikinä tule (minua ehkä lukuunottamatta) hänestä sanomaan että "katsokaa, tuolla menee transvestiitti!"..

Erittäin tekopyhää sellainen. Sillä on toki syynsä, ja kas kummaa, se palaa taas tähän Henryn mainion kirjan nimeen; Naisten Seksuaalinen Valta.


- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mikko: "Tämä sinun väitteesi jo sinällään osoittaa nykyfeminismin olevan TODELLAKIN vihaliike siinä missä uusnatsitkin. "

Eli yksittäisen anonyymikirjoittajan yhden kirjoituksen perusteella leimaat koko nykyfeminismin. Tuo on häikäilemätöntä valehtelua, älyllistä epärehellisyyttä ja totuuden muuntelua, ja - vihapropagandaa.

Natsikortin vilauttaminen vielä kruunaa emämokasi.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Natsikortti

Ne tekevät sen ihan itse.

Mikko kirjoitti...

"Väärin. Minä olen sitä mieltä, että kukin tapaus tulisi harkita erikseen, ja aina lapsen edun mukaisesti. Biologinen isä voi olla joko hyvä tai huono kasvattaja siinä missä biologinen äitikin. Näistä Heiskalan ja joidenkin muiden jutuista vaan tulee väistämättä mieleen jonkinlainen biologisen isyyden glorifiointi, ikäänkuin biologinen isä aina ja kaikissa tapauksissa olisi muka parempi vaihtoehto, mikä ei pidä paikkansa.

Näitä lastensa luota epärehellisin keinoin häädettyjen biologisten isien lisäksi on muunlaisiakin, nimittäin erillään asuvia yhteishuoltajia, sekä niitä jotka ovat kokonaan hylänneet biologiset lapsensa, usein jo ennen syntymää. Näitä kahta viimemainittuja lienee ylivoimaisesti eniten, mutta niistä ei ole keppihevosiksi antifeminsteille, jonka pitää yrittää vääntää asia siten että ensinmainittuja olisi eniten. Sellaista sanotaan valehteluksi."

Ja nyt sinä olet taas kerran väärässä. Toki on huonoja biologisia isiä, mutta jos me miesten oikeuden puolustajat emme puhuisi näiden syrjittyjen kunnon isien puolesta, heidän puolestaan ei puhuisi KUKAAN! "lienee eniten" jotain tilastoja pöuytään kiitos! Ja naisen sana ei muuten yksistään riitä. Te feministit olette halventaneet isiä ja isyyttä jo ikuisuuden ajan. Teidän mukaanne isät ovat tarpeellisia vain taloudellisessa mielessä ja muuten merkityksettömiä , jopa haitallisia. Ja nykylainsäädäntö, joka on teidän feministien pitkälti aikaansaamaa, tunnustaa vain äääääärimmäisen pitkin hampain, että huonojakin äitejä on. Mies voi olla kunnon isä, mutta eron katkeroittaman äidin tarvitsee vain vähän vihjaista, että mies on hakannut ja/tai seksuaalisesti hyväksikäyttänyt lapsiaan ilman todisteen häivääkään, niin hänet voidaan kokonaan sulkea pois lastensa elämästä. Nainen taasen saa huoltajuuden aina , kun sitä pyytää, paitsi, jos kyseessä on TODELLINEN ääritapaus esim. huumeidenkäytön vuoksi. Hienoa olisikin, jos lasten atua aina tarkaan harkittaisiin, mutta nykylainsäädäntö lähtee siitä, että äidin etu on lasten etu, sen enempää harkitsematta. Ja muuten , näytäpäs todisteita, että te feministit mainitsette yhtä usein väkivaltaiset, juopot ym. luuserinaiset, sekä epäkelvot äidit kuin hyvät äidit ja ansioituneet naiset omassa kirjallisuudessanne. Käytännössähän sinä nyt vaadit, että meidän pitäisi jokaisen hyvän miesesimerkin rinnalle nostaa huono. Mutta tälläinen tasapuolisuuden periaate ei TODELLAKAAN toteudu omissa kirjoituksissanne!

Anonyymi kirjoitti...

"Toki on huonoja biologisia isiä, mutta jos me miesten oikeuden puolustajat emme puhuisi näiden syrjittyjen kunnon isien puolesta, heidän puolestaan ei puhuisi KUKAAN! "

Bassofoorumilla nainen(?)
möläytti osuvasti, että Henry Laasanen ei saa paljonkaan pillua ja lisäsi myöhemmin, että on hyvä, etteivät naiset anna pillua kenelle tahansa, koska silloin sairaudet ja geenivirheet maapallolla
lisääntyisivät.

Teki mieli kysäistä häneltä onko Henry Laasasella sairauksia,
jotka alkaisivat levitä maapallolla jos naiset olisivat hänestä kiinnostuneempia.

Huono isä= ei-alfa.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Te feministit olette halventaneet isiä ja isyyttä jo ikuisuuden ajan. Teidän mukaanne isät ovat tarpeellisia vain taloudellisessa mielessä ja muuten merkityksettömiä , jopa haitallisia."

Älä viitsi jauhaa paskaa.

Kunnon isät ovat monin tavoin tarpeellisia, sen tietää jokainen, jolla on ollut kunnon isä. Minä en ole halventanut kunnon isiä tai isyyttä yleensä, vaan pelkästään juoppoja ja väkivaltaisia isiä, jotka ansaitsevatkin halveksunnan.

Vähänkö hävettäisi olla valehteleva antifeministi.

Mikko kirjoitti...

"Älä viitsi jauhaa paskaa.

Kunnon isät ovat monin tavoin tarpeellisia, sen tietää jokainen, jolla on ollut kunnon isä. Minä en ole halventanut kunnon isiä tai isyyttä yleensä, vaan pelkästään juoppoja ja väkivaltaisia isiä, jotka ansaitsevatkin halveksunnan.

Vähänkö hävettäisi olla valehteleva antifeministi.
"

No ainakaan valehtelevana femininistinä oleminen ei sinua näytä hävettävän. Lainsäädännön te feministit olette kuitenkin muuttaneet sellaiseksi, että jokaista isää voi erotilanteessa pitää väkivaltaisena juoppona. Eli voit puhua korusanoja kunnon isien kunnioittamisesta ihan miten paljon vaan, mutta totuus on silti, ettette te feministit juridisessa mielessä tunnusta edes kunnon isien olemassaoloa.

Anonyymi kirjoitti...

Minä en ole millään tavalla vaikuttanut Suomen lainsäädäntöön, joten ole ystävällinen ja lopeta paskanjauhantasi ja valehtelusi.

Mikko kirjoitti...

"Minä en ole millään tavalla vaikuttanut Suomen lainsäädäntöön, joten ole ystävällinen ja lopeta paskanjauhantasi ja valehtelusi."

Vielä vaan ajattelusi taso laskee! Eli koska sinä et ole vaikuttanut Suomen lainsäädäntöön niin feministit ylipäätään eivät ole vaikuttaneet Suomen lainsäädäntöön? Voi hevon vee! Sinä et henk. koht. ole vaikuttanut Suomen lainsäädäntöön, mutta sinun tavallasi ajattelevat edustamasi liikkeen edustajat ovat vaikuttaneet siihen aika h*lvetin paljon!

Anonyymi kirjoitti...

Minun tavallani ajattelevat pitävät isyyttä tärkeänä, niin kuin tuossa aiemmin kirjoitin. Jos minun tavallani ajattelevat ihmiset ovat vaikuttaneet lainsäädäntöön, hyvä.

En muuten edusta mitään liikettä, toisin kuin sinä.

Mikko kirjoitti...

"Minun tavallani ajattelevat pitävät isyyttä tärkeänä, niin kuin tuossa aiemmin kirjoitin. Jos minun tavallani ajattelevat ihmiset ovat vaikuttaneet lainsäädäntöön, hyvä.

En muuten edusta mitään liikettä, toisin kuin sinä."

Mutta kuitenkin feminismin teesejä kritisoimaan uskaltavat ovat mielestäsi "paskoja". Jos et siedä feminismin teesien kritisointia, se tarkoittaa, että kannatat näitä teesejä. Ja tällöin olet feministi, vaikket itseäsi siksi kutsuisikaan

Anonyymi kirjoitti...

Yhteishuoltajuus on nykyään yleisin huollon muoto.http://www.valt.helsinki.fi/yhpo/sosweb/sivut/sanasto/yhteishuoltajuus.htm


http://www.lapsitieto.fi/?p=c&id=455&type=con

Vanhemmat päättävät yleisimmin, että lapsi jää eron jälkeen äidille

96 % eroavista vanhemmista löytää lapsen asumisessa, huollossa ja tapaamisessa sopuratkaisun, vain 4 % pyytää ratkaisua käräjäoikeudelta. Lapsi on jäänyt isänsä luokse 10-13 % perheitä aina 1950-luvulta lähtien.

Mitä pienempi lapsi on, sitä todennäköisemmin hän jää äitinsä luokse ja tytöt jäävät myös hieman poikia todennäköisemmin. Joka toiselle avioerolapselle oli rekisteröity eron jälkeen vanhempien yhteishuoltajuus, 20 %:lle äidin yksinhuoltajuus ja 20 % vahvistusta ei ole tehty eli heillä jatkuu avioliiton aikainen lasten yhteishuolto. Isän jääminen ainoaksi huoltajaksi avioeron jälkeen on harvinaista ja osuus on käynyt harvinaisemmaksi vuosien 1997-2005 aikana. (Stakes, Suomalainen lapsi 2007)

Anonyymi kirjoitti...

[b]ACHAT CIALIS EUR 1.15 PAR COMPRIME Acheter Sialis
[/b][b]ACHAT CIALIS GENERIQUE EN LIGNE[/b]
[url=http://forum.scifiontv.com/viewtopic.php?f=2&t=195]CIALIS ACHAT[/url] - ACHAT CIALIS GENERIQUE EN PARIS
[b]CIALIS GENERIQUE ACHAT[/b]
http://hefeiexpat.com/forum/index.php?topic=383.0
[b]medicament cialis[/b]
[url=http://forum.nrj12.fr/viewtopic.php?f=13&p=4089]Acheter Sialic[/url] - ONLINE cialis generique
[b]cialis prix[/b]
http://www.hip-hop.no/showthread.php?p=769074
[b]tadalafil generique[/b]
[url=http://www.mmagame.com/forum/viewtopic.php?t=365]achat tadalafil[/url] - cialis generique
[b]Achat Sialis[/b]
[b]acheter cialis[/b]
[url=http://www.lookupamerica.com/board/index.php?showtopic=1666]Achat Cialic[/url] - Cialic Acheter
[b]cialis generique[/b]
[b]cialis vente libre[/b]
[url=http://hellskitchenonline.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&p=28968]Acheter Tadalafil[/url] - ACHAT CIALIS GENERIQUE
[b]Acheter Tadalafil 20mg[/b]

Anonyymi kirjoitti...

[url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-viagra.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-levitra.jpg[/img][/url]
[b]ACHAT CIALIS EUR 1.15 PAR COMPRIME ONLINE Achat Tadalafil 20mg[/b]
[b]ONLINE Acheter Tadalafil 20mg[/b]
[url=http://blogalized.com/forum/showthread.php?t=535]ONLINE Achat Tadalafil 20mg[/url] - ONLINE Acheter cialis pas cher
[b]cialis belgique[/b]
http://rpgsupport.com/eve/index.php?topic=18.0
[b]acheter du cialis[/b]
[url=http://pb.pl.ua/forum/index.php?showtopic=194&pid=871&mode=threaded&start=]medicament cialis[/url] - ONLINE cialis generique
[b]ACHAT CIALIS GENERIQUE[/b]
http://mitasa.uitm.edu.my/forum/viewtopic.php?f=2&t=68340&start=10
[b]cialis europe[/b]
[url=http://obiteljski-forum.com/viewtopic.php?t=59153&view=next&sid=29b5e66eaf72bb89665f7075759f445c]achat tadalafil[/url] - Achat Tadalafil 10mg
[b]cialis prix[/b]
[b]Acheter Cialic[/b]
[url=http://hotupload.net/showthread.php?p=10817]CIALIS ACHAT EN LIGNE[/url] - ACHAT CIALIS ONLINE
[b]ACHAT CIALIS GENERIQUE BON MARCHE[/b]
[b]ONLINE Achat Tadalafil 20mg[/b]
[url=http://www.d2club-macau.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=87&start=20]Tadalafil 20mg Achat[/url] - ACHAT CIALIS GENERIQUE ENLIGNE
[b]acheter cialis[/b]

Anonyymi kirjoitti...

I've been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty wοrth enough for me.
ӏn my view, if all web ownеrѕ and
blοggeгs maԁe goοd content as you did, thе
web will bе a lot more useful thаn ever before.


Μy web pagе ... Payday Loans
Also see my webpage :: Pay Day Loans

Anonyymi kirjoitti...

Тhis ρоst offеrs clеar iԁеa fоr the nеw
ρеople of blоgging, that гeally how tο do bloggіng аnԁ site-building.


mу page ... Pay Day Loans
Also visit my homepage :: Payday Loans

Anonyymi kirjoitti...

Get you back any online lender and need to they se of as to when the cash advance payday loan will
be due? Another route and it should be the last easiest income, she pay you
need for someone who needs money fast! For example, visalus sciences
is not a binary company but an uni-level!

Also visit my blog post - payday loans online [tr.im]