keskiviikkona, toukokuuta 20, 2009

Neitsyyden hinta

Heidi Hautala: Tasa-arvovaalit

Tyttö myi ja menetti neitsyytensä 10 000 eurolla

It's official: You're allowed to mock men in adverts. Just don't try doing it to women

A new politics: Quotas for candidates

Terveydenhuollossa ja sosiaalihommissa on edelleen paha pula osaavista ihmisistä. Työnantajien mukaan näiden alojen työpaikoista peräti kolmannes on yhä "vaikeasti täytettäviä".

Laki pakottaa tarjoamaan opettajille ja sairaanhoitajille töitä:
Ei siis ihme, että julkisten alojen ammattiliitot viittaavat kintaalla ministereiden ja kunnallispamppujen vaatimukselle jättää seuraavat palkankorotukset väliin. Julkisten alojen ammattilaiset toteuttavat usein lakisääteisiä tehtäviä, joihin poliitikkojen pitää järjestää palkka- ja muut rahat tavalla tai toisella. Lasten opettamista ja sairaiden hoitamista ei voi lopettaa kuten sellunkeittoa.

Grooms: Brides Manipulated System: Foreign Brides Tried To Exploit Domestic Violence Loophole In Immigration Law

6 kommenttia:

asdfg kirjoitti...

Hautala:
"Koko kahdeksan europarlamenttivuoteni parhaita kokemuksia oli johtaa 1990-luvun lopulla naisten oikeuksien valiokuntaa. Pohjoismainen tasa-arvo oli esikuva."

"Suomen hyvä pohjoismainen tasa-arvomaine ei säily, ellei sitä aika ajoin palauteta todellisuuteen. Naisten asema Suomen työmarkkinoilla on todettu monia EU-maita heikommaksi. Vanhemmuuden vastuun ja kustannusten tasaisempaa jakoa on kiirehdittävä, jotta naisten työurien katkot lyhenevät."

Vaatinee kyllä jonkinlaista luovuutta uskoa näihin kaikkiin asioihin yhtä aikaa.

Ehkä äideille ja kodinhoidolle annettavia tukia pitäisi lyhentää, jotta naiset eivät viihtyisi niin pitkään kotona. Lakkaisimme olemasta monia EU-maita heikompia. Kelpaa muutenkin rankaista moisia kerettiläisesti valinnan vapauttaan käyttäviä. (Tämä on muuten sitten sarkasmia koko pötkö.)

Jape kirjoitti...

Naiselle ja miehelle insestistä seitsemän vuotta vankeutta


Hartolalainen mies ja nainen tuomittiin keskiviikkona kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä koviin vankeusrangaistuksiin ja korvauksiin.

Anonyymi kirjoitti...

"Lasten opettamista ja sairaiden hoitamista ei voi lopettaa kuten sellunkeittoa."

Tämä pätee myös lakkotilanteessa. Sairaanhoitajilla ja opettajilla ei ole samanlaista "lakkoasetta" työtaistelussa ja palkkavaatimuksissa kuin esim. paperimiehillä. Nähtiinhän se jo viime kerralla kun sairaanhoitajat uhkasivat mennä lakkoon niin hallitus olisi pakottanut osan töihin. On hieman eri asia lakkoilla, kun tietää, että sen seurauksena voi olla ihmishengen menetyksiä tai se, että lapset eivät saa opetusta ja ovat koko päivän yksin kotona. Paperimiehen lakon seurauksena ei kukaan kuole. Ehkä siinä on selitystä myös sille että ko. alat ovat nk. palkkakuopassa. Käytännössä ko. naisvaltaisten alojen työtaistelijat ovat alasta kiinnostuneita nuoria (jos alalle ei saada väkeä on palkkoja nostettava). Onko reilua että toisten alojen työtaistelu on käytännössä nuorten alasta kiinnostuneiden käsissä, kun toisilla aloilla ammattiliitot voivat lähestulkoon sanella tahtonsa läpi?

Anonyymi kirjoitti...

Koska Heidi Hautalan mukaan on kyse tasa-arvovaaleista, tulee hänet siis tiputtaa pois kaikilta vähäisiäkään vaikutusmahdollisuuksia omaavilta paikoilta.

vestigia kirjoitti...

"Tämä pätee myös lakkotilanteessa."

Lakisääteisten terveys- ja koulutuspalveluiden järjestäminen on kuntien vastuulla. Ei siis yksittäisten työntekijöiden ja ammattiliittojen. Jos opettajilla ja hoitajilla vain olisi munaa, he voisivat lakkoilla siinä missä muutkin.

Paavo kirjoitti...

Mark Steyn: The taxman takes two thirds of your virginity

http://corner.nationalreview.com/post/?q=ZTNiMWY0MjMwZWQzMjQzMDcwNTZkNzc0OTljNGQ5Mzk=