keskiviikkona, toukokuuta 13, 2009

Seuralaispalvelu

Yli sata miestä haki töihin seuralaispalveluun
Arja Toola tähdentää, ettei kyseessä ole kuitenkaan muuttofirma, eikä seksipalveluitakaan kannata pyydellä.

"Poskipusuja pidemmälle ei mennä. Meillä on työsopimuksessa määritelty tarkkaan, mitä saa tehdä ja mitä ei. Asiakasta ei saa lähennellä, emmekä luovuta puhelinnumeroita tai henkilötietoja puolin tai toisin", Toola selventää seuralaispalvelun sääntöjä. Siveellisyyssääntö koskee myös itse asiakkaita.

The criminal justice system is ­condemned as an institutionally sexist operation that lets down female victims, fails to help women offenders out of a cycle of crime and prevents professionals reaching the top jobs.

Aika äänestää feministiä

Kirjailijaliitossa puolustetaan Anna Kontulan salassapitolinjaa

23 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Tuosta seuralaispalvelusta oli HS digilehden puolella tällainen artikkeli:

Seuramiehen saa nyt vuokrata netistä 80 eurolla
"Poskipusuja pidemmälle ei mennä"
Palvelukseen tarvitaan pitkä, komea ja edustuskelpoinen supliikkimies. Mielellään akateemisesti koulutettu kolmekymppinen, joka tuntee maailmankirjallisuuden kaanonin.

Ei, kyseessä ei ole senssipalstojen nainen etsii tositarkoituksella -ilmoitus, vaan esimerkiksi näillä sanoilla voi vuokrata miehen uuden seuralaispalvelun sivujen kautta.

Seuralainen.fi on tänään pääkaupunkiseudulla aloittava seuralaispalvelu, joka tarjoaa miesseuraa naisille.

Palvelun kautta naiset voivat hankkia seuralaisen niin työpaikan edustustilaisuuksiin, kattolampun ripustajaksi kuin mukaan mökkireissullekin. Kyse on kuitenkin nimenomaan seurasta, ei seksipalveluista.

"Poskipusuja pidemmälle ei mennä. Työsopimuksessa on määritelty tarkkaan, mitä saa tehdä ja mitä ei", palvelun perustaja Arja Toola tähdentää.

Konsulttina suomalaisen teollisuusyrityksen leivissä työskennellyt tekniikan tohtori uskoo löytäneensä oikean markkinaraon. Hänen mukaansa suomalaisten ujous ei ole este vaan mahdollisuus.

Miehet löydettiin työvoimatoimiston ilmoituksen avulla. Yhteensä työhön haki yli 100 miestä. Heistä palkkalistoille valittiin 20.

Seuralaisiksi vuokrattavat miehet haastateltiin ja heidän taustansa tutkittiin. Miehet myös perehdytettiin tehtävään. Töihin Toola valitsi mahdollisimman eri-ikäisiä ja kiinnostuksen kohteiltaan ja koulutukseltaan erilaisia miehiä.

"He ovat tavallisia suomalaisia hyvin koulutettuja miehiä – ei mitään gigoloja."

Yksi seuralaisista on nimettömänä pysyttelevä kolmekymppinen, siistin näköinen mies. Hän kertoo valmistuneensa kauppakorkeakoulusta, työskennelleensä ennen pankissa ja viettävänsä nyt sapattivuotta.

"Kaveri lähetti linkin työvoimatoimiston verkkosivuilla olevaan ilmoitukseen. Naureskelin ensin, mutta sitten mietin, että onpa hauska ajatus."

Mies lähti mukaan ennen kaikkea hyvän konseptin takia.

"Uskon, että kysyntää olisi seuralaispalvelulle puolin ja toisin. Kesken oopperan raivarin saavia entisiä tyttöystäviä kun ei työpaikan edustustilaisuuksiin uskalla viedä."

Entä sitten se palkkio, pääseekö sillä rikastumaan?

"Kyllähän se hommaa selkiyttää, mutta en tee tätä rahan vuoksi."

Hintaa seuralaiselle kertyy 80–200 euroa. Pääsääntöisesti hinta määräytyy tuntitaksan mukaan, mutta siihen vaikuttaa myös tilanteen vaativuus. Vaativammaksi hommaksi Toola laskee esimerkiksi virallisissa edustustilaisuuksissa esiintymisen. Poikaystävän esittämisen sukujuhlissa pitäisi olla seuralaisille peruskauraa.

"Poikaystävän näytteleminen kyllä onnistuu", mies vakuuttaa.
Kysymys: Missä ovat feministit banderolleineen nyt kun mies näin esineellistetään ja arvotetaan?
Kysymys 2: Miksi kattolampun ripustajan tulee olla edustuskelpoinen ja akateemisesti koulutettu? (nämä ei mitenkään distä kattolmapun ripustamista vaan peräti haittaavat sitä - IMHO :) )

Jorma kirjoitti...

"Missä ovat feministit banderolleineen nyt kun mies näin esineellistetään ja arvotetaan?"

Niinpä, näin sitä miehiä hyväksikäytetään ja alistetaan, eikö niin? Eikö Tämä Arja Toola ole parittaja ja hänen naisasiakkaansa parituksen uhrien hyväksikäyttäjiä?

"Miksi kattolampun ripustajan tulee olla edustuskelpoinen ja akateemisesti koulutettu? (nämä ei mitenkään distä kattolmapun ripustamista vaan peräti haittaavat sitä - IMHO :) )"

Ei varmaankaan edistä, se on selvä. Ehkä kyse on siitä, että ko. palvelua käyttävät naiset ovat itse pitkälle koulutettuja vanhojapiikoja tai eronneita, joille ei vain yksinkertaisesti tavallinen duunari kelpaa. Edes lampunvaihtajaksi.

Jape kirjoitti...

Feministinen seksi: Näin me naimmeMuutama ote:

"EN EDES HARKITSE tekeväni mitään, mitä en halua. Nautin estottomasti seksistä, mutta en suostu esim. anaaliyhdyntään. Se on suoli, ei sinne pidä tunkea mitään. Jätin yhden miehen siitä syystä, että hän painosti jatkuvasti anaaliyhdyntään. En myöskään ikinä alkaisi seurustella miehen kanssa, joka ei osaa tyydyttää minua. Toki uskon tässä tasa-arvoon: kun ollaan parisuhteessa, on kummankin velvollisuus tyydyttää toinen. Jos vaikka itseäni ei huvita, voin vetää miehelle käteen. Vaadin palvelua myös toiseen suuntaan."

Hanna, 33

"EI TARVITSE VETÄÄ heteronormatiivista pariutumistanssia, jossa mies on aktiivinen hormonihyrrä ja nainen on vaikeasti lähestyttävä, mystinen ja aistikas olento, joka tarvitsee tunnin mittaisen esileikin hyväksyäkseen uroksensa. Mielestäni feministiseen seksiin kuuluu myös kriittinen näkemys prostituutiosta ja pornosta."

Fredrika, 29

"FEMINISTINEN SEKSI ON naisten välistä seksiä, johon ei liity omistussuhteita kuten avioliittoa, tai naisten ja miesten välistä seksiä, joissa nainen on toimija ja koskematon, mies vastaanottaja (esim. anaaliseksi, jossa naisella on strap-on). Silloin seksi ei uusinna ja vahvista kulttuurisia valtarakenteita, mutta voi voimauttaa. Myös masturbointi on feminististä seksiä.

Sänkyyni ovat tervetulleita vain naiset. Seksissä jokaisella on valta määritellä omat rajansa.

Laura, 25

Jorma kirjoitti...

"Ei mikään eduskunnan puhemies ja puhemiesneuvosto voi sitä oikeastaan vaatia. Tämä on minun kanta. Ei täällä Kirjailijaliitossa yksi ainoakaan ole puhunut koko tästä asiasta. Johtuu varmaan siitä, että olen yksin täällä toimistossa, jossa ei käy kirjailijoita, Liedes toteaa."

Eli loppujen lopuksi Kontulan moraalitonta linjaa puolustaa Kirjailijaliiton toiminnanjohtaja Päivi Liedes. Hän lienee jonkun sortin femakko.

Jorma kirjoitti...

"The criminal justice system is ­condemned as an institutionally sexist operation that lets down female victims, fails to help women offenders out of a cycle of crime and prevents professionals reaching the top jobs."

Miehiähän tämä systeemi vasta sortaakin, niin Britanniassa kuin meilläkin, mutta siitä ei välitetä.

Jape kirjoitti...

Tuo feministinen seksi olikin näemmä käsittelyssä jo edellisen blogikirjauksen keskutelussa. En tullut huomanneeksi...

Anonyymi kirjoitti...

TULVA: "Anne Moilanen on Tulvan päätoimittaja ja median sekatyöläinen, jonka ongelma ei ole se, mitä sanoisi, vaan se, mitä panisi päälle."

Ongelman ratkaisemiseksi ehdotan burhkamaista peittävää säkkiä, sellainen sopisi pullerolle Anne Moilaselle parhaiten.

Anonyymi kirjoitti...

Parempi olisi todellakin jos Moilanen keskittyisi, vaikka jo edellisenä päivänä, siihen mitä aikoo seuraavana sanoa, siinä kun on puutteita, harvoin sitä mitään hölmömpää on kuulee kuin Anne Moilasen ahvenmaisesta suusta.

Mortimer kirjoitti...

Itse myös ihmettelin tuota seuralaispalvelua. Siinä mielessä ymmärrän että esim. vanhempi leski- tai eronnut nainen maksaa siitä, että mies tulee suorittamaan jotain pieniä huoltotöitä yms. töitä, mikäli naisella ei ole jälkeläisiä tai ystäviä jotka voisivat ne työt tehdä. Esimerkkinä vaikka mökille ajamaan nurmikon, pilkkomaan puita, rasvaamaan saranat, laskemaan soutuveneen vesille, tarkistamaan että vesipumppu toimii talven jälkeen, ja korjaamaan erinäisiä pikkuvikoja. Se voi olla hyvinkin edullisin tapa saada joku hoitamaan kaikki ongelmat kerralla, ja samalla saa jutella jonkun kanssa. Ammattimies taas tekee vain omaan alaansa kuuluvia töitä. Tosin näin ajatellen, tuollainen palvelu on ollut jo aikaisemminkin, nimellä aviomiespalvelu.

Mutta varsinaista seuran ostamista en ymmärrä. Eli että joku maksaa siitä, että toinen ihminen lähtee kävelylle tai illalliselle, tai kaikkein vähiten viikonloppuseuraksi mökille. Minulle ainakin tulisi säälittävä olo. Maksan siitä että joku esittää pitävänsä seurastani, esittää viihtyvänsä kanssani. Kyllähän siinä on kuitenkin koko ajan tietoinen siitä, että toinen on täällä vain ja ainoastaan koska maksan siitä.

Seuralaiseksi juhliin? Voi tuntua tavallaan houkuttelevalta ajatukselta, jos ei naisella ole omaa miestä. Silti sekin tuntuu aika surkealta loppujen lopuksi esitellä seuralaistaan kaikille muille ihmisille. Sanoako suoraan että tässä on Risto seuralaispalvelusta, vai keksiäkö jonkinlainen tarina, ja yrittää uskotella että kyseessä on oikea kumppani? Kumpi tahansa - aika surkealta tuntuisi.

Naiset ovat usein moittineet miestenlehtien lukemista, lehtien naiskuvan epärealistisuudesta ja siitä, että miehet turruttavat itsensä niillä ja sen jälkeen normaali nainen ei enää sytytä. Entä sinkkunaiset jotka ostavat ennemmin seuraa seuralaispalvelusta kuin tutustuvat tavallisiin vapaisiin miehiin? Eikö se ole hieman sama asia, sillä tämä vastaa naisten käsitystä ideaalista miehestä ilman normaalin miehen puutteita?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

TULVA: "Anne Moilanen on Tulvan päätoimittaja ja median sekatyöläinen, jonka ongelma ei ole se, mitä sanoisi, vaan se, mitä panisi päälle."

Ongelman ratkaisemiseksi ehdotan burhkamaista peittävää säkkiä, sellainen sopisi pullerolle Anne Moilaselle parhaiten.

13/5/09 14:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Parempi olisi todellakin jos Moilanen keskittyisi, vaikka jo edellisenä päivänä, siihen mitä aikoo seuraavana sanoa, siinä kun on puutteita, harvoin sitä mitään hölmömpää on kuulee kuin Anne Moilasen ahvenmaisesta suusta."

Eikö Anonyymillä ole mitään oikeaa sanottavaa, kun pitää alkaa morkkaamaan muiden ulkonäköä? Laitapa oma kuvasi tänne, niin katsotaan millainen täydellinen komistus siellä oikein piileskeleekään. Vaikkei pitäisikään toisen ajatuksista, niin ei silti tarvitse mennä tuollaisiin lapsellisiin henkilökohtaisuuksiin.

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Jorma sanoi...

"Missä ovat feministit banderolleineen nyt kun mies näin esineellistetään ja arvotetaan?"

"Niinpä, näin sitä miehiä hyväksikäytetään ja alistetaan, eikö niin? Eikö Tämä Arja Toola ole parittaja ja hänen naisasiakkaansa parituksen uhrien hyväksikäyttäjiä?"

Eikö parituksesta ole kyse ainoastaan silloin, kun joku järjestää prostituoidulle asiakkaita ja vetää itse rahaa välistä? Tuossahan nimenomaan sanottiin, että mitään seksiä ei myydä. Miksi feministien pitäisi älähtää, kun mistään organisoidusta seksikaupasta ei ole edes kysymys?

Realisti

Esko kirjoitti...

Pilvi Torsi SDP:sta:

"Tasa-arvotyössä pitää pureutua tosiasialliseen tasa-arvoon, jossa keskeistä on kaikenlaisen syrjinnän huomaaminen ja ehkäiseminen."

Hyvältä kuulostaa. Toivottavasti tuo tosiaan tarkoittaa myös miesten kokemaa syrjintää.

Mortimer kirjoitti...

"Tasa-arvotyössä pitää pureutua tosiasialliseen tasa-arvoon, jossa keskeistä on kaikenlaisen syrjinnän huomaaminen ja ehkäiseminen."

Hyvältä kuulostaa. Toivottavasti tuo tosiaan tarkoittaa myös miesten kokemaa syrjintää.


En laskisi liikoja sen varaan. Tällä hetkellä SDP tuntuisi olevan miehen kannalta se kaikkein huonoin vaihtoehto. Jopa Vihreät ajavat mielestäni nykyvalossa demareiden ohi.

Jorma kirjoitti...

"Vaikkei pitäisikään toisen ajatuksista, niin ei silti tarvitse mennä tuollaisiin lapsellisiin henkilökohtaisuuksiin."

Missäs oli Realistin paheksunta, kun mieskansanedustajien ulkomuotoa femujen, Moilanen mukaanluettuna, toimesta arvosteltiin, tai kun Moilanen esitti tappouhkauksia?

Tekopyhä kaksinaismoralisti sopisi nimimerkiksesi paremmin.

"Anonyymi Jorma sanoi"

En ole anonyymi, olen Jorma.

"Eikö parituksesta ole kyse ainoastaan silloin, kun joku järjestää prostituoidulle asiakkaita ja vetää itse rahaa välistä? Tuossahan nimenomaan sanottiin, että mitään seksiä ei myydä."

Siihenkö sitten pitäisi luottaa? Sama juttuhan se on thai-hierontapaikoissa: virallisesti mitään ei myydä, mutta jokainen kyllä tietää missä mennään. Niitä on kyllä femujen toimesta kovasti paheksuttu.

Miksi ihmeeessä muiden palvelusten myyminen ja välitys olisi vähäisemmässä määrin hyväksikäyttöä tai paritusta kuin seksipalvelujen myynti ja välitys? Ymmärrän kyllä, että feministien mielessä kaikki pyörii seksin ympärillä, mutta meidän täysjärkisten ihmisten kohdalla en näe mitään syytä, miksi juuri seksipalveluihin pitäisi suhtautua aina negatiivisesti ja lähes kaikkiin muihin positiivisesti. Ei se seksi nyt niin ihmeellinen asia ole.

Anonyymi kirjoitti...

"En laskisi liikoja sen varaan. Tällä hetkellä SDP tuntuisi olevan miehen kannalta se kaikkein huonoin vaihtoehto. Jopa Vihreät ajavat mielestäni nykyvalossa demareiden ohi."

Vähän saman suuntaisia ajatuksia oli myös minulla. Epäilen, että jos noita tosiallisia tasa-arvo ongelmia pyydettäisiin erittelemään niin vastauksena tulisi esimerkiksi vanhusten, mamujen ja naisten kohtaamia ongelmia.

En halua vähätellä edellä mainittujen ryhmien ongelmia mutta eivät ne suinkaan ainoita syrjittyjä ole.

Jape kirjoitti...

Realisti: "Eikö parituksesta ole kyse ainoastaan silloin, kun joku järjestää prostituoidulle asiakkaita ja vetää itse rahaa välistä? Tuossahan nimenomaan sanottiin, että mitään seksiä ei myydä. Miksi feministien pitäisi älähtää, kun mistään organisoidusta seksikaupasta ei ole edes kysymys?"

No parituksestahan tuossa on juurikin kysymys ja Arja Toola on "bordellin" Madame. Hän ja hänen lafkansa saa siivun tuosta, eli vetää itse rahaa välistä, kun saatta asiakkaan ja tuotteen keskenään tekemisiin. Ja se mitä virallisesti sanotaan ja mitä tiedetään oikeasti tapahtuvan tekee tuosta juurikin paritusta. Kyllä aina voidaan sanoa, että seksiä ei myydä, mutta kaikki tietävät mikä on oikeasti asian laita.

Onko suomessa muuten tuollaisia seuralaispalveluja miehille? Siis samalaisia kuin Seuralainen.fi on? Ei taida olla...

PS. en ole "Anonyymi Jorma"

Anonyymi kirjoitti...

"Missäs oli Realistin paheksunta, kun mieskansanedustajien ulkomuotoa femujen, Moilanen mukaanluettuna, toimesta arvosteltiin, tai kun Moilanen esitti tappouhkauksia?"

No täällä olin, mutta muistaakseni kukaan ei haukkunut tässä kommenttiosastossa mieskansanedustajien ulkomuotoa.Ne kalapuikkoviiksikommentit tulivat ulkopuolelta ja niistä uutisoitiin sitten täällä. Kaikkien pitää antaa näyttää sellaiselta kuin näyttävät. Miesten ulkonäön haukkuminen on yhtä tyhmää kuin naistenkin.

"Miksi ihmeeessä muiden palvelusten myyminen ja välitys olisi vähäisemmässä määrin hyväksikäyttöä tai paritusta kuin seksipalvelujen myynti ja välitys? Ymmärrän kyllä, että feministien mielessä kaikki pyörii seksin ympärillä, mutta meidän täysjärkisten ihmisten kohdalla en näe mitään syytä, miksi juuri seksipalveluihin pitäisi suhtautua aina negatiivisesti ja lähes kaikkiin muihin positiivisesti. Ei se seksi nyt niin ihmeellinen asia ole."

No jos joku työntyy p***luusi tai p**s**seesi k**vällään, niin kyllä se on vähän intiimimpi juttu, kuin että joku palkkaa sinut vaikka siivoamaan kotinsa. Uskon, että todellinen syy siihen ,miksi monet naiset suhtautuvat esim.noihin "thai-hierontapaikkoihin" niin negatiivisesti on se, että siellä käy paljon varattujakin miehiä. Prostitituutio on uhka monelle naiselle tai siltä monista naisista ainakin tuntuu. Ei se petetyksi joutuminen ole naisistakaan mukavaa, vaikka nainen toki antaakin anteeksi helpommin pelkän seksin kuin sen, että mies ryhtyy oikeasti suhteeseen toisen naisen kanssa. En usko, että pelkkä seksin myynti ahdistaa feministejä, vaan se, ajatus, että ENTÄPÄ jos se oma ukko eksyykin sinne...

Ja joo, kyllähän monet pettävät (myös naiset) ilman mitään thai-paikkojakin, mutta halusin vain valaista syytä, miksi monet naiset suhtautuvat negatiivisesti noihin. Petetyksi joutuminen ei ole kivaa.


"En ole anonyymi, olen Jorma."

Juu, olet Jorma. Kopsasin vaan suoraan ctrl:llä tuon kommentin joten tuo alkukin tuli tuossa muodossa. Ei ollut varsinaisesti tarkoitus nimitellä sinua miksikään anonyymiksi ;)

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

Jape:
"No parituksestahan tuossa on juurikin kysymys ja Arja Toola on "bordellin" Madame. Hän ja hänen lafkansa saa siivun tuosta, eli vetää itse rahaa välistä, kun saatta asiakkaan ja tuotteen keskenään tekemisiin. Ja se mitä virallisesti sanotaan ja mitä tiedetään oikeasti tapahtuvan tekee tuosta juurikin paritusta. Kyllä aina voidaan sanoa, että seksiä ei myydä, mutta kaikki tietävät mikä on oikeasti asian laita."

Minä olen niin hyväuskoinen , että uskon vilpittömin mielin kyseessä olevan pelkän jutustelun ;) No,nuori naiivi tyttönenhän minä vielä olenkin :)Hih hih...

Realisti

Jorma kirjoitti...

"Miesten ulkonäön haukkuminen on yhtä tyhmää kuin naistenkin."

Eli et puuttunut mitenkään Moilasen törkeään käytökseen, mutta täällä vaadit kyllä yhtä ja toista. Moilanen on saanut ihan sitä mitäö on tilannut. Hän, jos kuka, ansaitsee saada maistaa omaa lääkettään.

"No jos joku työntyy p***luusi tai p**s**seesi k**vällään, niin kyllä se on vähän intiimimpi juttu, kuin että joku palkkaa sinut vaikka siivoamaan kotinsa."

No, eiköhän se nyt ole niin, että jokainen meistä osaa itse päättää, mikä on itselle sopivaa ja mikä ei.

On jokseenkin irvokasta pitää sitä hyväksikäyttönä, kun joku tekee isoa rahaa vapaaehtoisella seksipalvelujen kaupalla ja sitä täysin ongelmattomana, että moni teklee siivoushommia todellisella nälkäpalkalla. Kyllähän tämä jälkimmäinen on se isompi ongelma.

"En usko, että pelkkä seksin myynti ahdistaa feministejä"

Ei se ole mikään uskon asia, se on yleisesti tiedossa.

Miss Midnight kirjoitti...

Ehkä minäkin olen sitten liian hyväuskoinen, mutta en myöskään usko, että tuossa seuralaisjutussa kyseessä olisi paritus. Itse näin siinä heti rivien välissä ajatuksenkulun: "vain luuserit menevät yksin juhliin - mies voi aina pyytää treffiseuraa, mutta naiselle aloitteenteko ei sovi - joten naisille on tarjottava mahdollisuus pelastaa kasvonsa tarjoamalla kulissimiehiä".

Ja tosiaan, missä ovat feministit nyt kun heitä tarvittaisiin? Tuollainen palvelu asettaa naisille rooliodotuksia ("et voi tehdä aloitetta ja pyytää mielenkiintoista miestä mukaan, koska sinun on leikittävä vaikeasti tavoiteltavaa") ja esineellistää miehen asusteeksi ja statussymboliksi.

Tai sitten olen vain naiivi ja kyse on parituksesta...

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

TULVA: "Anne Moilanen on Tulvan päätoimittaja ja median sekatyöläinen, jonka ongelma ei ole se, mitä sanoisi, vaan se, mitä panisi päälle."

Ongelman ratkaisemiseksi ehdotan burhkamaista peittävää säkkiä, sellainen sopisi pullerolle Anne Moilaselle parhaiten.

13/5/09 14:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

"Parempi olisi todellakin jos Moilanen keskittyisi, vaikka jo edellisenä päivänä, siihen mitä aikoo seuraavana sanoa, siinä kun on puutteita, harvoin sitä mitään hölmömpää on kuulee kuin Anne Moilasen ahvenmaisesta suusta."

Realisti sanoi...
13/5/09 18:21

"Eikö Anonyymillä ole mitään oikeaa sanottavaa, kun pitää alkaa morkkaamaan muiden ulkonäköä? Laitapa oma kuvasi tänne, niin katsotaan millainen täydellinen komistus siellä oikein piileskeleekään. Vaikkei pitäisikään toisen ajatuksista, niin ei silti tarvitse mennä tuollaisiin lapsellisiin henkilökohtaisuuksiin."

Kun Moilanen itse keskittyy vain, huomattavan vaatimattomaan, ulkonäköönsä niin kai siihen on sitten syytä myös muiden keskittyä hänen kohallaan. Se mitä hän sanoo on sen luokan sontaa että huomaa heti ettei hän ole sitä ollenkaan ajatellut.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma:
"Eli et puuttunut mitenkään Moilasen törkeään käytökseen, mutta täällä vaadit kyllä yhtä ja toista. Moilanen on saanut ihan sitä mitäö on tilannut. Hän, jos kuka, ansaitsee saada maistaa omaa lääkettään."

Sori. En muistanut että juuri Moilanen laukaisi tuon kommentin. Muistin, että joku naiskansanedustaja olisi sanonut sen...Muistin siis väärin. No, tyhmää joka tapauksessa. Oma moka.


Jorma:
"No, eiköhän se nyt ole niin, että jokainen meistä osaa itse päättää, mikä on itselle sopivaa ja mikä ei.

On jokseenkin irvokasta pitää sitä hyväksikäyttönä, kun joku tekee isoa rahaa vapaaehtoisella seksipalvelujen kaupalla ja sitä täysin ongelmattomana, että moni teklee siivoushommia todellisella nälkäpalkalla. Kyllähän tämä jälkimmäinen on se isompi ongelma."

"En usko, että pelkkä seksin myynti ahdistaa feministejä"

"Ei se ole mikään uskon asia, se on yleisesti tiedossa."

Joo, on yleisesti tiedossa. Mutta uskon, että se mikä tuossa asiassa ahdistaa ylipäätänsä monia naisia on pohjimmiltaan se pelko, että mitä jos oma mieskin alkaa harrastaa huorissa käyntiä jos tuo homma tehdään liian helpoksi...En usko, että se fakta, että joku myy bebaansa ahdistaa, vaan se, että sitä bebaa ostavat myös varatut miehet...Jotkut naiskansanedustajathan ovat perustelleet seksinostokieltoa sillä, että niitä palveluita ostavat suureksi osaksi lähinnä tavalliset perheenisät. Ymmärrän hyvin näkökannan. Tosin jos ostaminen kiellettäisiin, niin kyllä myyminenkin pitäisi kieltää.

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

"Jotkut naiskansanedustajathan ovat perustelleet seksinostokieltoa sillä, että niitä palveluita ostavat suureksi osaksi lähinnä tavalliset perheenisät."

Seksin harjoittaminen muiden
kuin mielitiettyjen kanssa on kansallinen yksiavioisuusongelma. Naiset, jotka eivät pysty miehiään tyydyttämään edes omalta osaltaan peräävät heiltä pidättyvyyttä.

Seksin ostaminen on kätevää
ja helppoa, mutta valitettavasti sen taustalla on monenlaisia arvo-ongelmia.


Bmad