tiistaina, toukokuuta 12, 2009

Panostus röyhkeyteen

Kauppakassit tasa-arvon puntarina

Koe reaaliaikaisissa chateissä

Haluatko välttyä uudelta kumppanilta? Panosta siinä tapauksessa epäluotettavuuteen, röyhkeyteen ja huumorintajuttomuuteen

Ovatko suomalaiset väkivaltaista kansaa?

Ne pienet erot

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan Henry pojalta nyt lipsunut vääränlainen teksti käsittelyyn blogissaan kun ihan noin halvalla vedettiin tätä teidänkin ajamaa miesasialinjaa. Huvittavaa, mutta totta. Onkohan Henrylla liian isot kengät jotka on valmistettu kenties kiinassa lapsityöläisten käsin? Ilmeisesti on ainakin ne liian isot kengät, jotka ei tahdo millään pysyä edes jalassa.

Paavo kirjoitti...

Hannu Lauerma on oikeuspsykiatrien Mitro Repo.

vestigia kirjoitti...

Noh noh, Lauerma on sentään tehnyt ihan kiitettävästi oikeaakin tiedettä. Lisäksi julkisuudessa ei ole koskaan liikaa postmodernismin, feminismin, homeopatian ja muun huuhaan kriitikkoja. Sallitaan nyt miehen vähän puffata populaaritieteellistä kirjaansa naistenlehdessä.

Mitro Repo taas on tyypillinen pappi ja demari, eli populistinen tyhjänpuhuja.

Anonyymi kirjoitti...

Gordon Brownin meikkivinkit julki

Anonyymi kirjoitti...

Laajan tutkimuksen mukaan lasi viiniä päivässä saattaa lisätä elinajanodotetta keski-ikäisillä miehillä jopa viidellä vuodella verrattuna niihin, jotka eivät käytä lainkaan alkoholia. Tiedemiesten mukaan elinajanodote oli hieman lyhyempi miehillä, jotka joivat yli 20 grammaa alkoholia päivässä.

Tomppeli kirjoitti...

Kuinka ollakaan, keskustelin sähköpostitse juuri Lauerman kanssa suomalaisten väkivallasta. Jäi sellainen käsitys, että hän ei enää kutsu suomalaisia poikkeuksellisen väkivaltaiseksi kansaksi. Uhkasin nimittäin vetää turpaan, jos kutsuu.

Ei vaineskaan. Totta oli tuo keskustelu ja se, että Lauerma ehkä jatkossa ei ole ihan niin räväkkä.

Anonyymi kirjoitti...

Yli sata miestä haki töihin seuralaispalveluun...
Työilmoitukseen vastanneista palkkalistoille pääsi 20 miestä. "Hakemuksia tuli jonakin päivänä yli 20. Niitä tuli niin paljon, että meidän oli lopulta suljettava haku", Arja Toola kertoo.
...

Homo

Mortimer kirjoitti...

Tulva: "Näin me naimme - millaista on feministinen seksi?"
"FEMINISTINEN SEKSI ON naisten välistä seksiä, johon ei liity omistussuhteita kuten avioliittoa, tai naisten ja miesten välistä seksiä, joissa nainen on toimija ja koskematon, mies vastaanottaja (esim. anaaliseksi, jossa naisella on strap-on). Silloin seksi ei uusinna ja vahvista kulttuurisia valtarakenteita, mutta voi voimauttaa. Myös masturbointi on feminististä seksiä.

Sänkyyni ovat tervetulleita vain naiset. Seksissä jokaisella on valta määritellä omat rajansa.

Laura, 25

"VAIMO PANEE MINUA strap-on-dildolla. Ja minä diggaan siitä. Vaimo ottaa minulta suihin ja hän diggaa siitä. Minä saan hänet aina laukeamaan sormilla ja kielellä, mutta harvemmin yhdynnässä - ja diggaan siitäkin. Feminismi näkyy myös tasa-arvoisena ja -puolisena toistemme seksuaalisuuden kunnioituksena. Puhumme avoimesti mm. fantasioistamme, joita makuuhuoneessa jaamme, pornografiasta, jota molemmat kulutamme sekä sooloseksistä, jota molemmat harrastamme. Meillä molempien orgasmi on yhtä tärkeä ja arvokas asia. Sitä ei kuitenkaan ole pakko saada yhtaikaa, vaikka niinkin on joskus käynyt. Meillä saa esineellistää niin miestä kuin naistakin, mutta vain sängyssä. Ja parasta: meillä mieskin voi kieltäytyä seksistä menettämättä kasvojaan."

Äijä, 30+

Mortimer kirjoitti...

Ääh. ^Muotoilut^ meni taas pieleen. En taaskaan muistanut ongelmaa rivivaihtojen kanssa. Pahoittelen.

Ville kirjoitti...

"FEMINISTINEN SEKSI on hyvää seksiä. Tärkeintä on itsensä ja kumppaninsa kunnioittaminen; molemmilla on lupa sanoa ei. Feministinen seksi ei loukkaa mitään tai ketään. Oikeastaan muutoin feministinen seksi voi olla ulkoisilta seikoiltaan mitä ja millaista vain. Ei ole oikeaa ja väärää feminististä seksiä."

Frida, 16


Yllä oleva on hyvä esimerkki siitä, miten johonkin asiaan liitetty feminismi/feministi(nen) ei tarkoita loppujen lopuksi mitään. Ei tarvita sanaa feministinen sanan seksi edessä, että nämä seksin määrittelyt olisivat totta, hyväksyttyjä ja "oikein".

Kun näistä kertomuksista jättää sanan feministinen pois jää jäljelle aivan tavallista kahden ihmisen välistä seksiä, jossa molemmat kunnioittavat toisiaan ja sängyssä tehdään mitä halutaan ja kokeillaan uutta. Tyhjää puhetta mielestäni, että olisi jotain feminististä seksiä, joka olisi jotenkin erikoista ja hienoa.

Poliisi etsii Britanniassa etsintäkuulutettua naista Suomesta

Poliisi etsii Suomesta naista, joka on etsintäkuulutettu Britanniassa. Somalitaustainen nainen on tuomittu Britanniassa 3,5 vuodeksi vankeuteen lapsen pahoinpitelystä.

Lisäksi hän on saanut tuomion perättömästä lausumasta. Nainen on syyttänyt synnytyssairaalan kätilöä syntymättömien kaksostensa kuolemasta, vaikka hänen epäillään aiheuttaneen itse lasten kuoleman.

Mortimer kirjoitti...

Kun näistä kertomuksista jättää sanan feministinen pois jää jäljelle aivan tavallista kahden ihmisen välistä seksiä, jossa molemmat kunnioittavat toisiaan ja sängyssä tehdään mitä halutaan ja kokeillaan uutta. Tyhjää puhetta mielestäni, että olisi jotain feminististä seksiä, joka olisi jotenkin erikoista ja hienoa.

Nimenomaan juuri näin. Feminismin ansioksi on luettu yleisiä tapoja ja käytäntöjä, joihin suurin osa ihmisistä päätyisi vaikka ei olisi koskaan feminismistä kuullutkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Röyhkeys ei kyllä haittaa. Nuorempana vittuilin aina naisille ravintolassa eikä minulla ollut vaikeuksia saada naista.

Puolet lähti saman tien pois mutta markkinarako ole kuitenkin noin 50% luokkaa.