torstaina, toukokuuta 07, 2009

Suomi: työtapaturmien maa

Johanna Tukiainen:
– Kyllä tämä on ihanaa. Me sovitaan niin hyvin yhteen. Me ollaan Tonyn kanssa samaa mieltä melkein kaikesta, minäkin inhoan neekereitä. Pahimmat sairaudet tulee Afrikasta, hivit ja ebolat, ne on vaan niin alkukantaisia ihmisiä. Vaaleaihoiset ihmiset on vaan älykkäämpiä ja rikkaampia, ylemmällä tasolla.

Ulkoministeri Alexander Stubb selittää bordelliksi epäilllyn afganistanilaisvankilan rahoittamista valvonnan vaikeudella. YLE Uutiset kertoi eilen, että ulkoministeriön rahoittaman naisvankilan epäillään muuttuneen bordelliksi.

Suomessa tapahtuu rakennusalan työtapaturmia selvästi enemmän kuin kilpailijamaissamme.

Panu: Valehtelevatko naiset raiskauksesta? Kyllä.

5 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Afganistan on Afganistan ja rahoituksen valvonta on vaikeaa."

No, mitä helvettiä sitä rahaa sinne sitten syydetään? Idiootit.

Jorma kirjoitti...

Saakohan Tuksu syytteen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan?

Mortimer kirjoitti...

Bordellivankilajutun kommenttiosastolta: " ihminen, rakastaitseäsi, tänään klo 10:29

Ihminen on eläin ja nainen sen alinta kastia. On paljon tehtävää ihmiskunnalla ihmisarvoiseen elämään ja me rahoitamme tätä. Tarja-täti on ollut oikeutetusti huolissaan näistä naisista, mutta rahat on syytä käyttää kotimaisten yksinhuoltajanaisten auttamiseen, joita näkyy tulevan tulvan tavoin ihan kotimaassa. Naista voi auttaa vain suoraan häntä kouluttamalla, tukemalla ja lasten asemaa parantamalla sekä suojaamalla riippuvuudesta miehiin.
Vastuussa ovat miehet eikä sitä poista mikään."


Siinä taitaa olla todellinen kovan linjan uhriutumisen ammattilainen. Yksi neuvo mitä noudatan itse ja suosittelen muillekin miehille on, että varokaa naisia jotka käyttävät sanoja: "suojata, tukea, *järkyttyä ja niitä jotka puhuvat **lasten ja naisten asemasta".

* "Mä olen aivan järkyttynyt". Manipulointia. Nainen haluaa sinun tekevän jotain. Eivät naiset oikeasti järkyty niin helposti ja kun ihminen järkyttyy, niin se näkyy ulospäin ihan eri tavalla. vrt. Drita Lulic: "Mä olin ihan järkyttynyt"

** Nainen vaihtaa heikompi astia -moodiin. Tekee itsestään avuttoman ja suojelua tarvitsevan.

Jorma kirjoitti...

"Suomessa tapahtuu rakennusalan työtapaturmia selvästi enemmän kuin kilpailijamaissamme."

Suomessa miehiin suhtaudutaan tykinruokana, myös työelämässä.

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://tuuritapio.blogspot.com/

Kun aikaa on, ihmettelen vielä ulkoministeriön tietämättömyyttä. Ulkoministeriölle tuli yllätyksenä, että Suomen rahoittamaa naisvankilaa on Afganistanissa käytetty bordellina.

En ole käynyt koskaan Afganistanissa, mutta olen lukenut ja katsellut elokuvia jonkin verran. Niinpä tilanne ei minulle tullutkaan yllätyksenä. Ihan maalaisjärjellä ajattelen omassa pikkupääkyssäni olevan jopa todennäköistä, että naisvankila paljastuu jossain Afganistanissa bordelliksi.

Naisvangit eivät sitä itse tietenkään halua, mutta heidät pakotetaan siihen. Osa heistä on opetettu ehkä huumeiden orjiksi, jotta he olisivat suostuvaisia. Vangit eivät itse tietenkään saa mitään provikkaa tuottamistaan rahoista.

Naisvangit ovat joutuneet vankilaan sellaisista syistä kuin aviorikos ja raiskatuksi tuleminen. Suomi on yrittänyt järjestää heille hyvät vankilaolot. Tämä kai tarkoittaa Suomen hyväksyvän, että nainen suljetaan vankilaan, jos hän juttelee jonkun ns. vieraan miehen kanssa ja joutuu raiskatuksi.

Minä olen sen verran feministi, etten missään tapauksessa hyväksy tällaisia perusteita vankilaan sulkemiselle. Suomalaiset varsinaiset feministit ovat tässäkin asiassa kanssani eri mieltä. Vai löytääkö joku jostain kannanoton, jossa suomalaiset feministit tuomitsevat Afganistanin vankilabordellit?