sunnuntaina, toukokuuta 10, 2009

Tasa-arvotaistelu palkoista

Filatov: Tasa-arvotaistelua ei saa unohtaa
Tulopolitiikassa ei saa laman aikana unohtaa tasa-arvotaistelua, sanoo SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tarja Filatov.

Filatovin mielestä on välttämätöntä jatkaa työtä naisten ja miesten välisen palkkakuilun umpeen kuromiseksi.

Naisopiskelijat tyytyisivät pienempään palkkaan kuin miehet

Anni Sinnemäki patistaa isiä vanhemmuuteen

Nina af Enehjelm:
Tuntuu pahasti, että koko kohussa on kyseessä ennen kaikkea epätoivoisesta julkisuudenhakuisuudesta. Anna Kontula taitaa painia samassa sarjassa kuin nämä Dritat, ja mitä kaikkia näitä onkaan. Tohtorinhattu ei nääs takaa viisautta vaikka se hienolta näyttääkin, eikä se valitettavasti todista juuri muuta kuin että asianomainen on viettänyt hirveän määrän tunteja kirjojen ääressä.

37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ulkoministeriö varoittaa nettirakkaista - suomalaismieheltä huijattiin 100 000 euroa.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Anni Sinnemäki patistaa isiä vanhemmuuteen"

Painukoon vaan muumimukiensa ja hedelmöityshoitojensa pariin koko Sinnemäki, ja virheät yhdessä. Kerrassaan säälittävää, ei logiikan hiventäkään hommissa koko porukalla, kaikkein vähiten itse tällä heikkolahjaisella puheenjohtajaehdokkaalla.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka joku voi olla niin typerä, että lähettää tuikituntemattomalle henkilölle 100 000 euroa?

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Kieltämättä 100 000 euron lähettäminen tuikituntemattomalle kuulostaa aika varomattomalta ja typerältäkin ainakin ulkopuolisensilmin, mutta toisaalta usein nämä huijarit myös osaavat vetää oikeasta naruista ja solmia pauloihinsa. Lisäksi ei ole kovin hyväksyttävää, että heikommilla itsesuojeluvaistoilla varustetttuja hyväksikäytetään.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Tasa-arvo taistelua ei saa unohtaa".

Arviolta 100 miljoonaa tyttövauvaa kuolee tai katoaa heti syntymänsä jälkeen, siksi että poikalapsi on perheelleen arvokkaampi.

Eikäs tämä voisi olla kiinnostava linkki tänne Tasa-arvoa pohtivalle foorumille?
Koska olen tyttöhttp://www.plan.fi/kirjasto/mediagalleria/videot/videot-single-view/article/koska-olen-tyttoe/?tx_ttnews[backPid]=228&cHash=50496f193f

Anonyymi kirjoitti...

Katsokaa tuossa edellisen kommentin linkin parin minuutin video.

Maailmanlajuisesti
-tyttöjä tapetaan (100 miljoonaa)
-ensin ruokitaan perheen pojat
-pojat saavat ensin lääke- tai lääkärinhoitoa, tytöt jos rahaa jää
-pojat saavat todennäköisemmin koulutusta
-tytöt pakotetaan lapsina naimisiin
-teini-ikäisten tyttöjen raskaus on suuri terveysriski

Henry kirjoitti...

"Arviolta 100 miljoonaa tyttövauvaa kuolee tai katoaa heti syntymänsä jälkeen, siksi että poikalapsi on perheelleen arvokkaampi."

Olisikohan tähän jotain lähteitä? Täällä sanotaan:

http://www.independent.co.uk/news/world/politics/discrimination-against-girls-still-deeply-entrenched-448901.html

"Almost 100 million girls "disappear" each year, killed in the womb or as babies, a study has revealed."

Onko abortti murha vai ei?

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä patistan äitejä vanhemmuuteen. Tarvittaisiin kulttuurin muutos. Kannustan äitejä käyttämään enemmän aikaa kasvattamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Homo
"usein nämä huijarit myös osaavat vetää oikeasta naruista ja solmia pauloihinsa"

Tottakai he tämän osaavat, mutta 100 000 on kuitenkin sen verran suuri summa, ettei siihen pitäisi mennä ilman konkretiaa. Toisaalta eihän me tiedetä, onko tässä ihan käyty tapaamassa miestä. Tuossahan tulee huoralle melko hyvä tuntihinta jos vaikka viikon käyttää aikaa paikanpäällä.

"-tyttöjä tapetaan (100 miljoonaa)"

Tämähän on maapallon kannalta vain ja ainoastaan hyvä asia, sillä ilman naisia ei ole väestökasvua.

Sitten jos miehet vielä tapatetaan kaivosonnettomuuksissa tai tupakalla, niin a vot. Kiinassahan on tulevaisuudessa pahoja ongelmia, kun siellä on ylitarjontaa miehistä.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Intiassa ja monissa muissakin maissa tehdään paljon selektiivisiä abortteja, siten että siinä vaiheessa kun sikiön sukupuolen voi luotettavasti todeta (lienee aivan raskauden loppupuolella?), tyttösikiöt abortoidaan. Puhutaanko siinä enää abortista, jos 7-8 kuukautinen sikiö tapetaan kohtuun, en tiedä.

En tiedä mitä lähdettä Plan käyttää. YK:lla oli joskus jokin arvio noista luvuista, en muista oliko juuri tuo 100 miljoonaa.

Anonyymi kirjoitti...

Planin sivuilta:

http://www.plan.fi/kirjasto/julkaisut/pdf-julkaisut/julkaisut-single-view/article/because-i-am-a-girl-the-state-of-worlds-girls-2008/?tx_ttnews[backPid]=255&cHash=8964da207a

Lähteinä on käytetty:

" UNDP, UNICEF, UNHCR and UNAIDS "


Kiinassa ja Intiassa taitaa tosiaan olla paljon enemmän miehiä kuin naisia... Tietääkö joku tarkempia lukuja?

Henry kirjoitti...

Kiinassa taitaa kohtapuoliin olla 30 miljoonaa miestä enemmän kuin naista.

Anonyymi kirjoitti...

Saattaa olla, että tuohon 100 miljoona-lukuun on laskettu myös selektiiviset abortit:

http://www.cwfa.org/articledisplay.asp?id=12537&department=CWA&categoryid=life

" The medical journal Lancet recently reported that up to 100 million girls are missing around the world, victims of sex selection abortion and infanticide. Using ultrasound to detect and abort females or brutally killing newborn girls is widely practiced, particularly in China and India which account for 80 million missing girls. According to UNICEF, India loses 7,000 girls a day (2.5 million per year).

Experts estimate that India has 50 million more men than women. In China, between 2015 and 2030, 25 million men will be unable to find a wife. "

Intiassa on kokonaisia kyliä, joissa ei ole yhtään naimaikäistä tyttöä tuon artikelin mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Intiassa ja monissa muissakin maissa tehdään paljon selektiivisiä abortteja, siten että siinä vaiheessa kun sikiön sukupuolen voi luotettavasti todeta (lienee aivan raskauden loppupuolella?), tyttösikiöt abortoidaan. Puhutaanko siinä enää abortista, jos 7-8 kuukautinen sikiö tapetaan kohtuun, en tiedä."

Abortti on naisen ihmisoikeus. Feministit ovat taistelleet pitkän päivän aborttien laillistamiseksi. Jokaisella naisella on oikeus omaan ruumiiseen.

Jorma kirjoitti...

"Abortti on naisen ihmisoikeus."

No, jos 7-8 kuukautisen sikiön saa tappaa, niin miksei sitten myös 9 kuukautista (vastasyntynyttä), samahan se sitten jo on.

Sitten myös miehellä on oltava oikeus päättää, haluaako isäksi vai ei. Isyydestä on voitava myös kieltäytyä esim. ehkäisyn pettäessä.

Anonyymi kirjoitti...

Kaimani Anonyymi:
"Abortti on naisen ihmisoikeus. Feministit ovat taistelleet pitkän päivän aborttien laillistamiseksi. Jokaisella naisella on oikeus omaan ruumiiseen."

Tietääkseni "feministit" (=kaikki feministit?) eivät ole taistelleet 7-8 tai jopa 9-kuukautisten sikiöiden abortointioikeuden puolesta. En tiedä itse asiasta yhtäkään sellaista feministiä. Voisitko ystävällisesti laittaa tänne jotakin lähteitä väitteidesi tuesi?

Tietääkseni raja menee Suomessa 3 kuukaudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Kai ne tyttösikiöt voi abortoida kohtuullisen aikaisessakin raskauden vaiheessa. Tosin eikös Yhdysvalloissa femakot vastustaneet sitäkin, kun Bush säädätytti myöhäiset abortit kieltävän partial birth abortion ban -lainkin.

Anonyymi kirjoitti...

Minkä feministisen järjestön poliittisessa ohjelmassa on 7-8 tai jopa 9-kuukautisten sikiöiden abortointioikeuden päämäärä?

Anonyymi kirjoitti...

Eikös NOW ole selvä femakkojärjestö.

Anonyymi kirjoitti...

Niin että tuossa NOW-linkissäsikö luki mielestäsi jotakin yli 7-kuukautisten sikiöiden abortista?

Anonyymi kirjoitti...

"Abortti on naisen ihmisoikeus."

Sikiölläkö ei sitten ole mitään oikeuksia?

"Tietääkseni raja menee Suomessa 3 kuukaudessa."

Tämä raja ei perustu mihinkään.

Anonyymi kirjoitti...

NOW vastusti tuota partial birth abortion ban -lakia - ja siinä laissahan on osaltaan kyse juuri noista iäkkäämpien sikiöiden tappamisesta:

In support of the Partial-Birth Abortion Ban Act, a nurse who witnessed three IDX procedures found them deeply disturbing, and described one performed on a 26½-week fetus with Down Syndrome in testimony before a Judiciary subcommittee of the US House of Representatives, where she stated "[t]he baby’s little fingers were clasping and unclasping, and his little feet were kicking," right before the procedure.[35].

Jo tuo yksittäinen kuvaus alkaa olla lähellä 7 kuukauden luokkaa ja siinä iässä, että sikiö olisi ainakin monisssa tapauksissa selvinnyt hengissä tuossa iässä tapahtuvasta keskosena syntymästä. joissain äärimmäisissä tapauksissa sikiöt ovat selvinneet useita viikkoja tuota aiemmissakin synnytyksissä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Sikiön oikeuksista sen verran, että jos siellä rattijuoppo törmää autoon, mista seuraa raskaana olevan naisen keskenmeno, voidaan rattijuoppo tuomita murhasta. Jos nainen taas tekee sikiölle abortin, on tähän lähes täysin vapaat kädet ilman rangaistuksia.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

wiki;
"Suomessa abortilla tarkoitetaan lainsäädännössä raskauden keinotekoista päättämistä ennen 20. raskausviikkoa (~ 4,5 kk) sekä Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (TEO:n) luvalla sikiön vaikean poikkeavuuden perusteella suoritettua raskaudenkeskeytystä ennen 24. raskausviikkoa (~ 5,5 kk)"

26. viikko = 6kk

Mitkä rajat vaikeasti kehityvammaisten abortoinnissa tai äidin henkeä uhraakvissa raskauksisa on USA:ssa?

Tuolla wiki-sivulla lukee: "Yhdysvalloissa korkein oikeus päätti 1973, että naisella on perustuslaillinen oikeus raskauden keskeytykseen kuuden ensimmäisen raskauskuukauden aikana." eli 26,5 viikon abortti olisi laiton USA:ssa?

Anonyymi kirjoitti...

Tässä anti-feministien rakastamaa biologiaa:
http://www.rightgrrl.com/carolyn/pinker.html
(missä vaiheessa sikiöstä tai lapsesta tulee persoona; mitkä evoluution muokkaamat psykologiset mekanismit mahdollistavat vastasyntyneiden surmat)

Intiassa nämä tyttösikiöiden abortoinnit ovat yleisempiä vaurailla keskiluokkaisilla aviopareilla. Vastasyntyneiden tyttövauvojen tappaminen on yleisempää maaseudulla, missä ultraääni-koneesta ei olla kuultukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sex determination is only accurate after 12 weeks gestation [Ultrasound in Obstetrics and Gynecology 1999].Homo

Anonyymi kirjoitti...

Feticide.

In the U.S., most crimes of violence are covered by state law, not federal law. Thirty-five (35) states currently recognize the "unborn child" (the term usually used) or fetus as a homicide victim, and 25 of those states apply this principle throughout the period of pre-natal development.[4][5] These laws do not apply to legal induced abortions. Federal and state courts have consistently held that these laws do not contradict the U.S. Supreme Court's rulings on abortion.[6]

In 2004, Congress enacted and President Bush signed the Unborn Victims of Violence Act, which recognizes the "child in utero" as a legal victim if he or she is injured or killed during the commission of any of 68 existing federal crimes of violence. These crimes include some acts that are federal crimes no matter where they occur (e.g., certain acts of terrorism), crimes in federal jurisdictions, crimes within the military system, crimes involving certain federal officials, and other special cases. The law defines "child in utero" as "a member of the species homo sapiens, at any stage of development, who is carried in the womb."

Of the 35 states that recognize fetal homicide, 25 apply the principle throughout the period of pre-natal development, while 10 establish protection at some later stage, which varies from state to state. For example, California treats the killing of a fetus as homicide, but does not treat the killing of an embryo (prior to approximately eight weeks) as homicide, by construction of the California Supreme Court. [7] Some other states do not consider the killing of a fetus to be homicide until the fetus has reached quickening or viability.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy myöntää, etten tällä hetkellä jaksa perehtyä tämän syvemmin kaikkiin noihin linkkeihin, joissa puhutaan eri aborttimenetelmistä, ja aprikoida miten ne mahdollisesti liittyisivät niihin 100 miljoonaan puuttuvaan tyttöön, josta tässä aluperin oli kyse.

Ehkä suora kysymys olisi parempi teille Tasa-arvo ja ihmissuhteet-blogin lukijoille:

Onko se mielestänne tasa-arvo-ongelma, että maailmasta puuttuu 100 miljoona tyttöä?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, tulisiko sinusta voida abortti kieltää naisilta, vai tulisiko naisilla olla subjektiivinen oikeus tehdä abortista sillä peruseella, että naisella tulisi olla 100 % määräysvalta omasta ruumiistaan?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Homo,
vastasit kysymykseen kysymyksellä.

Vastaukseni:
Suomen nykyinen käytäntö lienee ok.

Aborttikysymykseen ulkopuolisella voi olla helppoa laukoa mielipiteitä, kun itse ei koskaan tule joutumaan sellaiseen tilanteeseen tahtomattaan äidiksi tai isäksi tulleena, tahtomattaan vammaisen lapsen vanhempana, vammaisena lapsena joka ei pysty huolehtimaan itsestään, ei-toivottuna lapsena tai orpokotiin hylättynä lapsena.Entä vastaisitko sinä puolestasi minun kysymykseeni?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.foxnews.com/story/0,2933,281722,00.html

""Greece, Macedonia and Yugoslavia betray some hints of prejudicial death rates for little girls in the post-war period," he said. While the numbers are very small, he notes they are "nonetheless curious and unusual.

"In the western hemisphere, Venezuela and El Salvador both have unnatural death rates for little girls and now also display unnatural sex ratios at birth," he continued."

Vortac kirjoitti...

No, jos 7-8 kuukautisen sikiön saa tappaa, niin miksei sitten myös 9 kuukautista (vastasyntynyttä), samahan se sitten jo on.

Koska edellinen ei ole murha tai tappamista, jälkimmäinen on. Edellinen on vain orgaanisen, sieluttoman materian poistamista kehosta - se on kuin kasvaimen poistamista.

EDELLYTTÄEN, että ymmärretään pari asiaa..

1) Sielu ei ole vielä kiinnittynyt pysyvästi vauva-kehoon tuossa vaiheessa, joten kyseessä ei ole vielä silloin murha

2) Jotta sielu ei sattuisi juuri silloin olemaan käymässä tuossa kehossa totuttelemassa siihen (tästä johtuu että vauva 'potkii' välillä, ja välillä on ihan 'kiltisti'), voidaan asia kertoa sille sielulle ja ilmoittaa hänelle, että tähän kehoon on turha tulla, se abortoidaan. Tosin tarpeeksi kehittyneet sielut ymmärtävät sen jo muutenkin.

Eli, on eri asia surmata joku, joka ei pääse kehosta äkkiä pois jos kipua tuntuu - kuin surmata sellainen, joka on muutenkin vasta vain käymässä kehossa, eikä välttämättä edes ole abortointihetkellä paikalla.

Tiedän että tämä menee yli useimpien täällä olevien hilseen, mutta se ei ole minun syyni, että todellisuus on sellainen.. syyttäkää maailmankaikkeutta, joka muodosti itsestään sellaisen!

Eli abortti ei ole murha. Sielu kiinnittyy pysyvästi yleensä ensimmäisen hengenvedon hetkellä, joten sen jälkeen tehdyt toimenpiteet voivat olla melkoista lapsenrääkkäystä tai murhaamista, mutta sitä ennen tapahtuvat yleisesti ottaen eivät. (tosin jos ei edes yritetä huolehtia, että sielu on tosiaan poissa kun operaatio tehdään, ollaan aika pahoilla vesillä)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sikiön oikeuksista sen verran, että jos siellä rattijuoppo törmää autoon, mista seuraa raskaana olevan naisen keskenmeno, voidaan rattijuoppo tuomita murhasta.

Sietämätöntä - tämä jos mikä on oikeusmurha. Ei sikiö ole ihminen, jonka voi murhata, kuten äsken perustelin!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Sielusta puhuminen kuulostaa kovin uskonnolliselta. Uskovaisten mielestä sielu kiinnittyy hedelmöityneeseen munasoluun. Siksi epäilemättä kierukan käyttö on julma murha, koska se ehkäisee alkion kiinnittymisen kohtuonteloon.

Onko kaloilla muuten sielu, nehän sätkivät kovastikin? Onko sätkiminen sielun merkki? Entä ilmakuplien puhaltaminen?

ps. Suomen ja USA:ssa ei kai voi tappaa 7-8-9 kuukautista sikiötä ja kutsua sitä abortiksi, vai voiko?

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti Tarja Filatov ei ole haudannut taannoisia haaveitaan erityisestä miesverosta

t. kävelevä dildo

Mikko kirjoitti...

"Onko se mielestänne tasa-arvo-ongelma, että maailmasta puuttuu 100 miljoona tyttöä?"

Suomen miehet, salaliittomme on paljastettu! Pyytäkäämme nöyrimmin koko maapallolta anteeksi, että olemme kierrelleet maailmaa abortoimassa mahdollisimman paljon tyttösikiöitä! Sorry!

No vitsit vitseinä ja onhan se valtava vääryys, mutta on kyllä tosiaan naurettavaa, kuinka suomalaiset feministit käyttävät muissa maissa kuin Suomessa tapahtuvaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja syrjintää lyömäaseena suomalaisia miehiä kohtaan. Samaan aikaan tietenkin täytyy muistaa, että näiden maiden kulttuuri on kaikin taqvoin arvokkaampaa kuin suomalainen. Ja ETENKIN, että näiden maiden miehet ovat niitä tosimiehiä, eivät pienimunaisia suominysveröitä, joita kukaan itseään kunnioittava vahva, itsenäinen feministi ei vierelleen kelpuuttaisi

Anonyymi kirjoitti...

Yes! Finally someone writes about flyswatters.

Here is my site :: cellulite treatment cream