sunnuntaina, toukokuuta 24, 2009

Vastuunpakoiset Turhapurot

Ironmistress
Feminismi on, paitsi misoandriaa (miesvihaa), myös pedofobiaa, lapsivihaa. Pedofilian pelosta meistä on tullut pedofobeja. Ja jos miehiltä viedään valta, heiltä viedään myös samalla vastuu, ja tuloksena on selkärangattomia Uuno Turhapuroja, jotka ovat tehneet vastuunpakoilusta oikein taiteenlajin - pelottavana esimerkkinä Homo Sovieticus.

Pertti Huopainen

Feminismi ja minä

Tasa-arvopolitiikkaa tarvitaan edelleen
Parikkalan Valo Oy:n viisijäsenisestä hallituksesta ei löydy yhtään naista ja Suur-Savon Sähkön vastaavassa elimessä heitä on peräti yksi. Johtopäätös lienee se, että naiset eivät käytä sähköenergiaa, koska heitä ei tarvita päätöksenteossakaan.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://en.wikipedia.org/wiki/SCUM_Manifesto

näinpä.

Anonyymi kirjoitti...

Valtiollisessa verorahoin kustannetussa "Tasa-arvoyksikössä" ei ole ainuttakan miestä. Tästä voidaan päätellä ettei tasa-arvo kuulu miehille.

antti heiskala

Vortac kirjoitti...

Naiset.. sillonkin kun ne KRITISOIVAT feminismiä, pitää kuitenkin samalla haukkua miehiä.. kuinka kätevää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ja se on muuten käsittääkseni 'misandria', mutta on aika yleistä että naiset eivät oikein osaa käyttää sanoja tai puhua kieltä oikein.

- Vortac

Viimeinen veteraani kirjoitti...

Ilta-sanomat 20.-21.5.2009:

Haloo, missä isien tasa-arvo?
"Vanhakantaista"

Anonyymi kirjoitti...

"Feminismi on, paitsi misoandriaa (miesvihaa), myös pedofobiaa, lapsivihaa. Pedofilian pelosta meistä on tullut pedofobeja. Ja jos miehiltä viedään valta, heiltä viedään myös samalla vastuu, ja tuloksena on selkärangattomia Uuno Turhapuroja, jotka ovat tehneet vastuunpakoilusta oikein taiteenlajin - pelottavana esimerkkinä Homo Sovieticus."

Tässä tämän näkee, että kun tietyntyyliset miehet pääsevät "analysoimaan" asioita niin tuloksena on pelkkää syyttelyä ja paskaa sekä oman vastuun väistelyä. yllä oleva kirjoitus oli juuri sitä verhottuna. Ihmisellä on aina vastuu oli vallassa tai ei. Vastuu ei ole oleellisesti sidottu valtaan. Senhän tajuaa jo pikkulapsikin. Kysymys on enemmänki siitä, että aika monet miehet ovat niin vallanhaluisia, että siitä on vaikeaa luopua, vaikka siihen olisi hyvinkin aihetta ja pedofiili on pedofiili. Monet miehet eivät osaa erottaa lasta naisesta, vieläkään. Ikävä kyllä. Onneksi siihenkin voi ikä tuoda korjasuta ja ymmärrystä sillä vasta sitten kun tulee oma tytär siihen ikään, että tytär joutuu siihen rääkkiin mihin useimmat(lue kaikki) tytöt joutuvat isä SAATTAA tajuta jotain hyvin oleellista elämästä sekä tasa-arvosta.
Se vain voipi olla siinä vaiheessa myöhäistä ja selittää senkin helposti miksi isät ovat teini/lapsi tyttäristään usein vimmatun mustasukkaisia ja suojelevia.
T:nainen

Anonyymi kirjoitti...

Mutta tässä blogissahan ei puhuta isyydestä rehellisesti. Biologinen isä on aina vastuussa lapsistaan.(Poikkeus on ainoastaan adoptio tai hedelmättömyyshoidoista syntyneet lapset) Siihen vastuuseen ei ole tekosyitä todellisuudessa. Eikä siihen vastuuseen tarvita äitiä mitenkään.

T:nainen

tympeäNörttö kirjoitti...

Nainen höpötti:
"Monet miehet eivät osaa erottaa lasta naisesta, vieläkään. Ikävä kyllä."

No kerropa sinä vaikka selvin ero sitten?-)

"Onneksi siihenkin voi ikä tuoda korjasuta ja ymmärrystä sillä vasta sitten kun tulee oma tytär siihen ikään, että tytär joutuu siihen rääkkiin mihin useimmat(lue kaikki) tytöt joutuvat isä SAATTAA tajuta jotain hyvin oleellista elämästä sekä tasa-arvosta."

Mihin ihmeen "rääkkiin"?

Minusta ei ilmeisesti ikinä tule isää, mutta olisi kyllä jännää tietää näistä asioista. Siis että mitä isät ajattelevat tyttäriensä seksuaalisuudesta. Onhan se ihan selvää, että halutaan olla suojelevia, jos/kun tietynikäisenä tyttö alkaa kiinnostamaan suurinta osaa miehiä seksuaalisesti. Mutta onko siinä sitten jotain väärää, tai mitä yrität, nainen, sepittää? Ehkä sekin vaikuttaa, miten helppoa/vaikeaa miehen on ollut itse saada seksiä teini-ikäisenä.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Tässä tämän näkee, että kun tietyntyyliset miehet pääsevät "analysoimaan" asioita niin tuloksena on pelkkää syyttelyä ja paskaa sekä oman vastuun väistelyä."

Ylläoleva lainaus on itse asiassa peräisin naisen kirjoituksesta.

Anonyymi kirjoitti...

"Ylläoleva lainaus on itse asiassa peräisin naisen kirjoituksesta"

Tiedetään..taisi mennä pointti ohi sinulla.

T:nainen

Anonyymi kirjoitti...

Selvin ero on ihan ikä. Se erottaa naisen lapsesta. Näkeehän sen naamasta jos tyttö on lapsi. Useat miehet eivät vain sitä erota.

"Minusta ei ilmeisesti ikinä tule isää, mutta olisi kyllä jännää tietää näistä asioista. Siis että mitä isät ajattelevat tyttäriensä seksuaalisuudesta. Onhan se ihan selvää, että halutaan olla suojelevia, jos/kun tietynikäisenä tyttö alkaa kiinnostamaan suurinta osaa miehiä seksuaalisesti. Mutta onko siinä sitten jotain väärää, tai mitä yrität, nainen, sepittää? Ehkä sekin vaikuttaa, miten helppoa/vaikeaa miehen on ollut itse saada seksiä teini-ikäisenä."

En sano että siinä on mitään erityisen väärää jos NAISET kiinnostavat miestä seksuaalisesti (lapsi on eriasia). En yritä sepittää mitään vaan totean vain sen, että koska tytöt (myöhemmin naiset) kiinnostavat seksuaalisesti miehiä niin isät ovat suojelevia. Se ei johdu vain jostain ihmeellisetä suojelusta vaan se saattaa johtua huonosta omastatunnosta joka on tullut siitä, että on itsekkin nuorempana kohdellut tyttöjä pelkkinä seksi objekteina ja isä saattaa huomata tyttärensä tullessa teini-ikäiseksi, että kappas ei olisi kannattanut tehdä niin ja niin ja tämä saattaa johtua ihan siitä että isä on oppinut arvostamaan ja rakastamaan tytärtään ihmisenä ja haluaisi että tyttärenkin seksuaaliset kokemukset kumpuaisivat siitä että joku arvostaa ja kunnioittaa tytärtä ihmisenä ensisijaisesti. Ja siksi isä on suojeleva ettei halua tyttärensä kokevan mitään pahaa ja samalla tunnustaa että pahaa voi tapahtua ja todenäköisesti tapahtuukin.
Ymmärsitkö?
Miehet ikävä-kyllä käyttävät hyväkseen hyväuskoisia tyttöjä ja huijaavat niin paljon kuin kerkeävät, jotta saisivat seksiä. Huijaavat useinmiten lapsia, sillä aikuinen nainen erottaa jo teeskentelyn tosiasioista.

Ja miten tämä selostamani asia liittyy siihen, että miten helppoa isän on ollut saada seksiä teini-ikäisenä?

T:nainen

Anonyymi kirjoitti...

Ps. liittyykö tuo teini-ikäisenä seksin saaminen ja suojelun vertaaminen siihen, että oletat isän huijanneen seksiä teini-ikäisenä? jos niin niin osuit ihan asian ytimeen.

T:nainen

tympeäNörttö kirjoitti...

Nainen jatkoi:
"Selvin ero on ihan ikä. Se erottaa naisen lapsesta. Näkeehän sen naamasta jos tyttö on lapsi. Useat miehet eivät vain sitä erota."

Ja kyseinen ikä on... 14? 16? 18? 20?

"isä on suojeleva ettei halua tyttärensä kokevan mitään pahaa ja samalla tunnustaa että pahaa voi tapahtua ja todenäköisesti tapahtuukin. Ymmärsitkö?"

Ymmärrän kyllä suojelunhalun. Mutta EN ymmärrä miksi maalailet kuvia kaikista miehistä jonkinlaisina hirviöinä ja lastenraiskaajina. Mihin ihmeeseen perustuu väite että "useimmat(lue kaikki)" tytöt jopa "todennäköisesti" tulevat (seksuaalisesti?) kaltenkohdelluiksi? Aika far out, hei.

"liittyykö tuo teini-ikäisenä seksin saaminen ja suojelun vertaaminen siihen, että oletat isän huijanneen seksiä teini-ikäisenä? jos niin niin osuit ihan asian ytimeen."

En usko että kukaan voi "huijata" seksiä keneltäkään. Jopa teini-ikäiset ovat vastuussa omista tekemisistään. Mikäli he tekevät huonoja valintoja, saavat he syyttää siitä ihan vain itseään.

Mitä tulee miehen/isän kokemuksien merkitykseen tytärten elämässä, pohdin sitä niin, että jos itse (jotenkin mysteerisesti) päätyisin isäksi, olisin varmasti kauhean kade tyttäreni seksuaaliselle markkina-arvolle. Enkä toisaalta tietty haluaisi että hän heittää sen helposti roskakoriin, huonojen valintojen kautta. Sen sijaan olisi aivan typerää vaatia poikia ja miehiä olemasta haluamatta häntä. Ei sellainen vain toimi. Samalla tulisi tuominneeksi myös oman itsensä, oman sukupuolensa.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja kyseinen ikä on... 14? 16? 18? 20?"

Kyseinen ikä riippuu toisen osapuolen omasta iästä. Partnerin ei koskaan pitäisi pystyä olemaan oma lapsi tai vanhempi. 16v. on SUOMESSA suojaikä seksille. Venäjällä se on täysi-ikäisyys.
Nainen tai mies voidan määritellä tuolla tavalla erilailla eri ikinä.

"Mitä tulee miehen/isän kokemuksien merkitykseen tytärten elämässä, pohdin sitä niin, että jos itse (jotenkin mysteerisesti) päätyisin isäksi, olisin varmasti kauhean kade tyttäreni seksuaaliselle markkina-arvolle. Enkä toisaalta tietty haluaisi että hän heittää sen helposti roskakoriin, huonojen valintojen kautta."

Jaha. Tarkoittaako tuo sitä että isä on niin itsekeskeinen ettei ajattele tytärtään ollenkaan vaan ainoastaan omaa menetettyä markkina-arvoaan? Ei kuulosta johdonmukaiselle eikä realistiselle. Eikä sille mitä olen kuullut isien sanovan. Itse päättelen juuri sitä mitä sanoinkin.


"Ymmärrän kyllä suojelunhalun. Mutta EN ymmärrä miksi maalailet kuvia kaikista miehistä jonkinlaisina hirviöinä ja lastenraiskaajina. Mihin ihmeeseen perustuu väite että "useimmat(lue kaikki)" tytöt jopa "todennäköisesti" tulevat (seksuaalisesti?) kaltenkohdelluiksi? Aika far out, hei."

Olet oikeassa tässä. Anteeksi yleistys. On vain helpompi sanoa yleisesti kuin erikseen joka kerta muistaa mainita että JOTKUT.

"En usko että kukaan voi "huijata" seksiä keneltäkään. Jopa teini-ikäiset ovat vastuussa omista tekemisistään. Mikäli he tekevät huonoja valintoja, saavat he syyttää siitä ihan vain itseään."

Minusta tuo ei ole ihan noin yksinkertaista. Vaikka periaatteessa olet oikeassa. Tytöt vain vieläkin kasvatetaan niin kilteiksi ja monet isät hylkäävät tyttärensä emotionaalisesti ja se saattaa helposti vaikuttaa tyttöön siten, että tyttö haluaa miellyttää toista sukupuolta liikaa, jopa siihen asti, että miellyttää seksuaalisesti niitäkin keitä ei asian ymmärrettyään haluaisikaan miellyttää siten. Siksi se painolasti joka annetaan tytölle miellyttää on raskas. ja tämä miellyttämisen painolasti on olemassa kaikkialla tv, lehdet yms. ja yms. On paljon asioita jotka estävät tyttöä löytämään itseään tarpeeksi ajoissa ja sitten kun löytää onkin jo nainen. Siihen menee vain aikaa helposti kaiken tämän keskellä.
Provosoiden osittain voisin sanoa että tytöt ja naiset jotka ovat jääneet vaille isän rakkautta alkavat kiinnittää huomiotaan sellaisiin epäoleellisuuksiin kuin vaikka paino tai ulkonäkö. (taas yleistän mutta yritä nyt muistaa että näin on helpompi sanoa)

T:nainen

Anonyymi kirjoitti...

Ps. vielä tuosta "huijata" sanasta sen verran, että: juu on se hieman epäreilu sana ja siihen voisi käyttää myös sanoja että "kun seksuaalinen tarve ylittää ajattelun" niin se johtaa tahtomattakin helposti tytön kannalta katsottuna emotionaaliseen huijaamiseen. Tähän liittyy myös se että miespuoliset lokeroivat myös seksin yhdeksi toiminnoksi helpommin kuin naispuoliset eli tarkoitan sitä, että seksi on yksi toiminto helposti miehelle ja naiselle se on osa kokonaisuutta helpommin. Kyllä miehetkin pitävät yleensä enemmän emotionaalisesti virittyneestä seksistä kunhan oppivat sen mutta alku haparointien jälkeen sen arvo vasta paljastuu usein miehillekkin. Naispuolisille se on usein luontaista.

T:nainen

tympeäNörttö kirjoitti...

Nainen kirjoitteli:
"Kyseinen ikä riippuu toisen osapuolen omasta iästä. Partnerin ei koskaan pitäisi pystyä olemaan oma lapsi tai vanhempi."

Määrittelysi on kauhean kinkkinen. Esimerkiksi 30-vuotiaalla ei saisi olla suhdetta sen enempää alle viisitoistavuotiaisiin kuin yli neljävitosiinkaan? (Siis jos oletetaan että lapsia voisi nuorimmillaan hankkia noin viisitoistavuotiaana.) Saahan sitä toki pitää "outona", jos kumppaneilla on suuri ikäero, mutta aiemmassa jutussasi kirjoitit siihen malliin, kuin aikamiehet systemaattisesti hankkisivat seksikohtaamisia lapsien kanssa. Eihän se ole totta. Ja kun tytöt varttuvat naisiksi, on toimintansa aivan omalla kontollansa.

"Tarkoittaako tuo sitä että isä on niin itsekeskeinen ettei ajattele tytärtään ollenkaan vaan ainoastaan omaa menetettyä markkina-arvoaan? Ei kuulosta johdonmukaiselle eikä realistiselle."

Tuskinpa onkaan realistista, niin, sehän kun antaa olettaa, että AT-mies pääsisi isäksi asti, heh heh... ja juuri siksi sanoin jo aiemmin, että olisi kivaa kuulla muiden miesten (isien) ajatuksia aiheesta. Ikätovereideni lapset eivät vaan ole vielä teini-iässä. (Varmaan tosimaailmassa asiat menevät muutenkin niin, että lapsia saavat vain YT-miehet, joilla on ollut ihan normaali seksielämä teini-iästä lähtien heilläkin, joten ei tule mitään kieroutuneita ajatuksia lapsiensa vastaavista. Osaavat suhtautua rennosti tyttöjensä poikaystäviin, jne.)

Ja sitten taas niitä kreisejä väittämiä:
"Tytöt vain vieläkin kasvatetaan niin kilteiksi ja monet isät hylkäävät tyttärensä emotionaalisesti ja se saattaa helposti vaikuttaa tyttöön siten, että tyttö haluaa miellyttää toista sukupuolta liikaa, jopa siihen asti, että miellyttää seksuaalisesti niitäkin keitä ei asian ymmärrettyään haluaisikaan miellyttää siten."

Kasvatetaanko? Noh, itse en usko kasvatukseensa tietty sinänsä, joten on vaikeaa tulla edes puoliin väliin vastaan. Uskon että lapset tekevät oman päänsä mukaan; heitä on vaikea suojella tai ohjata loputtomiin. Kuulostaa myös perin oudolta että erityisesti isän (emotiaalinen) poissaolo johtaisi holtittomaan seksuaaliseen käytökseen. Jotta tuo pitäisi paikkansa, tytöillä/naisilla pitäisi olla syntyjään ihan mieletön halu miellyttää liki kaikkia. Eihän sellainen nyt vaan ole totta?

"On paljon asioita jotka estävät tyttöä löytämään itseään tarpeeksi ajoissa ja sitten kun löytää onkin jo nainen. Siihen menee vain aikaa helposti kaiken tämän keskellä."

Sitten kantsisi pikemmin prepata tyttöjä, eikä syyllistää miehiä/isiä.

"Kyllä miehetkin pitävät yleensä enemmän emotionaalisesti virittyneestä seksistä kunhan oppivat sen mutta alku haparointien jälkeen sen arvo vasta paljastuu usein miehillekkin. Naispuolisille se on usein luontaista."

Mitä pohjaa tuollaisille väitteille on? Voit mutustella tuollaisia vaikka kuinka paljon, mutta kuulostaa taas ikävästi siltä, että tytöt ja naiset osaisivat "luonnostaan" ymmärtää asiat "paremmin". Ja se on ihan luonnoton väite. Naisten tapa ei ole parempi tapa.

Vortac kirjoitti...

Monet miehet eivät osaa erottaa lasta naisesta..

Naiset eivät tosiaan tee sitä helpoksi, usein urakka on melkein mahdoton, ainakin mitä käytökseen tulee. Ei voi helposti erottaa nykyisin naista lapsesta..

- Vortac