torstaina, kesäkuuta 04, 2009

Häpeäpuu

Nuorukaisten kehot pantiin häpeäpuuhun
Viranomaisten kesken on syntynyt suorastaan kisa siitä, kuka lyttää nuorten miesten kunnon kovimmin.

Nuorten naisten painon arvostelu tulkittaisiin heti syömishäiriöiden lietsomiseksi tai sovinismiksi.

Taantuma iski Amsterdamiin - seksipalveluita polkuhinnalla

You've got what you want, girls. Stop whining: Has feminism made women unhappy?(well THIS certainly will)
One of these days, women really ought to make up their minds about what it is exactly they want. Then they could do us all a big favour by stating, unequivocally, what they have decided it is they want. And then they could cover themselves with glory by sticking to what they say.

Seksittömyys tapetilla

8 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Ongelmiin ei auta, jos nuoret miehet käsitetään vain kansanterveyskuluina tai maanpuolustuksen resursseina."

Totta. Muutenkin epäilen, että laajalle levinnyt terveysfasismi on yksi osasyy ongelmiin. Jos asioihin suhtauduttaisiin rennommin, paineita olisi vähemmän, ihmiset olisivat onnellisempia ja terveempiä.

Jorma kirjoitti...

"it was primarily men who revolutionised the position of women."

Nimenomaan. Kiittämättömyys on maailman palkka.

Mikko kirjoitti...

"Totta. Muutenkin epäilen, että laajalle levinnyt terveysfasismi on yksi osasyy ongelmiin. Jos asioihin suhtauduttaisiin rennommin, paineita olisi vähemmän, ihmiset olisivat onnellisempia ja terveempiä."

Olen sama mieltä. Ainakin omalla kohdallani tämä pätee, sillä löysin liikunnan ilon vasta, kun päätin olla välittämättä yhteiskunnan terveyskuluista, tai ylipäätään mistään ulkopuolisesta. Liikun, koska siitä tulee ITSELLENI parempi olo PISTE Ja toki sekin auttaa, että ulkonäkö paranee ja siten itsetunto nousee. Jos tästä seuraa se, että elän pitkään ja aiheutan vähemmän kuluja yhteiskunnalle niin kiva, mutta minulle yhdentekevää. Suomalaisten keskimääräisesti huono ruokavalio ja vähäinen liikunta, sekä niistä aiheutuvat haitat ovat asioita, joista pitää voida puhua. Mutta omasta kokemuksesta voin kertoa, että tämä nykyinen syyllistävä ja jopa ilkkuva tyyli, on hirveän huono motivoimaan. Jos se menetelmä toimisi, niin suomalaisten elopainot olisivat kääntyneet jo aikoja sitten laskuun.

Anonyymi kirjoitti...

Mikko: se miksi liikkuminen tai ylipäätänsä laihtuminen on monelle niin pakkopullaa johtuu hyvin yksinkertaisesta seikasta:
1. liikkuminen ja laihtuminen palkitsee joskus myöhemmin
2. laiskottelu ja mässäily palkitsee nyt heti

Nopeimmillaan liikunnasta palkinto tulee 30 minuutin tai tunnin kuluttua kun ollaan väännytty lenkille ja päästy takaisin. Tämäkin yleensä vasta kun on liikuttu jo sen verran että pelkkä verryttely ei ole yhtä tuskaa.

Sitten vielä liikkumisen/laihduttamisen kroppaa muokkaavat tulokset alkaa todellisesti näkymään vasta kuukausien aherruksen jälkeen.

- Syltty

asdfg kirjoitti...

"Ongelmiin ei auta, jos nuoret miehet käsitetään vain kansanterveyskuluina tai maanpuolustuksen resursseina."

"Nuorten naisten painon arvostelu tulkittaisiin heti syömishäiriöiden lietsomiseksi tai sovinismiksi."

Olipas hyvä kirjoitus. Yllätyin suorastaan, kyseessä on kuitenkin Hesari ja kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

http://turpa.blogit.uusisuomi.fi/2009/06/01/vihaiset-miehet/

Vortac kirjoitti...

Jos asioihin suhtauduttaisiin rennommin, paineita olisi vähemmän, ihmiset olisivat onnellisempia ja terveempiä.

Totta. Suorittaminen, paineet, tavoitteellisuus, stressi - nämä asiat tuhoavat ilon, herkkyyden ja luovuuden elämästä. Jäljellä on sitten vain hiki päässä painamista jotta jokin ehto toteutuu jossain kaukaisessa tulevaisuudessa.

Jokaiselle tekisi hyvää vain OLLA olemassa. Tekemättä mitään. Mutta ihmiset pitävät sitä laiskuutena, ja kavahtavat, ja lähtevät pinkomaan entistä lujempaa kävelysauvoineen ja sykemittareineen - eihän siitä mitään tule, jos ei syke nouse joka päivä tavoitetasolle!

Osaamme kyllä touhuta, mutta olemme unohtaneet rentoutumisen. Etenkin feministeille suosittelisin kaiken raivoamisen ja vihaamisen lomassa ihan yksinkertaista rentoutumista. Ehkäpä maailma näyttää hieman mukavammalta ja miehet ihmisemmän näköisiltä sen jälkeen, kun pahin puna on rentoutumalla hälvennetty silmistä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac on paraskin puhumaan raivoamisen ja vihaamisen korvaamisesta rentoutumisella!