tiistaina, kesäkuuta 23, 2009

Miesvihapuhe voimissaan

10 tapaa, joilla mies saa naisen raivoon
Maailmassa on yli 50 kotieläinlajia, joista osa oppii jopa sisäsiistiksi. Pienellä harjoituksella miehestäkin saattaa joskus tulla sellainen. Nykyinen tilanne on kuitenkin huono - mies ei ole siisti olento, ainakaan verrattuna naiseen.

Ehkä likaisuus ja kotiaskareiden sivuuttaminen johtuu geeneistä, tai sitten se on hiljaista kapinointia naisten harjoittamaa vapaudenriistoa vastaan.

- pesemme hampaat alkukantaisella raivolla

- Aamulla parran ajo on ärsyttävintä itse heräämisen jälkeen. Se tekee kipeää ja sen hyöty on lyhytaikaista. Täten protestina koko toimenpiteen järjettömyyttä vastaan näytämme altaalle, kuka on kylpyhuoneen kuningas. Vaimo ei siitä tykkää, mutta se on tapamme juhlia voittoa terävää sänkeä vastaan.

- Emme tee kotitöitä. Kun kyse on kunnostuksista tai korjauksista, olemme kuninkaita. Korjaamme portaat ja vaihdamme polkupyörien kumit paremmin kuin muut, mutta kotitöissä sormi menee suuhun. Se on meille yhtä vierasta kuin suomalaisille hevospoolo. Voimme nostaa jalkojamme lattialta sohvapöydälle ja siirtää apuna raskaimpia huonekaluja, mutta panostuksemme loppuu siihen.

- Röyhtäilemme ja piereskelemme auliisti. Kun meille suotiin erikoisia äänentuottamiskykyjä, miksemme niitä käyttäisi?

- Kun nainen sairastuu, hän ottaa lääkettä, laahustaa sänkyyn ja lukee lempikirjaansa. Kun mies sairastuu, hän yskii, rykii, valittaa ja huutaa kuin olisi kuolon kourissa.

Kari Kuula
Vanhan vitsin mukaan äiti kertoo lapselleen hääkuvastaan: tämä otettiin silloin kun isi hankittiin meille. Tosielämässä kolmekymppiset naiset eivät siedä kotieläimen tasolle vajonnutta vapaamatkustajaukkoa. Sellaisille lyödään nopeasti käteen imuri tai matkalaukku: olet mukana tai asut muualla.

Hyvä, että naiset vaativat. Toivottavasti osaavat tehdä sen heti parisuhteen alusta alkaen. Laiskansutjakat miehet kun ovat ovelia. He yrittävät sopia tasapuolisesta työnjaosta tyyliin sinä vaihdat vauvan vaipat, minä auton renkaat (kahdesti vuodessa huoltsikalla).

Toiset ukot käyttävät hyväkseen naisen hoivaviettiä. He saavat kumppaninsa laittamaan heille ruokaa, pesemään heidän vaatteensa ja huolehtimaan heidän tavaroistaan. Miehen kissanpäivät päättyvät vasta kun vaimo keksii haluta toisenkin vauvan. Tai kun vaimo tajuaa tulleensa jymäytetyksi.

Palataan vielä tuohon pariskuntaan junassa. Ehkä profetiani onkin väärä. Nainen ei jätäkään miestään. Nainen saattaa nimittäin olla vasta heräämisvaiheessa. Hän huomaa, että äijältä on vaadittava, ja jos se on tyhmemmän puoleinen suhdeasioissa, sille täytyy selittää rautalangasta vääntäen.

Ja kenties mieskään ei ole ihan sitä miltä päältä näytti. Hän ymmärtää puhetta ja vähän tunnekieltäkin. Vaimon rähjäys ja itku menee vähitellen perille ja miehestä kasvaa oikeasti mies.

10 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

Heh: Kari Kuula on selkeästi atm (huom. kuva), joka kuvittelee naisia mielistelemällä saavansa! :D

Mutta siis oikeasti tuo oli oiva esimerkki sokeudesta naisten etuoikeutettua asemaa kohtaan parisuhdemarkkinoilla ja etenkin erotilanteessa.

Anonyymi kirjoitti...

kari kuula tyypillinen sukupuoli-petturi; esittää "edistyksellistä" vaikuttaakseen fiksulta ja filmaattiselta.

Eevertti kirjoitti...

Naisten tavat, tottumukset ja mielipiteet ovat lähtökohtaisesti oikeita, miesten vääriä ja pahoja, tai ainakin naurettavia. Reilu kulttuuri.

Jorma kirjoitti...

"Emme tee kotitöitä. Kun kyse on kunnostuksista tai korjauksista, olemme kuninkaita. Korjaamme portaat ja vaihdamme polkupyörien kumit paremmin kuin muut, mutta kotitöissä sormi menee suuhun."

Kyllä teemme. Esimerkiksi nämä kunnostukset ja korjaukset ovat niitä kotitöitä.

"Kun nainen sairastuu, hän ottaa lääkettä, laahustaa sänkyyn ja lukee lempikirjaansa. Kun mies sairastuu, hän yskii, rykii, valittaa ja huutaa kuin olisi kuolon kourissa."

Tämä myytti se sitten jaksaa porskuttaa vuodesta toiseen.

"Kari Kuula"

Sääliksi käy reppanaa. Oikea mies tietysti hoitaa hommat niinkuin pitää, omalla tyylillään. Ei siinä naisia vaatimaan tarvita. Nalkuttajanainen ei kukoistavaa parisuhdetta saa.

MikkoAP kirjoitti...

"Kun nainen sairastuu, hän ottaa lääkettä, laahustaa sänkyyn ja lukee lempikirjaansa. Kun mies sairastuu, hän yskii, rykii, valittaa ja huutaa kuin olisi kuolon kourissa."

Kun mies sairastuu, menee hän silti töihin. Tällöin feministinen lehdistö haukkuu häntä, koska hän laiminlyö terveyttään. Toki joskus käy niinkin, että sairastunut mies jää vapaalle. Silloin hän on laiska työvelvollisuuksien pakoilija!!

buji kirjoitti...

Mistä K.Kuula tietää jos nainen on jo jättänyt lasten isän ja läsnäollut henkilö olikin 'fuck-buddy'.

Anonyymi kirjoitti...

Monilla tänne kirjoittavilla tuntuu suurin ongelma olevan, ettei saa, naista.

Mitä luulette, jos nainen valitsisi kari kuulan ja teidän tekstienne perusteella sen, jolle haluaisi antaa ja jonka kanssa vaikkapa alkaisi parisuhteeseen, niin kenet valitsisi?

Sellainen kysymys vielä, että minkä takia teidän mielestänne on hyväksyttävää tai voidaan käyttää tietyissä rajoi perusteluna monelle toiminnalle se, että mies tekee geeniensä perusteella jotain, mutta jos nainen tekee geenien perusteella jotain, niin se on aina osoitus huonoudesta ja sellaiset asiat on nyt vaan karsittava pois?

MikkoAP kirjoitti...

"Monilla tänne kirjoittavilla tuntuu suurin ongelma olevan, ettei saa, naista.

Mitä luulette, jos nainen valitsisi kari kuulan ja teidän tekstienne perusteella sen, jolle haluaisi antaa ja jonka kanssa vaikkapa alkaisi parisuhteeseen, niin kenet valitsisi?

"

Ei kumpaakaan. Ainakaan at-miestä. Suurin osa tänne kirjoittavista, minut mukaanlukien, on at-miehiä (eivät ehkä kaikki), joten kukaan nainen ei valitse meitä. Mutta se ei ole siitä kiinni, että peräti KEHTAAMME(!) kritisoida naisia. Komea ja/tai röyhkeä ja/tai rikas ja/tai isomunainen saa naisia, oli hänen asenteensa naisia kohtaan mikä vaan ja kirjoitteli hän mitä vaan.

Useat meistä, taas kerran minut mukaanlukien, ovat aiemmin nostaneet naiset jalustalle. Esim. minä oli aiemmin profeministi, kunnes silmät aukenivat. Eikä naisten suhtautuminen minuun ollut yhtään sen huonompaa kuin nykyään.

MikkoAP kirjoitti...

"huonompaa"

Piti kirjoittaa parempaa :D Sen siitä saa , kun kirjoittelee tänne samalla, kun kirjoittaa kolmea sähköpostia.

Eevertti kirjoitti...

.."mutta jos nainen tekee geenien perusteella jotain, niin se on aina osoitus huonoudesta ja sellaiset asiat on nyt vaan karsittava pois"

Kuka sanoo näin ja missä?