keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2009

Näin voi käydä

Incredible face revealed of the man who tattooed girl with 56 stars when she only asked for three

Ruotsalainen kansanedustaja: "Piraattipuolueen kannattajat ovat raiskaajia"
Keskustapuolueen kansanedustaja Annica Qarlsson kirjoitti blogiinsa seuraavan päätelmän: "Monet ovat viime viikkoina yrittäneet löytää vastausta siihen, miksi eurovaaleissa kävi niin kuin kävi. En aio kirjoittaa mitään pitkää tutkielmaa siitä, mitä itse uskon tapahtuneen. Sitävastoin minulla on mielessäni ajatus, joka kytkeytyy siihen, että Piratpartiet menestyi, koska niin monet nuoret miehet antoivat äänensä puolustaakseen yksityisyydensuojaa. Kun tutkimme taannoin julkaistuja tilastoja, niistä käy ilmi, että käsittämättömän monet nuoret naiset tulevat raiskatuiksi nimenomaan nuorten miesten toimesta, raiskattujen tyttöjen tuntiessa nämä miehet vain pintapuolisesti. Ja tätä ajatellessani minä en voi käsittää - onko koskemattomuus nuorille miehille tärkeä asia vai ei???"

Why can’t some women ever meet Mr Right? Scientists think it may be down to their genes

everything_men_know_about_women_book.jpg

52 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Seksi on ylivoimainen ryppyvoide

Jorma kirjoitti...

"Ruotsalainen kansanedustaja: "Piraattipuolueen kannattajat ovat raiskaajia""

Tuohan on ihan normaalia ruotsalaisfeministien miesvihaa. Juuri sitä, jota mm. demarinaiset ovat tänne kovasti olleet tuomassa.

Mikko kirjoitti...

"Tuohan on ihan normaalia ruotsalaisfeministien miesvihaa. Juuri sitä, jota mm. demarinaiset ovat tänne kovasti olleet tuomassa."

No niin on: jos monet nuoret miehet joukolla innostuvat jostain toiminnasta, tautalla voi perimmäisenä motivaattorina olla vain halu raiskata!

Mikko kirjoitti...

Sinänsä en siis piraattipuoluetta äänestäisi, jos sellainen Suomessa kannatusta saisi, mutta se on eri asia.

Ville kirjoitti...

"Annica Qarlsson: Piraattipuolueen kannattajat ovat raiskaajia"

Idiootti! Oman puolueen surkea menestys tuo näköjään todellisen luonteen esiin. Haukutaan, leimataan, ja loukataan todella syvästi kilpailevaa puoluetta äänestäneitä. Itsessä ei tietysti ole mitään vikaa. Toivottavasti tuo karkottaa viimeisetkin miesäänestäjät keskustalta.

Niin ja anteeksipyyntöä tuskin on tulossa. Onkohan keskustajohdollakaan edes pokkaa puuttua kansanedustajansa ala-arvoiseen kirjoitteluun?

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalainen kansanedustajanarttu on taas yksi hyvä esimerkki siitä kuinka naisille tuntuu olevan niin ylitsepääsemättömän vaikeaa oppia edes loogisen ajattelun alkeita. Miksi tuollisille ääliöille pitäisi antaa sen enempää äänioikeutta kuin oikeutta asettua ehdokkaaksi vaaleissa?

Homo

Tomppeli kirjoitti...

Annica selittää blogissaan tarkoittaneensa ihmetellä, miksi nuoret miehet ovat kiinnostuneita ja intohimoisia omasta ja kaikenlaisesta muustakin integriteetistä mutta eivät niinkään raivostu naisten integriteetin loukkaamisista raiskauksien yhteydessä (integriteetti tarkoittanee tässä yhteydessä suurin piirtein ihmisarvoa loukkaamattomuusmielessä). Asia oli vain alkuperäisessä blogikirjoituksessa esitetty niin kryptisesti, että ei voi olla ihan varma, mahtoiko Annica itsekään ymmärtää mitä tarkoitti. Kryptisyyden takia se oli näemmä myös helppo muuttaa piraattien poliittiseksi propagandaksi ja poliittisen kilpailijan ajojahdiksi. Onneksi on nykyään tämä World Wide Web niin voi itse käydä tsekkaamassa, aina kulloisenkin älömölön aiheuttaneen väärinkäsityksen. Eihän ne sentään Ruotsissakaan ....

Anonyymi kirjoitti...

"mutta eivät niinkään raivostu naisten integriteetin loukkaamisista"

Miten niin eivät raivostu? Luuletko, että raiskaajat ovat jotain nuorten miesten roolimalleja ja sankareita?

Anonyymi kirjoitti...

Melkoista orwellilaista uuskieltä, kun sukupuolisensitiivinen tarkoittaakin käytännössä androgyyniä:

Lasten sukupuolisensitiivinen kasvatus yleistyy

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Piraattipuolue suojelee koskemattomuutta. Nuoret miehet äänestävät Piraattipuoluetta. Nuoret miehet raiskaavat naisia. Siis Hitler. Ja Lapsiporno.

tympeäNörttö kirjoitti...

Missä voin liittyä raiskauspuolueeseen? Varmaan sekin olisi askel hieman ylempään kastiin, kuin millaisena AT-miehiä pidetään. ;)

Henry Laasanen kirjoitti...

Piraattipuolueeseen liittyen

http://marisaario.livejournal.com/38247.html

"Odotan aidolla mielenkiinnolla piraattien avauksia muihin aiheisiin, esimerkiksi sosiaali- ja perhepolitiikkaan ja tasa-arvoon. Piraattinen (piratisoiva? piranja?) kanta tulonsiirtoihin tai tuulivoiman syöttötariffiin jää nähtäväksi. Minulla on tietty ennakkomielikuva piraattipuolueen kannattajasta mutta teknokraattejakin on monenlaisia erittäin humaaneista ihmisistä aina Henry Laasasen pahimpien sammakkojen faneihin asti. Tosin viimeksimainitut voivat kahmia kannattajia persuilta, mikä on iloinen ajatus."

Karkandula kirjoitti...

"Miksi nainen epäonnistuu sängyssä?"

http://www.verkkoklinikka.fi/ajassa/


Naisten unelma ajatuksia lukevasta miehestä on aina ällistyttänyt minua.

Naiset kaipaavat siis laskelmoivia miehiä, jotka seksissäkin tietävät mistä narusta vetää ja saada nainen nauttimaan tehokkaasti - mutta naiset eivät ymmärrä, että jos pääkriteeri miehelle on laskelmoiva olento, on suuri todennäköisyys, että ei saa samalla rehellistä, itseensä tyytyväistä ja naiselle antautuvaa miestä, joka miettii muutakin elämässään kuin seksillä pyörivää suhdetta tai machovarmaa itseihailua naisen valloittamisen suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Karkandula taitaa nyt tyystin sekoittaa käsitteiden merkitykset.

Eihän se tarkoita, että mies on laskelmoiva tai machovarma tai itseihaileva, jos han osaa ja haluaa ottaa kumppaninsa huomioon ja tuottaa naiselleen nautintoa, jos hän osaa "lukea" naistaan, arvata tämän mieltymykset ja kulloisetkin mielialat. Eikä tällaisen miehen vastakohta ole rehellinen mies.

Mikko kirjoitti...

"Eihän se tarkoita, että mies on laskelmoiva tai machovarma tai itseihaileva, jos han osaa ja haluaa ottaa kumppaninsa huomioon ja tuottaa naiselleen nautintoa, jos hän osaa "lukea" naistaan, arvata tämän mieltymykset ja kulloisetkin mielialat."

Ei ole sama. Tosin tuo "tuottaa naiselle nautintoa" osuus vaatii ,öhöm, kokoa. Niin naisten itsensä mukaan. Luulisin, että koolla siunatuissa miehissä on enemmän noita machovarmoja. Tuo mieltymysten ja mielialojen jatkuva
arvailu ja niihin sopeutuminen on kyllä vähän liikaa vaadittu. Ellei siis nainen ole vastaavasti valmis samalla tavalla myötäilemään miestä. Toki siis jonkinlaista kumppanin "lukutaitoa" tarvitaan suhteessa kuin suhteessa.

Anonyymi kirjoitti...

Noo, ei se aina ole koostakaan kiinni, kyllä petipuuhissa asenne on tärkeintä, haluavatko kumppanit tyydyttää toisensa vai ovatko itsekkäitä ja hakevat vain omaa nautintoaan. Ja suullakin voi saada ihmeitä aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onko miesasialiikkeen asialistalla jo seksuaalista halua vähentävien lääkkeiden kela-korvaukset? Jos ei ole, miksi ei?

Kerrankin voisi löytyä naisasialiike kumppaniksi, tosin eri syistä. Liika hormonieritys on seksiä saamattomalle miehelle psyykkinen ongelma. Naisten kannalta taas seksuaalinen ahdistelu ällöjen taholta vähenisi, raiskauksetkin ehkä vähenisivät.

Laasasen mukaan tosin naisten valta vähenisi. Mutta koska naisasialiike pitää väitettä naisten seksuaalisesta vallasta typeränä, ei siitä nousisi kynnyskysymystä yhteistyön tielle.

Tässä siis oiva tapa lopettaa sukupuolten sota ainakin yhden kysymyksen kohdalla. Ehkä yhteisenä visiona voisi olla miesten naisellistaminen jo sikiöikäisestä lähtien. Sitten ei ainakaan tarvitsisi enää tapella seksistä ja kaikki saisivat helvetin hyvää palkkaakin sairaanhoitajina ja kaupan kassalla.

No joo, mutta alku oli ihan totta. Jos näiden alempiarvoisten turhautuminen on niin suurta, eikö voisi harkita testosteronitasoa laskevaa lääkitystä? Jos minulle olisi ajankohtaista (so. en olisi naimisissa) ja seksi pyörisi mielessä eikä koskaan saisi, lääke olisi hyvä ratkaisu (jos sillä ei ole sivuvaikutuksia).

Mikko kirjoitti...

"Onko miesasialiikkeen asialistalla jo seksuaalista halua vähentävien lääkkeiden kela-korvaukset? Jos ei ole, miksi ei?"

No monet masennukseen käytettävät lääkkeet voivat vähentää seksuaalista halukkuutta, mutta eivät ehkä pysyvästi. Enkä ole ihan varma, kuinka vahvasti testosteronitaso korreloi lähentely-yritysten kanssa. Varmasti siis halukkuus lisääntyy testo-tason kasvaessa, mutta kuinka paljon tämä pidättelisi ahdistelijoita ja raiskaajia, jotka (toisin kuin monet feministit väittävät) ovat saamattomien miesten joukossa pieni vähemmistö?

"lääke olisi hyvä ratkaisu (jos sillä ei ole sivuvaikutuksia)."

Kaikilla lääkkeillä on sivuvaikutuksia, joiden vakavuus vaihtelee lääkkeestä ja potilaasta toiseen ja riippuu myös annostuksesta.

Sinänsä miesten seksuaalisen halukkuuden vähentämiseen olisi hyvä saada mahdollisimman laaja kirjo keinoja.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä KELA-korvaukset ovat liikaa toivottu, mutta ehkä joku psykiatri voisi ottaa kantaa, ehkä jopa joku hoitosuosituksia jakava taho. Kuinka usein itsetuhoiset ajatukset johtuvat heikosta menestyksestä naisten kanssa? Eikö tällaisten ihmisten ajatukset pitäisi ohjata muualle, harrastuksiin tai työhän, vaikka lääkityksen keinoin?

Onko evoluutio pelannut julmaa peliä niiden miesten kanssa, joille se on antanut normaalin seksuaalivietin mutta ei kunnollisia mahdollisuuksia sen tyydyttämiseen. Kyllähän evoluution virheitä korjataan jatkuvasti. Jossain mielessä suurin osa hoidosta on evoluution virheiden tai "virheiden" korjaamista.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuollaisen lääkityksen vaikutuksen tarvitsisi olla lopullinen. Ei toki. Sitä voisi käyttää vain osan viikosta tai muutamia vuosia. Ehkä sinä aikana voisi kehittyä ihmisenä tai vaikkapa urallaan, kun ei aika kuluisi seksin miettimiseen. Sitten voisi jo kelvatakin.

Mikko kirjoitti...

"Jossain mielessä suurin osa hoidosta on evoluution virheiden tai "virheiden" korjaamista."

Tai oikeammin korjausta humaanimmalla tavalla. Evoluution alusta lähtienhän rangaistus "virheestä" on yleensä ollut kuolema.

tympeäNörttö kirjoitti...

Cityssä on mielenkiintoinen juttu nimeltä Masennuslääkekapina. Siinä otetaan hieman kantaa jopa "naisettomuus johtaa masennukseen" -tyylisiin heittoihin! (Minäkin olen lukijaäänenä mukana, heh.)

Joku kirjoitti:
"Eihän tuollaisen lääkityksen vaikutuksen tarvitsisi olla lopullinen. Ei toki. Sitä voisi käyttää vain osan viikosta tai muutamia vuosia. Ehkä sinä aikana voisi kehittyä ihmisenä tai vaikkapa urallaan, kun ei aika kuluisi seksin miettimiseen. Sitten voisi jo kelvatakin."

Ketä kiinnostaisi "kehittyä ihmisenä" tai urallaan, jos elämä olisi feikkaamista lääkkeiden avustuksella? Olen itse äärimmäisesti psyykelääkkeitä vastaan, itse asiassa ehdottelu että AT-miehet pitäisi kemiallisesti kastroida on paitsi vastenmielinen, myös hyvin loukkaava!

Kaikki lääkkeitä ratkaisuksi tarjoavat tyypit voisivat itse näyttää mallia, ja aloittaa reippaat huumekuurit, jättäytyä yhteiskunnan ulkopuolelle. Loogisestihan parasta elämää olisi törsätä niin paljon rahaa herskaan kuin mahdollista, ja sitten vain tykittää itsensä hengiltä, eiks jeh?

Mikko kirjoitti...

"Ketä kiinnostaisi "kehittyä ihmisenä" tai urallaan, jos elämä olisi feikkaamista lääkkeiden avustuksella? Olen itse äärimmäisesti psyykelääkkeitä vastaan, itse asiassa ehdottelu että AT-miehet pitäisi kemiallisesti kastroida on paitsi vastenmielinen, myös hyvin loukkaava!"

Täysin lääkevastainen lähestymistapa on yhtä järjetön kuin nykyinen "pilleri-joka-vaivaan" meininki. Tietenkin ajattelutapa, että AT-miesten halut TÄYTYY tappaa, on loukkaava. Mutta mielestäni olisi silti hyvä, jos tällainen kemiallinen vaihtoehto halujen HALLINTAAN olisi mahdollinen.

Anonyymi kirjoitti...

Sama ajatus on käynyt minunkin mielessäni. Monista näistä miesten kirjoituksista aistii sellaisen määrän turhautumista, katkeruutta ja jopa vihaa naisia kohtaan, että hirvittää. Seksinpuutteestako tosiaan on kyse?

Mikko kirjoitti...

"Monista näistä miesten kirjoituksista aistii sellaisen määrän turhautumista, katkeruutta ja jopa vihaa naisia kohtaan, että hirvittää. Seksinpuutteestako tosiaan on kyse?"

Osaksi toki. Mutta enimmäkseen se on vain reaktio yleiseen vallitsevaan miehiä syyllistävään, halveksuvaan ja, kyllä, jopa vihaavaa ilmapiiriä kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eli ihmisryhmä Y reagoi siihen, että tuntee että ihmisryhmä X vihaa ihmisryhmä Y:tä. Ihmisryhmä Y:n vihainen reaktio aikaansaa ihmisryhmä X:ssa vihaisen rektion, mikä saa aikaan Y:ssa vihaisen reaktion, mikää saa aikaan X:ssa vihaisen reaktion.... jne..

Anonyymi kirjoitti...

Ja ihmisryhmä X:n kannalta tilanne on täsmälleen samanlainen, paitsi päinvastainen. Heidän mielestään he vain reagoivat vihan ilmentymiin.

Miten tällaisesta pattitilanteesta voi päästä eroon?

Mikko kirjoitti...

"Eli ihmisryhmä Y reagoi siihen, että tuntee että ihmisryhmä X vihaa ihmisryhmä Y:tä. Ihmisryhmä Y:n vihainen reaktio aikaansaa ihmisryhmä X:ssa vihaisen rektion, mikä saa aikaan Y:ssa vihaisen reaktion, mikää saa aikaan X:ssa vihaisen reaktion.... jne.."

Ihmisryhmä XX demonisoi ihmisryhmä XY:n niin, että ihmisryhmä XY mielletään väkivaltaiseksi, tyhmäksi ja arvottomaksi. Ihmisryhmä XX väittää, että ihmisryhmä XX on kaikin tavoin ihmisryhmä XY:tä parempi. Ihmisryhmä XX saa aikaan sen, että valtakunnan media ja lainsäätäjät alkavat käyttäytyä ikäänkuin ihmisryhmää XX:n väitteet olisivat totta. Ja kas kummaa, ihmisryhmän XY jäsenet eivät ole mieltyneitä asiaan!

Anonyymi kirjoitti...

Jos nyt oletetaan - siis vain oletaan! - että väitteesi olisi totta, minkälainen ihmisryhmä Y:n toiminta voisi olla rakentavaa, jotta sukupuolten sodasta pästäisiin eroon?

Nykyisenkaltainen miesliikkeen harjoittama vihanlietsonta, panettelu, valehtelu, naisten demonisointi, naisten dehumanisointi, naisten halveksunta ei ainakaan ole omiaan lieventämään sotaa. Se, että nimimerkki Homo haukkuu kaikkia naisia loisiksi tai nartuiksi, esimerkiksi on bensan heittämistä liekkeihin, tai nimimerkki Villen typerät linkit yksittäisten naisten rikoksiin.

Mikko kirjoitti...

"Nykyisenkaltainen miesliikkeen harjoittama vihanlietsonta, panettelu, valehtelu, naisten demonisointi, naisten dehumanisointi, naisten halveksunta ei ainakaan ole omiaan lieventämään sotaa. Se, että nimimerkki Homo haukkuu kaikkia naisia loisiksi tai nartuiksi, esimerkiksi on bensan heittämistä liekkeihin, tai nimimerkki Villen typerät linkit yksittäisten naisten rikoksiin."

Feministeillä ei KOSKAAN ole ollut mitään esteitä syyllistää koko miessukukuntaa yksittäisten miesten rikoksista. Ja jos ei sopivaa rikosta ole löytynyt, niin aina sen on voinut keksiä. Ja heidän valehtelunsa on vaikuttanut ja vaikuttaa yhä lainsäädäntöön esim. huoltajuuskiistoissa. Sinua varmastikin järkyttää se, että me emme enää suostu olemaan hiljaa, kun miehiä demonisoidaan. Miehiin kohdistuva vihanlietsonta, panettelu, valehtelu, demonisointi ja dehumanisointi on niin tavallista ja yleistä, etteivät useimmat edes huomaa, kuinka törkeää se on. Se vain oletetaan totuudeksi. Sen vuoksi naisten hyvyyden, pyhyyden ja paremmuuden kyseenalaistaminen on monille niin järkyttävää.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Millainen miesliikkeen toiminta voisi olla rakentavaa?

Mikko kirjoitti...

"Niin. Millainen miesliikkeen toiminta voisi olla rakentavaa?"

Mikä sinun mielestäsi? Ei tarvitse edes kertoa: rakentava toiminta on mielestäsi sitä, että nielemme kaikki feministien valheet, jatkamme vanhaan malliin, emmekä enää sano mitään.

Mikko kirjoitti...

Miksei muuten yksittäisten naisten tekemiin rikoksiin saisi kiinnittää huomiota? Vallalla on edelleen käsitys, etteivät naiset ole väkivaltaisia.

Jorma kirjoitti...

"Miten tällaisesta pattitilanteesta voi päästä eroon?"

Lopettamalla miehiin kohdistuvan institutionaalisen sukupuolisyrjinnän ja hyväksymällä miesten oikeuden tasa-arvoon. Yksinkertaista.

Jorma kirjoitti...

"Millainen miesliikkeen toiminta voisi olla rakentavaa?"

Nykyisen järjestelmän suhteen sen tulisi olla tuhoavaa.

"Nykyisenkaltainen miesliikkeen harjoittama vihanlietsonta, panettelu, valehtelu, naisten demonisointi, naisten dehumanisointi, naisten halveksunta ei ainakaan ole omiaan lieventämään sotaa."

Miesliike ei ole tehnyt noista asioista mitään, toisin kuin sinä valheellisesti väität. On vain vaadittu miehiin kohdituvan sukupuolisyrjinnän lopettamista ja tasa-arvoa miehillekin. Sinä olet sitä vastaan, kuten ovat feministitkin. Se aiheuttaa turhautumista ja vihaa, ei suinkaan naisia, vaan teitä tasa-arvon ja ihmiskunnan vihollisia vastaan. Rakentavaa on feminismin syökseminen vallasta ja nykyisenkaltaisen tasa-arvopolitiikan tuhoaminen.

Anonyymi kirjoitti...

"Onko miesasialiikkeen asialistalla jo seksuaalista halua vähentävien lääkkeiden kela-korvaukset? Jos ei ole, miksi ei?

Kerrankin voisi löytyä naisasialiike kumppaniksi, tosin eri syistä. Liika hormonieritys on seksiä saamattomalle miehelle psyykkinen ongelma. Naisten kannalta taas seksuaalinen ahdistelu ällöjen taholta vähenisi, raiskauksetkin ehkä vähenisivät."

Olen samaa mieltä! Myös Timo Hännikäinen kirjassaan "Ilman" kannatti seksuaalisuutta vähentävien lääkkeiden saamista apteekkeihin.

Olen monta kertaa kironnut sitä että elämä olisi paljon helpompaa ja mielenterveyteni parempi ilman ajoittaisia riipiviä panetuskohtauksioa. On äärimmäisen stressaavaa kun keho huutaa seksin perään mutta siihen ei ole mahdollisuutta. Seksuaalisuus on kidutusta ja kärsimystä jos sitä ei pääse toteuttamaan luonnolisesti.

Seksuaalista halua vähentävät lääkkeet pitää ehdottomasti saada Kela-korvauksen alaisiksi.

Vortac kirjoitti...

Ruotsalainen kansanedustajanarttu on taas yksi hyvä esimerkki siitä kuinka naisille tuntuu olevan niin ylitsepääsemättömän vaikeaa oppia edes loogisen ajattelun alkeita. Miksi tuollisille ääliöille pitäisi antaa sen enempää äänioikeutta kuin oikeutta asettua ehdokkaaksi vaaleissa?

Erinomaisesti ja erittäin tyhjentävästi sanottu. Tuohon ei ole lisättävää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sinänsä miesten seksuaalisen halukkuuden vähentämiseen olisi hyvä saada mahdollisimman laaja kirjo keinoja.

Lisäisin tuohon 'seksuaalisen'-sanan jälkeen sanan 'vapaaehtoiseen'..

Muutenkin miesten seksuaalisen vallan lisäämiseksi olisi syytä kehittää paljonkin keinoja, vaikkapa aloittaen miesten ehkäisypilleristä. Se olisi merkittävä askel kohti oikeaa tasa-arvoa, kun mieskin voisi päättää yhtäkkiä, että lisääntyykö vai eikö lisäänny, ja nainen ei voisikaan noin vain huijata mieheltä hedelmällistä spermaa kohtuunsa vauvaa plötkäyttämään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Olen itse äärimmäisesti psyykelääkkeitä vastaan, itse asiassa ehdottelu että AT-miehet pitäisi kemiallisesti kastroida on paitsi vastenmielinen, myös hyvin loukkaava!

Samaa mieltä - lisäisin, että se on lisäksi seksistinen miehiä kohtaan, misandristinen, supremacistinen (hm, mikähän tämä sana nyt olikaan taas suomeksi?)..

Eugeniakin tulee tässä taas mieleen. Aletaan lipsua kohti tilannetta, jossa hitler-kortti on totaalisen oikeutettu.

- Vortac

Mikko kirjoitti...

"Lisäisin tuohon 'seksuaalisen'-sanan jälkeen sanan 'vapaaehtoiseen'..

Muutenkin miesten seksuaalisen vallan lisäämiseksi olisi syytä kehittää paljonkin keinoja, vaikkapa aloittaen miesten ehkäisypilleristä."

Kyllä. Atm:et hyötyisivät tuosta (nimenomaan) vapaaehtoisesta seksuaalisen halukkuden vähentämisestä. Tällöin he (me) voisivat käyttää tehokkaammin aikaa ja resurssejaan muiden heille iloa ja tyydytystä tuovien asioiden harjoittamiseen. Samalla vähenisi kelpaamattomuuden tunne. Toisaalta ktm- ja ytm-ryhmät hyötyisivät miesten e-pilleristä

Vortac kirjoitti...


Täysin lääkevastainen lähestymistapa on yhtä järjetön kuin nykyinen "pilleri-joka-vaivaan" meininki
.

En tiedä, riippuu vähän siitä, mikä lasketaan 'lääkkeeksi'. Synteettiset, ihmisen kehoa tuhoavat lääketehtaille miljardeja ja taas miljardeja tahkoavat vaaralliset synteettiset kemikaalit, vai luonnonyrteistä tehdyt vaarattomat, mutta tehokkaat ja kehon omia mekanismeja vahvistavat puristeet, joita käytetään esimerkiksi Tiibetin seuduilla.

Lääketiede on aika kontroversiaalinen aihe, tosin.. mutta länsimaisen lääketieteen metodit ovat kuin kämmen ja nyrkki; toinen käsi hoitaa samaan aikaan kun toinen käsi tuottaa keholle vahinkoa.

On olemassa hoitofilosofioita, metodeja, keinoja, ja lääkkeitä, jotka eivät ole vahingollisia, kuten niin useat länsimaisen lääketieteen metodit silpomisineen ja synteettisine, epäsuotuisine kemikaaliyhdisteineen, joita lääkkeiksi nykyisin kutsutaan (jostain syystä).

Ei tarvitse kuin katsoa itään ja havaita, miten siellä ollaan osattu hoitaa ja parantaa monenmoiset sairaudet, vaivat ja hankaluudet ilman mitään sivuvaikutuksia tai harmia - tuhansia vuosia, ennenkuin länsimainen lääketiede oli edes pilke jonkun ahneen korporaatiomegalomaanikon silmäkulmassa.

Kiinassa esimerkiksi lääkäri saa palkkansa vain silloin, kun potilas on terve - joten hänen intresseissään on pitää potilas jatkuvasti täysin terveenä. Jos potilas sairastuu, lääkäri menettää rahaa, kunnes potilas on taas terve.

Länsimaissa taas on toisinpäin..

..terveet ihmiset eivät tuota rahaa puoskareille (valkotakkiset ylimieliset, isoegoiset nuoret sielut, jotka kutsuvat itseään 'lääkäreiksi') eivätkä lääkekorporaatioille, ja sehän nyt ei vallanpitäjille sovi..

Ihmiset on siis pidettävä sairaina länsimaissa, jotta lääkärit ja korporaatiot rikastuvat ja pysyvät rikkaina, ja lekurit voivat pelata golfia Malibussa samaan aikaan kun heidän potilaansa syövät heidän kehoaan hitaasti turmelevaa lääkitystä jne.

En siis tiedä, miten mieletöntä on olla täysin lääkevastainen - sanoisin, että vaakakuppi on realiteettien nojalla kyllä niin, että täysi lääkevastaisuus on ainakin jonkin verran terveempi ajattelumalli kuin länsimaisten pillerien sairaalloinen ihannointi ja palvonta, johon meidän kaikkia yritetään ehdollistaa.

Mutta on olemassa hyvin laaja kirjo erilaisia parannusmenetelmiä ja -metodeja, ja kiinalainen lääketiede näkee ihmisen paljon syvemmin ja aidommin kuin länsimainen lääke'tiede'.. niin että olen kyllä sikäli samaa mieltä, että totaalinen sulkeutuminen kaikilta parannuskeinoilta on hiukkasen hölmöä ainakin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Miehiin kohdistuva vihanlietsonta, panettelu, valehtelu, demonisointi ja dehumanisointi on niin tavallista ja yleistä, etteivät useimmat edes huomaa, kuinka törkeää se on. Se vain oletetaan totuudeksi. Sen vuoksi naisten hyvyyden, pyhyyden ja paremmuuden kyseenalaistaminen on monille niin järkyttävää.

En tiedä, mistä se johtuu, mutta täällä on hiljattain aivan käsittämättömän hyviä puheenvuoroja, tämä lainaamani Mikon teksti mukaanlukien.

Suurenmoisesti kiteytetty, veli hyvä!

Vanhan ja väsyneen totuuden havainnoitsijan ja ilmaisijan sydän ihan heltyy kun hän saa katsella yhä uusien kirjoittajien valavan tällaisia upeita puheenvuoroja niin vilpittömästi ja rehellisesti itsestään, että luulisi feministienkin silmäkulman jo kostuvan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Olen monta kertaa kironnut sitä että elämä olisi paljon helpompaa ja mielenterveyteni parempi ilman ajoittaisia riipiviä panetuskohtauksioa. On äärimmäisen stressaavaa kun keho huutaa seksin perään mutta siihen ei ole mahdollisuutta. Seksuaalisuus on kidutusta ja kärsimystä jos sitä ei pääse toteuttamaan luonnolisesti.

Oletko kokeillut masturbaatiota?

Tiedän, ei se 'syvintä janoa' varsinaisesti tyydytä, mutta viepähän hetkeksi rivot ajatukset mielestä.

Toisaalta, vaikka olisi kuinka ihanan intohimoista ja ihmeellisen ja valtavan hyväntuntuista seksiä jonkun seksikkään naaraan kanssa, niin ei sekään lopulta mitään auta. Panetus tulee aina siltikin takaisin, ja sitten jos ei saa sitä naarasta joku kerta, harmitus on jälleen yhtä suuri.

Parisuhde ei siis välttämättä ole mikään ratkaisu tähän kärsimykseen.

Ja mitä lääkitykseen tulee, niin itse en 'jarrua' söisi, koska se voi turruttaa muitakin osastoja ihmisen olemuksesta.. kaikki eivät tätä ehkä huomaisi, mutta jos on esimerkiksi herkkä ja luova ihminen, voi tulla vaikeuksia saada inspiraatiota enää, jos kehon luonnollisiin energiajärjestelmiin väkivalloin puututaan tuollaisin ulkopuolisin menetelmin.

Voin kuitenkin kertoa pienen vinkin, mutta sillä varauksella, etten ole vielä itse pistänyt sitä tosi testiin - se on vaikuttanut toimivan jonkin aikaa, mutta en ole sitten harjoittanut sitä säännöllisesti, niin panetus on kuitenkin hiipinyt takaisin. Olen ajatellut joskus kokeilla oikein kunnolla sitä, mutta vielä ei ole ollut sen aika.

Jollain webbisivulla käsiteltiinkin sitä asiaa, että kuinka himot ensin saa vähennettyä, sitten hillittyä, ja sitten käytännössä poistettua. Toki kaikki seksuaalisesti provosoiva matsku pitää poistaa tai ainakin minimoida elämästä mahdollisimman tarkasti, jne.

Mutta ilmeisesti joogassa on keino tuohon seksuaalisuutta ja himoja säätelevien chakrojen
toiminnan muuntelemiseen.. ilmeisesti tarkoitus olisi jännittää sulkijalihasta pitkän aikaa, sitten löysätä, sitten taas jännittää, jne..

Yleensäkin säännöllisesti, mutta ainakin silloin kun meinaa alkaa panettaa, jne.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

En tosiaan ole tätä paljon testaillut, joten kerron vain lähinnä sivuhuomiona, enkä minään ratkaisuna - mutta ehkäpä tällaisilta linjoilta voimme löytää ratkaisun asiaan..

Ja sitten kannattaa opetella hyviä tapoja itsensä hallitsemiseen, eli pitää oman katseensa tarkasti kontrollissa, etenkin jos on nuoria ja provosoivasti pukeutuneita (tai potentiaalisesti provosoivasti pukeutuneita) nuoria naisia ympäristössä tai maisemassa. Kannattaa katsella aina tällöin jonnekin muualle, kunnes 'vaara' on ohi - näin välttyy kiusaukselta lukita kohde hetkeksi erogeenisiin alueisiin, niinkuin muuten helposti voi käydä, etenkin naisten täysin häpeilemättömästi hetkutellen ja esitellen näitä alueitaan.

Yksi keino on myöskin ajatella naista mikroeliötasolla - ajattele, miten paljon bakteereita heidän huulissaan ja römpsässään kuhisee, miltä rinnat näyttävät halkileikattuina, jne.. mitä kaikkea heidän syljessään ja muissa limoissaan saattaa olla - etenkin kun miettii, missä nuo nuoret naiset ovat viime viikonlopun viettäneet, ja minkälaisissa puuhissa..ties kenen kanssa..(kannattanee totuuden vuoksi kuvitella esimerkiksi lihava ja parrakas prätkäjengiläinen tai joku muu vastaava YTM, jolla on todennäköisesti kuppa tai hepatiitti)

Ja lisäksi, voit miettiä aina meinatessasi kiinnostua jostain naisesta, että miltä se eukko näyttää 20 vuoden kuluttua.. tai edes kymmenen. Miten hänen rintansa alkavat litistyä ja riippua, kuinka makkarat kertyvät nopeasti hänen pötsinsä alueelle, miten hänen perseensä leviää etenkin jos hän plötkäyttää jälleen uuden tuhon robotin isovarpaidensa välistä tätä maailmaa tuhoamaan.. ja miten hänen naamansa alkaa kurpistua ja turvota, kunnes hänen silmänsä alla roikkuvat kauheat pussit, ja hänen mulkosilmistään katoaa nuoruuden viehätys ja hehkeys..

Tätä kuvitelmaketjua on tästä helppo sitten itse jatkaa.

Toivottavasti edellämainitut metodit auttavat edes hiukan himojen kourissa kamppailevia, minulle ne ovat aikoinaan olleet jonkin verran avuksi.

- Vortac

p.s. Jouduin halkaisemaan viestin kahteen osaan, taas tuo 4096 merkin rajoitus.. harmittaa tollaset arbiträäriset rajoitukset, hittovie. Pystyykö tuota jotenkin säätämään, Henry?

Vortac kirjoitti...

Ilmeisestikään näiden blogialustoiden kommenttisysteemien suunnittelijat eivät koskaan ajatelleetkaan, että kenelläkään nykyihmisellä olisi yhdellä kertaa sanottavaa enempää kuin 4096 vaivaisen merkin verran..

Ja vaikka se onkin ehkä totta, nykyihmiset kun eivät kovin järjen, saati filosofian jättiläisiä näytä olevankaan, niin olisi kuitenkin näinkin kontroversiaalisessa ja vaikeassa aiheessa varauduttava pidempiinkin kirjoituksiin.. noh, ehkä voisin koettaa siirtyä keskustelemaan tuonne miesten tasa-arvo-foorumiin, mutta jostain syystä kynnys mennä sinne on aina suurempi kuin nopeasti vain heittää tänne pieni (köh) kommentti.

- Vortac

tympeäNörttö kirjoitti...

Vortac naputteli:
"suunnittelijat eivät koskaan ajatelleetkaan, että kenelläkään nykyihmisellä olisi yhdellä kertaa sanottavaa enempää kuin 4096 vaivaisen merkin verran."

No sähän voisit kiertää tuota rajoitetta... kirjoittamalla omaa blogia! Vaude. Sinne voisit räntätä vaikka kymmeniä tuhansia merkkejä kerrallaan, höhö.

Vortac kirjoitti...

No sähän voisit kiertää tuota rajoitetta... kirjoittamalla omaa blogia! Vaude. Sinne voisit räntätä vaikka kymmeniä tuhansia merkkejä kerrallaan, höhö.

Höhö.

Kyllähän sitä voi kiertää nytkin, täälläkin, ja niin edelleen - varsinainen pointtini ei ollutkaan koettaa etsiä vaihtoehtoja, vaan lähinnä a) purkaa turhautumistani asian suhteen (koska kirjoitan usein pitkästi) ja b) kummastella, että mitähän niilläkin yksilöillä oli mielessä, jotka tämän juuri nimenomaan tällaiseksi suunnittelivat. Onhan naurettavaa nykypäivänä rajoittaa keinotekoisesti tuollaista - mikä heidän motiivinsa on? Teksti ei taatusti vie ainakaan serveritilaa, muistia tai mitenkään muutenkaan tuhoa mitään. Ehkäpä kansalaisten ei haluta kirjoittavan pitkiä viestejä..

Kuitenkin, meinaatko että meikäläisen raapustuksille olisi tilausta? En kuitenkaan keksisi blogiin mitään kirjoitettavaa.. täällähän katetaan jo kaikki aiheet niin kattavasti. Sitten sinne tulisi karmea läjä femakkoja huutamaan ja kitisemään valheitaan, vaatimuksiaan, uhkailujaan ja väärinkäsityksiään totuuksina ja uhriutumisena.

Lisäksi, tuollaisen perustaminen olisi sitten jälleen yksi asia elämässä, jota olisi huollettava ja päivitettävä, ja joka olisi jälleen uusi vale-identiteetti.. (tarkoitan nyt sisäistä identifioitumista ulkoisiin asioihin).. niistä on aina niin hankala muutenkin päästä eroon.

Alkaisin ehkä sitten pitämään sitä jonkinlaisena 'osana elämäni tarkoitusta' tms, ja ottaisin sen liian vakavasti, ja sitten jos jotain sieltä tuhoutuisi, joutuisin shokkiin.

Ei.. parempi jatkaa vapaalla linjalla, jossa voin kirjoittaa silloin kun huvittaa ja jättää kirjoittamatta jos ei huvita.

Kiitos kuitenkin ehdotuksesta ja kannustuksesta!

- Vortac

tympeäNörttö kirjoitti...

Vortac kirjoitti:
"naurettavaa nykypäivänä rajoittaa keinotekoisesti tuollaista - mikä heidän motiivinsa on?"

Veikkaan että se liittyy jotenkin spämmin torjuntaan. Edes jonkinlainen karkoitin tai estokeito. (Teknisesti ajatellen mikään ei voi olla "rajaton", joten missä tahansa systeemissä on jonkinlainen yläraja aina määritelty, väkisinkin. Täällä ja tässä se vaikuttaisi sitten olevan sen runsaat 4000 merkkiä, kuten sanot. En ole kokeillut.)

"En kuitenkaan keksisi blogiin mitään kirjoitettavaa.. täällähän katetaan jo kaikki aiheet niin kattavasti. Sitten sinne tulisi karmea läjä femakkoja huutamaan ja kitisemään valheitaan, vaatimuksiaan, uhkailujaan ja väärinkäsityksiään totuuksina ja uhriutumisena."

Itse pitäisin femakkojen ilmaantumista melkeinpä voittona, en tappiona! Sehän tarkoittaisi että tekstit on nähty. (Toki sinulla voi olla tähtäin korkeammalla, en tiedä.) Itse asiassa on jännittävää pohtia, mikä olisi paras tapa trollata - tai jopa edistää asioita - blogin keinoin. Onko kenelläkään ideoita? Minä kun olen niin elämääni kyllästynyt, etten pelkäisi pistää itseäni täysin peliin mukaan. Ei siis puhettakaan mistään kaunistelusta, valeidentiteeteistä tai muustakaan pelleilystä. Valitettavasti kirjoittajankykyni, motivaationi ja poliittisuuteni ovat aika vähäisiä.

Vortac kirjoitti...

Tympeänörttö, hyviä pointteja.

Valeidentiteetillä tarkoitin lähinnä 'samaistumista johonkin illuusioon' ennemminkin kuin mitään sellaista, joka liittyisi välttämättä olennaisesti toisiin ihmisiin.

Hmm, en tiedä onko tähtäimeni korkeammalla, mutta en voi oikein osallistua elämään noin retorisesti ja laskelmoivasti. Jos kohtaan kitinää ja valehtelua ja femakkojen tyypillistä meininkiä, se rasittaa minua. Enkä jaksa olla rasittunut enempää kuin on ihan välttämätöntä.

Vaikka se olisi merkki 'voitosta', se olisi kuitenkin äärimmäisen vastenmielistä ja etovaa, sekä uuvuttavaa ja ärsyttävää katseltavaa ja sitten olisi hirveä vaiva joko kitkeä ne häiriköt pois, tai sitten joutuisi tuntemaan olonsa saastuneeksi kun moiset räyhänhenget olisivat tehneet kauniista ja siveästä blogistani henkilökohtaisen ulostusalustansa.

Toki voisin estää kommenttimahdollisuuden kokonaan, mutta sekään ei olisi kovin rakentavaa tai tyydyttävää - usein Henrynkin blogissa luen kommentit aina ensin, ja sitten vasta alan tsekkailemaan, olisiko noissa Henryn postaamissa linkeissä jotain jänskää.

Kuitenkin elävän ihmisen aito kommentaatio on aina parempaa kuin jonkin toimittajan kirjoittama artikkeli tai muu kuiva uutinen.

Siis tarkoitan nyt henkilökohtaisista mieltymyksistäni puhuttaessa, en absoluuttisena totuutena. Kiitoksia joka tapaukssesa hyvistä perspektiiveistä ja pointeista, Tympeänörttö. Ehkä et lopulta olekaan kovinkaan tympeä tyyppi (-8

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tympeänörttö, se vielä jäi sanomatta, että mitä kaunisteluun tulee, se ei koskaan ole ollut meikäläisen tapa muutenkaan, kuten varmaankin olet havainnut. Eli tuskin minun pitämässäni blogissa mitään kaunistelua olisikaan, tai ainakin on hyvin vaikea kuvitella miten se olisi mahdollista. No, ehkä tunkisin sinne jotain grafiikkaa, kuvia ja kaikenlaista muutakin 'epäasiallista', mutta totuuden kertoisin kuitenkin sellaisena kuin sen näen, suoraan ja rehdisti, koska en ensinnäkään edes pystyisi muuhun ja toisaalta suorasukaisuus ja aito rehellisyys on mielestäni aina paras ja selkein tapa ilmaista asiat (niin epäselkeästi kuin muuten asiat monisanaisuuteni vuoksi ilmaisenkin).

En minäkään tällä planeetalla elämistä minään paratiisina pidä, ja joskus kieltämättä vaikuttaa lähinnä siltä että koetan vain antautua mahdottomaan tehtävään koettaessani vain jotenkin edes 'sopeutua' elämään maailmassa, jonne en oikeasti mitenkään sovi.

Täällä vallitsee kaikenlaisia keinotekoisia, kuolleita normeja, joihin ihmisiä - no, miehiä - lähinnä väkisin sitten koetetaan survoa. Ja jos ei mihinkään lokeroon sovi, ihmisestä tehdään 'outcast', ikäänkuin syrjitty irtolainen, jolla ei ole paikkaa, jonne päänsä kallistaisi.

Ei täällä oikein ole vapautta olla oma itsensä, ilmaista aitoa ihmisyyttä ja hyvyyttä, ja elää sekä sisäisesti että ulkoisesti vapaana. Tämän voisi kait ajatella olevan jonkinlainen vankilamaailma, pakkotyöleiri, jossa on tarkoitus sovittaa Karmaa ja oppia tiettyjä henkisiä läksyjä siinä sivussa.

Että kaitpa se täyttää funktionsa, mutta en kyllä mistään hinnasta tule enää tänne takaisin, jos se ei ole aivan välttämätöntä (siis kun joskus täältä pois pääsen..)

Sikäli siis voisi sanoa, että ymmärrän täysin tuon elämään kyllästymisen. Kuitenkin pystyn usein silti löytämään itsestäni kyvyn tuntea iloa jopa täälläkin, ja luovuus myöskin pelastaa paljon.

- Vortac

tympeäNörttö kirjoitti...

Vortac heitti:
"Ehkä et lopulta olekaan kovinkaan tympeä tyyppi (-8"

Vain naisten mielipiteellä on merkitystä. :(

Vortac kirjoitti...

Vain naisten mielipiteellä on merkitystä. :(. ..

Ai.. no ei sit mitään. Ehkä sitten oletkin, hehe.

- Vortac