keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2009

Palomiehet

HS:
Palomiehet ansaitsevat alemman eläkeiän

Oli ahdistavaa kuulla hallituksen iltakoulun 10. 6. päätös: palomiesten 65 vuoden eläkeikää ei vieläkään alenneta.

Hallitus pitäytyy yksioikoisesti kolmikannan vuoden 1989 virhepäätöksessä, joka perustui olemattomiin tutkimustuloksiin ja joka tehtiin raa'alla kädellä kaikista elämän realiteeteista piittaamatta.

Palomiehet kertoivat kyllä jo 20 vuotta sitten, etteivät selviytyisi ammattitöistään yli 55-vuotiaina. Heidän viestiään ei vain kukaan suostunut kuuntelemaan.

Nyt kun viesti on vihdoin mennyt perille, ollaan työkykynsä menettäviä palomiehiä sysäämässä ties mihin "muihin töihin", mitä nyt hallituksen selvitysmies sattuu heille keksimään vuoden loppuun mennessä. Näitä niin sanottuja muita töitä ei ole löytynyt ainakaan Helsingin kaupungin tekemässä selvityksessä, sen paremmin kuin Kuopion suunnaltakaan.

On vääryys panna palomiehet kolmikannan väärän päätöksen maksumiehiksi ja rangaista heitä siitä, että he menettävät terveytensä kuluttavassa ja kuormittavassa erikoisammatissaan.

Paluu ammatilliseen eläkeikään on ainoa oikea ratkaisu. Jos asiasta järjestettäisiin kansanäänestys, me kansalaiset kyllä puolustaisimme näiden arkemme turvallisuudentekijöiden alempaa eläkeikää.

RAIJA KUOSMANEN

Lost Men on Campus
“The men in both studies really described external pressures to perform hegemonic masculinity,” said Harris. In other words, they felt external pressure to be unemotional, calm, cool under pressure, to be competitive, aggressive, self-assured; to not be gay, feminine or vulnerable.

Furthermore, “It was not manly to put a lot of time and effort into academics," said Edwards. It’s not cool to study, to read the book: “Sometimes it’s not cool to even buy the book.

17 kommenttia:

Vortac kirjoitti...

Jossain aiemmassa ketjussa puitiin sitä, miten naisten johtamat firmat syöksyvät konkurssiin nopeasti.

Tämä video kannattaa ehdottomasti katsoa, vaikka vihaisi Bernard Chapinia; tällä kertaa hän hyvin herkullisesti kertoo, miten tapahtui kun joku typerä eukko perusti pelkästään naisista koostuvan firman.. ehkäpä tästä on ollut juttua ennenkin, mutta kannattaa silti katsoa.

http://www.youtube.com/watch?v=0fu6lezSzhA&feature=channel_page

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lost men on campus ja tuo palomiesjuttu ovat molemmat täyttä asiaa. Hyvä, Henry!

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Jos asiasta järjestettäisiin kansanäänestys, me kansalaiset kyllä puolustaisimme näiden arkemme turvallisuudentekijöiden alempaa eläkeikää."

Epäilemättä. Järkeäkin voisi joskus yrittää käyttää politiikassa.

Vortac kirjoitti...

Harmi vaan, että kansanäänestystä ei tulla järjestämään missään tärkeässä asiassa niin kauan kuin vallassa on se taho, joka tällä hetkellä vallankahvoja säätelee.

Mutta jos olenkin väärässä, ja sellainen äänestys tullaan näkemään, niin tulos on joka tapauksessa päätetty etukäteen, ja koko äänestys on silloin pelkkä farssi, illuusio ja silmänkääntötemppu. Kuten Stalin muistaakseni sanoi, ei äänestäjä mitään päätä - ääntenlaskija päättää kaiken.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Piti kirjoittamani, että on aika erikoista, kun Hesarin naistoimittaja kirjoittaa ikään kuin "miesten puolesta", mutta sehän olikin yleisönosastokirjoitus. Mutta onhan tuo ihan kiva, että edes yleisönosastolla.

Jorma kirjoitti...

Feministinen näkökulma sukupuolieroihin

Anonyymi kirjoitti...

"Feministinen näkökulma sukupuolieroihin" on kuin parodia tavasta korottaa oma naisellinen sukupuoli enkelimäiseksi olennoksi.

"Eipä unohdeta sitä, että Suomessa on länsimaiden hakatuimmat naiset. Joka viides saa maistaa partneriltaan nyrkkiä."

Ihanks totta?

Antaako feminismi luvan olla tyhmä? Ehkä aatteen piirissä suorastaan kannustetaan tietämättömyyteen -- jos ei peräti valehteluun. Ovatko kaikki feministit lempeyden enkelikaapuun pukeutuneita vihaa lietsovia öykkäreitä?

Miten reagoisi tämäkin nainen - olettaen, että kyseessä ei ole parodia -- kun hänelle kertoisi jotain todellisuudesta: naisten "väkivallattomuudesta", feministien vihaa lietsovista valheista ja niin edelleen? Kohauttaisi olkapäitään ja jatkaisi kuin ei mitään?

Onko feminismi oikeasti vaarallinen aate ja liike vai tuntuuko se vain siltä? Vaiko pelkästään vahingollinen?

Ville kirjoitti...

Naista epäillään parituksesta Helsingissä

Greenpeace terrorisoi tavallista ihmistä TVO:n nimissä: Älä maksa tätä laskua!

Mustasukkaisen naisen sytyttämä palo tuhosi sata kotia

Nainen yritti myydä vauvansa 20 eurolla

Jorma kirjoitti...

Apulaisoikeusasiamies: Musliminaisten oma uimavuoro ei ole syrjintää

Jorma kirjoitti...

"Apulaisoikeusasiamies: 1+1 ei ole 2."

Mistä näitä idiootteja oikein sikiää? Tietenkin se on syrjintää, jos vain tietyn sukupuolen ja uskontokunnan edustajat saavat käyttää uimahallia, mutta muut eivät. Hallia pyöritetään verovaroilla.

"Apulaisoikeusasiamiehen mukaan uimavuoroille on erityistä tarvetta, koska näin maahanmuuttajanaisille turvataan uinnin opetus ja edistetään heidän kotoutumistaan."

Eli aoulaisoikeusasiamiehen mielestä maahanmuuttajanaiset (otsikossa muuten puhutaan vain musliminaisista) kotoutuvat paremmin, kun heille järjestetään omat uimavuorot, sensijaan että he uisivat samaan aikaan kaikkien muiden kanssa, ilman mitään erityisjärjestelyjä. Eihän tässä ole yhtään mitään järkeä.

Maassa maan tavalla, tai maasta pois. Jos joku ei pysty uimaan muiden, vääränväristen, vääräuskoisten tai väärää sukupuolta edustavien kanssa, niin jättäkööt uimatta. Ei ole mitään syytä antaa periksi moisen suvaitsemattomuuden edessä.

Kaiken huipuksi erilliset vuorot järjestetään vielä lauantaina, parhaana uintipäivänä tavalliselle työssäkäyvälle veronmaksajalle.

Jokainen tajuaa, ettei kaupunki tule koskaan järjestämään erillisiä uimavuoroja vaikka ateistimiehille, jotka edustavat kantaväestöä, vaikka eihän sekään olisi tällä logiikalla mitään syrjintää. Päinvastoin, se edistäisi tämän logiikan mukaan maahanmuuttajien kotoutumista.

Ihmetelkää sitten vielä, miksi Perussuomalaisilla menee lujaa.

Kyllä olisi taas kirveellä töitä.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös niitä naisten ja miesten vuoroja ole vähän joka toisessa uimahallissa ja saunassa? Hieno juttu, että valtio tai oikeuslaitos ei puutu mahtikäskyllä asiaan, joka selvästi kuuluu ratkaista kunnissa tai yrityksissä. Lähidemokratia ja yksityisomaisuuden kunnioitus kunniaan!

Ilmari kirjoitti...

Hehe, toi Greenpeacen kampanja on melko kekseliäs! Ydinvoimalan 3 miljardia on tosiaan 600 € per lärvi, mukaan lukien lapset ja vanhukset. Pitäisi kyllä olla joku selkeä leima tms. merkki, ettei kukaan tuhlaa aikaansa yrittämällä maksaa laskua.

Jorma kirjoitti...

"Eikös niitä naisten ja miesten vuoroja ole vähän joka toisessa uimahallissa ja saunassa?"

Niin, on vuoroja naisille ja miehille. Nyt on vain (muslimi)maahanmuuttajanaisille.

"Hieno juttu, että valtio tai oikeuslaitos ei puutu mahtikäskyllä asiaan"

Puuttuihan. Siitähän tuossa uutisessa oli kyse. Jos joku ei pysty muiden ääränväristen, vääräuskoisten tai väärää sukupuolta edustavien kanssa, niin jättäkööt uimatta, tai hankkikoon oman uimahallin. Kunnan verovaroin ylläpitämään halliin täytyy olla yhtäläiset käyttöoikeudet myös niillä jotka eivät ole (muslimi)maahanmuuttajanaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Kirkko & aavekaupunki: "Tasa-arvo on muutenkin kaukana: sukupuolten väliset ansioerot, hoiva-alojen arvostuksen puute ja kotien epätasaisesti jakautuva työtaakka kaipaavat joko myötätunnon heräämistä miehissä tai naisten entistä aggressiivisempaa oikeuksiensa puolustamista."

Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä tämä "entistä aggressiivisempi" toiminta mahtaa olla. Moilaselle oma tv-ohjelma? Naisarmeija? Entistäkin aggressiivisempaa propagandaa miesten väkivaltaisuudesta? Entistä hullumpia tekstejä Kirkkoon & aavekaupunkiin?

Hui! Olenpa naisvihamielinen!

-Juki-

Anonyymi kirjoitti...


Tokioon toivotaan vain miehille tarkoitettuja junavaunuja


Nyt myös jotkut miehet vaativat omia vaunujaan, sillä he pelkäävät että heitä syytetään kähminnästä.

Homo

Vortac kirjoitti...

Mistä näitä idiootteja oikein sikiää? Tietenkin se on syrjintää, jos vain tietyn sukupuolen ja uskontokunnan edustajat saavat käyttää uimahallia, mutta muut eivät. Hallia pyöritetään verovaroilla.

Nimenomaan, nimenomaan!

Olin juuri samaa toteamassa - totta hitossa se on syrjintää!

Olettavatko valtaapitävät nykyisin, että kansa nielee mitä newspeakkia ja doubletalkkia tahansa kun sen vain joku auktoriteetti suustansa laukaisee? Kai nyt jumankauta järkeäkin vielä kansassa sen verran on pakko olla, ettei mikä tahansa mene läpi.

Kyllä alkaa kupolissa kiehahtaa, kun tarkastelee valtaapitävien sadistisia touhuja, totuuden brutaalia raiskaamista ja kaiken maailman pahuuden sysäämistä viattomien miesten niskoille.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eli aoulaisoikeusasiamiehen mielestä maahanmuuttajanaiset (otsikossa muuten puhutaan vain musliminaisista) kotoutuvat paremmin, kun heille järjestetään omat uimavuorot, sensijaan että he uisivat samaan aikaan kaikkien muiden kanssa, ilman mitään erityisjärjestelyjä. Eihän tässä ole yhtään mitään järkeä.

Vallan mainio pointti, ja totta, kuten teikäläiseltä on lupa odottaa.

Siis kun tietty ryhmä ihmisiä ERISTETÄÄN muusta kansasta, he SOPEUTUVAT siihen paremmin?

Tuo logiikka alkaa jo ylittämään femakatkin kieroudessaan ja ristiriitaisessa, sekopäisessä älyttömyydessään.

- Vortac