perjantaina, kesäkuuta 05, 2009

Nuori vaimo pidentää ikää

Danish Study: Lesbians’ Kids have a Stronger Psyche
An additional explanation delivers psychiatrist Per Hove Thomsen, “A lot of other parents have challenges having children, but children with lesbian mothers face particular challenges.” […] “The women have had to make an extra effort to get pregnant, and that could have an effect on the child.” My translation? It just feels good to know one’s parents really, REALLY wanted you.

But for me, a percentage difference of three isn’t outstanding enough for a headline like “Mental illness is less likely for lesbians’ kids,” but a sign that the raising of kids for same- or different-sex parents is pretty much equal.

How Feminism Hurts Women

Akuliinan manifesti 1.Kesähäät ja miten niitä sabotoidaan

Men told secret to a longer life is marrying a younger woman, but wives with toyboy husbands are MORE likely to die early
Males who marry younger women are more likely to live longer, according to the biggest ever study of population statistics.

The study found that if a man marries a woman who is between 15 and 17 years their junior then his chances of dying at an early age is cut by a fifth.

Even those who tied the knot with a woman seven to nine years younger were 11 per cent more likely to live longer.

And it's not good news for the older woman with a toyboy either as the results suggest wives with husbands older or younger by between seven and nine years increase their chances of dying early by 20 per cent.

This rises to 30 per cent if the age difference is close to 15 and 17 years.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En jaksa tutustua artikkeleihin, mutta ensimmäiseksi selittäväksi tekijäksi sekä lesbojen lapsiin että pitempi-ikäisiin miehiin tulee henkilöt itse.

Elähtänyt ja huonokuntoinen mies _ei_ todellakaan avioidu 15-17 v nuoremman naisen kanssa. Keskimäärin noin paljon nuoremman naisen kanssa avioituvat miehet ovat todella hyvässä kunnossa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin (sosiaaliset taidot ja suhteet).

Sama juttu lesbojen kanssa. Lapsen hankkiva lesbopariskunta ei tee sitä vahingossa tai hetken mielijohteesta, vaan sitä pitää harkita tuplasti tarkemmin kuin heterosuhteissa. Ts. hankalan hankinnan takia lesbosuhteisiin syntyvät lapset syntyvät todennäköisesti vastuuntuntoisempaan pariskuntaan kuin heterosuhteissa.

- Syltty

Juho kirjoitti...

Kuten Syltty jo huomasi, tutkimuksessa tehtiin tyypillinen päättelyvirhe syy-seuraussuhteen suhteen.

Selvästi nuoremman naiminen ei pidennä ikää, vaan pidemmäksi elävät (terveemmät) naivat nuorempia.

Jorma kirjoitti...

Mel Sykes divorces jobbing actor husband because he 'didn't earn enough'

tomppeli kirjoitti...

Runotyttö ryhtyy anarkistiksi:

"Astukaamme siis pimeälle puolelle ja kääntäkäämme siveettömät kasvot kohti sokaisevaa aurinkoa. On kuljettava sinne, missä valinta elämästä on mahdollinen. Ja jo ensimmäinen askel kohti vapautta on rohkeutta täynnä. Ota se!"

Vaikka tuossa runoratsu hiukan kompuroi, kiinnostuin ja aion imuroida ohjelman kännykkääni. Onko kyseessä oikeasti lahjakas ja sanavalmis ihminen?

Ohimennen vielä kerron, miksi naiset menestyvät eli viihtyvät miehiä huonommin huipulla. Miehillä on biologinen ja kulttuurinen tarve kilpailla naisten huomiosta. Tuo tarve kääntyy sitten niinkin kummallisiksi suorituksiksi kuin Sibeliuksen toka tai suhteellisuusteoria.

Mitä syitä naisella olisi uhrata niin paljon, kun palkintona on niin vähän?

(Muistutus itselle: älä nyt taas innostu selittämään maailmaa niin, että ihmisten käyttäytyminen selittyy pääasiassa kysynnällä ja tarjonnalla.)

Ville kirjoitti...

Onko tämä sitä naisoikeutta? Ainakin se on mahdollista vain naisille. Laosissa vangittu britti välttää kuolemantuomion raskauden takia

Anonyymi kirjoitti...

Kun ( kuinka ollakaan: itse nais-naisparisuhteessa elänyt ) Tytti Solataus teki "tutkimuskatsauksen" hedelmöityshoitolakia varten, niin katsauksessa ei ollut mukana ainuttakaan sellaista tutkimusta jossa tutkitut lapset olisivat saavuttaneet edes täysi-ikäisyyden, ja silti noista vain muutamia lapsia käsittäneistä ja heitä vain lyhyen aikaa "tutkineista" lesbo-"tutkimuksista" - vedettiin koko lapsen tulevaa elämää ennustavat johtopäätökset - ja kerrottiin, että "Riippumatta äidin seksuaalisesta orientaatiosta, lasten ja äidin suhde oli lämpimämpi jos perheessä ei ollut isää" / siis itse nais-naisparishteessa elänyt Tytti Solantaus / STAKES

Turha kai on edes mainita, että kaikki tuhansia ihmisiä syntymästä asti vuosikymmeniä seuranneet tutkimukset ohitettiin, jälleen ilmeisesti "asiaan kuulumattomina" ja "asiattomina".

"Sitten lapsella vain on kaksi äitiä"
___________________________
- setavallan presidentti Tarja Halonen- "SUOMEN TASAVALLAN lasten PRESIDENTTI"


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Multa tuli jo ennenaikaisesti, sano Väestöliiton puutarhuri

Anonyymi kirjoitti...

Syltty, en jaksanut lukea itse uutista tai siihen mahdollisesti liittyviä tutkimuksia, mutta käsittääkseni sinäkin spekuloit syyllä ja seurauksella. Kieltämättä minullekin tuli esittämäsi syy ja seuraus mahdollisena (osa)selittäjänä mieleen, mutta niin kauan kuin sen taakse ei ole esittää kestäviä todisteita, on kyse edelleen spekulaatiosta.

Lisäksi voi myös olla esimerkiksi niinkin, että vaikka keskimäärin nuorempien naisten kanssa pariutuvatkin hitaammin vanhenevat miehet, että myös nuorten naisten kanssa pariutuvilla miehillä vanheneminen hidastuu. Ja toki myös muitakin vaihtoehtoja, joilla voidaan spekuloida, on olemassa.

Homo

Mikko kirjoitti...

'Heard the one about the male pill? Seriously, it's the dog's neuticles.'

:

http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/carol_midgley/article6424615.ece

Kohtuu hyvä artikkeli miesten ehkäisykeinoista, jossa kirjoittaja edes yrittää olla tasapuolinen. Joitain hyviä kommentteja myös.