maanantaina, elokuuta 31, 2009

Arkipäivän seksismiä

Blogin lukijalta:
- Kun ohikulkeva mies katsoo ikkunasta sisään ja näkee alastoman naisen, mies on syyllinen salakatseluun. Kun ohikulkeva nainen katsoo ikkunasta sisään ja näkee alastoman miehen, mies on syyllinen itsensäpaljasteluun.

- Kun mies harjoittaa itsetyydytystä, hän on säälittävä runkkari. Kun nainen harjoittaa itsetyydytystä, hän on "sinut seksuaalisuutensa kanssa".

- Kun nainen ostaa (apteekista) dildon, on kyse "seksuaaliterveydestä". Kun mies ostaa pumpattavan seksilelun nuhjuisesta pornokaupasta, mies on luuseri.

- Kun mies läpsäisee naista kasvoille, kyseessä on lievä pahoinpitely. Kun nainen läpsäisee miestä kasvoille, kyseessä ei ole lievä pahoinpitely vaan viihdettä.

- Kun miesopettaja himoitsee lähes alaikäistä oppilastaan, mies on pedofiili. Kun naisopettaja himoitsee lähes alaikäistä oppilastaan, on kyse "Aikuisen Naisen Rakkauden Kaipuusta".

- Kun naisalokkaille maksetaan erilliskorvausta kuukautishygieniaan, miesalokkaille ei makseta sitä parrankasvusta koituviin kustannuksiin. (selitys on kuulemma, että se JO sisältyy päivärahaan)

- Kun mies katsoo toisen miehen persettä, katse on luonteeltaan homoseksuaalinen. Kun nainen katsoo toisen naisen persettä, katse on luonteeltaan neutraali.

- Jos naiset käyttävät yhteiskunnan sosiaali- ja terveyspalveluja 1,5 euroa jokaista miehen yhtä euroa kohden, miksei erotusta peritä "naisverona"? (vrt. Ruotsissa ehdotettuun "miesveroon", jota perustellaan mm. parisuhdeväkivallan harjoittamisesta koituneista kuluista)

- Jos miehiltä saa - pelkän sukupuolensa perusteella - periä korkeammat vakuutusmaksut kuin naisilta, miksei naisilta saa periä korkeampia hintoja parturi-kampaamoissa?

Pieni humoristinen tarina Aapeli A.N. Tifeminististä

Iloista tasa-arvoa kaikille
Jos naisasia eli feminismi kerran on iloinen ja ihqu asia, jota ei tarvitse niin kauhean vakavasti ottaa, niin tästä ei voi kuin vetää näin naisnäkökulmasta ilahduttavan johtopäätöksen, että suomalaisilla naisilla on asiat todella hyvin.

Jos tyttövauvan ympärileikkaus olisi sallittua ja poikavauvan ei, jos tytöt jäisivät koulutuksessa poikien jalkoihin, jos nuorilla naisilla teetettäisiin pakkotyötä ja nuorilla miehillä ei, jos naissukupuolta vaadittaisiin kokemaan kollektiivista syyllisyyttä muutamien naisten teoista, jos naiset saisivat samasta rikoksesta pidemmän tuomion kuin miehet, jos terveydenhuollon määrärahat suunnattaisiin enemmän miesten hyväksi, jos perheessä päätösvalta olisi enemmän miehellä, jos eron sattuessa lapset määrättäisiin ensisijaisesti isälle ja jos naiset olisivat syrjäytyneempi, masentuneempi, enemmän itsemurhia tekevä sukupuoli -- niin, ehkä silloin feminismi ei olisikaan ihanan pirtsakka lifestyle-harrastus, josta voi höpötellä feministiystävien kera vohvelikahvilassa.

Silloin pyrkimys tasa-arvoon luultavasti olisi naisille varsin vakava asia.

Tuon voi vaikka kehystää seinälle.

Pidä mies tyynenä - toimi näin

88 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Aapeli A.N. Tifeministi joutui kuitenkin harmikseen toteamaan, ettei miesvihaa löytynyt mistään."

Kyllä löytyy. Feminismin väittäminen tasa-arvon kannattamisen synonyymiksi on sitä.

"Jos kannattaisit tasa-arvoa, postauksissasi olisi 50 prosentin mieskiintiö."

Ei tällaista kukaan edellytä. Feministisen valehtelun voisi muutoinkin lopettaa.

Jorma kirjoitti...

"Jos miehiltä saa - pelkän sukupuolensa perusteella - periä korkeammat vakuutusmaksut kuin naisilta, miksei naisilta saa periä korkeampia hintoja parturi-kampaamoissa?"

Hyviäja paikkansapitäviä huomioita kaikki.

Tähän kysymykseen voisi kai vastata toteamalla, että vakuutusyhtiöillä on valtaa aivan toisella tavalla kuin parturi-kampaamoilla.

asdfg kirjoitti...

Se on vähän lystikästä aina, kun yksi tuuleen huutelija syyttelee toisia tuuleen huutelijoita ajan ja energian väärinkäytöstä.

Ai joo, ja Miss Midnightille iso käsi rehellisyydestä ja suoraselkäisyydestä.

Tomi kirjoitti...

"Aapeli A.N. Tifeministi joutui kuitenkin harmikseen toteamaan, ettei miesvihaa löytynyt mistään."

Miesviha taitaa olla sillä tavalla kieleen piiloutunut, että sitä ei huomaa tai se koetaan peräti vitsikkäänä. Viattoman Musekelotimme blogista löytyy esimerkki, joka tosin ei ole ihan törkeämmästä päästä:

Fiksu, filmaattinen ja feministi -otsikon alla oleva kuva
http://www.muskelotti.com/page/2/

Onhan se "hauskaa", mutta entäs jos sukupuolet käännettäisiin toisinpäin? Jos mies vitsikkäästi uhkaisi tappaa vaimonsa?

Anne Moilasen harrastamat "tappouhkaukset" menevät samaan vitsikkyyden piikkiin. Aika harva huomaa niistä tihkuvan miesvihan.

Mirka kirjoitti...

Moi Tomi!

Olen tosi pahoillani, että kuva sai sinussa tuollaisen reaktion aikaan. Laitoin kuvan blogiini, koska se oli ennen muuta itseironinen feminismiä kohtaan. Toki se samalla tölväisi kuvan sovinistia, mutta minusta kuva vitsaili samalla naisen reaktiolla. Ei kai kukaan nyt tosissaan mitään hautajaisläppää heittäisi.

Eli ei sitä mieevihaa edelleenkään löydy, sori. :)

Jape kirjoitti...

"Pieni humoristinen tarina Aapeli A.N. Tifeminististä"

Tuosta tulee mieleen suomen johtavan miestenvihaajan Anne Moilasen gradutyö "Naiset humoristeina". Tiedän kyllä humoristinaisia, mutta feministeissä ei heitä ole tullut vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä feministiseen huumoriin kuuluu aina, että miehiä pistetään matalaksi tappouhkauksilla ja aseella osoittaen... Samanaikaisesti miesten naisiin kohdistama väkivallan uhka on rikoksista suurin.

Sitten pyöritellään silmiä ja lirkutellaan "siis en mä oo mikään miesvihaaja hei ettex te tajuu vähän löysätä kravattii hei on mul oma mieskin kotona ja se on oikee tosimies eikä tollanen huumorintajuton munaton nössö".

Tomi kirjoitti...

No hei, Mirka

En oikeastaan syyttänyt erityisesti sinua miesvihasta. Huomaat sen, jos luet, mitä kirjoitin.

Me kaikki olemme kai sisäistäneet sellaisen miesviha, joka näyttäytyy vitsikkäänä esimerkiksi mainoksissa.

Sen lisäksi on toisenlaista "miesvihaa", joka on niin arkipäiväistä -- vallitseviin diskursseihin piilotettua -- että sitä ei edes oikein huomaa, jos ei ole tarkkana. Esimerkkinä olkoon vaikka elokuva, jossa miehiä tapetaan liukuhihnalta mutta jossa naisen kärsimys -- tai sen uhka -- on tragedia.

Ei kai ole mahdotonta, että ihmiskunnan on pitänyt nähdä mies tai ainakin miehen kärsimys ja kuolema vähempiarvoisena. Muutenhan mies ei voisi toteuttaa ikiaikaista tehtäväänsä yhteisön suojelijana oman henkensä uhalla.

Tämä arvostusero näkyy sitten monella tapaa esimerkiksi suomalaisessa yhteiskunnassa, politiikassa ja jopa yksityiselämässä.

Kaikista löytyy esimerkkejä vaikka kuinka tästäkin blogista. Mutta sanotaan nyt vaikka esimerkkinä se, että niisä länsimaissa, joissa asiaa on tutkittu, adoptoivat perheet valitsisivat 80 prosentissa mieluummin tytön kuin pojan (jos saisivat valita).

Anonyymi kirjoitti...

"Me kaikki olemme kai sisäistäneet sellaisen miesviha, joka näyttäytyy vitsikkäänä esimerkiksi mainoksissa."

Totta kuin mikä, sen saisivat nämä muskelotitkin jo pikku hiljaa huomata. Kun Justiina mättää Pekkaa turpiin kaulimella se on vain hassunhauskaa. Kun Iines kilpailuttaa miehiä keskenään ja lähtee sen matkaan, kellä on hienoin auto, se on vain oikein ja kohtuullista.

asdfg kirjoitti...

"Jostain syystä feministiseen huumoriin kuuluu aina, että miehiä pistetään matalaksi tappouhkauksilla ja aseella osoittaen... Samanaikaisesti miesten naisiin kohdistama väkivallan uhka on rikoksista suurin.

Sitten pyöritellään silmiä ja lirkutellaan "siis en mä oo mikään miesvihaaja hei ettex te tajuu vähän löysätä kravattii hei on mul oma mieskin kotona ja se on oikee tosimies eikä tollanen huumorintajuton munaton nössö"
."

Kyllä.

Miesviha on tosiaan ehkä vähän turhan voimakas nimi edellä kuvaillulle ilmiölle. Vastaavasti väittäisin, että suurin osa ihmisistä jotka kertovat kansallisia tai etnisiä stereotyyppejä sisältäviä vitsejä eivät varsinaisesti vihaa esim. homoruotsalaisia tai neekereitä.

Siitä huolimatta väkivallalla ja negatiivisilla stereotyypeillä mässäilevät vitsit ovat ihan okei, jos kohteena on valkoihoinen mies. Jos kuka tahansa vulgaarifeministi kerrankin selittäisi tämän minulle, olisin asiasta kyllä kiinnostunut. Myös minkälainen tahansa viesti kognitiivisen dissonanssin kokemisesta olisi mielenkiintoinen.

(Se ei käy selitykseksi, että maailman varakkaimmat ja vaikutusvaltaisimmat ihmiset ovat valkoisia miehiä, ja heidän tulee siten kestää ivaa ikään kuin poliitikon. Valtava enemmistö valkoisista miehistä ei ole erityisen varakkaita tai vaikutusvaltaisia.)

asdfg kirjoitti...

Lisään vielä äskeiseen, että useimmat minun tapaamani feministeiksi julistautuneet henkilöt ovat olleet myös melkoisia poliittisen korrektiuden ritareita, ja luulen että heistä jokainen tuomitsisi sellaiset vitsit, joissa esiintyy esimerkiksi fraasi "hoi sie, kaverrrii".

(Minunkin mielestäni ne osoittavat yleensä huonoa makua.)

Jorma kirjoitti...

"Eli ei sitä mieevihaa edelleenkään löydy, sori. :)"

Löytyihän sitä, kuten tuli jo todettua.

Sinä ja kaikki muutkin feministit pidätte miehiä toisen luokan ihmisinä (korkeintaan), joiden asemalla, oikeuksilla ja ongelmilla ei teidän mielestänne ole yhtäläistä sijaa tasa-arvopolitiikan keskiössä.

"Laitoin kuvan blogiini, koska se oli ennen muuta itseironinen feminismiä kohtaan."

Huumoriselitys ei mene läpi. Väkivalta ei todellakaan ole mikään leikin asia. Vai luuletko perheväkivallan uhrien nauravan kanssasi?

Mirka kirjoitti...

Heippa kaikille!

Meitä feministejä on moneen junaan kuten ihmisiäkin yleensä. Osa on tosikkoja, osa humoristeja, osa brunetteja, osa kasvissyöjiä, osa tämmöisiä Muskelotteja.

Feministi-sanalla on kova historian taakka harteillaan. Tämä feministi voi kuitenkin lähettää virtuaalihalauksen kaikille ja kertoa, että kutsuittepa te sitä mieluummin feminismiksi tai tasa-arvoksi, aika moni meistä taitaa olla samalla puolella. Eli ainakin minä haluan, että sekä naisilla että miehillä olisi kaikki hyvin! Olen täysin samaa mieltä siitä, että yhteiskunnassamme on monia asioita, joissa miehiä kohdellaan epätasa-arvoisesti. Ja naisia. Kumpikin on tyhmää, mutta asiaa ei auta se, jos kaikki tasa-arvon kannattajat leimautuvat ihan tosikoiksi.

Peace and love: Feministi, joka tykkää miehistä <3

PS. Seuraavaksi herkuttelemaan pizzaa, mmm. :)

Jorma kirjoitti...

"Meitä feministejä on moneen junaan kuten ihmisiäkin yleensä."

Nyt olet siis sitä mieltä, ettei se tarkoita yhtään mitään. Tuuliviirimäistä toimintaa.

"Feministi-sanalla on kova historian taakka harteillaan."

Nykyisyyden taakka tasa-arvon vastustamisineen ja miesvihamielisine toimineen on vielä paljon kovempi. Tästä, kuten olet esimerkilläsi todistanut, moni femu yrittää julkisuudessa rimpuilla eroon, vaikka sitten samaan aikaan antaakin itse tukensa syrjintä- ja sortopolitiikalle, jota feministit harjoittavat.

"Eli ainakin minä haluan, että sekä naisilla että miehillä olisi kaikki hyvin!"

Jos haluaisit tätä oikeasti, et missään tapauksessa julistautuisi feministiksi, vaan ryhtyisit tasa-arvon kannattajaksi.

"Feministi, joka tykkää miehistä"

Moni etelävaltioiden orjanomistaja selvästi piti orjistaan, osa hyvinkin paljon. Mutta eivätpä vain lakkautaneet orjuutta.

Anonyymi kirjoitti...

"Peace and love: Feministi, joka tykkää miehistä <3"

Elikä siis feministirunkkari.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Henkka!!Herrajumala mitä juttuja taas.

1. Naiset maksavat parturi-kampaamosta enemmän kuin miehet, jos et sattumalta tiennyt.

2. Suomessa ympärileikataan poikia vain terveydellistä syistä. Jos esim esinahka on liian kireä. Ei muuten. Etniset vähemmistöt kuitenkin ympärileikkaavat muutenkin jopa salaa. Ympäri maailman TYTTÖJÄ ympäri leikataan KIVULIAILLA menetelmillä. Esinahan poisto on ihan ERIASIA. Nuo asiat tietää kuka tahansa jolla on hiemankin yleistietoa. Uskooko joku noita sinun juttujasi??herranjeesus sentään.

3. Naiset ovat yksinhuoltajia siksi pääasiassa että ovat jo perheessä JOUTUNEET ottamaan päävastuun lapsista ja isä eivät halua tehdä sitä edes eron jälkeen. Yms. ja yms. syyt.

4. Naiset synnyttävät lapsia ja siksi terveydenhuollosta isompi osa menee naisiin ja se tarkoittaa ainoastaan sitä, että kun raskaana olevan naisen terveysestä huolehditaan niin LAPSI on terve, joten haluatko että Suomessa palataan aikaan jolloin lapsia ja naisia kuoli enemmän synnytyksiin ja heti synnytyksen jälkeen? ILMEISESTI haluat.

5. Miehillä on korkeammat vakuutusmaksut siksi, että miehet tilastollisesti joutuvat useammin onnettomuuksiin. Onhan eri automerkeilläkin erisuuruiset vakuutusmaksut ja se johtuu siitä että joillakin merkeillä ajetaan enemmän kolareita ja siihen on omat syynsä. Sitäpaitsi tämäkin peruste on VAKUUTUSYHTIÖIDEN eli KAUPALLISTEN YRITYSTEN PÄÄTTÄMIÄ ASIOITA. Sillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa. Miesten onnettomuus alttiudelle pitäisi tehdä jotain mutta luuletko että vakuutuyhtiö haluaa sen tehdä?? Ei varmasti halua. Esim. työmailla työturvallisuutta pitää parantaa jne. ja jne. MUTTA asia liittyy kaupallisuuteen siinä mielessä, että nykyisessä tehokkuus-tuotos ajattelussa nuo turvallisuus asiat pukkaavat unohtumaan niiltä esiMIEHILTÄ..huom jotka siis ovat useinmiten MIEHIÄ.

6. nuo muut väitteet ovat ainoastaan omia mielipiteitäsi..esim. tuo perseentuijottelu tms. ja jne. Ne kertovat ainostaan omista ennakkoluuloistasi sekä omista rooliodotukistasi. Niissä on ainoastaan se totuuden siemen ja sitä on vähän. Ei muuta. Itse ajattelen noista asioista IHAN eritavalla.

7. Naisten vaatteet maksaa enemmän kuin miesten.

8. Naisten hygienia tarvikkeet maksaa enemmän kuin miesten. jne. ja jne. ja sillä/niillä asiolla ei ole mitään tekemistä feminismin tai tasa-arvon kanssa vaan ainoastaan kaupallisuuden kanssa.

9. Sitäpaitsi feminismi ei ole mikään ihana pirtsakka asia vohvelikahveineen ja sinä tiedät sen ja jos et niin huh huh vaikka niin kovasti kehuskelet tietämykselläsi ja oppineisuudellasi.

Fairy

asdfg kirjoitti...

"Olen täysin samaa mieltä siitä, että yhteiskunnassamme on monia asioita, joissa miehiä kohdellaan epätasa-arvoisesti. Ja naisia. Kumpikin on tyhmää, mutta asiaa ei auta se, jos kaikki tasa-arvon kannattajat leimautuvat ihan tosikoiksi."

Kertoisitko nyt vielä, ovatko nämä kaikki hauskoja asioita:

1) Mies ehdottaa suuseksiä, ja nainen tappaa hänet.

2) Romanimies menee kaupungille puukko taskussa, ja kaukonäköinen valtaväestön edustaja ampuu hänet.

3) Kotiäiti ei ole viitsinyt laittaa ruokaa, joten hänen aviomiehensä lyö häntä ja menee sitten yksin ravintolaan. Hän juo ruokajuomana oluen.

Erittelisitkö mitkä näistä ovat hauskoja ja mitkä eivät? Kerro myös miksi. Kuinka montaa skenaariota tulee pitää hauskana, jotta ei ole tosikko?

Älä ihan oikeasti viitsi luikerrella asiasta sanomalla "meitä feministejä on monenlaisia", sillä kysyn sitä juuri sinun kaltaiseltasi feministiltä.

asdfg kirjoitti...

Fairy, minun mielestäni kaupalliset yritykset saavat syrjiä naisia työhönotossa, jos nainen on hedelmällisessä iässä. Sillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa.

Jos et tiedä miesten ympärileikkauksen haitoista samalla kuin kerskailet "yleistiedollasi", olet tyhmä kuin saapas.

Miss Midnight kirjoitti...

asdfg: "Ai joo, ja Miss Midnightille iso käsi rehellisyydestä ja suoraselkäisyydestä."

Kiitos... Mutta muistetaanhan kuitenkin ettei sen tarvitse olla iso, vaan pieni tai keskikokoinen on aivan riittävä. Ei se käden koko ratkaise, vaan miten sitä käyttää :D

Anonyymi kirjoitti...

"Jos et tiedä miesten ympärileikkauksen haitoista samalla kuin kerskailet "yleistiedollasi", olet tyhmä kuin saapas.
"

Kuule lueppas uudelleen mitä krijoitina.
LÄÄKÄRI PÄÄTTÄÄ suomessa TERVEYDELLISISTÄ SYISTÄ poistetaanko esinahka vaiko ei.
En puhunut yhtään mitään siitä onko siitä haittoja vaiko ei. Onhan siitä haittaakin MUTTA LÄÄKÄRI ARVIOI HAITAN JA HYÖDYN TEHDESSÄÄN PÄÄTÖKSEN. On erittäin tunnettu asia, että kun esinahka on olemassa seksi on mukavampaa, jos näin yksinkertaisesti sen sanon.

Fairy

Anonyymi kirjoitti...

"Fairy, minun mielestäni kaupalliset yritykset saavat syrjiä naisia työhönotossa, jos nainen on hedelmällisessä iässä. Sillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa.
"

Se on sinun mielipiteesi mutta sinä et olekkaan tasa-arvon kannattaja. Itse olen sitä mieltä ettei kannata kertoa työnanatajalle jos on raskaana hakiessaan työtä.

Fairy

Anonyymi kirjoitti...

Sitäpaitsi liioittelen vain ihan samalla tavalla kuin itsekkin teet.

Fairy

Simo kirjoitti...

fairy:"Miehillä on korkeammat vakuutusmaksut siksi, että miehet tilastollisesti joutuvat useammin onnettomuuksiin. Onhan eri automerkeilläkin erisuuruiset vakuutusmaksut ja se johtuu siitä että joillakin merkeillä ajetaan enemmän kolareita ja siihen on omat syynsä. Sitäpaitsi tämäkin peruste on VAKUUTUSYHTIÖIDEN eli KAUPALLISTEN YRITYSTEN PÄÄTTÄMIÄ ASIOITA. Sillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa."

Miksi kuitenkin työeläkevakuutusmaksut saavat olla samansuuruisia kummallekin sukuolelle, vaikka naiset elävät pidempään eli saavat siis kauemmin eläkettä?

MikkoAP kirjoitti...

"Se on sinun mielipiteesi mutta sinä et olekkaan tasa-arvon kannattaja. Itse olen sitä mieltä ettei kannata kertoa työnanatajalle jos on raskaana hakiessaan työtä."

Raskaana oleva työntekijä ei ole tasa-arvoinen ei-raskaana olevien kanssa. Ihan vaan yksinkertaisesti siitä syystä, että raskauden ja etenkin sen loppuvaiheiden ja vauvan imetysvaiheen vuoksi työntekijän panos ei VOI olla lähimainkaan sitä, mitä se olisi, jos hän ei olisi raskaana. Mutta tämä ei ole "syrjintää", sillä raskaana oleva työntekijä ei vaan ole yhtä HYVÄ!

Anonyymi kirjoitti...

"Raskaana oleva työntekijä ei ole tasa-arvoinen ei-raskaana olevien kanssa. Ihan vaan yksinkertaisesti siitä syystä, että raskauden ja etenkin sen loppuvaiheiden ja vauvan imetysvaiheen vuoksi työntekijän panos ei VOI olla lähimainkaan sitä, mitä se olisi, jos hän ei olisi raskaana. Mutta tämä ei ole "syrjintää", sillä raskaana oleva työntekijä ei vaan ole yhtä HYVÄ!
"

Se on sinun mielipiteesi. Minusta taasen pienikikkelinen työntekijä ei ole yhtä hyvä kuin iso kikkelinen työntekijä.

Fairy

asdfg kirjoitti...

Kuule lueppas uudelleen mitä krijoitina.

Ok, luin. Kirjoitit näin:

Suomessa ympärileikataan poikia vain terveydellistä syistä. Jos esim esinahka on liian kireä. Ei muuten.

Etniset vähemmistöt kuitenkin ympärileikkaavat muutenkin jopa salaa.

Ympäri maailman TYTTÖJÄ ympäri leikataan KIVULIAILLA menetelmillä.

Esinahan poisto on (Suomessa?) ihan ERIASIA.


LÄÄKÄRI PÄÄTTÄÄ suomessa TERVEYDELLISISTÄ SYISTÄ poistetaanko esinahka vaiko ei.

Niin, niinhän se Suomessa päättää. Suomessa vain tietyt vähemmistöt leikkelevät kummankaan sukupuolen edustajia ritualistisesti.

Sinä kuitenkin joko:

a) Vertaat keskenään tyttöjen ritualistista ympärileikkausta ja suomalaista lääketieteellistä tiukan esinahan korjausleikkausta.

b) Väität että tyttöjen uskonnon/tradition nojalla perusteltu ympärileikkaus epähygienisissä oloissa on vahingollinen, mutta poikien ei. Ne molemmat ovat. Lisäksi esimerkiksi Yhdysvalloissa enemmistö miehistä ympärileikataan, mutta naisia ei.

c) Et ymmärrä että alkuperäisessä kommentissa on kyse Suomessa tehdystä päätöksestä, jonka mukaan uskonnollinen ympärileikkaus tytölle on laiton, mutta pojalle periaatteessa laillinen. Myös surkuhupaisa Suomen Ihmisoikeusliitto kannattaa uskonnollisten ympärileikkausten sallimista, mutta lisäksi myös saattamista julkisen terveydenhoidon piiriin.

Kyllä, kyseessä on se sama Ihmisoikeusliitto, joka on huolissaan siitä, rikkooko lestadiolaisten ehkäisykielto lestadiolaisnaisten ihmisoikeuksia!

Itse olen sitä mieltä ettei kannata kertoa työnanatajalle jos on raskaana hakiessaan työtä.

Onneksi työnantaja voi ketjuttaa vuoden määräaikaisia työehtosopimuksia käytännössä seurauksitta, etenkin jos pistää naistyöntekijät pihalle aina kahden vuoden välein. Tekijäthän eivät tästä maasta lopu, ellei kyse ole erityisen vaativasta työstä.

(Kyseessä ei tietenkään ole todellinen mielipiteeni, vaan aivopierujasi parodioiva sarkasmi.)

Niin kauan kuin sinun kaltaisesi ihmiset kieltäytyvät hyväksymästä sitä tosiseikkaa, että myös miehillä on tärkeitä ja valideja huolia tasapuolisesta ja -arvoisesta kohtelustaan, koko "keskustelu" on vain tällaista naurettavaa sorretummuuskilpaa.

Itsehän olen toki mies, ja minulla on asiat yleisesti ottaen aika hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Ja aika harva sitä työpaikalla imettää.

Fairy

MikkoAP kirjoitti...

HAHAHAHA!!!!

"Se on sinun mielipiteesi. Minusta taasen pienikikkelinen työntekijä ei ole yhtä hyvä kuin iso kikkelinen työntekijä."

Voi helvetti, sinä ihan tosissasi kuvittelet, että nuo kaksi tilannetta ovat toisiinsa verrattavissa! Ja siksi luulet, että tuo on osuvaa parodiaa!

No luepas oikein tarkasti: raskaus ja etenkin sen loppuvaiheet, sekä imetysvaihe rajoittavat työaikaa merkittävästi. Ja vielä merkittävämmin rajoittavat ylityömahdollisuuksia ja hankalia, esim. yövuoroja.

Anonyymi kirjoitti...

Frendeissä on Joyellä juuri nyt joku hirveä vatsasta ulostunkeva patti vatsassa (jota hän ei saa korjattua, koska ei ole vakuutusta). Hupaisaa. Paljonko naurattaisi, jos patti olisi Rachelin mahassa?

Anonyymi kirjoitti...

"Niin kauan kuin sinun kaltaisesi ihmiset kieltäytyvät hyväksymästä sitä tosiseikkaa, että myös miehillä on tärkeitä ja valideja huolia tasapuolisesta ja -arvoisesta kohtelustaan, koko "keskustelu" on vain tällaista naurettavaa sorretummuuskilpaa.

Itsehän olen toki mies, ja minulla on asiat yleisesti ottaen aika hyvin.
"

Missään vaiheessa en ole väittänyt että miehillä EI ole huolia tai epätasa-arvoisia käytäntöjä olemassa. Itse toki olen nainen.

Nämä Henkan väitteet on vain hirmu liioiteltuja, jos luit tuon rimpsun niin ei siitä voi muuta päätellä.

Siinä oli ainoastaan muutama TODELLINEN asia ja loput olivat sitten juuri noita perseentuijottelua yms. potaskaa eli omia mielipiteitä.

Työnantajathan nimenomaan ketjuttavat työsuhteita.Sekin on sinun provosi. Ei minun. Sillä ei ole mitään tekemistä esinahan kanssa.

"c) Et ymmärrä että alkuperäisessä kommentissa on kyse Suomessa tehdystä päätöksestä, jonka mukaan uskonnollinen ympärileikkaus tytölle on laiton, mutta pojalle periaatteessa laillinen."

Niin koska siinä on ilmeisesti pyritty löytämään jokin kompromissi sillä tavalla. ja jos et huomannut niin mainitsinkin etniset vähemmistöt mutta en kommentoinut niitä. Omasta mielestäni ympärileikkauksia ei pitäisi hyväksyä milloinkaan ellei siinä ole terveydellistä perustelua.
Sitä paitsi on IHAN eriasia kun lesdadiolaiset naiset synnyttävät kymmenen lasta henkensä uhalla kuin se että SEKSI ei tunnu ihan niin kivalle ilman esinahkaa. Eihän se tunnu ihan niin kivalle kuminkaan kanssa vaikka ilman sitä voi saada vaikka HIV:in pahimmillaan. Totta helvetissä tytöille tehty ympärileikkaus on laiton kun siinä pahimmillaan ommellaan paikat umpeen kokonaan ja klitoris poistetaan kokonaan. Sehän on nyt ihan selvä asia. Jos pojille tehtäisiin sama niin vedettäisiin koko terskanpää helvettiin. Joten NE ympärileikkaukset todellakin on eri asioita.

Fairy

Jape kirjoitti...

Fairy: "2. Suomessa ympärileikataan poikia vain terveydellistä syistä. Jos esim esinahka on liian kireä. Ei muuten. Etniset vähemmistöt kuitenkin ympärileikkaavat muutenkin jopa salaa. Ympäri maailman TYTTÖJÄ ympäri leikataan KIVULIAILLA menetelmillä. Esinahan poisto on ihan ERIASIA. Nuo asiat tietää kuka tahansa jolla on hiemankin yleistietoa."

Siinä meillä taas logiikan "mestari" fairy esiintyy epäjohdonmukaisesti niin kuin feministit ja muut miestenvihaajat aina. Sinulla on samam retoriikka kun muilla femakoilla, puhut miesten ympärileikkuusta SUOMESSA ja sitten samaan hengenvetoon puhut naisten ympärileikkauksista MAAILMALLA. Miksi et puhu naisten ympärileikkauksita suomessa niin ollaan samalla kartalla? Ai se ei ole riittävän raflaavaa?

Fairy: "Naisten vaatteet maksaa enemmän kuin miesten."

Ei pitäisi maksaa (oikeasti), niissä on kangastakin vähemmän kun miesten vaatteissa, mutta naisia vedetään nenästä että mitä vähemmän kangasta (ja mitä hullumman näköinen kolttu) sen kalliimpi hintalappu niihin laitetaan (ihan hatusta) ja naiset sekoaa... Ei kaikki toki mutta monet.

Fairy: "8. Naisten hygienia tarvikkeet maksaa enemmän kuin miesten. jne. ja jne. ja sillä/niillä asiolla ei ole mitään tekemistä feminismin tai tasa-arvon kanssa vaan ainoastaan kaupallisuuden kanssa."

No niistä vain pyydetään härskisti enemmän hintaa koska se saa naiset lankeamaan niihin helpommin. "Ihanan kallista", niin kuin eräässä mainoksessa nainen sanoi.

Anonyymi kirjoitti...

No luepas oikein tarkasti: raskaus "ja etenkin sen loppuvaiheet, sekä imetysvaihe rajoittavat työaikaa merkittävästi. Ja vielä merkittävämmin rajoittavat ylityömahdollisuuksia ja hankalia, esim. yövuoroja.
"

Juuri näin. Imetys vaihe vain ei kestä vaihempainlomaa pitempään, joten työnantajalla ei ole sen suhteen huolia. Mutta siitä tulikin mieleen, että synnytyksistä pitäisi saada kunnon liksa jonka naiset käytännössä nykyisin hoitavat ilmaiseksi. Joku vaikkapa sanotaan nyt että 10 0000euroa voisi olla sopiva. Naisten pitäisi mennä synnytys lakkoon muutamaksi kymmeneksivuodeksi, niin johan sinunkin naamasi alkaisi vääntyä kun ei olisi veronmaksajia jotka maksavat sinunkin eläkkeesi.

Fairy

asdfg kirjoitti...

Sitä paitsi on IHAN eriasia kun lesdadiolaiset naiset synnyttävät kymmenen lasta henkensä uhalla kuin se että SEKSI ei tunnu ihan niin kivalle ilman esinahkaa. Eihän se tunnu ihan niin kivalle kuminkaan kanssa vaikka ilman sitä voi saada vaikka HIV:in pahimmillaan. Totta helvetissä tytöille tehty ympärileikkaus on laiton kun siinä pahimmillaan ommellaan paikat umpeen kokonaan ja klitoris poistetaan kokonaan. Sehän on nyt ihan selvä asia. Jos pojille tehtäisiin sama niin vedettäisiin koko terskanpää helvettiin. Joten NE ympärileikkaukset todellakin on eri asioita.

Synnytysikäinen lestadiolainen voi koska tahansa luopua uskostaan. Moni luopuukin. Vastasyntyneen esinahka ei koskaan kasva takaisin.

Terska ja klitoris eivät ole funktionaalisesti samanarvoisia osia ihmiskehossa.

Jos kerran imeväisikäisen esinahan silpomisella kumoutuva itsemääräysoikeus ja tuleva seksuaalisen nautinnon kokemuksen katoaminen eivät ole tärkeitä asioita, ei varmaan "etninen" nainenkaan tarvitse klitorista.

(En edelleenkään kannata tällaisia minkäänlaista lasten silpomista tai muuta vahingoittamista. Teen vain analogioita sinun väitteistäsi. Olet oikeasti ihan hämmentävän tyhmä.)

Anonyymi kirjoitti...

"No niistä vain pyydetään härskisti enemmän hintaa koska se saa naiset lankeamaan niihin helpommin. "Ihanan kallista", niin kuin eräässä mainoksessa nainen sanoi.
"

Näinhän se on. Mutta nuo olivatkin vain provoa noiden Henkan provojen lisäksi, joten älä vedä niistä herneitä nenääsi:)

Fairy

MikkoAP kirjoitti...

"Juuri näin. Imetys vaihe vain ei kestä vaihempainlomaa pitempään, joten työnantajalla ei ole sen suhteen huolia. Mutta siitä tulikin mieleen, että synnytyksistä pitäisi saada kunnon liksa jonka naiset käytännössä nykyisin hoitavat ilmaiseksi."

Eli naiset eivät saa puolisoiltaan mitään tukea asumisessa ym? Jepjep. Diagnoosi: feministinen psykoosi

" Joku vaikkapa sanotaan nyt että 10 0000euroa voisi olla sopiva."

Kukas sen maksaisi? Veronmaksajat tietty. Rajaisitko maksajiksi siis vaan miespuoliset veronmaksajat?

"Naisten pitäisi mennä synnytys lakkoon muutamaksi kymmeneksivuodeksi, niin johan sinunkin naamasi alkaisi vääntyä kun ei olisi veronmaksajia jotka maksavat sinunkin eläkkeesi.

Fairy"

Newsflash: naisillekin maksetaan eläkettä!

Newsflash 2 : Miehet ovat suurin nettoveronmaksajaryhmä, jolloin, jos ei poikalapsia synny, jää sinunkin eläkkeesi yhtälailla maksamatta!

asdfg kirjoitti...

Se on tietenkin selvää, että vaginan umpeen ompeleminen on kaikista ympärileikkaustavoista kiistatta vahingollisin ja julmin.

MikkoAP kirjoitti...

"Miksi et puhu naisten ympärileikkauksita suomessa niin ollaan samalla kartalla? Ai se ei ole riittävän raflaavaa?"

No toki siihen liittyy myös femujen halu alistua niille TOSI maskuliinisille muslimimiehille!

MikkoAP kirjoitti...

"Se on tietenkin selvää, että vaginan umpeen ompeleminen on kaikista ympärileikkaustavoista kiistatta vahingollisin ja julmin."

Niin on. Mutta feministit käyttävät tuota aseena SUOMALAISIA miehiä vastaan. Eli siis miehiä, jotka eivät tuota käytäntöä harjoita. Jos tuosta tavasta kritisoidaan esim. somaleita, femut älähtävät ja syyttävät rasismista.

asdfg kirjoitti...

"Niin on. Mutta feministit käyttävät tuota aseena SUOMALAISIA miehiä vastaan. "

Tiedän että käyttävät, mutta en silti halua vähätellä asiaa.

Tunnen myös ihmisiä, jotka uskovat että naisella on absoluuttinen oikeus päättää kehostaan aborttikysymyksessä, mutta ovat myös sitä mieltä, että on väärin, kun Kiinan yhden lapsen politiikka johti tyttösikiöiden selektiiviseen abortointiin.

Uhripääoman keruu on raskasta työtä, ja mikä tahansa asia missä päin maailmaa tahansa kelpaa suomalaisen feministin asian ajamiseen.

MikkoAP kirjoitti...

"Tiedän että käyttävät, mutta en silti halua vähätellä asiaa."

En minäkään, mutten silti aio tippaakaan sääliä feministejä tässä suhteess, sillä syyttömien miesten syyllistäminen ei tippaakaan paranna TODELLISTEN naisuhrien asemaa.

"Tunnen myös ihmisiä, jotka uskovat että naisella on absoluuttinen oikeus päättää kehostaan aborttikysymyksessä, mutta ovat myös sitä mieltä, että on väärin, kun Kiinan yhden lapsen politiikka johti tyttösikiöiden selektiiviseen abortointiin.

Uhripääoman keruu on raskasta työtä, ja mikä tahansa asia missä päin maailmaa tahansa kelpaa suomalaisen feministin asian ajamiseen."

Näin on. Ja he vieläpä vastustavat TODELLISTEN syyllisten paljastamista!

bmaad kirjoitti...

"En minäkään, mutten silti aio tippaakaan sääliä feministejä tässä suhteess, sillä syyttömien miesten syyllistäminen ei tippaakaan paranna TODELLISTEN naisuhrien asemaa."

Juu ei naisille tasa-arvo kuulu niin kauan kun ovat feministejä.
Jos ei miehen ja naisen yhteiselo 18 vuotta täyttäneeltä suju, niin sitten pitää kestää se, että naista kohdellaan sellaisena objektina, kuin millaiseksi miehen edessä tekeytyykin.


Bmad

Jape kirjoitti...

Fairy: "Mutta nuo olivatkin vain provoa noiden Henkan provojen lisäksi, joten älä vedä niistä herneitä nenääsi:)"

Sinä tässä provo olet, kokovartaloprovo voisi sanoa :)
En minä tässä hernettä nenään vedä, varsinkaan sinun herjausyritelmistäsi.

Sinä meuhkaat Henkan provoista, vaikka otsikointi on "Blogin lukijalta". Lue hiukan paremmin ja ymmärrä lukemasi, niin menee jo paremmin, kenties.

Anonyymi kirjoitti...

Oletan, että Fairy on trolli, mutta vastaan nyt kuitenkin siltä varalta, jos Fairy ei olisikaan trolli vaan ainoastaan totaalisen tietämätön femakko. Tuota vakuutus/eläkeasiaa taidettiin jo kommentoida, joten kommentoin muuta. Sen verran tosin kommentoin vakuutusasiaa, että EU:han olisi kieltänyt tämän sukupuolisyrjinnän vakuutuksissa, mutta salli tehdä asiaan poikkeuksen, jos jäsenvaltio ennen tiettyä määräpäivää tekee sen sallivan lainsäädännön. Mielenkiintoisesti juuri tässä feministisessä Suomessa haluttiin nimenomaisesti sallia sukupuolisyrjintä taas kerran miesten tappioksi.

Ensinnäkin tyttöjen ympärileikkauksia tehdään myös täydessä nukutuksessa, kun taas hyvin suuri osa maailmalla - jopa länsimaissa - tehtävistä poikavauvojen (ja joissain maissa vanhempienkin poikien) ympärileikkauksista tehdään ilman kivunlievitystä. Toiseksekseen, lievimmät tyttöjen ympärileikkausmuodot ovat vähemmän haitallisia kuin poikien ympärileikkaukset. Kolmanneksi. Suomessakin ympärileikataan poikia uskonnollisista ja kulttuurisista syistä, eikä vain terveydellisistä syistä.

Mitä tulee yh-narttuihin, niin suurimmassa osassa eroista nainen on hakenut eron. Useimmissa tapauksissa miehessä ei ole ollut mitään todellista vikaa (ja usein itse asiassa nartussa on ollut enemmän vikaa kuin miehessä). Miehet harvemmin viitsivät riidellä asiasta oikeudessa, kun miehiin kohdistuvan syrjinnän vuoksi he kuitenkin häviäisivät, mutta päälle tulisi vielä jopa kymmenien tuhansien eurojen oikeudenkäyntikulut, eikä vuosien oikeustaistelu olisi lapsillekaan hyväksi (vrt. Salomonin tuomio).

Minkä lähteen mukaan muka naisten synnyttäminen riittäisi selittämään sen miksi naisiin käytetään niin paljon enemmän rahaa kuin miehiin? Millä tavalla esimerkiksi synnyttäminen riippuu papa-kokeista, rintasyöpäseulonnoista, luulosairauksien valittelemisesta ja vuosikausia pidempään eläkeiässä elämisestä?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Jos ja kun lapsia ei synny riittävästi (eli keskimäärin 2,1 lasta per narttu sen nykyisen 1,7-1,8 lapsen sijaan), niin eiköhän olisi aika vain säätää tylysti synnytysvelvollisuus. Sen verran mieluustihan nartut ovat esittäneet synnyttämistä tekosyyksi sille, että miksi naisia ei saisi määrätä asevelvollisiksi, kun he kerran hoitavan synnytys"velvollisuuden". Koska ilman pakkoa ei näytä lapsia syntyvän riittävästi väkiluvun pitämiseen vakiona, on siis aivan perusteltua määrätä se synnytyspakko. Armeliaisuussyistä olen tosin valmis sallimaan synnytysvelvollisuuden vaihtoehtoiseksi suorittamistavaksi asevelvollisuuden, jolloin naisilla on edelleen parempi tilanne kuin miehillä, joilla ei ole tällaista valinnanvapautta. Itkekää femakot ja muut nartut nyt tästäkin.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Naisen ulkonäön arvostelu johti kahakkaan

Tytöt loukkaantuivat mönkijäturmassa

Poliisin alkometrin mukaan mönkijää ajanut vanhempi tyttö oli onnettomuushetkellä 1,2 promillen humalassa.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Synnyttämisestä nillittämiseltä katosi pohja silloin, kun hedelmöityshoitolakia väännettiin.

Tuolloin feministit nillittivät siitä, että synnyttäminen on naisten OIKEUS.

Kun lapi oli saatu läpi, niin ah kuinka näppärästi jälleen synnyttäminen onkin vain naisten VELVOLLISUUS.

Ajax - räjäyttää feminismin pois!

Anonyymi kirjoitti...

Vai yrittääkö Fairy kenties väittää, että "itsellisten naisten" ja lesboparien hedelmöityshoitolaki oli patriarkaatin läpiajama kavala juoni?

Ajax

Jape kirjoitti...

"Naisen ulkonäön arvostelu johti kahakkaan" ->

Helsingin Malmilla ravintolailta päättyi pieneen kahakkaan, joka sai alkunsa naisen ulkonäön arvostelusta.

Kaksi miestä, 40- ja 45-vuotiaat, kommentoi pyytämättä näkemänsä naisen ulkonäköä perjantaina noin kello 1.

Nainen ei pitänyt kuulemastaan, vaan läimäisi toista miestä avokämmenellä kasvoihin.

Asia ei ollut kuitenkaan tällä kuitattu, sillä nainen haki miesystävänsä selvittämään tilannetta.

Hetken kestäneen suukovun jälkeen 25-vuotias miesystävä kaatoi kommentointia harrastaneen kaksikon vanhemman jäsenen maahan ja löi 40-vuotiasta miestä kasvoihin.

Lyönti aiheutti uhrin suuhun verta vuotavan haavan ja turvotusta kasvoihin.

Poliisi tutkii tapausta 25-vuotiaan miehen osalta pahoinpitelynä.


Juuri näin, nainen saa läimiä miten lystää ja vain mies saa syytteen pahoinpitelystä. Toki oikein näin, mutta miksi naista ei syytetä mistään?

Anonyymi kirjoitti...

Tätyy muuten todeta, että tuo "Myytinmurtaja" - toisin kuin "Mirka" on varsin vastenmielinen ja hyvää vauhtia änkyröitymässä oleva feministi. Täytyy toivoa, että hän ei änkyröinnillään ja taktikoinnillaan onnistu aivopesemään useita Mirkan kaltaisia leppoisampia feministejä samaan viemäriin kanssaan.

Uskon, että miehet ja naiset voivat elää Suomessa keskenään tas-arvoisesti ja toisiaan kunnioitaen, kunhan nykyinen valtavirtafeminismi on vedetty vessasta alas ja kompostoitu kunnolla. Tasa-arvo-feminismi on Suomessa käytännössä kuriositeetti tai pelkkä myytti; feminismille sinällään on jatkossakin sosiaalinen tilaus, mutta sen hegemonia tasa-arvotyöhön on täysin välttämätöntä murtaa totaalisesti.

Väite siitä, että nykyinen feminismi Suomessa = tasa-arvo, on valheellisuudessaan tasoa, joka saisi Göbbelsin kateelliseksi

Ajax

Vortac kirjoitti...

Päivän aiheeseen mitenkään liittymättä;

Olisin kyllä valmis menemään jonkun eukon kanssa vaikka naimisiin asti (noin periaatteessa ainakin), jos yhteiskunta olisi sellainen, että nämä olisivat ihan arkipäivää, kuten joskus vanhoina hyvinä aikoina..

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Games/Images/chastity-belt.jpg

(älkää ottako liian tosissanne, mutta ottakaa hitunen totuudellisuutta kuitenkin mukaanne tästäkin kirjoituksesta..)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Se on tietenkin selvää, että vaginan umpeen ompeleminen on kaikista ympärileikkaustavoista kiistatta vahingollisin ja julmin..

Öh, millä perusteella? En ole perehtynyt näihin ympärileikkausasioiden yksityiskohtiin kovin tarkasti, koska suoraan sanoen etoo ja iljettää moinen ihmisen kehon herkimpien osien väkivaltainen ja silpova käsittely.

Eli voi olla, että ymmärryksen puutteeni johtuu käytännön tietojen puutteesta, mutta jos puhumme teoreettisella tasolla, niin silloin en ainakaan käsitä, miten kiinniompelu voisi olla julmempi kuin veitsellä irtisilpominen..

Meinaan, ompeleen kun voi aina ratkoa ja ompeleet poistaa, jolloin lopputuloksena mitään ei poistettu, mitään ei silvottu, mitään ei veistetty irti lopullisesti, vaan tilanne on palautettavissa. Mutta jos esarin, terskan tai klitoriksen viiltää irti, eipä sitä enää vuosien jälkeen takaisin saane laitettua; se on irti ja pysyy.

Luulisi ettei muutamasta neulanpistosta tule ollenkaan samanlaista kipuakaan kuin kokonaisen herkän alueen irtiviipaloinnista puukolla.

Mutta kuten sanoin, voi olla että minulta vain puuttuu käytännön tietoa, ja siksi kyseenalaistan tuota väitettä vain teoreettisella tasolla, johtuen mainitsemistani itsestäänselvyyksistä.

Jos olisin nainen, niin mieluummin antaisin neuloa vaginani umpeen kuin viiltää klitorikseni irti edes osittain.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Toki oikein näin, mutta miksi naista ei syytetä mistään?

Hyvin kysytty, Jape.

Jos tämä kysymys säilyy tarpeeksi vahvana kaiken loan ja valheen joukossa halki vuosien, oikea tasa-arvo tullaan varmasti vielä saavuttamaan joskus.

Kun riittävän moni alkaa oivaltamaan asian tätä puolta, ja näkemään jotain väärää siinä, että nainen voi päättää loukkaantua mistä hyvänsä, joka 'miehen on vain kestettävä' (ajatelkaa miestä, joka olisi läppässyt naista kasvoille siksi että nainen olisi arvostellut 'pyytämättä' hänen ulkonäköään), ja sitten hakea jonkun uroon valtaisasta miesvarastostaan puolustamaan 'kunniaansa', jotta saa kiihottua veren tirskuessa täysin mitättömän syyn vuoksi kun hänen rakas härkäköllikkänsä painaa viattomia ihmisiä turpaan niin että hampaat kilisevät - jotta nainen saa jälleen uuden syyn ihannoida ja rakastaa tuota uljasta urostaan, ja varmistua tällä testillä siitä, että hän on tosiaan valinnut oikean miehen, kun niin uljaasti puolustaa kunniaansa..

Hm, lauseesta tuli liian pitkä ja monimutkainen, mutta tarkoitukseni oli jatkaa tuota suurinpiirtein niin, että sen jälkeen kriittinen massa ylittyy, ja kansa havahtuu siihen, että naisethan kukkoilevat miten sattuu, ja ovat menneet jo vuosia sitten aivan liian pitkälle 'emansipoitumisessaan' jne..

Ja silloin todennäköisesti alkaa tapahtua, jopa sellaisia asioita, jotka kauhistuttavat useimpia naisia. Kyllä - tulee vielä se aika, jolloin naisten vuoro on kauhistua yhteiskunnan raakuudesta ja maksaa se karma, jonka ovat omalla julmuudellaan aiheuttaneet.. silloin tulee oleva itku ja hammasten kiristys.

(hmm, miksi kommenttini ovat tänään näin profeetallisia.. (-8 )


- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Seuraa vinkki kaikille ekovaatteiden ystäville! Vihreät Vaatteet -blogin Anniina Nurmi helpotti vihreän shoppailijan arkea listaamalla postauksessaan Helsingin ekovaatekauppoja."

jeii.

Ikävää oli huumori muskelotin sivulla, tuhat kertaa luettua.

Jorma kirjoitti...

"Suomessa ympärileikataan poikia vain terveydellistä syistä. Jos esim esinahka on liian kireä. Ei muuten."

Valehteleva feministitrolli, osaatko edes hävetä?

Jorma kirjoitti...

"Joten NE ympärileikkaukset todellakin on eri asioita."

Eivät ne ole, miestenvihaaja.

Kyse on vauvan silpomisesta, hänen ruumiinsa vammauttamisesta lopullisesti ja hänen terveytensä ja elämänsä vaarantamisesta.

Todellisuudessa tyttöjen ympärileikkauksia tehdään monissa eri muodoissa. Lievimmät niistä ovat paljon vähäisempiä ja vaarattomampia kuin poikavauvoille suroitettava silpominen.

Klitoriksen hupun poisto on lääketieteellisesti ja biologisesti rinnastettavissa esinahan poistoon. Jos ja kun ensiksimainittu on kielletty, on myös jälkimmäisenkin oltavca kiellettyä, muutoin kuin lääketieteellisesti perustelluista syistä. Muu on syrjintää.

Joka tapauksessa, uskonnollisista syistä tehtävät ympärileikkaukset ovat loukkaus poikavauvojen ihmisoikeuksia kohtaan. He eivät saa päättää itseään loppuelämänsä koskettavasta asiasta, mikä ei voi olla hyväksyttävää, kun kyse on heidän vammauttamisestaan ilman mitään järjellisesti tai moraalisesti hyväksyttävää syytä.

Vain seklsuaalisesti pervetti sadisti voi puolustaa moista barbariaa. Sairasta sakkia.

Jorma kirjoitti...

"Vain seksuaalisesti pervetti sadisti voi puolustaa moista barbariaa. Sairasta sakkia."

Taas nähtiin, millaisia feministit todella ovat. Ja tätä tyyliä Mirkakin viime kädessä puolustaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jape
"Juuri näin, nainen saa läimiä miten lystää ja vain mies saa syytteen pahoinpitelystä. Toki oikein näin, mutta miksi naista ei syytetä mistään?"

Tällä ei ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa.

Läimäytys on lievä pahoinpitely, joka taas on asianomistajarikos. Sensijaan tappeleminen julkisella paikalla on yleisen syytteen alainen rikos.

RIKOSLAKI
21 LUKU
§16
"Syyteoikeus

Virallinen syyttäjä ei saa nostaa syytettä lievästä pahoinpitelystä, joka on kohdistunut viisitoista vuotta täyttäneeseen henkilöön, eikä vammantuottamuksesta, ellei asianomistaja ilmoita rikosta syytteeseen pantavaksi."

21 LUKU
7 § (21.4.1995/578)
Lievä pahoinpitely

Jos pahoinpitely, huomioon ottaen väkivallan, ruumiillisen koskemattomuuden loukkauksen tai terveyden vahingoittamisen vähäisyys taikka muut rikokseen liittyvät seikat, on kokonaisuutena arvostellen vähäinen, rikoksentekijä on tuomittava lievästä pahoinpitelystä sakkoon.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Fairy
"1. Naiset maksavat parturi-kampaamosta enemmän kuin miehet, jos et sattumalta tiennyt. "

Eivät maksa, vaan laskutus menee työajan tai hiusten pituuden mukaan. Parturi joka laskuttaa naisten hiustenleikkuusta, toimii rikollisesti. Piste.

"4. Naiset synnyttävät lapsia ja siksi terveydenhuollosta isompi osa menee naisiin"

No ei hyvää päivää. Synnytysten osuus terveydenhuollon kokonaismenoista on hyvin pieni.

"5. Miehillä on korkeammat vakuutusmaksut siksi, että miehet tilastollisesti joutuvat useammin onnettomuuksiin. "

Naisilla oli ennen korkeammmat parturimaksut, koska naisilla tilastollisesti on pidemmät hiukset. Sitten tulikin laki, joka kielsi tämän.

"Joku vaikkapa sanotaan nyt että 10 0000euroa voisi olla sopiva."

Minun mielestäni jos synnytyksestä maksetaan palkkaa, sen pitäisi olla nimenomaan tulospalkkaus. Eli sitten kun lapsi alkaa tuottamaan veroja, saa siitä oman siivunsa eläkeiässä.

Narkkareita ja juoppoja synnyttävät alaluokan naiset taas ovat selkeä rasite yhteiskunnalle, heidän jälkikasvustaan kun ei ole mitään muuta kuin haittaa muille.

Tämä uudistus voitaisiin helposti rahoittaa leikkaamalla eläkkeitä. Täyden eläkkeen saisivat vain ne naiset, jotka ovat onnistuneet kasvattamaan kelpo veronmaksajia.

Hei, tässähän puretaan samalla myös eläkepommi! Hyvä idea! Kannatetaan!

"Naisten pitäisi mennä synnytys lakkoon muutamaksi kymmeneksivuodeksi, niin johan sinunkin naamasi alkaisi vääntyä kun ei olisi veronmaksajia jotka maksavat sinunkin eläkkeesi."

Kyllä naama vääntyisi nimenomaan naisilta, he kun elävät pitempään ja joutuisivat dementoituneena pyörimään omassa paskassaan palttiarallaa 10v pidempään kuin miehet.


- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"Juu ei naisille tasa-arvo kuulu niin kauan kun ovat feministejä.
Jos ei miehen ja naisen yhteiselo 18 vuotta täyttäneeltä suju, niin sitten pitää kestää se, että naista kohdellaan sellaisena objektina, kuin millaiseksi miehen edessä tekeytyykin."

Selvä.. no sitten pitää olettaa että jos 18-vuotta täyttänyt poika ei osaa käydä kouluja ja vain ryyppää ilman asuntoa niin selvitköön omillaa, jos ei osaa hoitaa asioitaan. Onhan se sen oma syy jos on työttömänä ja juopottelee.Luuseri. olkoon sitten kaikkien halveksima paskahousu. Joutukoon vankilaan mieluiten kun kerran purkaa ahdistustaan väkivallalla ja varastelemalla autoja. mutta selvitköön paskahousuhan se on.

Fairy

Anonyymi kirjoitti...

"Vai yrittääkö Fairy kenties väittää, että "itsellisten naisten" ja lesboparien hedelmöityshoitolaki oli patriarkaatin läpiajama kavala juoni?"

Pölö pölö. Naiset vaan synnytyslakkoon. Ei miesten kanssa kannata yhdessä lapsia hommata. Eivät huolehdi niistä kuitenkaa.

Fairy

Anonyymi kirjoitti...

Homon jutut on taasen pelkkiä mielipiteitä. Eivätkä todellakaan tuo mitään uutta.

Fairy

Anonyymi kirjoitti...

"Klitoriksen hupun poisto on lääketieteellisesti ja biologisesti rinnastettavissa esinahan poistoon. Jos ja kun ensiksimainittu on kielletty, on myös jälkimmäisenkin oltavca kiellettyä, muutoin kuin lääketieteellisesti perustelluista syistä. Muu on syrjintää.
"

Minä en ole ollut missään vaiheessa MINKÄÄNLAISTEN sukupuolielinten silpomisen puolesta. VAAN NIITÄ VASTAAN, joten sinun on turha lainata minun tekstiäni sellaiseen tekstiin jossa yritetään asettaa mielipiteitä vastakkain. Minun teksissäni EI OLE OLLUT minkäänlaista puolustusta MINKÄÄNLAISELLE SILPOMISELLE. TEKSTISSÄNI ei ole ollut minkäänlaista poikien sukupuolielinten silpomisen väheksyntää.

Fairy

MikkoAP kirjoitti...

"Pölö pölö. Naiset vaan synnytyslakkoon. Ei miesten kanssa kannata yhdessä lapsia hommata."

No senkun.

"Eivät huolehdi niistä kuitenkaa."

Onko tuo lupaus? Eli voidaanko varainsiirto verojen muodossa miehiltä sinkkuäideille lopettaa?

"Homon jutut on taasen pelkkiä mielipiteitä. Eivätkä todellakaan tuo mitään uutta."

Perusteltuja mielipiteitä, toisin kuin sinun.

Fairy-trollilla taitaa olla PMS

Jorma kirjoitti...

"TEKSTISSÄNI ei ole ollut minkäänlaista poikien sukupuolielinten silpomisen väheksyntää."

Sitähän se juuri oli, sadisti.

MikkoAP kirjoitti...

"Selvä.. no sitten pitää olettaa että jos 18-vuotta täyttänyt poika ei osaa käydä kouluja ja vain ryyppää ilman asuntoa niin selvitköön omillaa, jos ei osaa hoitaa asioitaan."

Kiitos feministien, jotka saivat koulut muutettua tyttöjä suosivaksi, noita tyyppejä löytyy yhä enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

"Fairy
"1. Naiset maksavat parturi-kampaamosta enemmän kuin miehet, jos et sattumalta tiennyt. "

Eivät maksa, vaan laskutus menee työajan tai hiusten pituuden mukaan. Parturi joka laskuttaa naisten hiustenleikkuusta, toimii rikollisesti. Piste.


KYLLÄ MAKSAA.PISTE.

"4. Naiset synnyttävät lapsia ja siksi terveydenhuollosta isompi osa menee naisiin"

No ei hyvää päivää. Synnytysten osuus terveydenhuollon kokonaismenoista on hyvin pieni.

LAPSEN MAAILMANTULOON LIITTYY PALJON MUUTAKIN KUIN VAIN SYNNYTYS. OTA SELVÄÄ JOS ETÄ SITÄ TIEDÄ. EN VIITSI TIETÄMÄTÖNTÄ VALISTAA.

"5. Miehillä on korkeammat vakuutusmaksut siksi, että miehet tilastollisesti joutuvat useammin onnettomuuksiin. "

Naisilla oli ennen korkeammmat parturimaksut, koska naisilla tilastollisesti on pidemmät hiukset. Sitten tulikin laki, joka kielsi tämän.

TUO ON SINUN PÄÄTELMÄSI. MINUN PÄÄTELMÄNI PERUSTUI IHAN FAKTATIETOON EI OMAAN PÄÄNI SISÄLTÖÖN JA SEN TUNTUMAAN. VAKUUTUSYHTIÖT NIMITTÄIN TEKEVÄT RISKIANALYYSEJÄ JUURI EM. TAVALLA.

"Joku vaikkapa sanotaan nyt että 10 0000euroa voisi olla sopiva."

Minun mielestäni jos synnytyksestä maksetaan palkkaa, sen pitäisi olla nimenomaan tulospalkkaus. Eli sitten kun lapsi alkaa tuottamaan veroja, saa siitä oman siivunsa eläkeiässä.

SITTEN EI KANNATA EDES SYNNYTTÄÄ OLLENKAAN. IHAN TURHAA TOUHUA PISTÄÄ ITSENSÄ ALTTIIKSI ÄITIYTEEN MONEKSI VUODEKSI PASKAN TAKIA.

Narkkareita ja juoppoja synnyttävät alaluokan naiset taas ovat selkeä rasite yhteiskunnalle, heidän jälkikasvustaan kun ei ole mitään muuta kuin haittaa muille.


TUO ON JÄLLEEN KERRAN OMA MIELIPITEESI. ASENNE NÄYTTÄÄ OLEVAN AIKA RANKKA JA EMPATIAKYKY OLEMATON JA TODELLISUUDENTAJU HÄMÄRTYNYT.

Tämä uudistus voitaisiin helposti rahoittaa leikkaamalla eläkkeitä. Täyden eläkkeen saisivat vain ne naiset, jotka ovat onnistuneet kasvattamaan kelpo veronmaksajia.

LAPSIA EI KANNATA TEHDÄ OLLENKAAN ILMAISEKSI. NÄIN SE ON.

Hei, tässähän puretaan samalla myös eläkepommi! Hyvä idea! Kannatetaan!


PURETAAN VAAN TYÖTTÖMYYS SUOMESTA. SE TARKOITTAA SITÄ ETTÄ ISÄTÄ JOUTUVAT PAKOLLISESTI LYHENTÄMÄÄN TYÖAIKAANSA JOTTA JOUTAVAT HUOLEHTIMAAN LAPSISTAAN.

"Naisten pitäisi mennä synnytys lakkoon muutamaksi kymmeneksivuodeksi, niin johan sinunkin naamasi alkaisi vääntyä kun ei olisi veronmaksajia jotka maksavat sinunkin eläkkeesi."

Kyllä naama vääntyisi nimenomaan naisilta, he kun elävät pitempään ja joutuisivat dementoituneena pyörimään omassa paskassaan palttiarallaa 10v pidempään kuin miehet.

NIIN NÄINHÄN SE MENISI. VAIKKA TUOSSA VAIHEESSA SE TUSKIN MENISI EDES NOIN. NAISET NIMITTÄIN KUOLISIVAT ITSEKKIN TUOSSA TILANTEESSA AIEMMIN KUIN NYKYISIN. MUTTA MITÄ SILLÄ ON VÄLIÄ. SITTEN KUOLLAAN KAIKKI. EIHÄN TÄSTÄ HOMMASTA TULE MUUTENKAAN MITÄÄN KUN OLLAAN NIIN ERIARVOISESSA ASEMASSA. SYNNYTYSLAKKO NIMITTÄIN OLISI JUURI TUOTA LOPPUPELEISSÄ. MUTTA JOS SOTA SYTTYY NIIN ON SODITTAVA VAIKKA HENKI MENISI.

Fairy

MikkoAP kirjoitti...

Fairy-trollilla on näköjään PMS:n lisäksi Caps Lock oireyhtymä! :D

Anonyymi kirjoitti...

MIkkoAp

olet yksinkertaisesti jotenkin tyhmä tai jotain. En kommentoi sinun juttujasi enää tämän enempää juuri ja pelkästään vain siksi. Et ole tasa-arvon kannattaja.

Fairy

MikkoAP kirjoitti...

"MIkkoAp

olet yksinkertaisesti jotenkin tyhmä tai jotain. En kommentoi sinun juttujasi enää tämän enempää juuri ja pelkästään vain siksi. Et ole tasa-arvon kannattaja.

Fairy"

Hehhee voisitko ulottaa tuon kommentoimattomuuden ihan koko blogiin? Sinun typeryytesi, miesvihasi ja tasa-arvon vastustamisesi ei jaksa enää kauan edes naurattaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Hehhee voisitko ulottaa tuon kommentoimattomuuden ihan koko blogiin? Sinun typeryytesi, miesvihasi ja tasa-arvon vastustamisesi ei jaksa enää kauan edes naurattaa.
"

Teen kuule juuri niinkuin MINUA sattuu HUVITTAMAAN. Sinä etä ole tasa-arvon kannattaja

Fairy

MikkoAP kirjoitti...

"Teen kuule juuri niinkuin MINUA sattuu HUVITTAMAAN. Sinä etä ole tasa-arvon kannattaja

Fairy"

Eipä kestänyt tämäkään lupaus: "En kommentoi sinun juttujasi enää tämän enempää"

kuin 11 minuuttia.

Anonyymi kirjoitti...

Fairy -- jos ensin sanot, ettei 0,5 promillen humalassa-ajo ole mikään paha juttu, koska on paljon ihmisiä, jotka ajavat 1 promillen humalassa, et voi enää sen jälkeen vetää takaisin ja ruveta väittämään, että et hyväksy humalassa ajamista laisinkaan.

Tai totta kai voit. Mutta ainakaan et voi sen jälkeen olettaa, että kukaan pitäisi sinua loogisena ja keskusteluun kykenevänä ihmisenä.

Omo

Anonyymi kirjoitti...

Syltty ei luultavasti ole nähnyt hinnastoja parturikampaamojen seinillä. Niissä lukee yleensä selkeästi tyyliin "naisten hiustenleikkaus 35 euroa" ja "miesten hiustenleikkaus 28 euroa".

MikkoAP kirjoitti...

"Syltty ei luultavasti ole nähnyt hinnastoja parturikampaamojen seinillä. Niissä lukee yleensä selkeästi tyyliin "naisten hiustenleikkaus 35 euroa" ja "miesten hiustenleikkaus 28 euroa"."

Ja kummalla on sitten enemmän leikattavaa? Noin keskimäärin siis.

Anonyymi kirjoitti...

"Syltty ei luultavasti ole nähnyt hinnastoja parturikampaamojen seinillä. Niissä lukee yleensä selkeästi tyyliin "naisten hiustenleikkaus 35 euroa" ja "miesten hiustenleikkaus 28 euroa".

Kyseiset hinnastot ovat LAITTOMIA! PERKELE! Ainakin minun käyttämissäni kampaamoissa on aikaperusteet.

Miesten ja naisten hinnoittelu on tasa-arvolain vastaista:
http://www.poliisi.fi/lh/ita/bulletin.nsf/bydate/7D86B2F6B88637C7C22572F2003418E7/$file/Raportti.pdf

Fairyllä näköjään paloi pinna. Olipa yllätys.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Miten se paha patriarkaatti on muuten luikerrellut parturi-kampaamoalallekin, työntekijöistä kun 90% näyttäisi olevan naisia ja suurin osa toimii omalla toiminimellä?

Kyllä miehet taas sortaa naisia! Hyi!

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Feministit yleensä eivät tunnu oikein tietävän tasa-arvoasioista paljokaan. Mitä sitä opiskelemaan, kun asiat on niin hyvin, että mikään ei oikeastaan pahemmin vituta.

Tasa-arvon kannattajat sen sijaan joutuvat jatkuvasti perustelemaan "uskomattoman typeriä junttijuttujaan" tosiasioilla.

Asenne on feministeillä kuitenkin KOHDALLANSA, perkele!

Anonyymi kirjoitti...

"Fairyllä näköjään paloi pinna. Olipa yllätys. "

Täh..se en ollut minä..eipä laiteta minun suuhuni sanoja joita en ole sanonut. Laitan AINA NIMIMERKIN jotta minut erottaa muista.

Fairy

Häslä kirjoitti...

"Kun naisalokkaille maksetaan erilliskorvausta kuukautishygieniaan, miesalokkaille ei makseta sitä parrankasvusta koituviin kustannuksiin."

Siis... Onko nämä kaksi rinnastettu toisiinsa aivan tosissaan?? :o Jotenkin en jaksa usko että miehellä menisi rahaa yhtä paljon parranajeluun kuin naisella kuukautishygieniaan. Onko väitteen esittäjällä mitään käsitystä terveyssiteiden, tamponien ja muiden oheistuotteiden hinnoista??

Periaatteessa olen sitä mieltä että joo, kuka naisten on käskenyt ängetä armeijaan, mutta kuitenkin, ihmettelen vain tätä vertausta.

Ja mitä taas tulee vakuutus- ja kampaamohintojen vertailuun sukupuolen perusteella, on sekin minusta sangen kaukaa haettua, sillä sehän lienee tutkimuksillakin todettua että miehet kertakaikkiaan ovat alttiimpia sairauksille ja onnettomuuksille ym. kuin naiset, jolloin vakuutuskorvauksia joudutaan tietenkin makselemaankin enemmän nimenomaan miehille.

Mutta, tässäkin olen kyllä taas myös sitä mieltä että tottahan naiset "saavat" kampaamohommistaan maksaa kun kerran jatkuvasti vaihtelevat väriä ja lookia, tai sitten ovat pitkähiuksisempia kuin miehet, jolloin hommiin luonnollisesti menee enemmän aikaakin.


Hups, tämä ei nyt oikein ollut blogin henkeen napakka ja provosoiva ja selkeästi johonkin suuntaan kallellaan oleva mielipidekirjoitus, mutta en voi mitään sille että tajuan joskus katsella asioita moneltakin eri kantilta, sorry :)

Anonyymi kirjoitti...

ehän lienee tutkimuksillakin todettua että miehet kertakaikkiaan ovat alttiimpia sairauksille ja onnettomuuksille ym. kuin naiset, jolloin vakuutuskorvauksia joudutaan tietenkin makselemaankin enemmän nimenomaan miehille.

Niin, samalla logiikalla naisten eläkevakuutusmaksua on nostettava reippaasti, tai miesten eläkeikää alennettava abt. 4-5 vuotta.

Ajax

Anonyymi kirjoitti...

Ja minun (entiseen) parturiini tuli laakista se niin sanottu tasa-arvo. Hiusteni leikkuu kestää sen samat 5-8 min kuin ennenkin, mutta hinta pompsahti 15:sta 27:ään euroon, joka on myös naisten hiustenleikkuun (kesto normaalisti 30+ min) hinta.

Kävin siellä 5 kertaa tämän ns. tasa-arvon impelementoinnin jälkeen, ja vaihdoin sitten paikkaa. Uudessa paikassa homma sujuu, naisia siellä ei tosin asiakkaana näy, koska parturirouva on ronski ja leikkaa sukupuoleen katsomatta pääasiassa koneella ja ripeästi. Tunnissa hän leikkaa n. 7-9 asiakasta

Ajax

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis implementoinnin eikä "impelementoinnin".

Ajax

Häslä kirjoitti...

"Niin, samalla logiikalla naisten eläkevakuutusmaksua on nostettava reippaasti, tai miesten eläkeikää alennettava abt. 4-5 vuotta."

No niin, miksei.

Ja parturi/kampaamotasa-arvosta en osaa muuta sanoa kuin että ohhoh! :o

Mieluummin se saisi toteutua kyllä niin että molemmat maksaisivat yhtä paljon mutta huomattavasti vähemmän! Toisaalta taas, mistäs ne parturikampaajat sitten palkkansa saavat, hmm... No, värjäykset, permanentit, erikoisleikkaukset jne. voisivat tietysti olla sitten erikseen hinnoiteltuja ja arvokkaampia, varmaankin.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan moni täällä kertoo työtä hakiessaan, että on esimerkiksi masentunut? Tai että juopottelee keskellä viikkoa? Ylipäänsä on vaikka alkoholisti? Aika harva varmasti. Samoin ei ehkä kannata kertoa, että on paksuna, jos se ei näy. Mielestäni on tekopyhää ajatella, että me ihmiset oikeesti kerrottais työhaastattelussa totuuksia pelkästään totuuksia itsestämme..varsinkin sellaisia, jotka heikentävät omaa asemaamme kilpailussa. Ja näinhän nuo kaikki ylläolevat tekevät. Jättäisin kertomatta työhaastattelussa senkin, jos olisin homoseksuaali (sori nyt vaan kaikille homoseksuaaleille).

Tietysti pitää käyttää hieman omaatuntoa siinä, että kehtaako hakea raskaana töihin johonkin puljuun, jossa on vaikkapa tiukkaa tai ylipäänsä se on pieni? Sanotaanko vaikka vakituisella sopimuksella. Ilman siis mainintaa asiasta.

Työhaastattelussa koko idea on kehua itseään niin paljon kuin lähtee.

MikkoAP kirjoitti...

"Kuinkahan moni täällä kertoo työtä hakiessaan, että on esimerkiksi masentunut? Tai että juopottelee keskellä viikkoa? Ylipäänsä on vaikka alkoholisti? Aika harva varmasti. Samoin ei ehkä kannata kertoa, että on paksuna, jos se ei näy. Mielestäni on tekopyhää ajatella, että me ihmiset oikeesti kerrottais työhaastattelussa totuuksia pelkästään totuuksia itsestämme..varsinkin sellaisia, jotka heikentävät omaa asemaamme kilpailussa."

Totta, mutta kun raskaana olevan työntekijän raskaus paljastuu ja hän ei enää kykene tekemään töitä loppuraskauden aikana ja aika pitkään sen jälkeenkään, niin voiko hänet sen perusteella erottaa?

Itse tiedän tyyppejä, jotka ovat ryyppäämisen vuoksi menettäneet työpaikkansa. Eikä heidän erottamisessaan ollut ongelmia.

Jorma kirjoitti...

"Jotenkin en jaksa usko että miehellä menisi rahaa yhtä paljon parranajeluun kuin naisella kuukautishygieniaan."

Parranajovälineet ovat helvetin kallita, usko tai älä. Lisäksi miesasevelvollisilta, toiin kuin naisvapaaehtoisilta vaaditaan hiusten pitämistä lyhyinä. Hiustenleikkuu maksaa rahaa.

Lisäksi kyse on periaatteesta: kaikkien on oltava samalla viivalla.

"sangen kaukaa haettua, sillä sehän lienee tutkimuksillakin todettua että miehet kertakaikkiaan ovat alttiimpia sairauksille ja onnettomuuksille ym. kuin naiset"

Sehän lienee selvää, että naisilla on keskimäärin pidemmät hiukset ja enemmän hiuksia kuin miehillä, joten tällä logiikalla on oikein periä heidän hiustenleikkuustaan kovempi hinta.

Naiset sairastelevat miehiä enemmän. Miesten sairaudet ovat usein. siinä vaiheessa kun ne havaitaan, jo vakavia, koska miehille ei verovaroin tarjota samanlaista ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa kuin naisille.

Anonyymi kirjoitti...

I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up!
I'll go ahead and bookmark your website to come back down the road. Cheers

my web blog - ranger forum

Anonyymi kirjoitti...

Magnificent items from you, man. I've be mindful your stuff prior to and you're simply too magnificent.
I really like what you've got right here, really like what you are stating and the way in which through which you are saying it. You make it entertaining and you still take care of to stay it smart. I cant wait to learn far more from you. This is really a terrific website.

My site; ranger forum