tiistaina, elokuuta 25, 2009

Feminismi on uskonto

HS Esa Mäkinen: Feminismi uskonto vihreille naisille
Mies ei voi olla feministi, sanoo vihreiden naisjärjestön pääsihteeri Sirpa Hertell puolueen lehdessä Vihreässä langassa. Syy on Hertellin mukaan se, että aate on sukupuolisidonnainen.

Hohhoijaa. Feministinä sitä toivoisi, että näistä 1960-luvun juoksuhaudoista olisi jo päästy.

Jos mies ei voi olla feministi, miten on homojen ja lesbojen laita? Entä transseksuaalien?

Kun nainen vaihtaa sukupuolta mieheksi, ilmeisesti hän menettää kyvyn olla feministi. Samaan tapaan naiseksi muuttuva mies saavuttaa feminismin, ilmeisesti sillä hetkellä kun munat napsastaan pois. Ulokkeettomuus on siis eräänlainen feminismin sine qua non.

Edelleen: vihreiden periaateohjelmaan on kirjattu, että yksi puolueen arvoista on vihreä feminismi. Tarkoittaako tämä siis, että mies ei voi olla vihreä?

Jos katsoo puolueen ministereitä, puheenjohtajia ja kansanedustajien enemmistöä, niin kyllähän tämä pitää paikkansa.

Naissukupuolen vaatimus tekee feminismistä uskonnon: sitä ei voi enää perustella järjellä, vaan jollain syntymässä annetulla.

Muissa puolueissa on naisjärjestöjä, koska miesten vallalle pitää saada vastavoimaa. Vihreät on feministinen puolue, jota naiset hallitsevat.

Mikä siis on naisjärjestön tehtävä? Suoremmin sanottuna: minkälaiset ihmiset hakeutuvat naisten puolueessa erilliseen naisjärjestöön?

Ainakin ne, jotka haluavat saada osansa Vihreiden naisten jäsenilleen jakamasta vaalituesta.

Perinteisesti vähemmistöjä on voitu suojella kiintiöillä. Enemmistökiintiöt ovat ihan uudenlainen ajatus.

Sirpa Hertell (2007):
Vihreät Naiset saivat puoluehallituksen päätöksellä naisrahaa enemmän kuin valtioneuvoston päätös edellytti. Hallitusneuvotteluissa sovittu 12 prosenttia ulotettiin koskemaan koko puoluetukea, ei vain puoluetuen korotusta.

- Paikallistoiminnan kehittäminen ja laajentaminen on rahankäytön ykköskohde. Saimme myös palkattua toimistoon ensimmäistä kertaa toisen työntekijän, järjestösihteerin, mikä on ollut aivan loistava juttu, sanoo pääsihteeri Sirpa Hertell.

Naisten tavoitteena on jäsenmäärän kasvattaminen vuosittain 15-20 prosentilla. Nyt jäseniä on lähes 400 ja paikallisyhdistyksiä seitsemän.

- Totta kai meilläkin puolueessa on heitä, miehiä ja naisia,joiden mielestä naisilla on jo kaikkea ja ihan tarpeeksi, mutta se on aika pieni ja hajanainen “äijäkööri”.

Myynti kannattaa – paitsi jos olet nainen

Naisen arvo pelikentällä

34 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Feministinä sitä toivoisi, että näistä 1960-luvun juoksuhaudoista olisi jo päästy."

Ei feministi niistä koskaan pääse. Kannattaisi, Esa, sinunkin alkaa kannattamaan sukupuolten välistä tasa-arvoa.

Jorma kirjoitti...

"Kuinka siis naiset voisivatkaan tienata paremmin, jos lajia ei mainosteta eikä puffata miesten tyyliin?"

Mikä estää mainostamasta tai buffaamasta? Mikseivät he tee sitä ihan itse, kuten miehetkin ovat tehneet? Potentiaalisia naiskuluttajia olisi yleisöksi ja tv-kanavien ostajiksi vaikka kuinka paljon, mutta silti vain syyttävä sormi kohdistetaan miehiin, tuttuun tyyliin.

Toisaalta en henkilökohtaisesti muutenkaan usko moiseen selitykseen. Olen nimittäin nähnyt tämänkin turnauksen mainoksia ja siitä kertovia lehtijuttuja yms. yllin kyllin. Eipä silti nappaa. Ei tosin kiinnostanut yleisurheilukaan.

"Hienoa on huomata, että naispalloilusta löytyy jonkinlaista korutonta lahjomattomuutta, vaikka ammattilaisten palkkio rehdistä ja hyvin tehdystä työstä jääkin yhä edelleen useamman kentän mitan päähän miehistä"

Just. Luulisi talouslehden kolumnistin tietävän vähän paremmin elämän raadollisuudesta. Raha on juuri se tekijä, mikä on jalkapalloonkin filmaamisen ja kaatuilun ynnä sopupelit tuonut.

Siksi toiseksi, se sattuu aika tavalla enemmän, jos jaloille tulee satakiloinen järkäle, kuin 50-kiloinen hyttynen.

Jape kirjoitti...

"Suuri osa turnauksessa pelaavista suomalaisnaisista pelaa liiton mukaan ”lähes” ammattilaisina jalkapalloa pääasiassa Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Mutta miten ammattilaisuus näkyy naispelaajan lompakossa?"

Miksi tämä pitää nyt tuoda tähän? Tämä tienaamis aspekti? Eikö koskaan voida olla vain ja nauttia tästä turnauksesta. Itse katsoin tuon naisten Suomi- Tanska ottelun oikein mielenkiinolla ja tarkkaavaisena. :)
Muutenkin olen oikein ylpeä Suomen naisten aiemmasta jalkapallo menestyksestä: Paremminhan he on menestyneet kuin miehet. Ehkä kilpailu naisten puolella ei ole ihan yhtä kovaa, mutta silti, ihan hienosti ovat pärjääneet.

Jorma kirjoitti...

"Totta kai meilläkin puolueessa on heitä, miehiä ja naisia,joiden mielestä naisilla on jo kaikkea ja ihan tarpeeksi, mutta se on aika pieni ja hajanainen “äijäkööri”."

Eli tasa-arvon kannattajat ovat vihreissä vähemmistö ja miestenvihaajat enemmistö.

"Miksi tämä pitää nyt tuoda tähän? Tämä tienaamis aspekti?"

Eihän se nyt sovi, että nainen hikoilisi "ilmaiseksi" ja omaksi ilokseen. Kyllä miesten pitää maksaa siitä, aina. Vähintään yhtä paljon kuin miehetkin saavat.

Jape kirjoitti...

Armeija: Kannattaako koko ikäluokkaa viihdyttää valtion varoilla?

otteita:
Kannattaako koko ikäluokkaa viihdyttää valtion varoilla siltä varalta, että joitakin heistä saatettaisiin joskus tarvita maanpuolustustehtävissä, kysyy viestinnän tutkija Anu Kantola.

Luopumisen puolesta esitetyt argumentit ovat moninaisia. Yleinen asevelvollisuus on kallis ja tehoton tapa, jossa menetetään sekä miestyövuosia että koulutetaan turhaan ihmisiä. Monille armeija on ajan tuhlausta. Jotkut muistuttavat, että asepalvelus on juridisesti ei-hyväksyttävää pakkotyötä, jota valtio teettää valikoivasti kansalaisillaan.
[...]
Miten tämä kaikki vaikuttaa Suomeen? Eipä oikein mitenkään. Kuten edellinen puolustusvoimain komentaja Juhani Kaskeala muotoili: ”Suomessa täytyy ymmärtää, että puolustusvoima tulee reservistä eikä sulkeisissa marssivista finninaamaisista alokkaista.”

Finninaamoista olen samaa mieltä. Mutta reserviläisistä en ole ihan varma. Kaikki kunnia Suomen reserviläisille, mutta kun katselen ympärilleni, niin en ole ihan varma, kuinka paljon heistä olisi iloa Afganistanin kaltaisessa sotatilanteessa. Ellei sitten ideana ole se, että sissin kovuus ja aseteknologinen huipputietämys on ovelasti piilotettu pehmeästi pyöristyvän keskivartalon, maata kohti pyrkivän hartialinjan ja hiukan uneliaan katseen uumeniin.

En tiedä, kannattaako koko ikäluokkaa viihdyttää valtion varoilla siltä varalta, että joitakin heistä saatettaisiin joskus tarvita maanpuolustustehtävissä. Tai onko mitään järkeä siinä, että merkittävä osa nuorista miehistä viettää siviilipalveluksen pituisen tovin hanttihommissa vain sen vuoksi, että toiset viettävät sen kasarmeilla toisenlaisissa hanttihommissa.

Vapaaehtoisen tai valikoivan asevelvollisuuden puolesta puhuisi myös se, että naisten vapaaehtoinen asevelvollisuus on tuottanut armeijalle parasta valioluokkaa olevia oman sukupuoleni edustajia. Armeijaan hakeutuvat ne, jotka ovat motivoituneita ja pärjäävät siellä. Näin ainakin jos armeijan ulkoista viestintää on uskominen.
[...]

Jorma kirjoitti...

"Kaikki kunnia Suomen reserviläisille, mutta kun katselen ympärilleni, niin en ole ihan varma, kuinka paljon heistä olisi iloa Afganistanin kaltaisessa sotatilanteessa."

Anu Kantolalla ei ole yhtään varaa pilkata ja mollata suomalaisia reserviläisiä.

Kantola itse ei selviäisi edes rauhan ajan Afganistanissa.

Aivan liian moni kuvittelee, että nykymiehistä ei muka olisi tositilanteessa mihinkään, vaikka monelaista osaamista ja vaikkapa terveyttä on ihan toisella tapaa kuin isoisien sukupolven edustajilla. Negatiivinen uutsointi estää näkemästä metsää puilta. Mitään myönteistä kun ei miehistä koskaan voida sanoa.

"Näin ainakin jos armeijan ulkoista viestintää on uskominen."

Ehkä Kantolan kannattaisi olla vähän kriittisempi. Totuushan on se, että naiset saavat ewrityiskohtelun armeijassa. Tästä syystä ja heidän vapaaehtoisuutensa vuoksi, ei heidän suoritustaan voi verrata asevelvollisten suorituksiin, ainakaan jälkimmäisten tappioksi.

Tomi kirjoitti...

Esa Mäkinen: "Feministinä sitä toivoisi ..."

Siis miksi ihmeessä joku haluaa ajaa etuoikeutettujen asiaa, jos ei kuulu tai voi koskaan toivoa edes kuuluvansa tuohon etuoikeutettujen ryhmään? Käsittämätöntä.

Jorma kirjoitti...

"Käsittämätöntä."

Ehkä Esa luulee saavansa perseennuolennalla pildeä, mutta eihän siinä niin käy.

Toisaalta HS on feministilinnake, joten siellä ei ole helppoa sanoa mitään kriittistä femu-uskosta.

Anonyymi kirjoitti...

"Esa Mäkinen: 'Feministinä sitä toivoisi ...'

Siis miksi ihmeessä joku haluaa ajaa etuoikeutettujen asiaa, jos ei kuulu tai voi koskaan toivoa edes kuuluvansa tuohon etuoikeutettujen ryhmään? Käsittämätöntä."

Kapona saa etuja.

kp kirjoitti...

Vihreä Lanka -lehti on mennyt poistamaan kaikki kommentit
"Jeff Hearn teki miehen työn" -uutisesta, http://www.vihrealanka.fi/uutiset/jeff-hearn-teki-miehen-tyon.

Vielä tällä hetkellä kaikkien sivujen alalaidassa olevassa Luetuimmat jutut -listassa on: "Jeff Hearn teki miehen työn (20.8.2009) (32 kommenttia)".

Kaikki kommentit on kuitenkin poistettu.

Googlen välimuistista löytyy vielä sivu, jossa kommentit ovat mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä nuo feministien sensuroimat viestit (katsotaan joutuuko postittamaan useassa osassa).

Vitsi?
Nimetön | 20.08.2009 17:37

Siis jos tämä on vitsi, se on huono vitsi. Palkitaan ihmisiä, jotka aktiivisesti toimivat lapsen ja siinä sivussa miesten edun vastaisesti. Kudotaan valheiden verkkoa tasa-arvoa raivokkaasti vastustavien feministein ja heidän tolkuttomien patriarkaattiteorioidensa hyväksi. Inhottavaa!
huomauta kommentista
Miehen Työ - Jeff Hearn
Glowing | 20.08.2009 17:51

Että vitsi. Tervetuloa todellisuuteen.

Feministi Heidi Hautala toki sopii mitä parhaiten luovuttamaan palkinnon feministi Jeff Hearnille tästä "miehen työstä".

Voi Jeesus... Voiko tätä enää ylittää? Ihan varmasti voi, odotetaan.

Jeff Hearn:
”Usko, toivo, hakkaus - tutkimuksessa todettiin, että 50 % kaikista jo päättyneessä suhteissa eläneistä naisista oli joutunut entisen kumppaninsa väkivallan tai uhkailun kohteeksi.
Tämäntyyppinen väkivalta on siis yleistä ja sitä voidaan tässä mielessä pitää yleisenä osana monien suomalaisten miesten identiteettiä. Kyse ei siis ole vain muutamasta poikkeavasta yksilöstä.”

- Yleinen osa
suomalaisen miehen
identiteettiä -
huomauta kommentista
Suomen Amnesty ja Jeff Hearn käräjille ihmisoikeusrikkomuksista?
Antti Heiskala | 20.08.2009 19:28

Tässä oma vastineeni tuosta "Miehen työstä":

Suomen "Amnesty", Jeff Hearn, Heidi Hautala ja TANE käräjille ihmisoikeusrikkomuksiin kiihottamisesta?

Tarkoituksellisesta, omaa etua tavoittelevasta Kansanryhmää vastaan kiihottamisesta ja Syrjinnästä

http://www.lapsenoikeus.info/suomen-amnesty-tane-ja-jeff-hearn-karajille...

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
huomauta kommentista
Aikaisempia "Miehen töitä" - rakenteellista väkivaltaa
Antti Heiskala | 20.08.2009 19:52

Anonyymi kirjoitti...

"MIEHEN TYÖ"-palkinto 2002

"Tänä vuonna Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan miesjaosto on päättänyt esittää palkinnonantoa miestutkija Arto Jokiselle. Jokinen on pyrkinyt pitkään edistämään kriittisen miestutkimuksen vakiinnuttamista ja järjestäytymistä. Hän on toiminut muun muassa kriittisen miestutkimuksen koordinaattorina. Kirjassaan Panssaroitu maskuliinisuus (Tampere University Press, 2000) hän on selvittänyt miesten ja väkivallan kytköksiä antaen näin lisäpontta aktivistien työlle...."

....."Erityisesti perinteiseen miehisyyteen ja sukupuolijärjestelmään kyseenalaistavasti suhtautuva kriittinen miestutkimus mahdollistaa miesten tutkimisen" .......

....."Tilaisuuden jälkeen samassa tilassa jatketaan Miesten rooli tasa-arvossa ja feminismissä – paneelilla..."

................................................

"MIEHEN TYÖ"-palkinto 2003

"Miehen työ -palkinto Jussi Nissiselle SETA:sta"

Tasa-arvoasiain neuvottelukunta palkitsee vuosittain tasa-arvotyötä tehneitä miehiä. Näin pyritään osoittamaan, ettei tasa-arvo ole vain naisten asia, vaan koskettaa monin tavoin myös miehiä. Samalla kannustetaan myönteisen esimerkin antaneita miehiä jatkamaan työtään."...

"Tänä vuonna Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan miesjaosto on päättänyt esittää palkintoa Jussi Nissiselle, joka toimii Seksuaalinen tasavertaisuus eli SETA ry:n pääsihteerinä. Hän on pitkäaikainen ihmisoikeusaktivisti, joka on työskennellyt kolmisenkymmentä vuotta sen eteen, että miesten ja naisten moninaisuus ja erityisesti homo- ja biseksuaaliset sekä transsukupuoliset ihmiset huomioitaisiin yhteiskunnan palveluissa ja että heidän asemansa tunnustettaisiin tasa-arvoiseksi. Samalla hän on pyrkinyt laajentamaan mielikuvaa ihmisten, miesten ja naisten, seksuaalisuudesta ja sukupuolesta. Nissisen työ seksuaalisuuden, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuuden puolesta on tärkeä osa tasa-arvon puolesta tehtävää työtä."...

................................................

"MIEHEN TYÖ"-palkinto 2004

"Miehen työ -palkinto ohjaaja, kirjailija Reko Lundánille
15.6.2004

Taide tasa-arvon edistäjänä

......"Tasa-arvoasiain neuvottelukunta korostaa, että taiteen avulla voidaan merkittävällä tavalla käsitellä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, joka on viime vuosina Suomessa saanut osakseen kasvavaa huomiota."...

:a(

http://www.lapsenoikeus.info/suomalaista-rakenteellista-vakivaltaa-STM-T...

Sent: Monday, November 13, 2006 2:40 PM
Subject: Tasa-arvoministerimme jakoi Vuoden Isä - palkinnon isänsä surmaavasta pojasta väitöskirjansa tehneelle Hannu Säävälälle

http://www.lapsenoikeus.info/tasa-arvoministerimme-jakoi-vuoden-isa-palk...

:a[
huomauta kommentista

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla totta!
Joku Raja | 20.08.2009 19:53

Jeff Hearn on kieltämättä kunnostautunut oman sukupuolensa demonisoimisessa, ihan normaalin ja terveen maskuliinisuuden avoimessa halveksimisessa, ja feministiseen paradigmaan nojaavan "sukupuolistuneen väkivallan" propagandan levittämisessä. Tämä on siis nähtävästi TANElle ja Heidi Hautalalle mieluista "Miehen Työtä"

TANE ja STM:n Tasa-arvoyksikkö ovat toki aidosta tasa-arvosta puhuttaessa olleet suuri vitsi (joka ei tosin naurata), mutta tämä palkinto on paitsi isku vasten todellisen tasa-arvon kasvoja, myös mielestäni puhdasta v..uilua.
huomauta kommentista
Äärimmäisen huono vitsi, rikollista toimintaa
valtioterrori | 20.08.2009 22:17

Suomen valtion tasa-arvopolitiikka on muuttunut Tarja Halosen ja tasa-arvoasiain neuvottelukunnan ansiosta aivan DDR:n meininkiä muistuttavaksi terroriksi. Mahdollisimman huonoksi vitsiksi.
huomauta kommentista
miesvihaa?
Nimetön | 21.08.2009 0:28

Onko tässä itse asiassa kyse palkinnonjakajien miesvihasta?
huomauta kommentista
Itseään inhoavat miehet valtion roolimalleina
Hautalan voisi erottaa | 21.08.2009 3:20

Aivan puhtaasta miesvihasta on kyse niin palkinnon antajien kuin palkinnon saajienkin puolelta.
huomauta kommentista
Kuin märkä rätti päin kasvoja
Turo | 21.08.2009 11:09

Se, että suomalainen tasa-arvoviranomainen palkitsee Jeff Hearnin, on kuin pilkkaa kaikkia suomalaisia miehiä (ja kaikkia muitakin todellisesta tasa-arvosta kiinnostuneita) kohtaan.

Kannattaisi tutustua Hearnin esittämiin ajatuksiin liittyen miehiin ja miettiä, edistävätkö hänen tarjoamansa jäsennykset todella tasa-arvon kehittymistä Suomessa.
huomauta kommentista
Kovin valitettavaa
mies.asia | 21.08.2009 12:19

On harmillista, että tasa-arvon edistämisen nykytila kiteytyy tällaisen palkinnon antamiseen henkilölle, joka ei edes yritä nostaa miesten tasa-arvo-ongelmia esille, vaan päinvastoin yrittää syyllistää kaikkia miehiä ja osallistuu kyseenalaisia faktoja käyttäviin kampanjoihin.

Profeministinen näkökulma on vahvasti ideologinen.

"Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia"

Kuten sanottu, Tane haluaa näemmä osoittaa palkinnolla ja sen historilla lähinnä sen, että naisten tasa-arvo on molempien sukupuolten asia, miesten tasa-arvo ei ilmeisesti ole kenenkään asia.

Tai ei ainakaan valtiollisen koneiston.

-- http://mies.asia/
huomauta kommentista
Kuvottavaa "tasa-arvo"-politiikkaa
jmit | 21.08.2009 12:35

Niin annettiinhan miehentyö-palkinto kerran sellaisellekkin miehelle, joka oli tehnyt väitöskirjan isänsä murhanneesta pojasta. Haluttinkohan tällä korostaa sitä, että poika oli tehnyt miehentyön, vai mitä siinä haluttiin viestittää?
huomauta kommentista
Joku raja
Nimetön | 21.08.2009 13:37

Onkohan jossain sellainen raja, jonka ylitettyään feministit ja profeministit menettävät uskottavuutensa niin laajoissa piireissä, että joutuvat perääntymään? Että yleisön odotettavissa oleva viha estäisi tässä uutisoidun tapaiset iskut vasten tasa-arvon ja säädyllisyyden kasvoja.

Selvästi on havaittavissa, että suuri joukko on jo kyllästynyt valheisiin ja vihanlietsontaan.

Silti tietoisuus feminismin antisosiaalisesta luonteesta ei ole tavoittanut esim. toimittajia. Aika säännöllisesti naisten väkivaltaisuudesta kertovien uutisten yhteydessä toimittajat tuntuvat olevan aina vain yllättyneitä, vaikka on tiedetty jo vuosikausia, että naiset ovat määrällisesti miehiä väkivaltaisempia parisuhteessa.

Opetetaanko feministien propagandaa jossain toimittajakoulutuksessa vai mistä johtuu, että totuus vain ei tavoita toimittajia? Ovatko suomalaiset toimittajat vain niin selkärangattomia, että eivät uskalla lähteä valtiovallan erityissuojelussa olevan liikkeen kimppuun? Vai pelätäänkö feministiverkostojen kostoa?
huomauta kommentista
"Taustalla Tanen miesjaoston
Glowing | 21.08.2009 16:02

"Taustalla Tanen miesjaoston puheenjohtaja Kari Uotila"

Että tämä mieserityinen Kari Uotila siellä maireasti hymyilee taustalla :)
huomauta kommentista

Anonyymi kirjoitti...

Orwellilta puuttui mielikuvitusta
Joku Raja | 21.08.2009 16:10

Ei olisi liikaa toivottu ja olisi kaikille selkeintä, että palkinnon nimi muutettaisiin. Nimi voisi jatkossa olla:
"Vuoden profeministi" tai
"Vuoden naisasiamies"

Mikäli näin ei tehdä, ja koska uusien sääntöjen mukaan tuo palkinto voidaan myöntää myös naiselle, niin käytössä oleviin palkinnon kriteereihin sopivia kandidaatteja olisivat mielestäni ainakin Anne Moilanen, Pia Puu Oksanen, Kaarina Kailo ja Akuliina Saarikoski.

"Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia".
Huutonaurua!
Orwellilainen uuskieli elää vahvempana kuin koskaan!
huomauta kommentista
Kari Uotille vaan kovasti
Glowing | 21.08.2009 17:52

Kari Uotille vaan kovasti terveisiä mainiosta valinnastaan.
etunimi.sukunimi.at eduskunta.fi
huomauta kommentista
spostikorjaus
Nimetön | 21.08.2009 18:18

kari.uotila, jos haluaa palautteen menevän perille.

Tosin tuskinpa herran pää kääntyy oudosta profeministisestä vakaumuksestaan.
huomauta kommentista
Onko valhetelu maan tapa?
Nimetön | 21.08.2009 18:49

Kun lukee White Ribbonin sivuja siellä on järkyttäviä eli tyypillisiä feministisiä valheita suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta. Jeff Hearn myös valehtelee Amnestyn vihakampanjan "Joku raja" sivuilla.

Täytyyhän palkinnon antajien tietää näistä valheista, ja silti palkinto annetaan.

Mitä voi tasa-arvoa ja totuutta kunnioittava kansalainen tehdä? Miten toimia näitä yhteiskunnan vihollisia vastaan?

Veroja ei voi jättää maksamatta, joten sitä osallistuu tahtomattaan valhekampanjoihin ja vihanlietsontaan TANE:n, NYTKIS:en ja sen sellaisten kautta. No, Amnestyn tukemisen voi sentään lopettaa ... vai -- kauhea ajatus herää -- onko Amnestynkin vihanlietsonta rahoitettu verovaroilla?
huomauta kommentista
Lapselta lailla kielletty isä - kiitos Jeff Hearn.
Antti Heiskala | 21.08.2009 21:56

jmit: "Niin annettiinhan miehentyö-palkinto kerran sellaisellekkin miehelle, joka oli tehnyt väitöskirjan isänsä murhanneesta pojasta."

Ei vaan isänsä murhanneesta pojasta kirjan kirjoittanut mies sai "Vuoden Isä"-palkinnon, jonka silloinen "tasa-arvoministeri" Tuula Haatainen myösi, isänpäivänä, vain kuukausi sen jälkeen kun eduskunta ( mm. kaikki vihreiden kansanedustajat ) oli äänestänyt lapselta isän jo lailla kieltävän lain puolesta.

et sillee, meillä
tasa-arvo mallimaassa,
haistakaan paska,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

PS. "Tasa-arvoasiain" neuvottelukunnan puheenjohtaja Heidi Hautala voisi muuten erota.
huomauta kommentista
Kari Uotila, ei vakuuta miehen työt.
rivot palkitsijat, rivo palkinto | 22.08.2009 1:20

Lopettakaa koko miesjaosto. Parempi olisi olla ilman kuin tuollainen rivo kapolauma.
huomauta kommentista
"Tasa-arvo"tutkimuksen sanastoa
Matti | 22.08.2009 11:31

Käännöksiä niile, joille uutisessa käytetyn sanaston ymmärtäminen aiheuttaa vaikeuksia:

kriittinen miestutkimus = feministisistä lähtökohdista nouseva naistutkimuksen alalaji, usein lähellä parodiaa

sukupuolistuneen väkivallan = vain miehet harrastavat väkivaltaa. Jos naiset niin tekevät, se on patriarkaatin ja yhteiskunnan vika

Anonyymi kirjoitti...

profeminismi = ideologinen näkökulma, todellisen tasa-arvon irvikuva

miehen työ = naisnäkökulman, naisten yhteiskunnallisen vallan ja kuvitteellisen uhriaseman edistäminen miesten ongelmista välittämättä
huomauta kommentista
Jeff Hearn - lapseen ja mieheen kohdistuvaa väkivaltaa
Antti Heiskala | 22.08.2009 13:37

Jeff Hearn 21.8.2009
/ Profeminismiehet:

Miesten "perheväkivalta" sisältää myös miesten väkivallan lapsia kohtaan. Miesten väkivallan yhteydet heidän tuntemiinsa naisiin ovat moninaiset. Esimerkiksi, miesten väkivaltaan naisia ja äitejä kohtaan saattaa liittyä väkivaltaa näiden lapsia kohtaan, samaan tai eri aikaan. Väkivallan todistaminen, vanhempien tekemänä tai heitä kohtaan voi myös olla pelottavaa ja vahingollista lapsille. Lasten pahoinpitelyä voidaan käyttää keinona naisia vastaan tai lapsia voidaan käyttää hyväksi, jotta päästään pahoinpitelemään naisia.

Jeff Hearn

Tuo mies on kiireellisen avun tarpeessa.

...........

SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA
tilastoja viime vuosilta

Kuopio 08.11.2002 Kari Karkola,
lääninoikeuslääkäri, dos.

"Lapsen kuolemaan johtanut väkivalta:

lapsi ---------------------tekijä

lapsen ikä ---- äiti -------- isä ------- muu

alle 1 v --------- 73 %------- 23 %-------4 %

1- 4 v ----------- 63 %------- 29 %-------8 %

5-14 v ---------- 41 % -------53 % ------6 %"

.............

uudempia tilastoja:

"Alle 15-vuotiaiden lasten surmat 2002-2006:

Äidin surmaamia 18
Isän surmaamia 10
Muut tekijät 4
Alaikäinen veli 1"

.......

Toivon, että tämä "tasa-arvo"asiain neuvottelukunnan Jeff Hearnille myöntämä häpeällinen "Miehen työ"-palkinto on se viimeinen pisara joka aloittaa "tasa-arvo"elimien aivan täydellisen remontin. Sitä ainakin lähden vaatimaan.

Tällaisenaan valtiolliset tasa-arvoelimemme ovat toimenkuvansa aivan täydellinen irvikuva - ja kaikki myös tietävät että näin on - valtiolliset Valehtelu- ja Syrjintäelimet.

Syrjinnän kohde on ollut mies, mutta pahinta jälkeä "tasa-arvoelimemme" ovat saaneet aikaiseksi lapsille. Turvattomuutta, oikeudettomuutta, välinpitämättömyyttä, ihmisoikeusloukkauksia, lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa, johon ei apua ole ollut saavilla, kun "tasa-arvoelimien" on pitänyt omia (lesbo)feministisiä päämääriään ajaakseen kieltää mm. kaikki se kaltoinkohtelu jota lapset kohtaavat naisten taholta. Päämäärä ( lapsen isän ajaminen ulos perheestä - jo toteutettu ) on pyhittänyt keinot, ja uhreja tulee satamäärin joka vuosi.

http://www.lapsenoikeus.info/naisjarjestojen-antamia-tiedotteita-vakival...

http://www.lapsenoikeus.info/haaste-julkiseen-vaittelyyn-suomalaisesta-t...

http://www.lapsenoikeus.info/KANTELU-OIKEUSKANSLERILLE-lapsen-oikeuksien...

kirjoitti Suomen setavallassa,

Anonyymi kirjoitti...

mies joka ei tule koskaan saamaan mitään palkintoa, vaan todennäköisemmin "kamppailulajeja harrastavien" omien sanojensa mukaan "intellektuellien" profeministimiesten ( kuten Jouni Karhu ) antamia tappouhkauksia,
ei mies erityinen,
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
huomauta kommentista
The Mother of all Violence
Antti Heiskala | 23.08.2009 13:05

"The Mother of all Violence"

( Loin tämän käsitteen juuri nyt, ja olen siitä ylpeä. Mahtaako olla aiemmin missään käytetty, koskien lapseen kohdistuvaa väkivaltaa? )

The Mother of all Violence and Professor Jeff Hearn

Etenkin henkistä väkivaltaa suosiva professori Jeff Hearn puhuu muka perheväkivallasta, mutta kas vain kun professori ei "perheväkivaltaa käsitellessään" ota mukaan vielä tilastoja sodissa kuolleista/ tapetuistakin miehistä.
Perheväkivallasta puhuessaan professori Jeff Hearnille ei sen sijaan tule mieleenkään ottaa esille tilastoja siitä väkivallasta joka on väkivallan siemen: "The Mother of all Violence" - eli lapseen kohdistuva väkivalta.

Luonnollista on, että miehiin kohdistuvalla väkivallalla ei professori Jeff Hearnin laskelmissa "perheväkivallasta" ole sijaa. No, tähänkin löytyy selitys: Professori Jeff Hearnin mukaan isä ei varmasti perheseen edes kuulukaan, paitsi silloin kun häntä on syyllistettävä ja alennettava. Tämä ilahduttaa erityisesti tasa-arvoviranomaisiamme, ja nyt jo palkinnon arvoisesti!

:a[
antti heiskala
www.lapsenoikeus.info
huomauta kommentista
Jeff Hearnen käsitys totuudesta
Nimetön | 23.08.2009 13:50

Jeff Hearn:
"Yhteenvetona, kansainvälinen tutkimusaineisto, jonka professori John Archer, yksi johtavista väkivaltaa tutkivista psykologeista, on koonnut katsaukseensa, osoittaa, että väkivaltaan liittyy sukupuolinen epäsymmetria ja 90% kaikesta väkivallasta (julkisessa tilassa, kodissa ja sen liepeillä sekä läheisissä suhteissa) tekevät miehet."

Anonyymi kirjoitti...

John Archer:
"Together with previous meta-analyses involving aggregate CTS and injury data (Archer, 2000a), it supported the view of researchers such as Johnson (1995) and Straus (1997, 1999) that, in such general samples, perpetrators of physical aggression can be male or female. The present analyses extended the previous ones to indicate that it is not only low-risk acts that are perpetrated by women, but that a substantial minority of endorsements of ‘‘beat up’’ and ‘‘choke or strangle’’ involved women perpetrators [...] The present analyses indicate that men are among those who are likely to be on the receiving end of acts of physical aggression."

Nyt odotamme, että Vihreän Langan tutkivat journalistit pistävät Jeff Hearnen tilille tai vähintään oikaisevat väitteet naisten väkivaltaisuuden marginaalisuudesta.

No joo, hehe, vitsi vitsinä. Ennemmin kai taivas putoaa niskaan kuin Vihreä lanka julkaisee feminismiin kriittisesti suhtautuvan artikkelin. Jatkakoon valehteluaan!

Mutta todella hienoa olisi, jos joku kriittinen ja totuuteen pyrkivä julkaisu kysyisi Hearneltä, miksi hän lietsoo valheilla rasististyyppistä vihaa suomalaista miestä kohtaan.

Samalla hän johdonmukaisesti pyrkii kätkemään naisten väkivallan, mikä johtaa tarpeettomaan kärsimykseen. Eiväthän viranomaiset usko naisten väkivaltaisuuteen vaan peräti palkitsevat tuon väkivallan piilottelijoita. Siksi he eivät osaa siihen puuttua vaan kohdistava huomionsa miehiin, jotka ovat "lähes aina todellisia syyllisiä" puolivirallisen totuuden mukaan.

Myös niillä, jotka vaikenevat feministien ja heidän apupoikiensa valheista, on verta käsissään. Media on selkärangaton, jos ei näihin valheisiin vihdoin puutu ...
huomauta kommentista
Vainko miehet ovat väkivaltaisia?
Nimetön | 23.08.2009 14:03

Hupaisasti juuri samoihin aikoihin, kun Hearnen valheellinen propaganda virallisesti ja Heidi Hautalan prestiisillä palkittiin, julkaistiin tutkimus, jonka mukaan poikaystäviään pahoinpiteleviä tyttöjä on moninkertainen määrä "päinvastaisiin" tapauksin verrattuna. Vielä suurempi ero oli tutkittaessa jatkuvaa väkivaltaa.

Mutta olisiko niin, että suomalainen nainen on poikkeuksellisen väkivaltainen? Ehkä Jeff Hearnen kulttuuripiirissä naiset tosiaan ovat enkeleitä.

John Archer on tehnyt asiasta satoja tutkimuksia tarkastelevan meta-analyysin. Sen mukaan tilanne tuskin on suuressa maailmassa kovin erialinen. Nainen nyt vain turvautuu väkivaltaan heterosuhteissa miestä useammin:

"Psychologist John Archer reviewed hundreds of studies and concluded, “Women were slightly more likely than men to use one or more act of physical aggression and to use such acts more frequently.” [Source: John Archer: Sex differences in aggression between heterosexual partners: A meta-analytic review. Psychological Bulletin, Vol. 126, No. 5, pages 651-680]"

Puistattavaaa on, että Vuoden Työmies Jeff Hearn on vedonnut juuri Archeriin väittäessään, että mies on syyllinen lähes kaikkeen parisuhdeväkivaltaan.
huomauta kommentista
Feminismi toimii samojen
Lasse Kallo (Kittilä) | 23.08.2009 15:33

Feminismi toimii samojen lainalaisuusien mukaan kuin muutkin ismit. Ismi muototuu enemmistön tarpeita palvelevaksi. Muussa tapauksessa ismi kuihtuu, kuolee pois.

Terveisiä Mäntyniemeen.
huomauta kommentista

kp kirjoitti...

Pistin pari kommenttia Vihreän Langan keskusteluihin noista poistamisista, mutta nekin oli menty aika nopeasti poistamaan.

Vihreässä Langassa ei taida paljon kritiikkiä suvaita.

Jukka kirjoitti...

Onko siis niin että puolueet joilla on oikeanlaisia kannattajia (naisia, homoja, somaleja) saa enemmän puoluetukea kuin muut hyuonommat puolueet.

Tomi kirjoitti...

Kysäisin Esa Mäkiseltä tuosta hänen feministisydestään ja siitä, miksi pitää ajaa Suomessa hyväosaisemman sukupuolen asiaa. Hän vastasi:

"Aika umpinaisin silmin pitää maailmaa katsella, jos ajattelee naisten olevan parempiosainen sukupuoli. Mitä feminismiin tulee, niin se on minun määritelmäni mukaisesti tasa-arvoisuuden ajamista. Jos sellaisen ajatuksen kannattajaksi ei tunnustaudu, niin ei voi mitään."

Aika idiootti.

Anonyymi kirjoitti...

Jukka: Kyllä, valtio kyselee homoilta, somalaleilta ja naisilta salaa ketä äänestätte ja jakaa sinun rahasi tällä perusteella.

Elämä ei ole reilua, mutta eipä kukaan muuta ole lupaillutkaan.

Jukka kirjoitti...

Tarkoitin sitä, että jos kerran jaetaan jotain tällaisia naisrahoja valtioneuvoston päätöksellä niin eikö silloin ole kyse siitä että naisten puolueita tuetaan.

Tämä oli aito kysymys,

Jukka kirjoitti...

Lisäsin nyt homot ja somalit siihen piruuttani - oli ehkä hiukan asiatonta. Myönnetään.

Toisaalta vihreitä kritisoidessa ei oikeastaan mikään ole liian asiatonta.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.vihrealanka.fi/forum/jeff-hearn-ketju-poistettiin

"Jeff Hearn -ketju poistettiin
Nimetön | 25.08.2009 16:23

Kirjoitan lyhyesti, koska tämä viesti todennäköisesti poistetaan. Ketju, jossa korjattiin Jeff Hearnen tolkuttomia väitteitä miesten väkivallasta, on poistettu.

Nyt pitää vain saada vaimo uskomaan, että tällaisen lehden tilaaminen ei kannata. Toivottavasti joku perustaa Suomeen puolueen, joka ajaa luonnonsuojelua ja yleisemminkin ulkoisvaikutusten huomioimista eikä feminististä vihanlietsontaa ja valhekampanjoita.

Sillä välin todella toivon, että joku pistäisi Vihreitten feministit kuriin. Tavoitteena ei voi olla kaikkien miesäänestäjien karkottaminen.

Meikäläisellä tämä taisi olla viimeinen pisara."

Heiskala kirjoitti...

EI HÄTÄÄ!

"Jeff Hearn -ketju poistettiin
Nimetön | 25.08.2009 16:23

Kirjoitan lyhyesti, koska tämä viesti todennäköisesti poistetaan. Ketju, jossa korjattiin Jeff Hearnen tolkuttomia väitteitä miesten väkivallasta, on poistettu.kas tässä:

Jeff Hearn teki miehen työn - Vihreästä langasta sensuroitu keskustelu

antti heiskala
:a]
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Ylellä näyttää nyt olevan aivan älytön mimmifutiksen mainostus päällä. Vaikka kansa onkin tyhmää, luonnollisista vaistoista johtuen se ei ikinä tule pitämään naisjalkapallosta, sen enempää kuin keilailusta.

Feministeille kysynnän- ja tarjonnanlaki on tietenki jotain täysin olematonta, rahaa tulee taikaseinäistä, josta sitä pitää kaikille jakaa tasapuolisesti.

Jorma kirjoitti...

"Feministeille kysynnän- ja tarjonnanlaki on tietenki jotain täysin olematonta, rahaa tulee taikaseinäistä, josta sitä pitää kaikille jakaa tasapuolisesti."

Eihän femuilla ole mitään realiteettien tajua.

Tämä Maria Valkama esimerkiksi sekoittaa iloisesti toisiinsa siirtokorvaukset ja pelaajien palkkiot.

Hänenhän pitäisi, loogisesti, olla vaatimasssa tasa-arvoa palkkaukseen myös naisammattilaisten ja vaikkapa juniorifutaajien välillä. Kyllähän jälkimmäiset tekevät tosissaan työtä harrastuksensa parissa ja taatusti rehdimmin ja pyyteettömämmin kuin nämä aikuiset. Silti he joutuvat maksamaan harrastuksestaan, jota osa harrastaa ihan varmasti vanhempien painostuksesta, eivätkä saa sentin senttiä palkaksi hikoilustaan, kun taas nämä mimmifutarit saavat rahaa hommasta, josta he pitävät. Onko se sitten muka oikein?

Toisaalta nykyaikainen huippu-urheilu on viime kädessä osa viihdeteollisuutta, kuten vaikka elokovateollisuus. Miksei Valkama valita siitä, että esim. Martti Suosalo tienaa elokuvarooleistaan vähemmän kuin Brad Pitt omistaan?

Anonyymi kirjoitti...

Kenties tällaisesta olisi apua suomalaisille naisjalkapalloilijoille:

Ranskan futismimmit poseerasivat nakuina -katso kuvat!

Homo

Anonyymi kirjoitti...

PS. Onhan se David Beckhamkin poseeranut puolialasti/alasti mm. jossain homolehdessä, hyväntekeväisyystarkoituksissa ja mainoksissa. Siitä vain nartutkin vaatteet pois hyväntekeväisyyden tai lisätulojen tienaamisen vuoksi, jos avut riittävät.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Ylellä näyttää nyt olevan aivan älytön mimmifutiksen mainostus päällä"

Ihmekös tuo kun suomalainen naisjalkapallo on tunnettu siitä, että siinä on mukana poikkeuksellisen paljon lesboja.

Anonyymi kirjoitti...

"Ylellä näyttää nyt olevan aivan älytön mimmifutiksen mainostus päällä. "

Ei kai tuo nyt ole ihme, sillä Suomeen on tulossa ensimmäistä kertaa naisjalkapallon MM-kisat.

Miettikääpä sitä puffauksen määrää, jos tänne olisi tulossa miesten jalkapallon MM-kisat! Siitä kirjoitettaisiin kilometritolkulla.

On täysin ymmärrettävää, että ennen tuollaisia kansallisia kisoja laitetaan iso vaihde päälle markkinoinnissa.

- Syltty

Jape kirjoitti...

Syltty: "Ei kai tuo nyt ole ihme, sillä Suomeen on tulossa ensimmäistä kertaa naisjalkapallon MM-kisat. "

Ei ne mihinkään ole tulossa, vaan ne on menossa jo :)

Suomi ehti jo Tanskan voittaakin pari päivää sitten... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, no minä en seuraa sitä vertaa jalkapalloa että olisin kisojen alkamisen noteerannut :)

Lienee kuitenkin ihan ymmärrettävää, että kisoista kirjoitellaan erityisesti silloin kun ne ovat päällä ja pitää olla kyllä melko yksisilmäinen tampio, ettei sitä tajua.

- Syltty

Ville kirjoitti...

"Vihreä Lanka -lehti on mennyt poistamaan kaikki kommentit
"Jeff Hearn teki miehen työn" -uutisesta,"

Kertoo ei niin mairittelevasti feminismistä ja Vihreästä Langasta. Millainen aate ei hyväksy kritiikkiä ja sensuroi jo annetut mielipiteet?