keskiviikkona, elokuuta 05, 2009

Halvalla lähtee

Paluu sukkahousuaikaan
Tarkistin pesäpalveluiden Viron-hinnat ja täytyy sanoa, että lama näkyy ja halvalla lähtee, niin surullisen, masentavan halvalla. Kun suomalaisen seksinmyyjän palveluista pääsee nauttimaan 150–300 eurolla, parikymppistä, sutjakkaalla kropalla varustettua piparia saa Tallinnassa paukuttaa miten päin vain 400 kruunulla (noin 25 e). Täysi palvelu irtoaa simpsakalta tytöltä myös yhdeksällätoista eurolla, kahdellatoistakin onnistuu helposti ja suikkari lähtee kympillä.

Mies on käyttänyt huoria, useasti

51 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Täysi palvelu irtoaa simpsakalta tytöltä myös yhdeksällätoista eurolla, kahdellatoistakin onnistuu helposti ja suikkari lähtee kympillä."

Kovastipa Okassata kiinnostavat seksipalvelujen hinnat. Onko hän ollut vain ikkunaostoksilla, tai peräti...

Vakavammin puhuen, ei kai sen pitäisi olla mikään yllätys, että hinnat nousevat ja laskevat, kysyntä ja tarjonta vaihtelevat?

Anonyymi kirjoitti...

Oliko Oksanen muuten bisse vai lesbo? Sinällään minusta hänen kirjoituksissaan ainakin ajoittain esiintyy ainakin puolittain järkeviä kantoja, toisin kuin joillain Tulta munille -Moilasilla tai Bensaa liekkeihin -akuliinat tai suurin osa Pravdan muista femakkokirjoittajista, joiden mielestä suomalaiset miehet rutiininomaisesti tappavat naisia jne.

Homo

Jorma kirjoitti...

"Olin aivan shokissa, ja toki halusin itse kysyä oliko asia totta. Olihan se, mies ei kieltänyt sitä.´"

Oliko nainen itse neitsyt suhteen alkaessa? Tuskin. Fiksu ihminen ymmärtää, että menneet ovat menneitä. Se on aivan se ja sama, ovatko aiemmat seksisuhteet olleet maksullisia vai eivät.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa muuten lukea tuon Oksasen kirjoituksen kommentitkin, siellä on ainakin pari hyvää huomiota, kuten se että missä on rahapulassa olevilla miehillä vastaava optio ja että hintadiskriminaatiokin on käytössä:

"Muista, että Virossa - niin EU-maa kun onkin - on vielä käytössä neuvostoaikainen kaksihintajärjestelmä: Suomalaiselta peritään 100% porolisää."

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Miksi muuten huoraamista kutsutaan maailman vanhimmaksi ammatiksi? Kyllähän sen maksajan on täytynyt ensin käydä pyydystämässä joku saalis, jolla maksaa. Selvästikin maailman vanhin ansiotyö on metsästäjä ja maailman vanhin palkka majava, hyvässä lykyssä appoavoin.

Jorma kirjoitti...

Mies joutui pulaan naiskämppiksen takia

Tapio Tuuri kirjoitti...

Sofi Oksasen jakama informaatio tuo eloa vanhaankin. Aivan äsken luin jostain, kun pojat muistelivat 1990-luvun alkua, jolloin aivan upeilta missitasoisilta venäläisiltä ja virolaisilta nuorilta naisilta sai mitä oivallisinta seksipalvelua aivan naurettavan halvalla, parilla kymmenellä Suomen markalla.

Itse välttelin sellaisia tilaisuuksia, koska olin uskollinen Suomi-naiselle, mikä myöhemmin osoittautui erehdykseksi. Entä nyt? Pitäisikö vierailla Tallinnassa, kun vielä johonkin pystyy, jotta ei tarvitse taas 15 vuoden kuluttua katua saamattomuuttaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Fiksu ihminen ymmärtää, että menneet ovat menneitä. Se on aivan se ja sama, ovatko aiemmat seksisuhteet olleet maksullisia vai eivät."

Fiksu ihminen ymmärtää, että jos mies on käynyt huorissa, hänessä voi olla jotakin vakavasti vialla. Pahimmillaan hän on täysin empatiakyvytön psykopaatti, josta kannattaa pysyä mahdollisimman kaukana.

Anonyymi kirjoitti...

"Fiksu ihminen ymmärtää, että jos mies on käynyt huorissa, hänessä voi olla jotakin vakavasti vialla."

Riippuu siitä mistä roikkuu.

Jos toisella on takanaan lukuisia yhdenillansuhteita, olipa ne maksullisia tahi eivät, niin en pitäisi sitä kovinkaan varteenotettavana seurustelukumppanina. Olipa se mies tai nainen.

btw miehillä samanlaisen reaktion saa aikaan neekerin pantavana oleminen.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta ainakin useimpien heteromiesten kannattaa käydä huorissa. Ensinnäkin saa seksiä halvemmalla kun lasketaan mukamas maksuttomien naisten piilokulut, toisekseen valitsemalla hyvännäköisen huoran, päässee ajamaan selvästi paremmannäköistä kuin mitä saisi "ilmaismarkkinoilla".

Lisäksi minusta etenkin ATM-uralle ajautumisvaarassa olevien nuorten neitsytmiesten kannattaisi hankkia riittävän nuorena seksikokemuksia kokeilemalla useita eri huoria. Käsittääkseni naisille neitsytmies, joka ei ole rutinoitunut ja osaava otteissaan, on melkoinen turn off. Lisäksi riski erektiovaikeuksiin, vaikeus saada orgasmi yhdynnässä yms kasvavat jos joutuu lykkäämään ensimmäisiä seksikokemuksiaan kovin myöhäiselle iälle.

Mutta kondomin käyttäminen on syytä muistaa. Prostituoitujen kanssa se lienee suositeltavaa oraaliseksissäkin. Ja ehkä HPV-rokotussarja muutama kuukausi ennakkoonkin voisi olla suositeltava.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tulee siihen, että millaiset miehet käyttävät tai ovat käyttäneet prostituoitujen palveluksia, niin en usko kovinkaan paljon yhdistäviä tekijöitä on. Sen verran erityyppiset miehet käyttävät prostituoitujen palveluita. Nuoret, vanhat, heterot, bisset, homot, terveet, vammaiset, lihavat, laihat, SDP:n kannattajat, Kokoomuksen kannattajat, lääkärit, maalarit jne.

Homo

Ville kirjoitti...

Kyllä ne naiset osaavatkin olla lempeitä halutessaan: Kolmea nuorta naista syytetään murhan yrityksestä

Naiset ovat 15-, 18- ja 24-vuotiaita ja kotoisin Harjavallasta. 24-vuotiasta syytetään murhan yrityksen ja varkauden lisäksi törkeästä raiskauksesta.

Lisää naisten seksuaalista väkivaltaa: Nainen kosti pettävälle miehelle - liimasi peniksen kiinni jalkaan

Äly ja järki hoi, tule takaisin: Valmistuttuaan töitä vaille jäänyt nainen haastaa opinahjonsa oikeuteen

Parhaat palat uutisesta:

Yhdysvaltalainen nainen haastaa entisen koulunsa oikeuteen, koska ei ole löytänyt valmistuttuaan töitä. ... Vastavalmistunut syyttää tilanteesta kouluaan, joka ei ole hänen mielestään auttanut häntä työnhaussa. ... "Koululta on lähetetty minulle kolme sähköpostia. Niissä on lukenut, että hei täällä on tällainen työpaikka auki, hae sitä. Siinä kaikki",

Koulun olisi varmaan pitänyt tehdä työhakemus, mennä työhaastatteluun ja varmistaa työpaikka, ehkä sitten Trina Thompson olisi tyytyväinen. Ei riittänyt naiselle, että koulu auttaa jo sen verran, että perkaa työpaikkailmoituksia ja informoi niistä Trina parkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Villen linkkaamasta uutisesta tuli mieleeni, että missäköhän nyt ovat ne femakot, jotka aina väittävät, ettei nainen voi raiskata kun sillä ei ole penistä...

Homo

Jorma kirjoitti...

"Fiksu ihminen ymmärtää, että jos mies on käynyt huorissa, hänessä voi olla jotakin vakavasti vialla."

Miten niin? Jos ehkäisystä on huolehtinut kunnolla, niin tuskin on.

Ei se ole yhtään sen kummempaa, kuin yhden yön suhteiden harrastaminenkaan. Itse asiassa, monessa suhteessa, se voi olla parempi vaihtoehto.

Anonyymi kirjoitti...

Itse kyllä rankkaisin prostituoiduilla käyneen miehen pois mahdollisten kumppaneiden poolistani. Samoin kuin miehet, jotka ovat pettäneet puolisoitaan tai joilla on monen monta yhden illan juttua takana eikä yhden ainutta vakavamman oloista seurustelusuhdetta tässä iässä. Katson, että menneelläkin käytöksellä on väliä, sillä ihmiset eivät niin hevin muutu. Jos mies on pettänyt edellistä naistaan, miksei se pettäisi minua? Tai jos se on kaikkien hameiden perässä juokseva häntäheikki, miksi se muka minun kanssani vakiintuisi?

Ja ihan yhtä lailla miehet rankkaavat naisia seksuaalisen menneisyyden perusteella.

Anonyymi kirjoitti...

Arwan, kirjoituksesi oli hyvä esimerkki siitä, että miehet (ehkei naisenkaan) ei kannata olla liian rehellinen ihmissuhteissaankaan. Tosiasiassa sekä miehistä, että naisista on noin 30-40 prosenttia pettänyt puolisoa ainakin kerran elämässään. Eikä prostituoitujen käyttäminenkään ole mikään harvinaisuus.

Mitä ei tiedä, ei voi vahingoittaa (ainakaan kovin usein, jos toinen muistaa käyttää kondomia).

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Epätoivoinen tilanne vaatii epätoivoiset keinot:

Uurteinen vanhus yritti kähveltää ryppyvoidetta - jäi nalkkiin

Homo

Turo kirjoitti...

Täällä ei puhuta mitään tasa-arvonäkökulmasta:

Aiempaa useampi nuori jäänee ilman opiskelupaikkaa

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/08/aiempaa_useampi_nuori_jaanee_ilman_opiskelupaikkaa_907271.html

Anonyymi kirjoitti...

Homo: Kerran tapahtuneen pettämisen voisi vielä sietää. Voi olla, että antaisin sen anteeksi omassa suhteessanikin. Jokaisella on oikeus mokata kerran ilman, että se merkitsee hänelle luonteenomaista käytöspiirrettä. Mutta jos pettämisiä on useita tai jokaista/montaa entistä on petetty, sitten se on hyvin, hyvin epäilyttävää.

Valehtelemalla menneisyydestään saa tietysti osakkeensa pidettyä korkeammalla. Tietenkään päätöksentekoon eivät voi vaikuttaa asiat, joita ei tiedä. Mutta jos jälkikäteen selviäisi valehtelu (selkeä valehtelu - todennäköisesti kysyisin näitä asioita), ottaisi kyllä aivoon kuin pientä näätää...

Jorma kirjoitti...

"Ja ihan yhtä lailla miehet rankkaavat naisia seksuaalisen menneisyyden perusteella."

Suurin osa (ainakaan miehistä) ei ryhdy kumppaninsa menneisyyttä nuuskimaan, ja miksi niin tekisikään. Se mikä on mennyttä on ollutta. Jos ei kykene tätä hyväksymään, parisuhteen ennuste ei ole kovin häävi. Pitää keskittyä siihen yhteiseen parisuhteeseen, ei kumppanin menneisyyteen.

Anonyymi kirjoitti...

Joka toinen nainen pettää

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ovat nykyään ihan yhtä pahoja pettämään kuin miehet, todennäköisesti pahempiakin.

Ihan turha suomalaisten naisten on huudella, että suomalainen mies kävisi jossain Virossa huorissa, täällä kun rouva kuin rouva jakaa ihan ilmatteeksi pillua.

MikkoAP kirjoitti...

Kun nainen pettää, se on sitten miehen syytä, kun ei ollut tyydyttänyt naista tarpeeksi hyvin. Kun mies pettää, hän on sika!

Minä kyllä kannattaisin avoimmuutta jo suhteen alkuvaiheessa. Eli keskenään päätetään, ollaanko uskollisia, vai onko suhde avoin jne.

Jorma kirjoitti...

"Eli keskenään päätetään, ollaanko uskollisia, vai onko suhde avoin jne."

Tätä kannatan myös minä. Suhteen pitää toimiakseen rakentua rehellisyydelle (ei tosin liialliselle) ja keskinäiselle luottamukselle. Samoin kannattaa jo alkuvaiheessa tehdä selväksi se, että menneet ovat menneitä: niitä ei sen kummemmin vatvota tai pengota puolin, eikä toisin.

Tapio Tuuri kirjoitti...

"Ihan turha suomalaisten naisten on huudella, että suomalainen mies kävisi jossain Virossa huorissa, täällä kun rouva kuin rouva jakaa ihan ilmatteeksi pillua."

Minua on usein hymyilyttänyt sisäänpäin, kun suomalaisrouvat ovat etelänmatkalta palattuaan ylistäneet matkaa antoisaksi. Olen miettinyt, että se varmaan tarkoittaa ilmaiseksi vaatimista tai ehkä korkeintaan lahjojen ostamista gigololle.

Anonyymi kirjoitti...

Poikien pärjäämistä heikentävä seikka?: Koulun aloitusta lykätään entistä harvemmin

Ruotsissa rehottaa tuhoisa uusmoralismi tässäkin: EU:n komissio on torunut toisen ääripään, Ruotsin, huumepolitiikkaa turhan ankaraksi. EU-puheenjohtajamaa vastustaa esimerkiksi neulojen vaihtoa puhtaisiin. Aarne Kinnunen pitää suhtautumista käsittämättömänä.

- Suomen HIV-tartuntojen määrän on romahtanut neulojenvaihto-ohjelmien käynnistyttyä, Kinnunen sanoo.


Homo

Anonyymi kirjoitti...

The Divorce Was Unfortunate, But I'm Glad We Handled It Like Total Animals

Anonyymi kirjoitti...

ILMIÖITÄ: Raiskaaminen pönkittää miehisyyttä Etelä-Afrikassa

...
Yksi syy korkeisiin raiskauslukuihin on kulttuurinen ilmasto, joka korostaa miehisyyttä ja miesten seksuaalisuutta. Ison-Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan raiskaamisesta on muodostunut lähes sosiaalinen peli.

Etelä-Afrikassa on kehittynyt oma nimike miehelle, joka johtaa tätä peliä. Marhasimanilla tarkoitetaan henkilöä, joka ostaa naiselle muutaman oluen klubilla. Tämän jälkeen mies vie naisen jonnekin, missä he harrastavat seksiä.

Miehen ystävät puolestaan piiloutuvat sängyn alle. Kun ensimmäinen mies poistuu huoneesta, toinen mies ottaa hänen paikkansa ja harrastaa seksiä naisen kanssa.

- Huone on pimeä, joten tyttö ei edes tajua, että hän harrastaa seksiä toisen miehen kanssa, eräs ystäväporukan mies kuvaili toimintaa BBC:n haastattelussa.

- Ei kyse ole hänestä (tytöstä). Me ostamme hänelle juomia - ja ne maksavat, toinen kuvaili.

- Ei tätä voi pitää raiskauksena. Joskus meidän täytyy huumata tyttö, mutta näin ei tehdä joka kerta, kolmas sanoo.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Etelä-Afrikassa tehoisku laittomia poikien ympärileikkauksia vastaan

Viranomaiset päättivät aloittaa tehoiskun sen jälkeen, kun selvisi, että ainakin 37 poikaa on kuollut laittomissa ympärileikkauksissa Eastern Capen alueella.

Viranomaisten tehoiskut kohdistuvat niin sanottuihin miesten kouluihin, joihin poikia lähetetään. Todellisuudessa kyse on siirtymäriitistä. Noin kuukauden kestävänä "koulutuksen" aikana pojat opetetaan miehiksi; ympärileikkaus on osa siirtymäriittiä lapsesta miehuuteen.
...
37:stä poikien ympärileikkaukseen liityvästä kuolemantapauksesta 36 kytkeytyy "miesten kouluissa" tehtyihin laittomiin ympärileikkauksiin. Tämä on saanut alueen lääkärit takajaloilleen.

- Yleensä pojat tuodaan luoksemme vasta viime hetkellä. Voimme vain julistaa heidät kuolleiksi tai amputoida heidän peniksensä, sanoo Lusikisikin sairaalan lääkäri Thadiwe Ramophosa.

Tämän takia lääkärit ovat päättäneet itse mennä kouluihin, joissa he voivat vielä auttaa poikia. Lääkärit ovat pelastaneet vajaat 40 poikaa, jotka oli hylätty leikkauksen jälkeen. Suurin osa pojista on 13 - 16-vuotiaita.

Ramophosan mukaan osa pojista oli saanut peniksen kärkeen kuolion. Kuusi poikaa oli saanut verenmyrkytyksen, joka oli vaurioittanut heidän sukuelimiään.
...
Edes 15 vuoden vankilatuomio ei ole vähentänyt laittomia ympärileikkauksia, koska ympärileikkauksella on vahvat kulttuuriset perinteet.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mietin, että voidaanko tuota pimeässä kimppaseksiä harrastamista pitää raiskauksena, jos narttua ei ole huumattu eikä myöskään pakotettu väkivalloin tms.

Homo

sivistynyt kirjoitti...

"narttua"

Homo, häpeäisit.

Jorma kirjoitti...

"Katson, että menneelläkin käytöksellä on väliä, sillä ihmiset eivät niin hevin muutu. Jos mies on pettänyt edellistä naistaan, miksei se pettäisi minua?"

Jos jollain tapaa tuntee toisen henkilön, hänen luonteensa ja menneisyytensä, mikä on tietysti pienten piirien Suomessa hyvin mahdollista, niin on ihan ymmärrettävää ja jokseenkin väistämätöntä, että tuo tieto vaikuttaa päätökseen suhteen aloittamisesta. Tässä ei minusta ole mitään ihmeellistä, vaikka huomioitava on, että ihmiset voivat muuttua ja ottaa kokemuksistaan ja virheistään opikseen. Siinä voi sitten harkita, että antaako toiselle vielä yhden mahdollisuuden vai ei.

Jos tällaista tietoa ei suhdetta solmiessa sitä vastoin ole, on varmaan parempi yhteisesti sopia, että pääasiassa noudatetaan "Don't ask, don't tell" -politiikkaa. Tokihan sitä voi noin yleisellä tasolla aiemmista ihmissuhteistaan puhua ja jopa entisiin heiloihin tuttavuutta ylläpitää, mutta muutoin on parempi aloittaa puhtaalta pöydältä.

Anonyymi kirjoitti...

"sivistynyt", mitä vikaa narttu- tai miksei vaikkapa myös uros-sanoissa? Vähemmän narttu on lokaantunut kuin tämä femakkojen kirosanaksi nostama nainen-sana.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Henry ei ole vielä kommentoinutkaan jenkkilän ATM-murhaajaa. Alla kopio hänen nettipäiväkirjastaan (originaali lähti jo pois netistä).

http://baconeatingatheistjew.blogspot.com/

MikkoAP kirjoitti...

Etelä-Afrikka on kyllä täysin menetetty tapaus.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun homo.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyyminartulle:

Ouch, that hurts.

Homo

MikkoAP kirjoitti...

"Vitun homo."

Saatanan anopaska

Esko kirjoitti...

"Ja ihan yhtä lailla miehet rankkaavat naisia seksuaalisen menneisyyden perusteella."

Totta, en huolisi naista joka on retkottanut lettu levällään milloin missäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Female Serial Killer Has To Work Twice As Hard To Achieve Notoriety

Anonyymi kirjoitti...

ATM ampui naisia tanssitunnilla.

Mies piti nettipäiväkirjaa:

“I actually look good. I dress good, am clean-shaven, bathe, touch of cologne – yet 30 million women rejected me – over an 18 or 25-year period. That is how I see it. Thirty million is my rough guesstimate of how many desirable single women there are. A man needs a woman for confidence. . . Thanks for nada, bitches! Bye.”

Vortac kirjoitti...

Miksi olisi masentavaa, että hyvännäköisiltä nuorilta naisilta saa pillua halvalla? Eikö sen pitäisi olla nimenomaan piristävää - nythän yhä useampi ATM voi pystyä itselleen römpsää edes silloin tällöin hankkimaan.

Jos huorien hinta laskee tarpeeksi alas (laadun ollessa kuitenkin suht. tasokas), silloinhan heidän kanssaan voivat ATM:tkin muodostaa jonkinlaisia pidempiaikaisia ja pysyviä suhteita - olkoonkin, että business-suhteita, mutta luulisi että 'tuttua huoraa' voi olla jopa ihan mukavakin paneskella, vaikka eihän se tietenkään vedä vertoja 'vapaaehtoiselle römpsälle'.

Mutta en näe, miksi se olisi masentavaa - mitä halvempaa pillu on, sitä enemmän tasa-arvoa on.

(koska miehen kikkeli on edelleenkin miinuksella arvoltaan, tai totaalisen arvoton nyt ainakin)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Se on aivan se ja sama, ovatko aiemmat seksisuhteet olleet maksullisia vai eivät.

Ainahan suhteet maksavat, vähintään aikaa ja läsnäoloa. Miksi valuutalla olisi mitään merkitystä, kun maksua joka suhde edellyttää joka tapauksessa..?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kyllähän sen maksajan on täytynyt ensin käydä pyydystämässä joku saalis, jolla maksaa. Selvästikin maailman vanhin ansiotyö on metsästäjä ja maailman vanhin palkka majava, hyvässä lykyssä appoavoin.

Varallisuutta ja omaisuutta voi kerätä muutenkin kuin 'ammatilla', toim. huom.

Siihen mennessä kun mikään oli ylipäätään 'ammatti', oli jo miehiä, joilla oli varallisuutta tavalla tai toisella. Esimerkiksi jos kävelet metsään ja sanot "Tämä on minun metsä, perkele" .. ja sitte nainen sanoo että jos saa asua sun alueellas, saat römpsää - siinä huora harjoittaa ammattia, mies ei, mutta maksu on kuitenkin selvä.

Noh, en ehkä ole pätevin mahdollinen vastaamaan tähän kysymykseen, ehkä joku toinen voi pohtia tätä pidemmälti. Voisitko muuten hankkia nimimerkin, olisi mielekkäämpää jatkaa dialogia.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Suhteen pitää toimiakseen rakentua rehellisyydelle (ei tosin liialliselle) ja keskinäiselle luottamukselle.

"Liiallinen rehellisyys"???

Ei sellaista ole olemassa. On joko rehellisyyttä, tai sitten ei. Miten ihminen voikin ajatella noin kierosti, että rehellisyys on hyvä juttu mutta VÄHÄN pitää kuiteski valheellisuuttaki olla. Ei hitto. Rehellisyyden 'hinta' on aina näennäinen, ja se on aina maksamisen arvoista.

Truth shall set you free..

(valheet sitävastoin kahlitsevat)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Miehen ystävät puolestaan piiloutuvat sängyn alle. Kun ensimmäinen mies poistuu huoneesta, toinen mies ottaa hänen paikkansa ja harrastaa seksiä naisen kanssa.

- Huone on pimeä, joten tyttö ei edes tajua, että hän harrastaa seksiä toisen miehen kanssa, eräs ystäväporukan mies kuvaili toimintaa BBC:n haastattelussa
.

Ja nainen ei toki huomaa, kun mies poistuu huoneesta ja yhtäkkiä kuiteskin kigulia vaan työntyy ineen? (-8

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Ei sellaista ole olemassa. On joko rehellisyyttä, tai sitten ei. Miten ihminen voikin ajatella noin kierosti, että rehellisyys on hyvä juttu mutta VÄHÄN pitää kuiteski valheellisuuttaki olla."

Olet varmaan kuullut ns. valkoisista valheista? Valheista, jotka eivät varsinaisesti vahingoita ketään, mutta edesauttavat suuresti sujuvaa yhteiseloa.

Kokemuksesta voin kertoa, että vaikka rehellisyyttä pitäisi periaatteessa ohjenuoranaan, niin fiksu ihminen säästää kumppaninsa parisuhdehistoriansa likaisilta yksityiskohdilta tai lapsensa elämän raadollisimilta tosiasioilta (jos joskus haluaa lapsensa nukkuvan öisin). Toki näihinkin kysymyksiin voi yrittää vastata niin, ettei totuudesta lipsuta: voi kierrellä ja kaarrella tai kieltäytyä kommentoimasta, mutta usein on helpompaa, kaikkien osapuolten kannalta, jos valehtelee heti ja suoraan.

Eli kun kumppani, jonka kanssa olet vakavassa suhteessa kysyy: oletko maksanut seksipalveluista, on paras vastata kielteisesti, vaikka olisikin niistä maksanut. Loppujen lopuksi, tehtyä ei saa tekemättömäksi, eikä nykyiselle kumppanille kuulu, mitä ennen parisuhteen solmimista on tullut tehtyä. Turha siis rasittaa hyvää ja onnellista suhdetta liialla rehelllisyydellä, vaikka suhteen solmimisen jälkeen olisikin täysin uskollinen ja rehellinen.

Anonyymi kirjoitti...

Newskylle vaan pojat kävelemään niin eteenne tupsahtaa hyvin monta naista joita on helppo käyttää hyväksi. Nekin naiset ovat jonkun äitejä, siskoja ja tyttäriä. Erittäin monestakin asiasta johtuen heitä on helppo hyödyntää, jos ajattelee että ihmisen seksuaalisuus on vain toiminta jossa pitää purkautua. Säälittävää jos joku ajattelee sen niin. Ei ole tainnut saada KOSKAAN kunnon SEKSIÄ helvetin isolla S:llä. Muuttakaa siis kaikki pervot Venäjälle. Siellä on kauniita naisia juuri sillä fundamenttalistisella tavalla kuin haluattekin.

Fairyn pahempi puoli

sivistynyt kirjoitti...

"sivistynyt", mitä vikaa narttu- tai miksei vaikkapa myös uros-sanoissa? Vähemmän narttu on lokaantunut kuin tämä femakkojen kirosanaksi nostama nainen-sana.

Minäpä kerron. Sanassa ei ole mitään vikaa, jos puhutaan vaikkapa koirista. Jos puhut ihmisistä narttuina, se on ainoastaan halventavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sivistynyt, höpsistä.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac kirjoitti:
Ja nainen ei toki huomaa, kun mies poistuu huoneesta ja yhtäkkiä kuiteskin kigulia vaan työntyy ineen? (-8

Heh, sinähän se olet useaan otteeseen täällä kirjoittanut, että naiset ovat lähes täysin kykenemättömiä loogiseen ajatteluun :-D