lauantaina, elokuuta 08, 2009

Isätön yhteiskunta

Harriet Harman has been subject to misogynist abuse all week.

Harriet Harman would do well to take some cues from the younger generation of feminists in articulating her arguments

One in six long-term young jobless 'dead within ten years'

Pariskunnan kannattaa harrastaa seksiä säännöllisesti, sillä aktiivinen seksielämä ruokkii itseään ja parantaa suhdetta.

Researchers at the London School of Economics and Political Science have found an answer to the question "Does my bottom line look good in this?" Unfortunately, the answer's "no".
In an unhappy moment for the politically correct, the academics claim that their research shows that having more women in the boardroom can have "a negative effect on financial performance".

While companies with more women on their boards tend to have better corporate governance, they are less profitable and have a smaller market capitalisation, according to the paper.

Are we a ‘Fatherless’ Society?

Why men in ads are dumb, goofy or completely inept

Figures from the Bureau of Crime Statistics and Research in Western Australia, the country's biggest state, show a 159-per-cent rise in women before the courts over the past eight years on charges stemming from violent arguments in the home.

'Vile lies' of woman jailed after driving ex-boyfriend to brink of suicide by accusing him of rape

The REAL gender gap scandal: Why boys are now the true victims of discrimination

48 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

"The importance of a positive father figure in children’s lives cannot be overstated. Mothers are important - but fathers are important too! For too long our society has been limping along on the backs of the mothers and grandmothers, who carry the overwhelming weight of childrearing, and they are cracking under the weight."

Niin! Isät ovat tärkeitä... silloin, kun heitä voi syyllistää lasten ongelmista. Silloin, kun keskustellaan isien oikeuksista huoltajuuskiistoissa ja elatusmaksukysymyksissä, isät eivät olekaan tärkeitä!

MikkoAP kirjoitti...

The Guardian on kyllä täysi roskalehti. Ei Daily Mailkaan suinkaan täydellinen ole: henk. koht. en kannata niin oikeistolaista linjaa ja lehti on liian tabloidimainen. Totuusarvoltaan silti valovuosia The Guardiania edellä!

Anonyymi kirjoitti...

Katosiko kukaan eilen sitä dokkaria itä-suomen poikamiehistä? Mujunen :D

Oli hyvä pätkä.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Terve sperma ennakoi pitkää elämää

Homo

Ville kirjoitti...

+159%

It's also possible that more women are fighting back - and, mistakenly or not, are being arrested and charged for doing so.

Puhutaanko/selitelläänkö koskaan, että mies voisi olla puolustanut itseään naisen väkivallalta ja joutunut siitä virheellisesti syytteeseen?

The figures show that whereas over half of cases involving men reached the courts only a third of those involving women did - meaning that the charges against the women were more likely to be dropped.

Naisen väkivalta annetaan helpommin anteeksi.

"It's much harder for a man to actually admit that his wife is beating him up," she said. "They seem to regard it as a shameful issue. And a lot of police actually say to men 'What did you do to make your wife hit you?' or 'Can't you handle your missus?'"

Hienoa. Ensin vaimo hakkaa ja poliisi/yleinen asenne syyllistää uhria.

Turo kirjoitti...

Syltty sanoi:
Katosiko kukaan eilen sitä dokkaria itä-suomen poikamiehistä? Mujunen :D

Oli hyvä pätkä.


- no jaa, vähän vaikea sanoa, oliko se nyt hyvä. Vähän surullinen ainakin.

Kovasti kosteaa ja sisällyksetöntä oli nuorten miesten elämän arki pienellä paikkakunnalla ilman kumppania. Jännällä tavalla kylän miehet itsekin analysoivat sen merkitystä, että kun ei ole ketään, jota rakastaa.

Dokkarissa oli kaksi "päähenkilöä", jotka molemmat olivat seurustelleet (ja olleet avoliitossa) dokumentin valmistumisen jälkeen (2003). Kummallakin oli kumppani sitten lähtenyt läiskimään. Toinen ei vaan kuulemma rakastanut ja toinen ei kuulemma sopeutunut pikkupaikkakunnalle.

Julkisuus dokumentin kautta oli molemmille poikinut yhteydenottoja naisilta.

Mielenkiintoista oli kuulla päähenkilöiden ilmeisen tuoreita haastatteluja dokumentin jälkeen siitä, mitä heille oli varsinaisen dokumentin esittämisen (2003) jälkeen elämässä tapahtunut.

Tomi kirjoitti...

"Why men in ads are dumb, goofy or completely inept "

Silmäilin tuota ja tuli mieleen pari asiaa:

1) Naiset kuluttavat 80% kotitalouksien kulutuksesta. Hurjassa taloudellisessa kurjimossa elävät Kanatan naiset. Pyrkimyksenä täytyy varmaan olla tasa-arvon nimissä nostaa prosenttiosuus vähintään 90:een vaikkapa miesverolla.

2) Tuo 80% ei kuitenkaan selitä, miksi miehet kuvataan Reijo Mäen "naisvihamielisissä" kirjoissa niin surkeina ja miksi naiset sentään joskus aika skarppeina (ja miksi niin moni luulee asian olevan hänen kirjoissaan päinvastoin). Eli tarkoitan miehisyydelle vittuilun olevan paljon mainoksia laajemmalla levinnyt kultuuri-ilmiö.

3) Suomessa noita miehiä yleensä ja isiä ja aviopuolisoita erityisesti pilkkaavia tv-mainoksia taitaa olla aika vähän. Tai sitten en vain tiedä niistä, koska tulee nähtyä mainoksia sen verran harvakseltaan.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Kasvi vielä toipuu tästä, vaikka pahalta kuulostaa, etenkin kun kyseessä on yksi harvoista järjen äänistä vihurirokkopuolueessa:

Kansanedustaja Jyrki Kasvin syöpä uusiutui

Homo

Tomi kirjoitti...

Vaikka en ymmärrä, miksi tässä blogissa puhuisin vihreistä niin, toivon kyllä minäkin kaikkea hyvää Kasville. Kuka edustaa miehiä vihreitten eduskuntaryhmässä sillä välin, kun hän sairastaa? Arvostan kyllä Haavistoa ja Tynkkystäkin, mutta eipä ole näkynyt miesasiaa asialistalla. Pulliaisen ansioita en ole sen sijaan koskaan ymmärtänyt vaikka supliikkimies onkin. Niinistö on huomaamaton jopa silloin kuin hän puhuu, ja vaimokin on feminismin ihmemaan ihmepuolueesta. Siinä taisi olla miehet. Sinnemäki on osannut olla aika vähän feministi, kuten Cronbergin ennen häntä. Ei ne siis ihan ole pönttöjä. Vihreää Lankaa kannattaa myös lukea. Suomen paras puoluelehti ehdottomasti, vaikka päätoimittaja on selvästi feminisimiin kallellaan. Mysteeriksi jää, miten se on mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

Pahoitteluni etukäteen, jos osa näistä on ollut täällä jo aiemmin:

http://www.sciencedaily.com/releases/2008/05/080511190834.htm

Gender Affects Perceptions Of Infidelity

Society's Attitudes Have Little Impact On Choice Of Sexual Partner

Sexual Partner Status Affects A Woman's, But Not A Man's, Interest In The Opposite Sex

For Adolescent Crime Victims, Genetic Factors Play Lead Role

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tuo miesten esittäminen täysinä dorkina ei koske vain mainoksia, vaan muutakin populaarikulttuuria. Mielestäni tämä täysin suunniteltusti: halutaan tuhota perinteinen miehekkyys.

Anonyymi kirjoitti...

Repost: 'Vile lies'. Hyi, ihan oikein että tuollainen ruma raiskaaja sika tappoi itsensä, nyt kaunis ja itsenäinen nainen voi vihdoin alkaa elää vapaasti. Kunhan vain patriarkiyhteiskunta ei laittaisi häntä syyttömänä vankilaan.

--

Oikeasti, tämä on niin tätä: kaiken ikäisten naisten fasistista pahuutta. Kun ajattelee kuinka tälläistä tapahtuu Suomessakin jatkuvasti, kuka helvetti haluaa olla missään tekemissä näiden ihmissaastojen, joita naisiksi kutsutaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Tuo miesten esittäminen täysinä dorkina ei koske vain mainoksia, vaan muutakin populaarikulttuuria. Mielestäni tämä täysin suunniteltusti: halutaan tuhota perinteinen miehekkyys."

Tämä on kyllä todella surullinen ilmiö nykyisessä länsimaisessa kulttuurissa.

Voimme vain kauhulla ajatella mitä tämä tekee tuleville mies sukupolville joka indoktrinoutuvat tähän joka tuutista heitä kollektiivisesti alentavaan ja syyllistävään propagandaan.

Syrjäytmisen ja turhautumisen esimerkkejä alkaa jo nyt olemaan kokoajan yhä enemmän ilmassa...

-Z

PPV kirjoitti...

"Tuo miesten esittäminen täysinä dorkina ei koske vain mainoksia, vaan muutakin populaarikulttuuria. Mielestäni tämä täysin suunniteltusti: halutaan tuhota perinteinen miehekkyys."

Suunnitellusti? Ai joku salaliitto, kansainvälinen matriarkaatti? Pötyä.

Oletteko tulleet ajatelleeksi, miksi mainoksissa ei naureta esimerkiksi vammaisille, vähemmistöille tai muille yhteiskunnassa heikommassa asemassa oleville? Se ei olisi poliittisesti korrektia, koska he ovat huonommassa asemassa. Sama pätee naisiin.

Anonyymi kirjoitti...

"Oletteko tulleet ajatelleeksi, miksi mainoksissa ei naureta esimerkiksi vammaisille, vähemmistöille tai muille yhteiskunnassa heikommassa asemassa oleville? Se ei olisi poliittisesti korrektia, koska he ovat huonommassa asemassa. Sama pätee naisiin."

Ai, missä mielessä naiset olisivat muka huonomassa asemassa? Naisethan ovat melkein kaikissa hyvinvoinnissa miehiä paremmassa asemassa. Luulen, että miehisyyden pilkkaaminen on joku atavistinen halu, joka liittyy ... ehkä näihin johtaviin miehiin. Typerykset luulevat, että jos joku pressa on mies, niin kaikkia miehiä pitää pitää pressoina. Haloo peruskoulu, tehkää jotain, ettei tämä idiotismi loppuu tähän!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo mainitsemanne Itä-Suomen poikamiesten dokkari ihmetytti siinä mielessä, että suorastaan komeat miehet olivat jääneet naisetta.

Hetken pidempään katseltuaan voi nähdä, että poikien kanssa rilluttelu näytti kiinnostavan kovasti - pitkä miinus. Ehkä myös naisia oli niillä kulmilla niukasti tarjolla?

Joten: jos TODELLA olisi halunnut naisen, olisi voinut jättää rilluttelun vähemmälle ja muuttaa hiukan väkirikkaampaan paikkaan.

Riitta

Jape kirjoitti...

Riitta: "Joten: jos TODELLA olisi halunnut naisen, olisi voinut jättää rilluttelun vähemmälle ja muuttaa hiukan väkirikkaampaan paikkaan."

Nämä Riitan neuvot on jotenkin aivan tajuttoman napakoita ja "viisaita", että aivan veltoksi tässä menee...

Kaikki vaan etelään, eikö niin Riitta?

Olen jotenkin ymmärtänyt, että kaupungit pullottaa nirsoja, omaa koulutustasoaan korostavia, sinkkunaisia, jotka rutisee, että ei löydy KUNNON MIEHIÄ. No helvetti, ei niitä kaupungissa kaikille riitäkään, naisten tulisi muuttaa rajaseudulle jossa kunnon miehiä vielä on :)

Mutta eihän ne naiset kaupungista lähde. Rajaseudulla kun ei ole Wayne's Coffeeta ja vaniljalattea, jota lipittää päivät pitkät...

Eli naiset: jättäkää kaupungit ja vanilijalaten lipitys vähemmälle sekä keskinäinen jäpätys, niin johan alkaa miehiä löytyä.

PS: Minusta kukin saa asua siellä missä viihtyy.

Anonyymi kirjoitti...

Ei mitään uutt Auringon alla. Kuulostaako tutulta?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

http://rageagainstthemanchine.com/2009/07/05/why-i-hate-men-part-1-and-then-it-hit-me/

"That’s right, motherfuckers, I’m admitting it. Tell all your MRA buddies that they’ve been vindicated, call Rush Limbaugh, make sure to let all the other feminists know I’m blowing their cover for them. Men are obnoxious, arrogant, entitled, violent, stinky, crass, loudmouthed, stupid, craven, bragadocious, thoughtless, unreflective, abusive, selfish, lowbrow, willfully ignorant assholes. Well, most of them."

"I think it would be awesome if women would just run the world. With no help from men of course. I’m beyond sick of hearing about it. I know you think you would do a better job. I’m not convinced, but I really don’t care, I’m 40 and have no kids so the effect on me will be minimal."

"Yes! Let the man-hating begin!"

Pitäisikö olla vihainen vai sääliä?

Anonyymi kirjoitti...

"I think it would be awesome if women would just run the world. With no help from men of course. I’m beyond sick of hearing about it. I know you think you would do a better job. I’m not convinced, but I really don’t care, I’m 40 and have no kids so the effect on me will be minimal."

Niin, tarpeeksi kun näitä tämän tason feminazi tekstejä nähdään niin ne vähäisetkin manginat heräävät siihen mitä tässä länsimaisessa hyvinvointiyhteiskunnassa oikeasti tapahtuu.

Lopputulos voi olla hyvin hyvin epätoivottu kaikille rääväsille feministeille (lue häikäilemättömille naisten edun ajajille, ei tasa-arvon ajajille)...

-Z

MikkoAP kirjoitti...

"Olen jotenkin ymmärtänyt, että kaupungit pullottaa nirsoja, omaa koulutustasoaan korostavia, sinkkunaisia, jotka rutisee, että ei löydy KUNNON MIEHIÄ. No helvetti, ei niitä kaupungissa kaikille riitäkään, naisten tulisi muuttaa rajaseudulle jossa kunnon miehiä vielä on :)"

Ei niitä siellä ole. Siis KUNNON miehiä. Sillä KUNNON mieshän on näitä naisia vieläkin koulutetumpi ja parempituloisempi. Ja kun nuorten miesten työllisyystilannetta katsoo ja ottaa myös huomioon lukioiden ja yliopistojen naisistumisen, KUNNON miehiä tulee löytymään entistä vähemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Jape: naisen löytäminen (ja pitäminen) ei tainnut olla miesten elämässä prioriteetti.

Mitä tärkeämpänä ihminen pitää jotakin asiaa, sitä enemmän hän panostaa siihen.

On aivan liian helppoa aina vain valittaa asioita ja jättää tarvittavat toimet tekemättä.

Aikuisuus tarkoittaa vastuun ottamista. Jos haluan vaikka tulla parempaan fyysiseen kuntoon ja makailen vaan sohvalla, mitään ei tapahdu.

Parisuhteeseen liittyen vielä se että jos haluaa elää onnellisena parisuhteessa, siihen pitää "tuoda" oma - toisesta riippumaton - onnellisuus. Jos etsii kumppania siksi että kokee elämänsä tylsäksi, niin onko suhteella suuria onnistumisen edellytyksiä?

Riitta

Tomi kirjoitti...

Nimimerkki Thi näkyy lyhentäneen Wikipedian Feminismiä käsitelleen artikkelin yhteen virkkeeseen heti sen jälkeen, kun kommentoin sitä. En ihan tiedä miksi; enhän kritisoinnut kuin yhtä virkettä (itse asiassa en jaksanut lukea kuin "johdannon" eli alun määritelmäosan). Ehkä hänen mielestään koko artikkeli perustui samaan virheeseen eli ajatukseen feminismistä tasa-arvoon pyrkivänä liikkeenä. Tai sitten hän uskoo, että on "vain" monenlaisia feminismejä, koska jätti linkit eri feminismilajien omiin artikkeleihin. Saas kattoo kauanko kestää, että joku feministi reagoi ... vai reagoivatko feministi muuten kuin palkattuina tai apurahan turvin? Sinä tapauksessa voi kestää kauan, koska Wikipedian muokkauksesta ei välttämättä rahaa tipu edes feministeille.

MikkoAP kirjoitti...

"Mitä tärkeämpänä ihminen pitää jotakin asiaa, sitä enemmän hän panostaa siihen.

On aivan liian helppoa aina vain valittaa asioita ja jättää tarvittavat toimet tekemättä. "

Tavallaan totta, mutta miksi tuo koskisi vain miehiä?`Kyllähän naisetkin valittavat juuri noiden KUNNON miesten puutetta, mutteivät mene valittamista pidemmälle.

Toinen asia on se, että jos parisuhteen saaminen vaatii itsensä ja elämänsä sataprosenttista muuttamista moni päätyy siihen tulokseen, että hinta on liian kallis.

"Parisuhteeseen liittyen vielä se että jos haluaa elää onnellisena parisuhteessa, siihen pitää "tuoda" oma - toisesta riippumaton - onnellisuus. Jos etsii kumppania siksi että kokee elämänsä tylsäksi, niin onko suhteella suuria onnistumisen edellytyksiä?"

Juuri tästä onkin kysymys: parisuhteen saaminen vaatisi nykymaailmassa monelta mieheltä niin täydellistä muutosta, että se olisi käytännössä itsensä kieltämistä. Ja silloin omaa "onnellisuutta" ei voi olla.

MikkoAP kirjoitti...

Ja kaikki ei ole tahdosta kiinni: suuresta osasta miehiä (ja naisia) ei vain ole hankkimaan huippututkintoa ja helkkarin kovaa liksaa. Ja jos olisi, niin työvoiman tarjonta kasvaisi, jolloin palkat laskisivat.

juki kirjoitti...

"Jes! Mut on raiskattu!"NFL-tähden seksikohun sokkikäänne: "Raiskattu" kehuskeli kokemuksellaan!

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1717955

Anonyymi kirjoitti...

Mikko AP: jos nainen valittaa kunnon miehen puutetta, se valittamiseen käytetty aika kannattaa käyttää vaikka sen miettimiseen, että miksi MINÄ en löydä kunnon miestä. (Itse olen löytänyt vain kunnon miehiä, kun olen heti kättelyssä raakannut sellaiset miehet, joilla on esim. erilaisia riippuvuuksia tai jotka ovat kiinni vanhemmissaan jne.)

Olen elänyt nuoruuteni niin kauan sitten, että en osaa ottaa kantaa siihen millaiseksi nykynuorten pariutumiskulttuuri on mennyt. Tuntuu kuitenkin uskomattomalta, jos ihminen, jolla on asiat kunnossa (=halu opiskella tai käydä töissä, henkinen riippumattomuus vanhemmista, kyky joka tasolla kantaa vastuu itsestään) ei löydä kumppania.

Jos kumppania etsii pintabaareista, löytää luultavasti kertakäyttösuhteen pinnallisen ihmisen kanssa tai ei edes sitä, jos status ei riitä niihin kuvioihin. (EN sanonut - toim. huom - että joku olisi sieltä etsinyt.) Miksi sellaisesta ilmapiiristä kukaan todellista kumppania etsisikään?

Riitta

Anonyymi kirjoitti...

Itse naisena kannatan muslimien maahanmuuttoa monestakin syysta, eika paani ole suinkaan sekaisin! Heidan kultuurissaan on niin paljon hyvaa, josta meilla pohjolan kylmakiskoilla on paljon oppimista. Suomalaisten miesten vakivaltarikokset naisia kohtaan ovat huomattavasti yleisempia kuin muslimiperheissa, mutta en silti sanoisi, etta suomalaisen miehen einkumppaniksi valitseva olisi valttamatta paastaan sekaisin. Monet etelan muslimimiehet ovat naisia kohtaan erittain hellia ja huomaavaisia, eivat juo tai muutoin laiminloy perheitaan jne. Ovathan monet heista myos varsin komeita, mika tietty suomalaisurhoja pelottaa....

Homo

Anonyymi kirjoitti...

No girlfriend since 1984, last Christmas with Pam was in 1983. Who knows why. I am not ugly or too weird. No sex since July 1990 either (I was 29). No shit! Over eighteen years ago. And did it maybe only 50-75 times in my life.

…I masturbate. Frequently.

http://exiledonline.com/revenge-of-the-nerd-what-the-media-wont-tell-you-about-the-rampage-killer-who-attacked-a-pittsburgh-aerobics-class/

MikkoAP kirjoitti...

" Itse naisena kannatan muslimien maahanmuuttoa monestakin syysta, eika paani ole suinkaan sekaisin! Heidan kultuurissaan on niin paljon hyvaa, josta meilla pohjolan kylmakiskoilla on paljon oppimista. Suomalaisten miesten vakivaltarikokset naisia kohtaan ovat huomattavasti yleisempia kuin muslimiperheissa, mutta en silti sanoisi, etta suomalaisen miehen einkumppaniksi valitseva olisi valttamatta paastaan sekaisin. Monet etelan muslimimiehet ovat naisia kohtaan erittain hellia ja huomaavaisia, eivat juo tai muutoin laiminloy perheitaan jne. Ovathan monet heista myos varsin komeita, mika tietty suomalaisurhoja pelottaa...."

HAHAHAHAHAHA!!! Aika tyypillinen kommentti suomalaisnaiselta.
Ne ulkolaismiehet ovat niin ihania ja komeita!

MikkoAP kirjoitti...

"Suomalaisten miesten vakivaltarikokset naisia kohtaan ovat huomattavasti yleisempia kuin muslimiperheissa"

Hihih, että jaksaa naurattaa! :D :D

MikkoAP kirjoitti...

"Ei Daily Mailkaan suinkaan täydellinen ole: henk. koht. en kannata niin oikeistolaista linjaa ja lehti on liian tabloidimainen."

Lisäksi lehdessä kirjoittavat miesvihaiset kolumnistit Suzanne Moore ja Liz Jones. Mooren miesviha on suorempaa ja räikeämpää.

Anonyymi kirjoitti...

Noh, tuskin suurin osa nykyisistä muslimeita halajavista suominaisista vielä joutuu elämään yhteiskunnassa, missa vallitsee ainakaan vanhoillinen sharia-lain tulkinta, mutta kuka tietää mikä on tilanne vielä muutama sukupolvi eteenpäin. Onko silloin voimauttava burkha arkipäivää ja kenties klitoriksen silpominen äidiltä tyttärelle kulkeva perinne.

Ja jos jotain aseellisia selkkauksia jossain vaiheessa puhkeaa, niin naisethan pääsevät näistä suunnilleen kuin koira veräjästä. Ja klitoriksen silpominenkaan tuskin kovin paha pala on, koska naisten seksuaaliset halut ovat muutenkin sen verran heikkoja - ja hyvässä lykyssä leikkaaminen tehdään puudutuksessa, niin kuin Egyptissä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Homon lainaama teksti on todennäköisesti trolli.

"Suunnitellusti? Ai joku salaliitto, kansainvälinen matriarkaatti? Pötyä."

Hieno vasta-argumentti, "pötyä" piste. Et varmaankaan tiennyt että koko feministisen agendan takana on ollut ydinperheen hajoittaminen. Jos halutaan murskata tyranian vastutus, on tuhottava miehisyys; naisia taas on hyvin yksinkertaista alistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Homon lainaama teksti on todennäköisesti trolli.

"Suunnitellusti? Ai joku salaliitto, kansainvälinen matriarkaatti? Pötyä."

Hieno vasta-argumentti, "pötyä" piste. Et varmaankaan tiennyt että koko feministisen agendan takana on ollut ydinperheen hajoittaminen. Jos halutaan murskata tyranian vastutus, on tuhottava miehisyys; naisia taas on hyvin yksinkertaista alistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, nykypäivänä on usein vaikea sanoa mikä on trolli tai sarkasmia ja mikä on oikeasti kahelien vakavissaan kirjoittamaa, etenkin jos ei tunne henkilökohtaisesti kirjoittajaa. Voisi kuitenkin olettaa, että kyseisen kirjoituksen kirjoittaja olisi ilmoittanut nimekseen naisen nimen yhteystiedoissa - vai päästääkö toimitus läpi yhteystiedoissa miehen nimellä lähetettyjä viestejä, joissa kirjoittaja väittää olevansa nainen? Tosin tietenkin naisetkin voivat trollata.

Esimerkiksi jotain Tulta moninlle -Moilasta tai Bensaa liekkeihin! -Saarikoskea voisi kuvitella kömpelöiksi trolleiksi, mutta ilmeisesti kyseessä on ihan vakavasti kirjoittelevat naisasialiikkeen suunnannäyttäjät, joista ainakin Moilaselle femakot maksavat palkkaakin touhuistaan.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Worldwide Slump Makes Nigeria's Online Scammers Work That Much Harder

Welcome to the world of Scambaiting!

YAHOOZEE

Anonyymi kirjoitti...

Dear homo, niin tiedän tämän kyllä, en vain jaksanut kirjoittaa sitä. Jotenkin vain ei tuo "usko islamilaisen kulttuurin paremmuudesta naisille" mene yhteen normaalin feminatsien mielisairauden kanssa. Yleensähän he vain vaikenevat asiasta tai sanovat "ettei tämä ole OIKEAA islamia" tjsp.

Anonyymi kirjoitti...

Niin makaa kuin petaa: Kertokaa miksi yh-äiti ei kelpaa…

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, kyllähän tuo kirjoittaja yritti myös toisaalla kirjoituksessaan tuota Tämä ei ole oikeaa islamia -korttiakin:

Tama on taytta puppua! Taleban on aarijarjesto, jota valtaosa muslimeista vastustaa samalla tavalla kuin kristitytkin.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

MikkoAP: "Tavallaan totta, mutta miksi tuo koskisi vain miehiä?`Kyllähän naisetkin valittavat juuri noiden KUNNON miesten puutetta, mutteivät mene valittamista pidemmälle."

Se johtuu siitä, että naisetkin ovat ihmisiä. On n. 500 kertaa helpompaa valittaa kuin tehdä asialle jotain, joten ihmiset, niin naiset kuin miehetkin, valittavat jatkuvasti asioista, joille he voisivat tehdä jotain, mutteivät viitsi/jaksa/halua.

MikkoAP kirjoitti...

"Olen elänyt nuoruuteni niin kauan sitten, että en osaa ottaa kantaa siihen millaiseksi nykynuorten pariutumiskulttuuri on mennyt. Tuntuu kuitenkin uskomattomalta, jos ihminen, jolla on asiat kunnossa (=halu opiskella tai käydä töissä, henkinen riippumattomuus vanhemmista, kyky joka tasolla kantaa vastuu itsestään) ei löydä kumppania.
"

Aika paljon sellaisia miehiä on ja ketään eivät saa. Sitten on tietysti sekin, ettei töitä aina ole ja opiskelu ei takaa työllistymistä. KUNNON mies tarkoittaa nykyään varakasta ja komeaa.

MikkoAP kirjoitti...

Miksi muuten tuota "henkistä riippumattomuutta vanhemmista" ei vaadita naisilta?

Tästähän olikin keskustelua vähän aikaa sitten, miksi naisille ei ole keksitty "mammanpoikaa" vastaavaa herjaa

Anonyymi kirjoitti...

Mikko AP: muistaakseni taannoin kysyinkin, että mitä kypsä mies tekee vanhemmissaan roikkuvalla naisella?

On tilanteita, jolloin töitä ei ole eikä opiskelu aina takaa työllistymistä. Fine. Halu kehittyä ja kantaa kortensa kekoon yhteiskunnassa kertoo kuitenkin siitä, että ihmisellä on pääpiirteissään asiat hyvin. (Viittasin siihen, että opiskelua ja työtä vieroksuva lusmuilija - jolla on mahdollisesti tunne-elämänkin ongelmia - ei ole kovaa valuuttaa pariutumismarkkinoilla.)

"Todellisia menestyjiä" on miehistä pienenpieni prosentti ja silti valtaosa muistakin miehistä pariutuu.

Riitta

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta eihän ne naiset kaupungista lähde. Rajaseudulla kun ei ole Wayne's Coffeeta ja vaniljalattea, jota lipittää päivät pitkät...

Eli naiset: jättäkää kaupungit ja vanilijalaten lipitys vähemmälle sekä keskinäinen jäpätys, niin johan alkaa miehiä löytyä."


Eihän siellä maaseudulla ole edes töitä, muuttoliike on nimenomaan maaseudulta kaupunkiin juuri siitä syystä.

Tomi kirjoitti...

Olen sanonut tämän enennekin, mutta tällaiset ilomantsien ja suonenjoekien peräkammarin pojat (jos nyt konkretian nimissä vähän vedetään mutkia suoriksi) oikeastaan aiheuttava sen, että suomalaiset luulevat Suomea poikkeuksellisen väkivaltaiseksi maaksi. Tätä taas käyttävät omiin tarkoitusperiinsä ja valheisiinsa feministit. Suomen väkivaltaongelman taustalla ei ole naisten alistamiseen tähtäävä patriarkaatti vaan Keskustan valtapyrkimykset. Keskusta kaataa rahaa syrjäseuduille -- millä voi olla hyväksyttäväkin seurauksia -- ja sivuvaikutuksena "tappajien" ei tarvitse muuttaa sivistyksen pariin, jossa tappamisintokin todistettavasti laantuu. Tästä voi päätellä, että feminististen valheiden ja vihanlietsonnan vastustaja ei voi äänestää Keskustaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Suomalaisten miesten vakivaltarikokset naisia kohtaan ovat huomattavasti yleisempia kuin muslimiperheissa"

Tuolle lauseelle nauravat hevosetkin.

Vaimoni on opettanut maahanmuuttajia yli kymmenen vuotta ja hänen kertomansa on karua kuultavaa.
Tyttöoppilas voi olla niin piesty, ettei kehtaa tulla viikkoon kouluun.

Vaimoni hyvä ystävä teki viisitoista vuotta sosiaalityötä maahanmuuttajien ja lastensuojelun parissa. Ei jäänyt nuorena idealistina työnsä aloittaneelle naiselle lainaamani lauseen kaltaisia harhakuvia.

Onko alussa lainattu lause huono provo vai onko oikeasti olemassa ihmisiä, jotka uskovat tuollaiseen.
Haluaisin uskoa ensimmäiseen vaihtoehtoon.

t. Samuli

Anonyymi kirjoitti...

"Onko alussa lainattu lause huono provo vai onko oikeasti olemassa ihmisiä, jotka uskovat tuollaiseen"

Kun feministien johtohahmoihin kuuluu Moilasen tapaisia "tappakaa miehet, nuo väkivaltaiset siat" -tyyppejä, kai noihin feministien valheisiin joku uskoo.