sunnuntaina, elokuuta 09, 2009

Liikaa äijä

Suomalainen nainen on liikaa äijä

Study: Wives and Mothers-in-Law don't get along. Expert: It's the man's fault.

Voivatko pienten tyttöjen prinsessaleikit olla haitaksi työelämässä?


Statistical gender bending

Labour's deputy leader Harriet Harman was ridiculed last week for promoting feminism. But was what she proposed really so crazy?

24 kommenttia:

tikka kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1717955

Anonyymi kirjoitti...

www.syrjityt.fi

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Minustatyo www.syrjityt.fi on mielenkiintoinen esimerkki siitä kuinka muslimimaasta Suomeen muuttanut voi olla niin pitkälti samassa tilanteessa kuin supisuomalaiset miehet ja ilahduttavasti on innostunut ajamaan lasten ja miesten asemaa paremmaksi.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisesti tämä iranilaissyntyinen Niko Linsa sanoo pitäneensä itseään jossain vaiheessa miltei feministinä, mutta silmien avauduttua kirjoittaa tavala johon voi yhtyä käytännössä sataprosenttisesti (suoraan sanoen vaikea uskoa, että hänellä on ollut Suomen kansalaisuus vain noin 10 vuotta, lisäksi kielen virheettömyys panee miettimään, että onko hän asunut hyvin nuoresta iästä lähtien Suomessa):

Feminismi on kautta aikain tarkoittanut naisten ja miesten oikeussuhteiden muuttamista naisten oikeuksia parantamalla ja miesten oikeuksia heikentämällä. Feminismin syntyaikoina 1700- ja 1800-lukujen taitteessa miesten oikeudet olivat hyvinkin paljon suuremmat kuin naisten, ja silloin feminismin mukaiset pyrkimykset vain paransivat tasa-arvoa.

Nykypäivän Suomessa asia on niin päin, että laki takaa naisille enemmän oikeuksia kuin miehille. Niin kutsuttu yleinen maanpuolustusvelvollisuus koskeekin yleisesti kaikkia miehiä eikä kaikkia ihmisiä - siinä missä miehet menevät joko aseelliseen tai aseettomaan palvelukseen puolustusvoimiin, siviilipalvelukseen tai vankilaan 6-13 kuukaudeksi, pelkän sukupuolensa perusteella jokainen nainen saa olla valitsematta mitään noista.

Samaten huoltajuuskiistoissa käytäntö määrää huoltajuuden lähes aina äidille. Vain äidin hyvin vakava alkoholismi tai väkivaltainen käyttäytyminen lasta kohtaan voi antaa miehelle edes tasavertaisen mahdollisuuden lapsensa huoltajuuteen. Tapaukseni on tuotu esille sivulla www.syrjityt.fi.

Käytännössä feminismi voi olla jonkun mielestä hyväksyttävämpi aate kuin suora sovinismi, mutta toisaalta sovinistit eivät ainakaan väitä pyrkivänsä tasa-arvoon ajaessaan omaa tasa-arvon kanssa ristiriitaista aatettaan.

Mitä kamalaa on feministi-sanassa? Se, että sitä kehdataan väittää tasa-arvohakuisuudeksi. Tasa-arvolle on suomen kielessä jo oma sanansa, joka on tasa-arvo.


Homo

Anonyymi kirjoitti...

Www.syrjityt.fi:n tietoja yhdistelemällä käy mielestäni ilmi, että Niko Linsa on muuttanut aikoinaan vaimonsa kanssa vasta aikuisiällä. Siihen nähden on hämmästyttävää kuinka virheetöntä kieli on - ja kuinka aktiivisesti hän toimii tällaisessa asiassa, jonka edessä useimmat supisuomalaiset miehetkin lamaantuvat neuvottomuuden ja toivottomuuden edessä.

Homo

MikkoAP kirjoitti...

"Www.syrjityt.fi:n tietoja yhdistelemällä käy mielestäni ilmi, että Niko Linsa on muuttanut aikoinaan vaimonsa kanssa vasta aikuisiällä. Siihen nähden on hämmästyttävää kuinka virheetöntä kieli on - ja kuinka aktiivisesti hän toimii tällaisessa asiassa, jonka edessä useimmat supisuomalaiset miehetkin lamaantuvat neuvottomuuden ja toivottomuuden edessä.

Homo
"

Tosiaan loistavaa kielenkäyttöä. Varmaan osasyynä siihen, miksi hän on noin rohkeasti lähtenyt asiaa ajamaan on se, ettei häntä kohtaan voi hyökätä yhtä törkeästi kuin supisuomalaista miestä. Vihervasuri-multikulti dogman mukaanhan valkoinen heteromies on kaiken pahan alku ja juuri. Jolloin taas kovin törkeästi Linsaa kohtaan hyökkävä asettaa itsensä alttiiksi rasismisyytöksille. Mutta siis kerrassaan hienoa työtä Niko Linsalta.

Anonyymi kirjoitti...

"Nuorten naisten fasistinen pahuus" on helppo ymmärtää sanonnan "valta turmelee, täydellinen valta turmelee täydellisesti" kautta.

"Women are not powerless. As a group, they are born with the stoutest psychological and social leverage imaginable."

"It is easy for a young woman to become arrogant, given the power and consequent attention she receives. In the old days, mothers and fathers were in the habit of reminding daughters they couldn't get by on looks alone or forever, and they would pressure daughters to develop themselves in other ways. That's what mothers are for. In recent decades, in eternal youth-sex culture, many women have not developed anything but youth sex- power, leaving them with little substance. Many of them were, and are, arrogant, undisciplined, foul-mouthed, castrating, spoiled, obnoxious, trashy, and/or incapable of responsibility, but it didn't make any difference because their sexual power could make up for it and men would seek them anyway. In their thirties and forties, their sexual power declined leaving them with little more than their naked liabilities, and the singles world is filled with them as they sit complaining about what is wrong with men who are no longer blinded and will no longer put up with it. Gloria Steinem and Cosmopolitan magazine can't help them now.

Because of their sexual power, young women, collectively, have always determined the morals, values, institutions and traditions of this, and probably any other, civilized society. Young women wielded this power under the training and guidance of mothers and fathers who knew better than teenage girls what those girls would have to face in the future and what their needs would be. When spoiled generations of young women broke with parental guidance and fragmented with each other, electing to become competitors with each other in living for the present and focusing on temporary amusements, they jeopardized themselves and the male population of this country."

http://members.mountain.net/theanalyticpapers/sex.htm

Anonyymi kirjoitti...

Liv Klo: 22.00 Pvm: 09.08.2009

Liv D: Kissatappelut

Joillakin nuorilla naisilla on ylikorostunut kilpailunhalu ja tarve puolustaa itseään konfliktitilanteissa. Dokumentissa haastatellaan mm. vihanhallintaterapiaan menevää Annaa, koston nimeen vannovaa Rikkaa sekä keski-ikäistä Rachelia, joka katuu nuoruuden ilkeilyjään. Asiantuntijat valottavat tämän nykyajan ongelman syitä ja taustoja. Dokumentti.

Anonyymi kirjoitti...

Todellista suomalaista ihmiskauppaa:


Hedelmöityshoitolaki karkotti suomalaiset luovuttajat - tanskalaisia tilalle


Mitäköhän seuraavaksi, spermaa köyhiltä kehitysmaiden miehiltä vauvakuumeisten narttujen keinosiemennyksiin?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

The condition of anger toward men and fear of engaging in close relationships with men was a reasonable or predictable consequence of the egocentric sexual value system. The anger and fear were a reasonable reaction to the treatment women were receiving under that value system. If there would have been an examination of that issue and a focusing upon that issue, things might have been resolved and there might have been a return to sanity. However, that was not bound to happen for the same reasons that the so-called sexual revolution occurred in the first place. There was cultural instability. There was the new wave of life styles. There was a deficiency of character, an immaturity and a tendency toward serious psychopathology within too great a proportion of several generations. Borderline psychotic levels of egocentricism became common.

http://members.mountain.net/theanalyticpapers/polam14.htm

Anonyymi kirjoitti...

At some point the values inversion of the sexual revolution had taken place and the irrationally egocentric sexual/moral value system was rapidly becoming dominant. Depending upon the section of the country and the amount of cultural lag, it was somewhere around the late 60s or the first half of the 70s. Capacity to love, formation of strong attachments and close interpersonal relationships were hazardous to your health. Love, which was once a cause for celebration by two people in America, was becoming damned near a lethal disease if one contracted it. The new sexual value system was demanding development of a new set of internal psychological processes in people so they could live with it. We would see a widespread development of a profound socially-imposed psychological pathology and an entirely new relationship between the sexes. Open, close, warm, intimate, attachments—love—between man and woman had become painful and had to be expunged. This was done through a maze of psychological defenses which interposed an emotional distance between men and women. These defenses were of three types: 1) emotional, 2) behavioral, 3) intellectual.

http://members.mountain.net/theanalyticpapers/polam14.htm

Anonyymi kirjoitti...

Iranin kesäkuisissa presidentinvaaleissa tappion kokenut Mehdi Karoubin mukaan osa vaalien jälkeisissä mellakoissa pidätetyistä raiskattiin vankeudessa. Karoubin mukaan raiskatuksi joutui sekä naisia että miehiä.

"Jotkut viranomaiset ovat kertoneet minulle häpeällisistä seikoista. Joitakin pidettyjä nuorukaisia raiskattiin, ja raiskattujen joukossa oli myös nuoria naisia. He saivat vakavia vammoja"


Kas kun Pravda ei tapansa mukaan häivyttänyt sitä, että raiskatuista suuri (tai jopa suurin osa) oli miehiä, kuten sillä tuntuu olleen usein tapana tehdä ja nostaa esiin vain naisuhrit.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Kas kun Pravda ei tapansa mukaan häivyttänyt sitä, että raiskatuista suuri (tai jopa suurin osa) oli miehiä, kuten sillä tuntuu olleen usein tapana tehdä ja nostaa esiin vain naisuhrit."

Lähde Reuters ja toimittaja mies?

Anonyymi kirjoitti...

Hahaha. Ei voi Hesari tehdä mitään oikein. Jos se ei olisi maininnut, että iso osa raiskatuista on miehiä, olisi itketty, että tätä ei mainittu. Kun se nyt mainitsee, kiukutellaan, että "kas kun ei tehnyt tapansa mukaan!!!"

Hesari-parka. Teki niin tai näin, aina väärin päin. :D

MikkoAP kirjoitti...

"Hahaha. Ei voi Hesari tehdä mitään oikein. Jos se ei olisi maininnut, että iso osa raiskatuista on miehiä, olisi itketty, että tätä ei mainittu. Kun se nyt mainitsee, kiukutellaan, että "kas kun ei tehnyt tapansa mukaan!!"

Ei kiukutella vaan ihmetellään. Niin poikkeuksellinen tuo tasapuolisuuden purkaus on.

"Hesari-parka. Teki niin tai näin, aina väärin päin. :D"

Hesari ei tee "niin, tai näin" vaan oon feministinen. Eli tekee "niin", ei "näin." Tosiaankin ihmettelemme, miten tuo artikkeli on läpäissyt seulan.

Anonyymi kirjoitti...

Saataisiinko mitenkään naisia syytettyjen penkille noista raiskauksista?!

Kun lainaatte jotakin vieraskielistä pätkää, niin viitsisittekö referoida lyhyesti suomeksi. Tuossa äitien huonosti kasvattamassa - omaan hehkeyteen turvaaminen sen sijaan että kehittäisi itseään esim. ammatillisesti - sukupolvessa pisti silmään se, että mikä onkaan isien kasvatusvastuu?

Riitta

MikkoAP kirjoitti...

Lisää teemassa 'Britannia on menetetty tapaus' . :

http://www.youtube.com/watch?v=RuFb9lgSyP8

Labour-hallinnon sosiaalipolitiikan tulosta.

Dispatches on Channel 4:n ohjelma. Channel 4 on käsittääkseni suurelta osin roskaviihteen pesä. Mutta Dispatches on hyvä. Puhuu asioista niiden oikeilla nimillä.

Jokin aika sitten ohjelmaa kritisointiin 'Undercover Mosque' jaksostaan. Siinä kuvattiin britti-imaameja saarnaamassa järkyttävän vihapitoisia saarnoja. Mutta tietenkin kritiikki kohdistettiin ohjelmaan ja imaameille annettiin kaikki anteeksi.

MikkoAP kirjoitti...

Siis kieltämättä Dispatches on usein varsin oikeistolainen. Mutta , kun vasemmisto vaan vetäytyy omien dogmiensa taakse, on hyvä, että edes joku tuo raakaa todellisuutta esille

Jorma kirjoitti...

"Voivatko pienten tyttöjen prinsessaleikit olla haitaksi työelämässä?"

Voivat, jos niistä jää päälle käsitys, että kaiken saisi aina eteen kannettuna ja ilmaiseksi. Työelämässä niin ei aina käy, vaan usein pitää itsekin ponnistella.

Jorma kirjoitti...

"mikä onkaan isien kasvatusvastuu?"

Koska vain äideillä on oikeuksia perheessä, on luonnollista, että myös vastuu on ensisijassa heidän. Tasataan ensin oikeudet, niin sitten voidaan puhua isien vastuusta.

Vortac kirjoitti...

Voivat, jos niistä jää päälle käsitys, että kaiken saisi aina eteen kannettuna ja ilmaiseksi. Työelämässä niin ei aina käy, vaan usein pitää itsekin ponnistella.

Harmi kyllä, usein vaan käy niin, että nainen ei tätä oivalla ennenkuin ulkonäkö alkaa rupsahdella, ja sitä myötä etuisuudet alkavat kaventua, ja häneltä aletaan vaatia muutakin kuin tissivaon paljastamista palkkansa eteen (riippuen tosin ammatista..).

Siis tämä työelämän realiteetti iskee naisiin ehkäpä myöhemmin kuin miehiin, koska nainen pystyy tarpeeksi vetävännäköisenä vielä saamaan miehet tekemään työt puolestaan.. "Voisitsä olla ihana ja tehdä tän raportin ku mä en millään tänään kerkii (ku pitää lakata kynnet ja pestä hiukset..)? Aiku sä oot kultainen!"

Samalla tavallahan naiset pärjäävät koulussakin, mutta tästä koulupärjäämisen muodosta aika harvoin puhutaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tarkoitan siis, että inhottavan hyvin naiset kylläkin PYSTYVÄT pärjäämään tuolla "Minä olen prinsessa joka ansaitsee kaiken hopealautasella kannettuna"-asenteella (sille on sanakin, 'entitlement') liiankin pitkään.

Ja sitten kun todellisuus (ja ajan vääjäämätön työskentely) iskeytyy kasvoihin (no pun intended), järkytys saa naiset ryhtymään epätoivoisesti tavoittelemaan ansaitsemattomia etuisuuksia tavalla tai toisella (ns. 'rehellinen työnteko' ei kuulu naisen sanastoon muuta kuin miehen tekemänä), ja silloin nainen yleensä löytää feminismin ilosanoman; "Voit jatkaa prinsessana olemista ja 'koska olet sen arvoinen'-ajattelua pelkästään miehiä vihaamalla ja kutsumalla tätä tasa-arvoksi, ja meillä on sinulle suojatyöpaikkojakin!"..

Kukapa rupsahtava ex-prinsessa voisi vastustaa moista seireenilaulua..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Koska vain äideillä on oikeuksia perheessä, on luonnollista, että myös vastuu on ensisijassa heidän. Tasataan ensin oikeudet, niin sitten voidaan puhua isien vastuusta.

Tämä on niin hyvin ja asian ytimeen sanottu, että alan jo miettimään että teikäläisellä voisi olla aineksia ja kykyjä kirjoittaa erittäin hyvä kirja!

On todella raikasta ja virkistävää nähdä kommentti, jossa kaikki bullshit leikataan irti ja kaikenlainen lillukanvarsista väittely kierretään tyystin ja paukautetaan suoraan itse ydinkeskustaan ja sanotaan asiat suoraan.

Kun siis niin paljon saa lukea jaarittelua ja vetkuttelua suuntaan ja toiseen, ja yhtä hyvää pointtia vastaa monissa blogeissakin usein hirveä määrä merkityksetöntä höpinää - luen siksi todella mielelläni sun postauksiasi. Ammut aina napakymppiin välittämättä femakkojen harhautus-yrityksistä ja kieroilusta, jonka tarkoituksena on viedä keskustelu aivan muualle kuin itse asiaan.

Olet hyvin pystynyt pitämään mielesi puhtaana tästä potaskasta, jota yhteiskunta ja feminismi koettavat jauhaa jokaikisen ydinpointin ympärille niin ettei kohta metsää näe enää puilta.

Tarvitsisimme todella kaltaistasi puhujaa johonkin laajempaan levitykseen - ehkäpä kirjan kirjoittaminen voisi olla hyvä keino, se ainakin herättäisi keskustelua. Noin ytimekkäitä lausahduksia on muutenkin tavallista vaikeampi vääristellä, vaikka onnistuuhan se epäilemättä femakoilta kuitenkin.

Miesliike on kuitenkin selvästi heräämässä ja vahvistumassa päivä päivältä - koko ajan nousee lisää blogeja, ja tulee lisää hyviä entryjä jo olemassaoleviin. Lehtien mielipidepalstoilla ja joskus jopa artikkeleissakin hieman jo sivutaan näitäkin aiheita. Vielä kymmenen vuotta sitten tällainen laajuus tässä asiassa oli pelkkä kaukainen unelma.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Vielä kymmenen vuotta sitten tällainen laajuus tässä asiassa oli pelkkä kaukainen unelma. "

Tuskin miesliikettä olisi
niin *kovin* paljon tarvittukaan kuin tänäpäivänä. Tilanne on revennyt käsistä siinä mielessä, että naiset ovat tällä vuosituhannella alkaneet saada (noin laajempana joukkona) päähänsä, etteivät he tarvitse miehiä mihinkään, ja tämä ajatuskuvio sitten nostaa sitä vaatimustasoa, jolla mies saa naisseuraa/seksiä. Yleinen sukupuolten tasa-arvo romuttuu, kun nainen ottaa väärällä tavalla ohjat käsiin.

Kohta naiset eivät tarvitse
edes toisiaan. Eivätkä itseään, ja sitten lisääntyvät naisten itsemurhat, ja ATM:t saavat hakea uunituoreet, valaistuneet tyttöystävänsä hautausmailta (tuskinpa niitä kukaan mies ainakaan siinä vaiheessa vartioi).


Bmad