torstaina, elokuuta 20, 2009

Miehen työ

Jeff Hearn sai Miehen työn
Hearn on ollut perustamassa Suomessa Profeministimiehet -kansalaisjärjestöä sekä ollut käynnistämässä naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista White Ribbon -kampanjaa.

Väkivaltautuminen ja väärä voimautuminen

Kuinka monta ”Arskaa” kuolee ensi talvena?

29 kommenttia:

Jape kirjoitti...

"Jeff Hearn sai Miehen työn"

Voihan Vee! Ei voi muuta sanoa.
TANE ja sen Miesjaosto on aivan turha.

Siis kerta kaikkiaan...

MikkoAP kirjoitti...

"Voihan Vee! Ei voi muuta sanoa.
TANE ja sen Miesjaosto on aivan turha.

Siis kerta kaikkiaan..."

Eivät ole. Siis tasa-arvotyössähän TANE:n arvo on negatiivinen. Mutta feministien propagandakoneiston osana TANE on ihan toimiva.

MikkoAP kirjoitti...

17-vuotias tyttö on tappanut 30 miestä! Feministinen sankariteko!

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2592734/Girl-aged-17-knifes-30-men-to-death.html

Anonyymi kirjoitti...

"Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia"

Haha.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä voi tukea White Ribbon -kampanjaa:

http://www.profeministimiehet.net/whiterib/?p=support

Hah hah ... Ei vaineskaan, aika vastenmielistä kamaa. Veikkaan, että noita on isä sattunut hakkaamaan nuorena.

Anonyymi kirjoitti...

Yhh... Karsee sivusto
tuo ylläoleva tosiaan. Eikö miehet tajua että naisenhakkaajamiehet menestyvät paremmin parisuhdemarkkinoilla kuin kiltit nysvät/nyhveröt, jotka haluaisivat elää elämänsä tasokkaasti
naisen kanssa?

Mikä on profeminismin pointti?
Saada hiukkasen sivistyspillua osallistumalla kilttien miesten torpedoimiseen ja näiden syyllistämiseen alfakusipäiden harrastamasta väkivallasta?


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Kummallista, että MIESJÄRJESTÖ (no, profeministit ovat mitä ovat) kehottaa kampanjalla vastustamaan erityisesti NAISIIN KOHDISTUVAA väkivaltaa.

Eikö järkevämpää olisi vastustaa naisten miehiin ja miesten toisiin miehiin kohdistuvaa väkivaltaa ja nostaa sitä esille?

Naisjärjestöt kun ovat hoitaneet hyvin tehokkaasti miesten tekemästä väkivallasta tiedottamisen ja miesten demonisoimisen.

Anonyymi kirjoitti...

Iskulauseita: "Ainoa turvallinen suhde naiselle - lesbo ?" :D

Täällähän olikin juttua lesbosuhteiden väkivallasta...

"Puolisonkin hakkaaminen on rikos"

Ihanks tosi?

Anonyymi kirjoitti...

tavoitteena "lopettaa naisiin kohdistuvasta väkivallasta vaikeneminen"

Missä todellisuudessa profeministit elävät?

Anonyymi kirjoitti...

Ladies: I'm not your gay boyfriend

Anonyymi kirjoitti...

Melkoisia helmiä tuossa väkivallakkonarttukeskustelussa, kuten:

Kaksi kertaa olen syyllistynyt miehen pahoinpitelyyn. Ensimmäinen kerta oli kaupungilla, kun tuntematon mies tarrasi pyllyyni kiinni ohimennessään. Juoksin perään (hämmennyksestä toivuttuani) ja potkaisin häntä polveen niin kovaa kuin pystyin. Näytti sattuvan miestä. Vaikka mies ei käyttänyt minuun fyysistä väkivaltaa, katsoin oikeudekseni puolustautua henkistä "olet yleistä omaisuutta" -väkivaltaa vastaan fyysisesti.

Toisen kerran tunsin oloni uhatuksi puolitutun miehen taholta ja jossain vaiheessa napsahti ja pieksin miehen. Vaikka väkivaltani oli todennäköisesti liioiteltua tilanteeseen nähden, pelkäsin tosissani, että jos en saa häntä matalaksi ensin, minulle käy huonosti (olin varma, että mies olisi voinut vaikka raiskata).

Molemmissa tapauksissa on kyse miesten tekemästä pahimmasta mahdollisesta väkivallasta eli seksuaalisesta. Miesten on vaikea ymmärtää miksi juuri tuo väkivallan muoto on meistä naisista pahinta ja traumatisoivinta kaikista. Ottaisin mieluummin kunnolla turpaan kuin joutuisin raiskatuksi. Se on kaiken viemistä: naisella ei ole okeutta itseensä vaan mies (oli tuttu tai tuntematon) omistaa hänet.

Koska pelko on naisilla aiheellinen (raiskauksia ja muuta seksuaalista häirintää kohdistuu naisiin joka päivä) voivat naiset helposti puolustautua pienemmästäkin ärsykkeestä. Ja korostan vielä, ettei miehet kykene ymmärtämään miten hirvittävää ja pelottavaa raiskaus on.

En hyväksy, että miehet kähmivät naisia, enkä että naiset kähmivät miehiä. Enkä väkivaltaa yleensäkään. Yritin vain saada tähän näkökulman siihen, miksi nainen saattaa käyttää kohtuuttoman suurtakin väkivaltaa tuntiessaan itsensä uhatuksi. Vaikka miehen mielestä miehen aikeet tai tekemiset "olivat vain vitsi".


Homo

MikkoAP kirjoitti...

"Toisen kerran tunsin oloni uhatuksi puolitutun miehen taholta ja jossain vaiheessa napsahti ja pieksin miehen. Vaikka väkivaltani oli todennäköisesti liioiteltua tilanteeseen nähden, pelkäsin tosissani, että jos en saa häntä matalaksi ensin, minulle käy huonosti (olin varma, että mies olisi voinut vaikka raiskata).
"

Voi Saatana! Nainen "tuntee" itsensä uhatuksi ja pieksee miehen?!! Jep jep, ettei vielä kevyempää perustelua keksinyt?

"
Molemmissa tapauksissa on kyse miesten tekemästä pahimmasta mahdollisesta väkivallasta eli seksuaalisesta. Miesten on vaikea ymmärtää miksi juuri tuo väkivallan muoto on meistä naisista pahinta ja traumatisoivinta kaikista. "

Mies ei voi tulla raiskatuksi? Ja mitenkäs tappo/murha?

"En hyväksy, että miehet kähmivät naisia, enkä että naiset kähmivät miehiä. Enkä väkivaltaa yleensäkään. "

Miehiin kohdistuvaa näemmä hyväksyt!

Anonyymi kirjoitti...

Lisäys: "Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että [naisten] tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia"

Miesten tasa-arvo ei nähtävästi ole ainakaan naisten, eikä profeministimiestenkään asia.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten häilyvä luonne elinehto luonnon monimuotoisuudelle

ATM:illä toivoa?

Heiskala kirjoitti...

"Jeff Hearn sai Miehen työn"

"Voihan Vee! Ei voi muuta sanoa.
TANE ja sen Miesjaosto on aivan turha."

Ei ainoastaan turha vaan selkeän rikollinen.
http://www.lapsenoikeus.info/suomen-amnesty-tane-ja-jeff-hearn-karajille-ihmisoikeusrikkomuksista.html


Kantsisko teidänkin toimia?

:a?

Anonyymi kirjoitti...

Terävää keskustelua Jeff Hearnin Miehen työ-palkinnoista Vihreässä langassa

Mortimer kirjoitti...

TaNe jaostoineen ja palkintoineen on pienen eliitin kerho, jolla ikävä kyllä on monopoliasema tasa-arvoon. "Oikealla" tavalla ajattelevien keskinäinen olantaputtelukerho.

Nykyiselle TaNe:lle on hankala nähdä perusteita, miksi sen pitäisi olla olemassa. Ainakaan edustukselliseen demokratiaan usein tiiviisti liittyvä hallintoalamaisten vaikutusmahdollisuus tai vastuu kansalle, ei toteudu. "Vääriä" mielipiteitä omaavalla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia vaikuttaa TaNen toimintaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista:

Rind et al. controversy

Homo

kävelevä dildo kirjoitti...

White Ribbon: Kysymyksiä ja vastauksia

Suomessa vuoden aikana tehdyistä n. 285000 parisuhdeväkivallan tapauksista n 90.2 % ovat miesten ja 9.8 % naisten tekemiä (osa tästä 9.8 % luultavasti puolustustarkoituksessa)

Tuosta taisi laittaa enää paremmaksi Birdy eli Minttu Hapuli, joka heitti pöytään toistaiseksi feministisimmät lukemat: "Kotona lähisuhteessa hakatuksi tai tapetuksi tuleminen on väkivallan laji, jossa 98%:sti naiset ovat uhreja ja miehet väkivallantekijöitä."

Todellinen Miehen Työ!
TANE, Naisliitto Unioni, Anne Moilanen, Piapuuoksanen ja Tarja Halonen taputtavat karvaisia kämmeniään.

Jorma kirjoitti...

"Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia"¨

Eli sekä miehet että naiset voivat syrjiä miehiä sukupuolen perusteells Jeff Hearnin tapaan. Näin juuri.

Argh kirjoitti...

Ensi vuoden palkintojenjakoa varten voisi perustaa jo nyt "valkoinen tyyny" -kampanjan, jonka teemana on: "Mies, jos sinun täytyy hakata vaimosi, niin tee se leppeästi tyynyllä".

Kamppanjalla saataisiin suurempi osa miehistä osallistumaan naisten hakkaamiseen, ja samalla todellisuuskin vastaisi paremmin feministien tilastoja.

Kyllä sen nalkuttavan akan saa hiljaiseksi tyynylläkin hakkaamalla, eikä kenellekään tule edes mitään vammoja. Eihän naisten antamia litsareitakaan lasketa ihan vain sen vuoksi, ettei niissä ole tappavaa voimaa.

Tasa-arvon kannalta on tärkeää, että miehet oppivat hakkaamaan naisensa useammin ja turvallisemmin (ainakin yhtä usein kuin naiset hakkaavat miehiä). Näin sukupuolten väkivaltaisuuden muodot saadaan lähemmäksi toisiaan. Päästäisiin sitten vihdoin viimein eroon epäonnistuneesta sukupuolittuneen väkivallan termistä, joka on tähän saakka estänyt oikeiden ja tehokkaiden väkivallan vastaisten keinojen käyttämisen.

Jape kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jape kirjoitti...

White Ribbon -kampanjaan osallistuessaan Jeff Hearn ja muut profeministimiehet ovat sitoutuneet olemasta enään väkivaltaisia naisia kohtaan. Tästä merkkinä Jeff et al kantaa valkoista nauhaa kädessään. Olikohan Jeffillä tuo kädessän kun kävi pokkaamassa "Miehen Työ" -palkinnon?

Anonyymi kirjoitti...

"TaNe jaostoineen ja palkintoineen on pienen eliitin kerho, jolla ikävä kyllä on monopoliasema tasa-arvoon."

Pelkää rikollisjoukkoa, ihmisoikeusrikollisten elittiä.

Anonyymi kirjoitti...

Miesten tasa-arvo ry:n tulee terästäytyä.

Miksi helvetissä tuollaisten rikollisten profeministimiesten, TANE:n "miesjaostojen" ja petturimaisten "miessakkien" annetaan tehdä tuhoaan vuodesta toiseen ja katsellaan vain hiljaa vierestä ja ihmetellään, kun sen voisi hyvin helposti lopettaakin. Suut vaan yhdessä auki, ja tarpeeksi kovaa. Nolattava tuo porukka on, mahdollismman monella foorumilla, ja henkilöiden nimet mainiten, sanottava asiat suoraan niin kuin ne ovat. Tuo porukka toimii rikollisesti, syrjii ja valehtelee, pohjasakkaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia"

Tuohan me tiedettiinkin, kun kätyri Jouni Varanka kertoi meille että "tasa-arvo on myös miesten ystävä"

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotan, että jokainen tänne kirjoittanut laittaa sähköpostilla haisevan vastalauseen suoraan "tasa-arvoelimille" ja "miesjaostolle" ym. - sekä oheistaa viestinsä kansanedustajille ja mediaan.

Anonyymi kirjoitti...

Feministijärjestö Suomen Amnesty on eräs suurimmista suomalaisista sukupuolirasistisista järjestöistä

Anonyymi kirjoitti...

Joissakin tilanteissa ennaltaehkäisevä isku on ihan paikallaan. Kyse on vain siitä, onko tilanne sellainen, että ennaltaehkäisevä isku on todella tarpeen. Lisäksi se pitäisi myös pystyä perustelemaan uskottavasti käräjillä.

- Syltty