sunnuntaina, elokuuta 30, 2009

Vanhempainvapaajärjestelmä

Mikä tyttöjä riivaa?

Fay Weldon's call for women to stop nagging men about picking up their socks is an example of yet another feminist going soft in later life

Sukupuolipoliisi nosti feministien testostereonitasoa

Ministeri Hyssälä asetti työryhmän uudistamaan vanhempainvapaajärjestelmää

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1725140

Anonyymi kirjoitti...

Naiskolmikon tuomio

Homo

Anonyymi kirjoitti...

sitaatti tuolta "naiskolmikon tuomio" -linkistä

" 1.5. pysyvästä kosmeettisesta haitasta (leikkausarpi
huomiota herättävä, musta ihosta selvästi erottuva arpi
nuorella naisella) 8.000 euroa"


- suomalaisen oikeuskäytännön mukaan naisen täytyy olla oikeutettu saamaan arvistaan suuremman korvauksen kuin mies

Anonyymi kirjoitti...

Huutaisiko PMMP:n Paula näin naiskatsojalle?

"- Ime klittaa vitun ääliö. Saatanan lehmä, huusi laulaja mikrofoniin keskisormi pystyssä. "

http://www.iltalehti.fi/viihde/2009083010162406_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä barbarakin vanhemmuuttaan pehmenee - kasvaa aikuiseksi - ja oppii kunnioittamaan muitakin ihmisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Pieni tarina syyllisyydestä
TV1 Klo: 19.15

Voi taas katsoa kuka on kaiken pahan alku ja juuri.

Anonyymi kirjoitti...

Uusimmassa Vihreässä Langassa oli muuten taas hauska osoitus lehden linjasta, kun toimittaja Noora Jussila kysyi Riikka Mantereelta: "Olet nainen ... miten voit vastustaa norppien suojelua". Feministit kuvittelevat hölmöyksissään, että minkkiturkkisukupuoli olisi yhtenä naisena puolustamassa eläimiä.

Minun täytyy ilmeisesti lopettaa Vihreän lanagan lukeminen. Mutta niin täytyy kai tämän bloginkin. Eihän näistä jutuista tule kuin pahalle päälle. Liikaa paskaa ja pahikset vain ilkkuu verovaroilla pystytettyjen muuriensa takana.

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/08/yokerhoviihde_jyllaa_naisten_uusissa_liikuntalajeissa_959785.html

Naisten uudet liikuntalajit ammentavat nyt yökerhoviihteestä. Strip-aerobic ja tankotanssi ovat nousseet nopeasti kaikenikäisten naisten suosioon. Osa haluaa tehokkaan liikunnan lisäksi kokeilla rajojaan. Tunneilta saatetaan hakea myös piristystä parisuhteeseen.

Viime keväänä lanseerattu strip-aerobic sai suuren suosion, ja nyt laji on levinnyt eri puolille Suomea. Harrastajat ovat kaikenikäisiä ja innoissaan.

- Tosi hauskaa ja tehokasta, siinä on huumoria mukana. Ei mitään ryppyotsaisten touhua, Heidi Ruumensaari kehuu.
Rohkeutta ja naisellisuutta jumpan avulla

Strip-aerobicin Suomeen tuonut ryhmäliikunnan tuotepäällikkö Inka Hase Elixiasta sanoo, että alun perin oli tarkoitus saada suomalaiset nauramaan ja heittäytymään, sillä tanssitunnitkin otetaan helposti liian vakavasti. Tavoitteessa on onnistuttu, mutta strip-aerobicissä käyneiltä on tullut odottamatontakin palautetta.

- Tunnilla voi ylittää omia rajojaan. Naisilta on tullut sellaistakin palautetta, mitä ei välttämättä olisi tullut heti ajatelleeksi. Oma rohkeus ja naisellisuus ovat ikään kuin tulleet esiin tämän tunnin avulla, Hase kertoo.
Raskasta liikuntaa vastoin ennakkoluuloja

Strip-aerobiciin ja tankotanssiin liittyy monenlaisia ennakkoluuloja, mutta molemmissa lajeissa on kyse tehokkaasta hikiliikunnasta. Tankotanssin taustalla on vaativa sirkusakrobatia.

- Monella on mielikuva, että se on kuitenkin strippausta. Mutta kun ensimmäinen peruspyörähdys on kokeiltu, niin sitten huomataan, kuinka raskasta tankotanssi on. Tunnin jälkeen ei kuntosali enää kelpaa, helsinkiläisen tankotanssiin erikoistuneen Rock The Pole -tanssikoulun johtaja Olja Venäläinen sanoo.

Strip-aerobicissä leikitellään tankotanssia avoimemmin yökerhomielikuvilla jo nimestä lähtien.

- Tietysti pikkuisen syntisiä ajatuksia herää, strip-aerobicissä keväästä lähtien käynyt Irmeli Korpi-Anttila nauraa.

Tunti on kuitenkin vastannut tanssista pitävän Korpi-Anttilan odotuksia.

- Tangolla tehdään erilaisia liikkeitä ja siitä saa tukea. Tykkään tällaisesta, että pääsee vähän toteuttamaan itseään.
Miehet loistavat poissaolollaan

Miehiä strip-aerobicissa ei näkynyt, vaikka muutama on Inka Hasen mukaan käynyt lajia kokeilemassa. Ruumiillisuutta, mediaa ja populaarikulttuuria tutkinut Helsingin yliopiston dosentti Susanna Paasonen uskoo, että parisuhdehuolto on yksi syy, miksi naiset kiinnostuvat strip-aerobicista tai haluavat oppia käyttämään kehoaan naisellisesti.

- Ehkä se liittyy ajatukseen, että parisuhdehuoltotyö on jotenkin nimenomaan naisten vastuulla, Paasonen sanoo.

Paasosen mukaan strip-aerobiciin ja tankotanssiin houkuttelee myös mahdollisuus tehdä uusia asioita omalla kropallaan turvallisissa ja hallituissa olosuhteissa.

- Tanssistudio on ihan eri juttu johonkin strippiklubin lavaan verrattuna.

YLE Uutiset / Jenni Jeskanen

Anonyymi kirjoitti...

Kesken herkän kappaleen... "kaikki miehet ovat rottia!" - tosi herkkää todellakin. Laillista viharikollisuutta saatana.

Anonyymi kirjoitti...

Patriarkaatti iski:

Teinilottomiljonääri törsäsi koko potin turhuuksiin

...
Callie voitti 16-vuotiaana teinityttönä vuonna 2003 yli 2160000 euron arvoisen lottopotin.
...

Ville kirjoitti...

Homo: Naiskolmikon tuomio

Laitanpa tännekin tuosta käräjäoikeuden selostuksesta/tuomiosta jotain, jonka jo kirjoittelin "Marianne Hester tutkii" merkintään, jossa juttua käsiteltiin:

Ratkaisun perusteella vaikuttaa siltä, että vaikka miten ja pitkään teet väkivaltaa teräaseella, joka todennäköisesti aiheuttaa uhrin kuoleman, et tule tuomituksi kuin törkeästä pahoinpitelystä, jos soitat paikalle ambulanssin ja uhri selviää. Uskomatonta!

Lyödessään veitsellä asianomistajaa edellä mainittuihin ylävartalon kohtiin vastaajien on täytynyt pitää varsin todennäköisenä, että näin aiheutetuista pistohaavoista seuraa asianomistajan kuolema. Vastaajat ovat siten yhdessä yrittäneet tappaa asianomistajan.

Soittamalla puhelimella 9.5.2009 hälytyskeskukseen ja pyytämällä toimittamaan paikalle sairaankuljetusauton vastaajat ovat saattaneet asianomistajan sairaalahoitoon niin ajoissa, että hänen henkensä on saatu pelastettua. Tämän vuoksi ja koska vastaajat ovat pahoipitelyllään aiheuttaneet asianomistajalle hengenvaarallisen tilan ja käyttäneet pahoinpitelyssään teräasetta sekä kun rikos on ollut myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, vastaajien syyksi on luettava törkeä pahoinpitely.


Ja tämä on laissa, Rikoslain 5 luvun 2 §, otsikko on naurettava, tehokas katuminen.

Entä korvaukset, tässä niistä osa, myös raiskauksen osalta. Raiskauksen aiheuttamasta tilapäisestä haitasta (kipu ja psyykkisen terveydentilan häiriintyminen) 100e! Vaatimus 6000e. Jos määrää suhteutetaan niin vaatteiden pilaantumisesta korvaus oli 155e! Vaatimus 155e.

Anonyymi@30/8/09 18:17

Tuo oli syyttäjän ja asianomaisen vaatima korvaus. Oikeuden määräämät korvaukset on dokumentin lopussa:

1.5. Pysyvä kosmeettinen haitta

Asianomistajan vatsan kohdalla oleva leikkausarpi on ollut tarkasteltavana tämän rikosasian pääkäsittelyssä. Tällöin on voitu todeta asianomistajan navan alapuolelta lähtevä, ylöspäin nouseva pitkä arpi, joka on hyvin helposti havaittava ja varsin rumentava. Vaikka arven punainen väri tulevaisuudessa todennäköisesti vaalenee selvästi, arpi säilyy kookkaana, helposti havaittavana ja rumentavana. Tosin arpi on yleensä asianomistajan vaatteiden alla piilossa. Asianomistajalle aiheutunut kosmeettinen haitta vastaa henkilövahinkoasiain neuvottelukunnan suositusten 68 §:n 4 kohtaa, jossa korvausasteikko on 2.000 - 8.000 euroa. Käräjäoikeus on harkinnut oikeudenmukaiseksi korvausmääräksi 4000 euroa.


Arpi, joka on yleensä vaatteiden alla, 4000e. Olisi toki mielenkiintoista saada vertailuun (nuorten, ihan kuin sillä olisi merkitystä, jos on, niin sehän lähentelee syrjintää) miesten leikkausarvista saamat korvaukset vastaavista tapauksista.

Ville kirjoitti...

"Patriarkaatti iski: Teinilottomiljonääri törsäsi koko potin turhuuksiin"

Ei helvetti kun ei voi lakata nauramasta :D

Callie voitti 16-vuotiaana teinityttönä vuonna 2003 yli 2160000 euron arvoisen lottopotin.

Neiti Rogers kertoo Daily Mail -lehden verkkosivuillaan käyttäneensä mm. liki 300 000 euroa kokaiinin.


Loppuelämän pesämuna tuli muutamassa vuodessa imettyä nenästä sisään. Priceless!

Naisen logiikka on pettämätön: -En valehtele, törsäsin suurimman osan, mutta tiedättekö mitä - en välitä, koska rahat toivat minulle vain suruja, Rogers toteaa.

Nyt neiti Rogers asuu äitinsä luona yhdessä kahden lapsensa kanssa.


Hyvä neiti Rogers, sinä valehtelet, raha ei tuo surua. Yrität vain siirtää vastuuta itseltäsi tahdottomiin rahoihin, jotka eivät yksin tee yhtään mitään. Se olit sinä, joka teoillasi toit surua elämääsi. Sinulla oli valinta roikutko surkean narkkispoikaystäväsi kanssa rahoinesi vai et. Valitsit narkkiksen. Älä syytä häntä, valinta oli sinun. Pidä hauskaa menetetyn tulevaisuutesi ja kahden lapsesi kanssa yhdessä äitisi asunnossa. Ei todellakaan käy kateeksi.

Ville kirjoitti...

Vielä tuosta naisen raiskaamasta naisesta, murha.info:

taiska kirjoitti:
40 euron velan takia väittävät koko homman tapahtuneen..tarinan uhri ei ole tuttu mutta päätekijä sitävastoin kyllä ja elämä on vuosikaudet ollut mitä on että tuskin tuli yllätyksenä monelle tämäkään homma..tosin tuo pullolla raiskaaminen oli aika järkytys ei luulis kovin monella naisihmisellä tulevan mieleen

Bias kirjoitti vastauksen yllä olevaan:
Eipä se pulloon jäänyt. Uhrin leikanneet lääkärit olivat itkeneet


Jos pitää vähänkään paikkansa niin täytyy vain pyöritellä päätä, että millä ihmeellä alkuperäinen syyte, törkeä raiskaus, on lieventynyt pelkäksi raiskaukseksi!

Luulisi, että pelkällä ehjällä pullolla raiskaamisesta ei jää sen kummempia jälkiä (mitenkään vähättelemättä uhrin kärsimystä), että lääkärit eivät olisi tottuneet (vähättelemättä heidän kokemuksiaan), vaan kyse on ehkä ollut rikotusta pullosta ja jostain muustakin...

Tämä on ongelma näissä salaiseksi julistetuissa jutuissa. Lähes jokainen paikkakuntalainen tietää jotain, mutta suurempi väestö ei mitään. Yksi tuomituista oli käsittääkseni vapaalla tutkinnan aikana. Sitten tulee tällaisia juttuja ja huhuja. Tuomio on huomattavasti lievempi kuin syyte, eikä perusteita lievennykselle ole saatavilla, koska juttu on siltä osin julistettu salaiseksi. Huhut pahimmillaan kääntyvät jopa uhria vastaan, joka kuitenkin on ja pysyy suurelta osaa väestöä täysin tuntemattomana.

Anonyymi kirjoitti...

Kelly Osbourne: Äiti vahasi viikseni ja pissasi päälleni

Vortac kirjoitti...

Miesten (versus naisten) seksuaalisuudesta.. tuo 'The Man Who is Thursday'-blogi on näemmä aika täynnä tuhtia tavaraa monesta mielenkiintoisesta aiheesta, joten en voi vastustaa kiusausta lätkäistä tänne pientä pätkää juurikin tuosta edellämainitusta asiasta.

"Traditionalists of every stripe have been very comfortable talking about the animal, brutish, hind-brain side of men, especially in regard to sexual instincts. The idea that men's sexual nature is something that must be channeled and controlled--and thus partly frustrated--for the sake of civilization is accepted without question.

It obviously makes traditionalists uneasy to think of their equally human female counterparts as having deep instincts that are equally unruly and problematic for civilization. Why this is true makes for interesting speculation but it cannot be denied that it does make them more uneasy than contemplating men's bestial component."

- Vortac