keskiviikkona, syyskuuta 30, 2009

Ei pääse kotiin

Kuuntele netistä: Verotetaanko miestä kevyemmin?

Wife beaters will be banned from their homes in new domestic violence clampdown

In one letter, the problem with modern American women

Tästä äiti varoitti ja feminismin ongelmat

Kimmo Kiljunen: "Jokaisella oikeus prostituutioon"

54 kommenttia:

Jape kirjoitti...

"Verotetaanko miestä kevyemmin?"

No miten sen nyt ottaa? Ainakin kaikki haastateltavat ohjelmassa on naisia ja he ovat päättävässä asemassa mm. juuri verotuskysymysten suhteen. Että mikäs tässä on nyt taas ongelmana?

Jape kirjoitti...

"Eduskunta hyväksyi kolme vuotta sitten seksin ostokieltolain, joka kieltää seksin oston parituksen tai ihmiskaupan uhreilta.

Kiljusen mielestä laki on epäonnistunut, koska laki ajaa seksityöntekijät entistä ahtaammalle rikollisten syliin."

Milloin feministit ovat ajaneet jotakin onnistunutta ja oikeaa asiaa?

Ville kirjoitti...

"Wife beaters..."

Uutisessa ei muusta puhutakaan kuin naisista ja tytöistä uhreina. Miehiä ja poikia uhreina ja naista tekijänä ei ilmeisesti ole olemassakaan.

Estetäänkö miestä ja lasta hakkaavalta väkivaltaiselta naiselta pääsy kotiinsa?

Sukupuolierottelua halutaan kitkeä jo alakouluissa

Nainen löi lasta laukulla - Uhreina terveyskeskuksen työntekijä ja 7v. lapsi.

Yli 75-vuotiaat miehet itsemurha-alttiimpia kuin muut

Henry kirjoitti...

Mitä muuten tarkoittaa "sukupuolierottelu"? Eri vessoja?

Anonyymi kirjoitti...

"
Koulut pyrkivät vastaisuudessa vähentämään sukupuolten välistä erottelua opetuksen keinoin. Asia on tarkoitus huomioida opetussuunnitelman uudistamisessa sekä uutta oppimateriaalia laadittaessa.
"

siis ei varmaankaan vessoihin ulotu tuo.
ellei sitten kouluissa oo tapana opettaa vessan käyttöä suunnitelmallisesti ja opetus-materiaalein.
voi tietysti olla että ei-hurreissa kouluissa noin tehdään, niissähän kuulemma myös kiusaillaan tyttöjä eikä vain poikia kuten hurri-kouluissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kenties Suomenkin kouluissa aletaan ruotsalaistyyliin kieltää poikia pissimästä seisaaltaan, koska poikien seisaaltaan pissiminen alistaa naisia. Tosin tyttöjen pissiessä seisaaltaan onkin kyseessä ihan eri juttu ja hieno naisten emansipaatio, jota tulee rohkaista.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Young Swedish women now demand that their men use the lavatory in a strictly sedentary posture - partly, I am told, for reasons of hygiene, but, more crucially, because a man standing up to urinate is deemed to be triumphing in his masculinity and, by extension, degrading women. I am not taking the pissoir, dear and trusting reader; this is for real. To micturate from the standing position is now viewed among the more progressive Swedes - as the height of vulgarity and possibly suggestive of violence.

Homo

Arhi Finnsanity kirjoitti...

Feministien terrori jatkuu kouluopetuksessa - Virkkusen työryhmä

brunologi kirjoitti...

Pissijutusta käy ilmi, että seisaaltaan kuseminen ja potkupallon katselu ovat miehistä huonoutta:

`The way they go to the toilet is just another example of why men are so bad. They watch football, they have not good manners. Women have had enough.'

Sanojana on nainen (seksuaalisen) valtansa huipulla:

Yola is painfully pretty. As she says, `They either want me and they do what I say, or they can go.'

Minusta tarpeiden toimittaminen istualtaan ei tunnu erityisen kuohitsevalta tai luonnottomalta, mutta jos kyseistä toimitusta ruvetaan tosissaan normittamaan, on aika nousta barrikadeille. Tai ainakin urinaaleille.

Anonyymi kirjoitti...


Tulee mieleen muutaman vuoden takainen radiohaastattelu YLE:ssä naistenpäivänä. Tamperelainen naisrehtori kertoi kuinka koulussa pojat laitettiin naistenpäivänä ulos siivoamaan koulun ja lähiympäristön alueita roskia keräämällä, siis roskatalkoisiin. Samanaikaisesti koulun tytöt järjestivät keskinäisen "hemmottelupäivän". Rehtori kehui kuinka tytöt keskustelivat naiseuden arvostamisesta, järjestivät meikkauskurssin ja muuta mukavaa. Jäin miettimään ohjelman jälkeen kuinka yksin pojat koulussa ovatkaan näiden feministinaisten armoilla. Kahden pojan isänä sitä miettii sitäkin puolta..


Homo

bmaad kirjoitti...

Kimmo Kiljunen:"On vastenmielistä, että rahalla ostetaan rakkautta."

En oikeastaan ole koskaan
tajunnut kyseisen mantran sisintä olemusta. Ei kai siinä rakkautta osteta, vaan toimintaa.
Vastenmielistä on korkea hinta, joka peritään markkina-arvoerojen vuoksi.

Vortac kirjoitti...

Estetäänkö miestä ja lasta hakkaavalta väkivaltaiselta naiselta pääsy kotiinsa?

Ei.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mitä muuten tarkoittaa "sukupuolierottelu"?

Epäilemättä patriarkaalista heteronormatiivisuutta, tuota kaikkien kauhistusta ja maailman tuhoavaa voimaa, hyi iljetys sentään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vastenmielistä on korkea hinta, joka peritään markkina-arvoerojen vuoksi.

Se johtuu siitä, että naista ei saa halventaa. Saakohan naista kallistaa? :)

- Vortac

Heiskala kirjoitti...

"Pyydän poliisia aloittamaan tutkinnan niin presidentti Tarja Halosen kuin Yleisradionkin toiminnan lainmukaisuudesta."


http://www.lapsenoikeus.info/tutkintapyynto-poliisille-presidentti-tarja-halosen-toiminnan-lainmukaisuudesta-seka-suomen-yleisradion-toiminnan-lainmukaisuudestaantti heiskala
www.lapsenoikeus.info

bmaad kirjoitti...

"Se johtuu siitä, että naista ei saa halventaa. Saakohan naista kallistaa? :)"

No maksullisen tuntihinta on ainakin korkealla.

Sikäli, että tuollaisen huoran hinta, 150-250 euroa yleensä heijastuu muuhunkin naisten käyttäytymiseen tekee siitä vielä huvittavampaa.

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun katsoo naisten suorittamaa parinvalintaa ja pähkäilyä siitä kenelle voi antaa ilmaiseksi joutumatta egoistisiin ongelmiin. ;)

Ville kirjoitti...

Ulvilan murhamysteeri ratkesi: Vaimo myönsi teon

Nainen ei pärjää miehelle, mies tekee enemmän vahinkoa jne. väitteet kumottu jälleen kerran. Koti on myös miehelle hengenvaarallinen paikka.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen ei pärjää miehelle aseettomassa taistelussa, mutta aseet tietenkin muuttavat koko asetelman.

Törkeissä parisuhdepahoinpitelyissä naisten osuus on 40% ja ne tyypillisesti tehdään jollain astalolla.

- Syltty

PELKÄÄN NAISIA!!!!!!!!! kirjoitti...

Ihme ettei Ulvilan tappajatäti teloittanut lapsiaan yksintein. Lasten murhailu kun tuntuu olevan erityisesti naisten leipälaji.

vestigia kirjoitti...

Olisikohan Ulvilan tutkinta edennyt nopeammin oikeaan lopputulokseen, ellei kulttuurissamme olisi vallalla se ennakkoluulo, että perheväkivaltaan kykenee vain mies? Toivottavasti tämä tapaus antaa lisäpontta naisten väkivaltaisuuden tutkimiseen.

Heiskala kirjoitti...

Poliisi ymmärsi epäillä murhatun miehen vaimoa vasta kun teon nähnyt lapsi asiasta uskalsi poliisille kertoa, satoja miehiä kyllä tutusti epäiltiin.

Mikä suoritus poliisilta. Heja. eipä yllätä.

Entäs oikeuslaitoksemme ja "sukupuolitutkimuksen asiantuntijatohtorit" sitten? ( vink vink: olen pahoillani mutta mitään kunnioitusta ei tuolla tittelillä tipu )


Muutamia vuosia sitten, kun "sukupuolitutkija" "tohtori" Sari Näre oli murhaoikeudenkäynnissä syyttämässä surmattua miestä naisvihasta


aaa

Anonyymi kirjoitti...

Nopeastipa Pravda napsautti lukkoon nuo Ulvilan murhajutun keskustelut. Femakkomafian isku?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Olikos tuo Sari Näreen sättimän murhuhrin murhaaja muuten se insuliinimurhaajatar, jonka Tarja Halonen armahti poikkeuksellisen lyhyen vankeuden jälkeen? Taisi sisar-Näreen sättimiset tehota punapresidenttiimme.

Homo

Anonyymi kirjoitti...


Tätä samaa "tasa-arvopolitiikkaa" on käytännön tasolla ollut toteuttamassa aivan maamme arvostetuimmat "tasa-arvoasiantuntijat", mm. "sukupuolitutkija" tohtori Sari Näre, joka olikin - ja siis aivan valtiomme virallisen tasa-arvopolitiikan oppien mukaan - oikeudenkäynnissä syyttämässä surmattua miestä naisvihasta - siis syyttämässä vainajaa, jonka hänen vaimonsa oli perintörahojen toivossa insuliinipiikillä surmannut. Luonnollisestikin tohtori Sari Näre on eräs tämän maan "sukupuolitutkimuksen" kirkkaimpia ja arvostetuimpia johtotähtiä.

Ilmeisesti Sari Näreen syyttelyllä oli vaikutusta, koska Tarja Halonen puolestaan armahti kyseisen insuliinimurhaajan vajaan 12 vuoden vankeuden jälkeen, vaikka keskimäärin ainakin miespuolisten murhaajien armahtamisessa Halosella on ollut useita vuosia korkeampi linja.

Kun tämän valtion virallinen ns. tasa-arvopolitiikka on tuota tasoa, niin voi kyllä ilman pienintäkään epäilystä sanoa, että ilman sitä maa olisi huomattavasti tasa-arvoisempi, ja onnellisempi paikka elää, vapaampi ja moniarvoisempi hengittää.

Niinpä...


Homo

Ville kirjoitti...

Syltty: Nainen ei pärjää miehelle aseettomassa taistelussa, mutta aseet tietenkin muuttavat koko asetelman.

Olen hieman eri mieltä. Aseeton taistelu voi olla myös sitä, että nainen käyttää kaiken fyysisen voimansa sellaista miestä vastaan, joka on omaksunut asenteen naista ei lyödä tai fyysisesti kajota, ja että naista kohtaan ei käytetä mitään fyysistä voimaa. Tämä sisältää sen, että naista ei voi otta ns. lukkoon kun tilanne sitä vaatii, jolloin nainen on toimintakyvytön, koska tämähän on muka väkivaltaa naista kohtaan, vaikka tosiasiassa näin toimien estetään tilanteen eskaloituminen. (Mies-mies tilantesssa tämä on täysin sallittua.) Voimasuhteet ovat tällöin täysin kääntyneet naisen eduksi. Naisella on etulyöntiasema ja hän käyttää sitä häpeilemättä hyväkseen.

Siitä olen samaa mieltä, että törkeissä pahoinpitelyissä naisten osuus on sen 40% ja tekoväline on teräase tai muu vastaava ja vammat vaativat lähes poikkeuksetta sairaalahoitoa.

vestigia: Olisikohan Ulvilan tutkinta edennyt nopeammin oikeaan lopputulokseen, ellei kulttuurissamme olisi vallalla se ennakkoluulo, että perheväkivaltaan kykenee vain mies? Toivottavasti tämä tapaus antaa lisäpontta naisten väkivaltaisuuden tutkimiseen.

Toivottavasti näin on. Vain mainitsemasi ennakkoluulot ja asenteet ovat esteinä. Nainen on yhtä kykenevä vakavaan väkivaltaan kuin mieskin. Tarkemmin sanottuna väkivalta on ensisijaisesti ihmisen ongelma, ei vain toisen sukupuolen. Tämän ymmärtäminen on tärkeää. Se on sekä uhrien, että tekijöiden etu. Ja ennen kaikkea sen kannalta, että pystyttäisiin kehittämään tapoja, joilla näitä pystyttäisiin ehkäisemään.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tarpeeksi häikäilemätön nainen voi pärjätä aseettomanakin miehelle. Näin erityisesti, jos nainen hyökkää yllättäen tai mies on päihtyneenä.

Mieleen tulee esimerkiksi eräskin tapaus, jossa nainen pahoinpiteli humalaisen miehensä niin, että mies neliraajahalvaantui. Nainen sai naurettavan vähäisen rangaistuksen. Olikohan peräti muutama kuukausi ehdollista.

Samoin ei vaadita kovin suuria voimia, jos nainen esimerkiksi yllättäen tuuppaa miehen jostain korkealta alas tai etenkin takaperin alas rappusia, mutta silti voi tulla hyvin pahaa jälkeä.

Homo

Ville kirjoitti...

Homo: Mieleen tulee esimerkiksi eräskin tapaus, jossa nainen pahoinpiteli humalaisen miehensä niin, että mies neliraajahalvaantui. Nainen sai naurettavan vähäisen rangaistuksen. Olikohan peräti muutama kuukausi ehdollista.

Ja se tapaus parin vuoden takaa, jossa vanhempi helsinkiläinen hienostorouva ilman selvää syytä valeli miehensä sytystynesteellä ja tuikkasi tuleen. Mies taisi lopulta kuolla palovammoihin, vaikka pelastushenkilökunnan ihmetykseksi pystyi omin avuin siirtymään ambulanssiin. En nyt tähän hätään muista mikä oli tuomio.

Anonyymi kirjoitti...

IS: "Ulvilan surman tunnustanut Jukka S. Lahden vaimo ilmeisesti viimeisteli surmatyön kesken hätäpuhelun, jonka hän itse soitti Satakunnan hätäkeskukseen.

Poliisi vahvistaa Helsingin Sanomien ensimmäisenä kertoman tiedon, että puhelimessa oli tuolloin perheen vanhin lapsi, 9-vuotias tytär.

Rikosylikomisario Pauli Kuusirannan mukaan nauhalta on kuultavissa uhrin voihketta, joka sitten yhtäkkiä loppuu.

44-vuotias vaimo soitti hätäkeskukseen kello 2.43 aamuyöllä ja pyysi tulemaan nopeasti, koska asunnossa oli "joku tappaja". Neljä minuuttia ja 20 sekuntia kestäneen puhelun aikana luuriin tuli välillä tytär, jonka puhuessa äiti kävi poliisin epäilyn mukaan surmaamassa miehensä."

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1736036

Anonyymi kirjoitti...

Ville, se Katajanokan hienostorouva, joka poltti viattoman lääkärimiehensä, sai vain 9 vuotta vankeutta ja ilmeisesti ensikertalaisena istuu vain 4,5 vuotta. Tässä vielä arkistosta kirjoitteluni aiheesta:

"Eikös Suomessakin Katajanokalla joku vanhempi hienostorouva liekittänyt alastoman lääkärimiehensä hengiltä parisen vuotta sitten. Selitteli sitten jälkeenpäin, ettei ollut tarkoitus tappaa, vaan muuten vain riehua ja haluta huomiota ja selvisi muistaakseni varsin lievällä rangaistuksella.

Homo
6/1/09 16:05
Anonyymi kirjoitti...

Katajanokan polttajasta, jonka nimeä en nyt tässä viitsi mainita, oli näköjään 25.1.2007 juttu Iltasanomissa. Eukko selitteli, että: "Luulin voivani sytyttää palamaan ja sammuttaa saman tien, mutta se ei sitten käynytkään niin." Ambulanssimiehet olivat hämmästyneitä, että mies oli niin pahasti poltettuna vielä tajuissaan ja pystyi vielä lääkärinä kommentoimaan tilannetta lääketieteellisesti, mutta tämä ei estänyt miehen menehtymistä myöhemmin sairaalassa äärimmäisen pahoihin palovammoihinsa.

Uutisisen mukaan mies oli jo ennen tätä tapahtumaa joutunut pitkään elämään väkivallan pelossa. Läheiset olivat yrittäneet saada miehen jättämään vaimon.

Nainen vastasi tästä järkyttävästä rikoksestaan oikeudessa vapaalta jalalta ja sai vain 9 vuoden vankeutta. Ensikertalaisena vapautunee puolessa tuossa ajasta.

Homo
6/1/09 16:12
Anonyymi kirjoitti...

Linkki vielä uutiseen polttajanaisesta.

Homo
6/1/09 16:14
Jorma kirjoitti...

"selvisi muistaakseni varsin lievällä rangaistuksella."

Tämä olisi oiva aihe tutkimukselle. Mutu-tuntu on, että naisten tuomiot ovat usein lievempiä. Lisäksi laki päästää lapsensa tappaneen äidin vähemmällä, kuin samaan syyllistyvän isän.

Urpilaisen sanoma? Onko sillä muka sellainen? Puhdas broilerihan se vain on, ja yritttää vielä naiseudellaan kerätä pisteitä, mikä on sääälittävää.
6/1/09 16:14
Anonyymi kirjoitti...

Sitten kun on nelisen vuotta istunut vankilassa ja vapautuu noin 65-vuotiaana, niin mahtaakohan tappajanainen vielä päästä nauttimaan polttamansa miehen ansiosta lesken eläkkeestä?

Homo
6/1/09 16:17
Jorma kirjoitti...

Kamalat kuukautiset johtivat avioeroon
6/1/09 16:20
Turo kirjoitti...

Rikollisetkin ovat sisäistäneet yhteiskunnan normeja:

Seksirikollisia paljastava sivusto rikollisliigan ylläpidettäväksi

Ihmiset ehkä ajattelevat, että koska olemme ammattirikollisia, meillä ei olisi minkäänlaista moraalia. Otamme etäisyyttä kaikkeen naisia ja lapsia kohdistuvaan väkivaltaan, Acar sanoo Crimenewsille.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Seksirikollisia+paljastava+sivusto+rikollisliigan+yll%C3%A4pidett%C3%A4v%C3%A4ksi/1135242534603
7/1/09 00:24
Anonyymi kirjoitti...

"Nainen vastasi tästä järkyttävästä rikoksestaan oikeudessa vapaalta jalalta ja sai vain 9 vuoden vankeutta. Ensikertalaisena vapautunee puolessa tuossa ajasta."

Tuo nyt on ihan linjassa kaikkien henkirikosten kanssa. Jos tappaa "puolivahingossa" niin se on sen 6-10 v linnaa. Ainoastaan Dr. Mengele saa vahingossa tehdystä taposta yli 9 v.

- Syltty
7/1/09 10:25
Anonyymi kirjoitti...

Syltty, minusta toisen polttaminen hengiltä ei ole mikään puolivahinko, vaan poikkeuksellisen raaka teko, josta on täytynyt tietää seurauksen. Minusta tuosta kuuluisi saada elinkautinen murhasta.

Homo
7/1/09 11:41
Ville kirjoitti...

"Linkki vielä uutiseen polttajanaisesta."

Ensimmäinen kommentti on jotain käsittämättömän typerää:

"Niin...?

edit: olisiko tuo viihde- ja hömppäthread ollut kuitenkin oikeampi osoite?"

Viihdettä ja hömppääkö miehen polttomurhaaminen on?"

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Sen sijaan, kun mies poltti naisen hengiltä, niin eihän siitä selvinnyt istumalla vankilassa 4,5 vuotta ja kenties sen jälkeen pääsemällä nauttimaan tappamansa puolison leskeneläkettä, vaan sai elinkautisen:

Bensiinillä naisen sytyttänyt mies sai elinkautisen vankeusrangaistuksen murhasta Turun hovioikeudessa.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Käsittämätöntä minusta sekin, että tuo miehensä raakalaismaisesti hengiltä polttanut nainen kaiken huipuksi pääsi vastaamaan vapaalta jalalta. Ja tämä tuskin selittyy tässä tapauksessa silla perinteisellä naisalennuksella, kun uikuttaa kyynelsilmin, että että on alaikäisiä pikkulapsia joilta ei saa riistää maailman parasta äityliä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tuokin vaimonsa hengiltä grillaamaksi päätynyt lääkäri oli käsittääkseni monet sodat yms liemet kokenut ja arvostettu traumakirurgi, joka oli työnsä vuoksi ollut monasti hengenvaarassa. Silti hänenkin kohtalokseen koitui kranaatinsirpaleiden sijaan poikkeuksellisen hentorakenteinen vanha nainen kotona, joka oli terrorisoinut miestä jo pitkään. Vähän tulenarkaa nestettä vain alastoman miehen päälle ja tulta perään - ja hups, mies paloi hengiltä. En minä millään voinut kuvitellakaan, että miehellä tällä tavalla hassusti olisi tällaisesta hupaisasta päähänpistosta käydä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Kulkutauti leviää:

Hollantilaiset kyllästyivät lasikattoon

Homo

bmaad kirjoitti...

"44-vuotias vaimo soitti hätäkeskukseen kello 2.43 aamuyöllä ja pyysi tulemaan nopeasti, koska asunnossa oli "joku tappaja". Neljä minuuttia ja 20 sekuntia kestäneen puhelun aikana luuriin tuli välillä tytär, jonka puhuessa äiti kävi poliisin epäilyn mukaan surmaamassa miehensä."

Hameväkeä ei osata epäillä,
eikä halutakaan. Sen takia tämäkin meni niin vaikeaksi. Jopa rikostutkijoilla on hyväuskoinen ja sukupuolittunut ote asioihin, kun ei olla kiinnostuneita naisten mahd. osuudesta asiaan.

Jos Jokelan tai Kauhajoen
jässipässit olisi saatu elävinä edesvastuuseen, luulenpa, ettei heille laitosvapaus koskaan
koittaisi.

bmaad kirjoitti...

"Olisikohan Ulvilan tutkinta edennyt nopeammin oikeaan lopputulokseen, ellei kulttuurissamme olisi vallalla se ennakkoluulo, että perheväkivaltaan kykenee vain mies? Toivottavasti tämä tapaus antaa lisäpontta naisten väkivaltaisuuden tutkimiseen."

Ei tässä nassesetämaailmassa
olla kiinnostuneita muusta kuin nassesetäilystä.

Anonyymi kirjoitti...

"
44-vuotias vaimo soitti hätäkeskukseen kello 2.43 aamuyöllä ja pyysi tulemaan nopeasti, koska asunnossa oli "joku tappaja". Neljä minuuttia ja 20 sekuntia kestäneen puhelun aikana luuriin tuli välillä tytär, jonka puhuessa äiti kävi poliisin epäilyn mukaan surmaamassa miehensä.
"

jos toi on totta ku kerran nainen myönsi ihan ilman noita-vaino-kidutusta
niin ei Måårteniika'n ääri-älyä
silti voi syyttää väärästä veikkauksesta.
sillä eihän Måårteniika'kaan voi
ottaa huomioon
NOIN ABSURDIA
tapahtuma-sarjaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ville:
"Aseeton taistelu voi olla myös sitä, että nainen käyttää kaiken fyysisen voimansa sellaista miestä vastaan, joka on omaksunut asenteen naista ei lyödä tai fyysisesti kajota, ja että naista kohtaan ei käytetä mitään fyysistä voimaa."

Onneksi näin munattomat miehet ovat kuitenkin harvinaisuuksia. Suurin osa miehistä kuitenkin ymmärtää ja tajuaa, että itseään saa puolustaa jopa naisia vastaan. Miehet, jotka eivät suostu käyttämään väkivaltaa edes itsesuojelutilanteissa, ovat täysin verrattavissa niihin naisiin, jotka jäävät suhteeseen vaikka joutuvat toimittamaan aina sillointällöin nyrkkeilysäkin virkaa.

Olen sitä mieltä että tämmöisessä tilanteessa syypää tilanteen jatkumiselle löytyy pääasiassa peilistä. Ei yhteiskunta voi juurikaan auttaa henkilöä, joka ei suostu nostamaan sormeaankaan itsensä auttamiseksi.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"Måårteniika'n ääri-älyä
silti voi syyttää väärästä veikkauksesta"

Tällä em. Martalla ei kyllä ole älyä ollenkaan, ei ääri, eikä muutakaan. Hullu se on!

blogiritarin aseenkantaja kirjoitti...

Jospa ääri-äly viittaa nimenomaan sinne toiseen ääripäähän?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Marttahan on ihan "muusikkokin" :D

Mårten Smeds: Nyt Loppui Spedeily

Koskahan Martta lopettaa sen spedeilyn, jota täällä harrastaa?

Blogiritari kirjoitti...

"Jospa ääri-äly viittaa nimenomaan sinne toiseen ääripäähän?"

Näin se varmasti on!

Anonyymi kirjoitti...

"44-vuotias vaimo soitti hätäkeskukseen kello 2.43 aamuyöllä ja pyysi tulemaan nopeasti, koska asunnossa oli "joku tappaja". Neljä minuuttia ja 20 sekuntia kestäneen puhelun aikana luuriin tuli välillä tytär, jonka puhuessa äiti kävi poliisin epäilyn mukaan surmaamassa miehensä.
"

jos toi on totta ku kerran nainen myönsi ihan ilman noita-vaino-kidutusta
niin ei Måårteniika'n ääri-älyä
silti voi syyttää väärästä veikkauksesta.
sillä eihän Måårteniika'kaan voi
ottaa huomioon
NOIN ABSURDIA
tapahtuma-sarjaa.

1/10/09 09:34
"

Itse asiassa TV:ssä ( Murha tunnissa -ohjelma ) oli juuri vastaavanlainen murhatapaus Amerikasta, ja kyllä vain ohjelmassa murhan ratkaisusta kisailevat amatööritkin siellä ratkaisivat murhan 48:ssa tunnissa!


hieno suoritus Suomen poliisilta.

tasa-arvomestari:a[

Anonyymi kirjoitti...

> hieno suoritus Suomen poliisilta.

kuha pari vuotta oli kulunut ja OMA LAPSI TULI BÅSAA MUTSINSA KYTILLE.

TOSI HIENO SUORITUS INDEED.

Vortac kirjoitti...

Ville on ymmärtänyt asian aivan oikein! Nainen EI ole taistelussa heikompi osapuoli, koska mies ei saa käyttää fyysistä voimaansa naista vastaan -millään-tavoin-.

Nainen on siis nimenomaan vahvempi, vaikka se vahvuus ei tulekaan lihaksista, vaan lakikoneistosta, aivopesukoneistosta, yhteiskunnasta, yleisesti hyväksytyistä arvoista, ja toki femakkomafian valtaapitäviltä.

Nainen on aina juridisesti vahvoilla miestä vastaan. Mies taas on aina juridisesti heikoilla naista vastaan, fyysisen voiman määrästään riippumatta.

Kun pelkästään naisen lyönnin torjuminen tai estäminen, käsistä kiinni pitäminen, ettei nainen raavi silmiä päästä, tai jo pelkästään huudahdus "NYT RIITTÄÄ!" tulkitaan väkivallaksi naista kohtaan, ja 'vaimonhakkaamiseksi', on miehillä hyvin HYVIN vähän keinoja (jos ollenkaan), jos hän joutuu taistelutilanteeseen naista vastaan.

Naisella on kaikki sosiaaliset, juridiset ja yhteiskunnalliset valtit käsissään - siinä on lihasvoima pientä valuuttaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kyllä tarpeeksi häikäilemätön nainen voi pärjätä aseettomanakin miehelle. Näin erityisesti, jos nainen hyökkää yllättäen tai mies on päihtyneenä.

Näin on. Näitä tulee kyllä helposti mieleen moniakin tapauksia, joissa nainen helposti pärjää miehelle aseettomana.

- treenaamaton pasifistimies, joka ei ole missään määrin koskaan valmistautunut mihinkään fyysisen vahingoittamisen uhkaan

- nörttimies, joka ei myöskään oleta koskaan naisensa lyövän häntä

- tavismies, joka ei ole juuri väkivaltaa elämässään käyttänyt (vaikka sen kohteeksi onkin tietenkin joutunut, kuten kaikki miehet)

- naista pienempi, hintelämpi, lyhyempi mies

- naista vähemmän treenaava mies (kun kaikki aika menee esim. töissä)

- nukkuva mies

- televisiota katsova mies

- tietokonetta käyttävä mies

(eli 'yllätetty mies' kai voidaan helposti niputtaa)

- "naista ei saa lyödä"-mantran sisäistänyt mies (ei voi nostaa sormeaankaan naista vastaan vaikka mikä olisi)

- kehoaan laiminlyönyt mies (muiden asioiden ollessa tärkeämpiä, esim. elannon hankkiminen perheelle)

Jne jne..

Näitä nyt on aika helppo keksiä lisääkin.. alaston mies, kylpevä mies, pesualtaan putkistoa korjaava mies, jne..

Ajatus, ettei nainen voi pärjätä miehelle, on täysin ja totaalisen absurdi muutenkin. Jos Bruce Lee niinkin pienenä kaverina oli -voittamaton-, vaikka minkäkokoisia ja millaisilla lihaksilla tahansa varustettuja korstoja vastaankin, niin luulisi kenen tahansa naisen pystyvän samaan, ainakin jos katsotaan pelkästään fyysistä puolta.

(sensijaan henkiseen puoleen ei pystyisi kyllä moni mieskään)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"
Jos Bruce Lee niinkin pienenä kaverina oli -voittamaton-, vaikka minkäkokoisia ja millaisilla lihaksilla tahansa varustettuja korstoja vastaankin, niin luulisi kenen tahansa naisen pystyvän samaan, ainakin jos katsotaan pelkästään fyysistä puolta.
"

Bruce Lee oli tanssi-kurssit käynyt elokuva-näyttelijä.
miten hän tähän liittyy?

enkä myöskään usko naisen pystyvän siihen mihin Bruce sillä naisilla lihakset kestävät paremmin pitkää rasitusta kuten virkkuu-asentoja ja peruna-maalla pyllistelyä,
mutta naisen lihakset eivät ole niin
räjähtävän nopeita, ainakaan liikemäärää välittämään kykenevän riittävän voiman kera, kuin miehellä. liikemäärä ratkaisee
jos haluu tyrmätä sisällä olevat aivot. liike-energia ratkasee jos haluaa tuhota pintaa kuten lamaannuttaa lihas tai murskata luu.
liikemäärä=massa*nopeus.
liikeenergia=massa*nopeus*nopeus.

paino nyrkin takana ei kerro kaikkea.
pitää olla voimaa kädessä jotta
se käsi myös olisi yhtä painava kuin lyöjän ylä-vartalo.
naisella ala-vartalo on painava mutta
ala-vartalon painon merkitys on vähäinen johtuen
vääntö-momentin aiheuttamasta
massa-hävikistä joka on erittäin merkittävä.
niin merkittävä että pitkät nyrkkeilijät eivät kykene iskemään tyrmäystä, ellei heillä sitt
oo vitusti läskiä ylävartalossa,
kuten ylävatsassa ja tisseissä
ja ylä-kyljissä.

toinen syy miksi paino ei kerro kaikkea on että tuki voi toimia
painon sijaisena. se vaatii hyvää tekniikkaa ja suurta voimaa pitkin koko ihmisen pituutta ja hyvää pitoa kengistä lattiaan jotta jalkojen antama
tuki lattiasta voitaisiin hyödyntää
painona. toi on kevyempien sarjojen tekniikoita.
tuki ei vaadi tekniikkaa jos on
selkä tukevaa peruskalliota vasten, silloin
nyrkin takana oleva paino on
koko peruskallion paino ja ainoa mikä
rajoittaa iskun tuhoisuutta
on puutteellinen voima kädessä.

-Måårteniika, Luonnontieteilijätär

Anonyymi kirjoitti...

Vortac
"Jos Bruce Lee niinkin pienenä kaverina oli -voittamaton-, vaikka minkäkokoisia ja millaisilla lihaksilla tahansa varustettuja korstoja vastaankin, niin luulisi kenen tahansa naisen pystyvän samaan"

Todella onneton vertaus, sillä Bruce Lee treenasi aika paljon enemmän kuin keskimääräiset naiset. Keskimääräinen nainen ei ole nyrkkiä nähnytkään ja ainoa lyönti jonka sellainen osaa, on läpsy.

Tuollaisella asenteella "kuka tahansa voi löylyyttää minut missä tahansa ja miten päin tahansa, koska ei musta ole mihinkään" on varma tapa alistua, ottaa turpaansa ja hävitä väkivaltatilanne jo paljon ennen kuin se on alkanut. Lisäksi tuollaisella häviäjä-asenteella varustettu henkilö vielä kaupanpäälle järkeilee, että oli päivänselvää että tässä näin käy ja se oli oikeastaan oma vika -> ei tarvetta jatkotoimenpiteille, vaan jäädään tänne hakattavaksi

Kuten sanoin, eivät muut ihmiset voi auttaa sellaista ihmistä, joka ei suostu auttamaan itse itseään eli:
1) ei puolusta itseään
2) ei ota eroa
3) ei kerro asiasta kenellekään
4) ei tee rikosilmoitusta

Jos ihminen toteuttaa samaan aikaan kaikki kohdat 1-4 niin meillä muilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta auttaa häntä.

Tällaisessa tilanteessa voi katsoa peiliin ja miettiä, pitäisikö ottaa edes pikkaisen vastuuta omasta hyvinvoinnistaan, vai onko sittenkin parempi että se vastuu ulkoistetaan Naisasialiitto Unionille tai Henkan palstan kiiluvasilmäisille miesaktivisteille. Itse kannatan yksilön vastuuta.

Ja näin ihan riippumatta siitä, onko kyseessä mies tai nainen.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Syltty> Jos ihminen toteuttaa samaan
Syltty> aikaan kaikki kohdat 1-4 niin
Syltty> meillä muilla ei ole
Syltty> minkäänlaista mahdollisuutta
Syltty> auttaa häntä.

pointtisi on KÄYTÄNNÖSSÄ totta.
mutta jos uhrilla on NÄKYVIÄ vammoja, niin ainakin tästä blogista löytyis runsaasti ritari-poikia jotka vois keskittää energiansa mielekkäämpään, siis siihen, sillä on olemassa sellainen kuin
YLEISEN SYYTTEEN ALAINEN RIKOS

eikä siinä ratkase uhrin haluttomuus syyttää tai ees valehtelu sillä Lääkärin-lausunto yliajaa uhrin valehtelun jolla uhri tukholma-syndroomassaan pyrkii suojella tekijää.

Anonyymi kirjoitti...

"Ihme ettei Ulvilan tappajatäti teloittanut lapsiaan yksintein. Lasten murhailu kun tuntuu olevan erityisesti naisten leipälaji" -Pelkään naisia

Johtunee siitä, että naiset ovat kautta aikain hoitaneet lapset ja ovat niiden kanssa enemmän tekemisissä. Suurimmassa osassahan näissä näyttelee kroonisen väsymyksen ja liekö siitä seuranneen tai muuten vain puhjenneen imelenterveyshäiriön yhdistelmä. Ei siis yhtään hyväksyttävää, mutta jos ei lapsia ole, niin ei varmasti tiedä mitä tarkoittaa pienet lapset+työt tai vaikkapa "vain" pienet lapset+vauva.

Näissäkin on tukipalveluita, mutta pitää olla jo ongelmia, että niitä saisi ilman odotuksia.

Ihan samalla tavalla kuin miehillä vaikkapa miesten kokema väkivalta, niin eihän se yleisesti ottaen ihan normaalien ihmisten hommaa ole. Jos se on jatkuvaa ja säännöllistä. Siihenkin on varmaan aika vähän apuja, jos ei ongelmaa näe.

Anonyymi kirjoitti...

"mutta jos uhrilla on NÄKYVIÄ vammoja, niin ainakin tästä blogista löytyis runsaasti ritari-poikia jotka vois keskittää energiansa mielekkäämpään, siis siihen, sillä on olemassa sellainen kuin
YLEISEN SYYTTEEN ALAINEN RIKOS"

Entä jos ei ole näkyviä vammoja? Jos ne ovat kaikki jäävät vaatteiden alle? Näinhän sitä harrastetaan väkivaltaa parisuhteissa, oikein näppärää. Jossakin miesten pornolehdessäkin esiteltiin "näkymättömän väkivallan" niksejä. Sairasta.

Toinen on se, että jos näet kadulla pariskunnan kävelevän käsikädessä ja toisella on musta silmä, niin et voi olettaa että nyt tämä toinen on sen iskenyt. Se on voinut tapahtua oikeastikin jonkin kotitapaturman jäljiltä (henkilökohtaista kokemusta on), harrastusten parissa, joku kaveri on saattanut muksasta tarkoituksella/tahallaan, joku tuntematon on voinut iskeä..suoraan sanottuna on voinut tapahtua ihan mitä tahansa. Ei siinä voi suoraan mennä leipomaan vaikkapa sitä äijää, kun toisella nyt sattuu olemaan musta silmä.

Anonyymi kirjoitti...

> Jossakin miesten
> pornolehdessäkin
> esiteltiin "näkymättömän
> väkivallan" niksejä. Sairasta.

vaikee uskoo.
poke-lehtii kuitenkin lukee ÄIJÄT
ja sellasten keskuudessa ei-pahoihin naisiin kohdistettu väkivalta on maailman halveksittavin asia ja aiheuttaisi kyllä moisen lehden bojkotin koko kaveri-piirissä heti.

> Toinen on se, että jos näet
> kadulla pariskunnan kävelevän
> käsikädessä ja toisella on musta
> silmä, niin et voi olettaa että
> nyt tämä toinen on sen iskenyt.

pikemminkin päinvastoin ku se kuitenkin kehtaa kävellä sen akan kaa.
ellei se sitt oo niin psyko jätkä ettei ees häpee jälkeenpäin tekoaan.

Anonyymi kirjoitti...

tai tarkemmin ajateltuna, emmä oikeen
tiedä minkälaiset tyypit sellasii lukee,
mua kun kuitenkin kiinnostaa enemmän pehmoporno jossa akalla on
sopivasti vaatetusta:
"
kun taas mies kärsii suunnattomasti koska joutuu kieltää ittensä ja olee Gere-mies,
tai sitt mies on sellanen kuin
minä joka on mieluummin ilman ellei saa tätä:

http://www.arrivistepress.com/images/NotoriousBettiePage-2497.jp.jpg


LÄÄ-ÄHH!
parin viime viikon aikana en oo ruiskuttanut ku tolle..
tosin tein siit version jossa hanskojen kämmen-osien pikku reikä on paikattu mustall.
perfectomundo, läähh..

hanskoissa kiehtoo se ku ei kunnon
nainen haluu niiku oikeesti koskee,
ja läähh silti just ja just kädet riittävän
paljaat kainaloo lähelt. läähhh..
(kainalokarvat ois asiaa mutt toi on niin hyvä että on ääri ilmankin, kuten myös Ylijumalatar Maija Vilkkumaa'n kädet)
"-Måårteniika

Anonyymi kirjoitti...

at-risk and under-served populations assisted by the 340B [url=http://www.aravind.org/toryburch.htm]http://www.aravind.org/toryburch.htm[/url] or for private transportation, made travelling more convenient [url=http://www.aravind.org/coach.htm]コーチ(COACH)バッグ[/url] When choosing online, the Jack wills product is allowed to end [url=http://www.aravind.org/celine.htm]セリーヌ ラゲージ[/url] tables, when beginners ask the more experienced players about
be followed, if one is to do more than experience the thrill of [url=http://www.aravind.org/toryburch.htm]トリーバーチ バッグ[/url] so when there is an accusation, there is a system to work through [url=http://www.aravind.org/celine.htm]セリーヌトート[/url] at home when you can play black jack! Winning black jack makes [url=http://www.aravind.org/celine.htm]セリーヌトート[/url] This will help you decide what size and shape to get. Very large
active life. He continued to exercise daily well into his 90s. [url=http://www.aravind.org/coach.htm]COACH長財布[/url] have your video, upload it to increase your VSEO. Put it on [url=http://www.aravind.org/coach.htm]http://www.aravind.org/coach.htm[/url] purchase a riding lawn mower without also getting a mower jack, [url=http://www.aravind.org/coach.htm]コーチカバン[/url] permanent marker or a crayon will work great for this. Gutting

Anonyymi kirjoitti...

Soon lady luck was smiling on Jack Smatt .But the lure of wealth [url=http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html]tory burch outle[/url] stenciled image in the exact place you want. Two knives. One [url=http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html[/url] 5 year old little boy that we transported. Unfortunately, he [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html[/url] his commitment to helping others build positive habits and live
recently passed away after a battle with cancer. Angel MedFlight [url=http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html]tory burch outle[/url] week. Casinos had to actually change rules in their favor. [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html[/url] see it (or rent it when it goes to DVD or watch it when it shows [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]christian louboutin outlet[/url] such as hospitals and clinics with chain, independent, and
mathematical. Hence, the game has some basic rules that need to [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html[/url] the high quality denim fabric used, you will not find jeans of [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]Ralph Lauren Outlet[/url] up on TV). I highly recommend this movie - and I have little faith [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]Ralph Lauren Outlet[/url] Manzer: I have had many memorable experiences working at Angel