maanantaina, syyskuuta 14, 2009

Feministi + natsismi = feminatsi

Noin 20 000 ruotsalaisnuorta myynyt seksiä

Autotalli ja takakontti
Tiedätkö, miten Audilla voi testata, miten paljon naiset miehistä pitävät?

No laita Audin peräkonttiin vaimosi ja koirasi, lyö luukku kiinni ja odota tunti. Kun sitten avaat luukun, huomaat heti, kumpi on iloisempi Sinut nähdessään!

Vanhemmuuden kustannukset tasattava työnantajien kesken

Kaari Utrio: Nopeasti kuoleva vanhus on eduksi yhteiskunnalle ja Kaari Utrion Itsemurhakoppi (Minä kun luulin, että "feminatsi" on puolihumoristinen ilmaisu. No, aina ei voi olla oikeassa. Seuraavaksi feministit esittävät luultavasti samaa käsittelyä miehille)

107-vuotias etsii 23:tta aviomiestä

13 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Itse tuen sitä, että ihmisillä olisi halutessaan mahdollisuus eutanasiaan, vaikka hoitotestamentin vahvistamana, mutta Utrion ajatusta "ystävällisten" unipillerien jakelusta terveyskeskuksissa yli 70-vuotiaille, en hyväksy.

Anonyymi kirjoitti...

Utrio on valinnut sanansa todella huonosti, mutta ideassa sinänsä ei ole mitään ongelmaa.

Kyllä minullekin unipilleri luultavasti kelpaisi, jos kuolema olisi ihan portilla ja kunto todella heikko.

Joissakin tapauksissahan tiedetään että kuolema on tulessa ja kyse on enää vain päivistä tai jopa tunneista.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Eutanasia on arka aihe.

Juuri kuulin erään naisen ex-anopin kuolleen. Nainen oli ollut lähes tiedottomana vanhainkodissa viimeiset kymmenen vuotta. Vaipoissa, sänkyyn kuvainnollisesti sidottuna.

Onko se ihmisarvoista elämää?

Riitta

Anonyymi kirjoitti...

Pillereitä vaan dementikkonartuille, niin säästyypähän miesten rahat.

Asiasta seitsemänteen:

Vuoden tieteentekijä on politiikan tutkimuksen dosentti Johanna Kantola, 32.

Kantola: Hyväksyttyä väkivaltaa

"Miksi täällä ei puhuta miesten väkivallasta?"

"Väkivaltaisista naisista – marginaalisesta ilmiöstä – puhuminen vie huomiota pois tärkeämmiltä asioilta.
Yksi tällainen asia on suomalaisen miehen väkivalta naisia, lapsia ja miehiä kohtaan. ”

Homo

Juho kirjoitti...

Erittäin hyvä kommentti Riitalta eutanasia-asiaan.

Itsekin jouduin katselemaan vierestä kun mummo kuihtui hitaasti sängyssä vuosikausia, epämääräisessä tilassa, muistamatta edes omaa poikaansa. Tällaiseenko "arvokkaaseen vanhuuteen" meidän on syytä pyrkiä?

Utriolle iso plussa kissan nostamisesta pöydälle. Jos sen olisi tehnyt joku nuorempi henkilö, tai minkä tahansa ikäinen mies, puhumattakaan että olisi ollut vielä lääkäri, niin julkinen lynkkaus olisi ollut välitön.

Meidän fantasiamaailmaamme eivät kaikki todellisuuden osat oikein sovi, ja kuolema on niistä kipein.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen ykisyiskohta tuossa Noin 20 000 ruotsalaisnuorta myynyt seksiä -jutussa oli se, että seksiä myyneistä nuorista suurempi osa oli poikia, eikä tyttöjä:

"Suurin osa seksikontakteista solmitaan internetissä, ja seksiä myyvät useammin pojat kuin tytöt."

Homo

Vortac kirjoitti...

Itsekin jouduin katselemaan vierestä kun mummo kuihtui hitaasti sängyssä vuosikausia, epämääräisessä tilassa, muistamatta edes omaa poikaansa. Tällaiseenko "arvokkaaseen vanhuuteen" meidän on syytä pyrkiä..

Itse tunnen ihmisiä, jotka 70-vuotiaina ovat elämäniloisia, energisiä ja pirteitä. Heidätkö pitäisi sitten yhtäkkiä tappaa? Ei meistä kukaan voi päättää jakaa elämää ja kuolemaa, itse sanoisin että kun ihminen kuolee luonnostaan, on hänen aikansa. Sitä kuolemaa ei pidä tuottaa väkisin, tai ollaan murhaajia.

Tarkoitan nyt sitä, että elämää ei pidä myöskään väkisin pidentää laitteilla ja muilla härveleillä. Siis jos ihminen kuolisi ilman jotain laitetta, joka koko ajan pitää hänet väkisin elossa, asia on yhtä groteski kuin tuo, että aletaan jakelemaan iän mukaan ihmisille jotain syanidikapseleita heidän tietämättään.

Väkinäinen elämän ylläpito tai kuoleman tuottaminen ovat molemmat luonnonvastaisia ja maailmankaikkeuden lakien vastaisia toimintoja, joissa ihminen leikkii jumalaa.

Antakaa luonnon hoitaa nämä asiat.

Toisaalta, elämähän ei lopu kuolemaan, eikä fyysisen elämän pitkittämisellä siten ole mitään erityisarvoa, mutta jokaisella on aikansa, ja jos ihminen siihen sekaantuu, on seurauksena ongelmia.

- Vortac

Juho kirjoitti...

Vortac kirjoitti:
"Tarkoitan nyt sitä, että elämää ei pidä myöskään väkisin pidentää laitteilla ja muilla härveleillä."

Tämä lienee Utrionkin pointti, eikä se, että kaikki yli 70-vuotiaat lahdataan. Kaikki varmasti ymmärtävät, että ihmiset vanhenevat hyvin eri tahtia.

Ajatuksena lienee, että halutessaan täältä voisi lähteä kunniallisesti, ja että kuolemaan ylipäätään suhtauduttaisiin luonnollisempana osana elämää.

Jorma kirjoitti...

"Jos sen olisi tehnyt joku nuorempi henkilö, tai minkä tahansa ikäinen mies, puhumattakaan että olisi ollut vielä lääkäri, niin julkinen lynkkaus olisi ollut välitön."

Niinpä. Utrion kommentit selitellään julkisuudessa parhain päin, vaikka ainakin siinä muodossa kun ne ovat nyt tulleet julki, ne ovat hyvin kyseenalaisia ja arveluttavia.

Heiskala kirjoitti...

muutama vaivainen esimerkki:

feminatsit käytännön puuhissaan

feminatsit käytännön puuhissaan

feminatsit käytännön puuhissaan

feminatsit käytännön puuhissaan

feminatsit käytännön puuhissaan


kerro nuo vielä tuhannella ja alat sadaa mittasuhteet kohdalleen.

aaa

bmaad kirjoitti...

"Tämä lienee Utrionkin pointti, eikä se, että kaikki yli 70-vuotiaat lahdataan. Kaikki varmasti ymmärtävät, että ihmiset vanhenevat hyvin eri tahtia.
Ajatuksena lienee, että halutessaan täältä voisi lähteä kunniallisesti, ja että kuolemaan ylipäätään suhtauduttaisiin luonnollisempana osana elämää."

Ei vituttaisi sinällään,
vaikka vaikeimmat syöttö/letkupotilaat tapettaisiin automaattisesti vuoden kitumisen jälkeen.

Se vaan on niin, että jos aletaan tässä suomalaisessa nyky-yhteiskunnassa (joka on osin täysin mätä, välinpitämätön ja petollinen) tappo-oikeuksia antamaan sekavia tulkintoja tilanteista alkaisi esiintyä ja kiusaus vähentää lääkäreiden vastuuta ja laajentaa tappo-oikeuksia jopa suht terveisiin ihmisiin kasvaisi kovaa vauhtia. Loppupeleissä pilleriä/kuolinsuostumusta/piikkiä alettaisiin tyrkyttää esimerkiksi juopoille ja työttömille AT-miehille.

Utrio puhui vanhuksista
kustannuseränä. Tällaisten ajatusten suoltaminen lehteen ei ole vain merkki halusta synnyttää keskustelua. Osa ihmisistä haaveilee fasismista. On ihmisiä, jotka tukevat tuloeroja ja ihmisten polkemista, jos poliittiset voimat vaan ryhtyvät ajamaan siihen suuntaan.

Heiskala kirjoitti...

Zackehaapiksen palstalle jo kirjoittelin vähän tuonne päin ( Zacke kun nyt meni mielestäni pahasti metsään ):

HS: “Kirjailija Kaari Utrion mielestä eutanasia voisi olla ratkaisu ikääntyvän väestön aiheuttamaan hoitaja- ja hoitopaikkapulaan. Utrio ehdottaa Ilta-Sanomien haastattelussa, että terveyskeskuksissa voitaisiin jakaa “ystävällisiä unipillereitä” 70 vuotta täyttäneille vanhuksille.”

Ei ole mitenkään kaukaa haettua verrata Utrion ajatuksia natsien ihmiskäsitykseen ( siinäkään ei sinänsä ole mikään ihmettelemistä Utriota ajatellen ).

“Vapaaehtoisen kuoleman” ajatus noin yleistettynä ei ole vain typerä vaan myös vaarallinen. Ei tarvitse olla paljoa mielikuvitusta keksiäkseen tuollaisen ehdotuksen lukemattomat sudenkuopat ja järjettömyyden. Voitaisiin jopa alkaa ajatella ettei vanhuksia tarvitsisi hoitaa ollenkaan, kun Utrio lupasi tappaa ne kaikki. Halvaksi tulee.

Anonyymi kirjoitti...

"Vaipoissa, sänkyyn kuvainnollisesti sidottuna.

Onko se ihmisarvoista elämää?"

Riitta

Totta, käykääs katsomassa niitä omaisia siellä vanhainkodissa niin tiedätte mitä ette halua omalta vanhuudeltanne. Ikävä totuus. Toisaalta yksinään kotona oleminen, huono muisti ja sairaudet voivat olla myös erittäin pelottavaa joka päiväisessä elämässä vanhana...