lauantaina, syyskuuta 12, 2009

Kasvatusta miehille

Tytöt miesten maailmassa
Suomi on vielä luolamiesten maa. Naisten euro on 80 senttiä, naispappien oikeudesta saarnata kiistellään edelleen, naisjohtajia on Suomessa vähemmän kuin muissa Euroopan maissa, eikä edes Helsingin Pörssiklubiin oteta naispuolisia jäseniä.

Feminismin kautta vol2
Uskon, että monet miehet ymmärtävät feminismiä ja pitävät sitä tärkeänä. Mutta ne miehet, joiden suusta sammakoita putoilee, ovat takuulla pienen kasvatuksen tarpeessa. Kasvaisitte aikuisiksi?

Naiset miehiä parempia bisnesneuvotteluissa

Caster Semenya Update

30 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Feminismin kautta vol2

"Useimmat miehet tuntuvat pitävän Audin ja naisen vertausta vitsinä - ja ehkä se olikin niin. Kyse on vain siitä, miksei sen vitsin heittäjä kertonut sen olevan vitsi ja pyytänyt anteeksi."

Anteeksi mutta tämä lienee vitsi?

"Ja hei - kuka menee naistenlehteen vertaamaan varsin halventavaan sävyyn naista ja autoa keskenään? Ainakin minun silmissäni se oli halventavaa."

Kukako? Sellainen jota naistoimittaja pyytää naistenlehteen vertaamaan naista ja autoa.

http://www.lapsenoikeus.info/PAHA-AUDI-MIES-ja-idioottimedia-alfa-london.html
:a]

suolihuuhtelu kirjoitti...

Suomi on siis luolamiesten maa, eli suunnilleen Afghanistan ja Pakistanin maaseudun tasolla. Asia selvä.

Minä menenkin tästä heittämään vähän happoa naisten kasvoille, sillä senhän täytyy ilmeisesti olla normaalimeininkiä täällä.

Jorma kirjoitti...

"Naisten euro on 80 senttiä"

Ei ole.

"naispappien oikeudesta saarnata kiistellään edelleen"

Mitä sitten? Eikö täällä ole uskonvapautta? Jos uskoo, ettei naisen ole tarkoitus toimia pappina, niin sellainen näkemys on sallittava.

"naisjohtajia on Suomessa vähemmän kuin muissa Euroopan maissa,"

Mihin tämä väite perustuu? Onko meillä naisjohtajia vähemmän kuin Turkissa, Venäjällä tai Vatikaanissa? Onko johtajan sukupuolella joku itseisarvo? Eikö pääasia ole, että johtajat olisivat mahdollisimman hyviä, sukupuolesta riippumatta? Entäs jos naiset itse eivät halua johtohommiin?

"eikä edes Helsingin Pörssiklubiin oteta naispuolisia jäseniä."

Miksi pitäisi ottaa? Onhan esim. Naisasialiitto Unioni miehiltä suljettu ja kaupungit täynnä naisten kuntosaleja yms., joihin miehillä ei ole asiaa.

Jorma kirjoitti...

"Uskon, että monet miehet ymmärtävät feminismiä ja pitävät sitä tärkeänä."

Ymmärrän hyvin, että feminismi on tärkeä tasa-arvon toteutumisen este.

Anonyymi kirjoitti...

Voe helvetti mitä logiikkaa taas. Naamasta näkee jo kaiken, kaikki on aina annettu periksi ja hopealautasella. Eikä tällaisille ole koskaan kukaan uskaltanut puhua totta/elämän totuuksia.

Minä taas elän oikeassa maailmassa - naisten maailmassa.

Argh kirjoitti...

Suomi on yhtä paljon luolamiesten maa kuin se on idioottimaisten nillittäjänaistenkin maa. Näiden naisten ÄO on vain 80% miesten vastaavasta, ja tasa-arvo voisi tässä maassa paljon paremmin jos nämä nillittäjät pitäisivät suunsa soukemmalla.

Meillä on joka niemessä ja notkossa "Audi-naisia", jotka voisivat ihan oikeasti lopettaa väärinkäsityksiin perustuvan tilittämisensä ja alkaa käyttäytymään niin kuin aikuiset ihmiset käyttäytyvät.

Tämän utopian toteutumista joutuu tosin hetken odottamaan, sillä onhan nykyinen presidenttimmekin tuota samaa valuvikaista audi-sarjaa.

Heiskala kirjoitti...

Aivan Vallankumouksellista sensuuria, puudelin silittelyä, DDR, Vihreät ja Akuliina Saarikoski Rules! Rebell Rebell

:ah yeah!

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://tuuritapio.blogspot.com/2009/09/ylelta-pillupieru.html

MikkoAP kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1212962/The-Apprentices-Margaret-Mountford-Women-expect-companies-bend-backwards.html

Naisjohtaja kritisoi feministien vaatimusta 50 %:n naisjohtajapaikoista.

Anonyymi kirjoitti...

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2009/09/12/feminismi-ja-sukupuolineutraalius/

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin naisjohtajat ylittivät miehet keskipalkassa

Homo

InspectorJapp kirjoitti...

Odottelen mielenkiinnolla sitä päivää kun joku suomalaisen valtamedian artikkeli sanoo että miehet ovat parempia kuin naiset ..jossain positiivisessa asiassa. :)

Ei hengitystä varmaankaan kannata pidätellä..

Mortimer kirjoitti...

Kauanko ne vielä jaksaa jauhaa tätä "Audi-kohua"? Mies on pyytänyt anteeksi ja eronnut tehtävästään. Mitä vielä pitäisi tehdä? Kiesi on todennäköisesti tehnyt pitkän ja ansioikkaan uran päästäkseen asemaansa. Se kaikki vedettiin nyt alas wc:stä. Luulisi sen pikku hiljaa jo alkavan riittää.

Toivon Kiesin mielenterveyden takia, että hän ei lue mitä hänestä kirjoitetaan lehdissä ja Internetissä.

Vaikka autopuheet olisivat autohullun miehen mielestä katsottavissa kehuiksi ja vaikka sananvapauden nimissä voi lausua mitä tahansa, ison organisaation johdossa työskentelevän miehen odottaisi lausuvan poliittisesti korrekteja kommentteja. Eletäänhän nyt sentään modernia 2000-lukua.

Miksi yleensä kysyä jos ei haluta aitoja mielipiteitä, vaan ennalta-arvattavaa monotonista pc-mössöä? Toimittaja voisi kirjoittaa itse vastaukset kysymyksiinsä, niin saataisiin oikeita vastauksia.

Itse en yhdy Kiesin mielipiteisiin naisista. Silti tämä ajojahti ja se, miten edelleen miestä haukutaan päivittäin eri lehdissä suututtaa. Kiesistä on tehty virallinen syntipukki, lainsuojaton. Rikollisiakaan ei tuomita yhtä suuressa mittakaavassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla MTV3:n Helmisivustolla muitakin kirjoituksia, kuten:

Asiantuntija: 35-vuotias on liian vanha äidiksi

Nyt se on tutkittu: miehet eivät ymmärrä romantiikkaa

Kirjoituksen sisältö on sitten se, että miehiä sätitään siitä, että nämä eivät tee riittävästi tai oikeanlaisia romanttisia eleitä. Koskakohan muuten aletaan vaatia naisiltakin jotain romanttisia eleitä miehiä kohtaan?

Naisen ylipaino heikentää parisuhdetta

Auttaako porno lapsettomuuteen?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Uusi Tulva-lehti on ilmestynyt. Aiheet eivät vaikuta pikaisesti silmäiltynä ainakaan yhtä miesvihaisilta kuin siinä Moilasen Tulta munille -sekoilussa (pelkäävätköhän ne, että rahoitus saattaisi pitkällä tähtäimellä vaarantua sellaista linjaa jatkamalla):

Lapsettomien isien maa

Äidit osaavat erotilanteessa temput, joilla isältä viedään yhteys lapsiinsa. Eikä siinä vielä kaikki. Yhteiskunta auttaa heitä siinä, sanovat eroisät.


Ihan tavallinen nainen

Julkisesti sukupuoltaan korjannut Imatran seurakunnan kirkkoherra Marja-Sisko Aalto on antanut kasvot transsukupuolisuudelle Suomessa. Epäluuloisimmin on suhtautunut kirkko, hyväksyvimmin oma perhe.


Homo

Jaaha kirjoitti...

Asioihin mitenkään liittymättä, mutta tuon Caster Semenya Update -linkin takaa paljastuva nainen on juuri sellaisen näköinen, mitä kuvittelen raivoefeministin olevan. :D

bmaad kirjoitti...

"Minä taas elän oikeassa maailmassa - naisten maailmassa."

Miesten maailmakin on kieltämättä olemassa. Silti en hirveän hyvin viihdy siellä. :-)

Jape kirjoitti...

"KSML: Tytöt miesten maailmassa"

"Tämäkin tutkimus olisi helppo niputtaa muiden höpöhöpötutkimusten sekaan, jos sovinistimiehet eivät olisi avanneet sanaista arkkuaan viime viikkojen aikana. Kertauksena lööppejä lukemattomille kerrottakoon, että VV-Auto Groupin Audi-osaston johtaja Esko Kiesi vertasi naista autoon"

Tuonkin kirjoittnaut naistoimittaja Elina Kirssi ei ole tainut lukea muuta kuin vain lööpit, niin pielessä Elina heti on tuossakin. Eikä näille artikkeleille ole mitän laatukriteereitä?
Jos Elina Kirssi olisi tehnyt kotiläksynsä, niin hän tietäisi, että Audi-mies ei suinkaan verranut naista ja autoa omaehtoisesti, vaan naistoimittaja kysyi että: "Kuinka vertailisit autoja ja naisia keskenään?"
Tätähän ei lööpit viitsineet kertoa. Mutta kunnon journalisti oliis ottanut asiataselvää, sinä Elina, et ole kunnon journalisti, selvästi.

"Olisi mukavaa pitää kahta sammakoita suustaan päästänyttä keski-ikäistä miestä yksittäistapauksina, mutta tosiasia on, että Suomi on vielä luolamiesten maa. Naisten euro on 80 senttiä, naispappien oikeudesta saarnata kiistellään edelleen, naisjohtajia on Suomessa vähemmän kuin muissa Euroopan maissa, eikä edes Helsingin Pörssiklubiin oteta naispuolisia jäseniä."

No no, Elina, sinähän ITSE lasket tuossa liudan sammakoita. Voisit jättää eroanomuksesi...

"Kiesi-kohun aloittaneen Anna-lehden teettämän tutkimuksen mukaan etenkin naisjohtajiin kohdistuu syrjintää ja ylipäätään heikomman sukupuolen edustajista keskimäärin 16 prosenttia kertoo kokeneensa sukupuolisyrjintää työelämässä. Miehillä sama lukema on viisi prosenttia."

Elina hyvä, jos koku kokee jotain, ei se tarkoita että syrjintää olisi taphtunut. Ihmisillä on erilaisia herkkyyskiä ja jotkin on yliherkkiä kokemaan kaikenlaista, mikä ei ole kuitenkaan syrjintää.

"KUINKAS NIILLE sovinismilta haiskahtaneita kommentteja antaneille miehille oikein kävikään?"

Kuinka miesvihamielisiä ja herjaavia kommentteja miehistä esittäneille naisille on käynyt? Niin, ei kuinkaan, he vain jatkavat edelleen tehtävissään. Kummallista.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan selväähän se on että lapset pitäisi hankkia about 15-25v välillä. 35-vuotias olisi kivikaudella ollut jo vanha harppu :p

Heiskala kirjoitti...

"Kertauksena lööppejä lukemattomille kerrottakoon, että VV-Auto Groupin Audi-osaston johtaja Esko Kiesi vertasi naista autoon"

Ensin naistoimittaja pyytää miestä vertaamaan naista autoon ja sitten, kun mies tekee niinkuin nainen toivoo, saa sovinisti potkut. Hieno maa, hienot ihmiset. Ja älykkäät.

Vortac kirjoitti...

Naisjohtaja kritisoi feministien vaatimusta 50 %:n naisjohtajapaikoista.

Onko tuo feministien vaatimus, todellako? Eikö ennemminkin 90% (10% jätetään miehille, jotta jää vielä muutama maukas alfajohtaja femakkojenkin mutusteltavaksi)..?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Koskakohan muuten aletaan vaatia naisiltakin jotain romanttisia eleitä miehiä kohtaan?

Sinä päivänä kun maailmanloppuun on noin parisen tuntia aikaa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkien alojen erikoisasiantuntija Jape voisi osoittaa "perustellun" vastineensa suoraan Elina Kirssille. Tosin E. K. ei välttämättä jaksaisi lukea sitä, koska perustelujen kanssa on vähän heikkoa.

Anonyymi #4711 kirjoitti...

"äänioikeus annettiin naisille jo sata vuotta sitten,"

Tämä se jaksaa huvittaa kerta toisensa jälkeen. Eikö koulussa ole opetettu että Suomen suuriruhtinaskunnassa säädettiin yleinen ja yhtäläinen äänioikeus, joka koski sekä naisia että myös suurta osaa miehistä, joilla ei aikaisemmin ollut tuota oikeutta.

Anonyymi kirjoitti...

"äänioikeus annettiin naisille jo sata vuotta sitten"


Sen sijaan yhä vielä tänäkin päivinä miehet pakotetaan orjatyöhön vankeustuomion uhalla.

tasa-arvomestari

Anonyymi kirjoitti...

"Koskakohan muuten aletaan vaatia naisiltakin jotain romanttisia eleitä miehiä kohtaan?

Sinä päivänä kun maailmanloppuun on noin parisen tuntia aikaa."

- Vortac

No, mutta onko se naisen ja miehen romanttinen taju ihan samalla tasolla. Jos se naiselle on kynttilät ja tuoksut, niin voiko se miehelle olla esimerkiksi puhdas koti ja näin? Minä väitän, että meillä mies pitää kotona romanttisena sitä, että koti on siivottu ja tiskit tiskattu. Sitten on tietysti mukavaa, kun laittelen kynttilät palamaan ja muita valoja hämärämmäksi. Kyllä kodissa usein nainen laittaa kodin romanttiseen kuntoon..ja voi olla, ettei kaikki miehet niin välitäkään noista asioista. Ne ovat mukavia, mutteivat välttämättömiä. Tietysti miehiäkin on erilaisia ja jotkut haluaisivat niitä ruusunterälehtiä sängylle ;) Mutten ole koskaan vielä tavannut sellaista miestä..vaan kuin elokuvissa!

Anonyymi kirjoitti...

www.blogger.com should be 1st in google search results, i can help you

[url=http://www.youtube.com/watch?v=V7GS7c4r2bY]best pay per download site[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=tFR0cCfJ574]pay per download website[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=uyu-1-_WK1E]pay per download websites[/url]

Anonyymi kirjoitti...

How to unlock your smartphone for free
[url=http://www.youtube.com/watch?v=ljaBAvRbas0]Unlock Nokia 6263[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=mIgnwU6ovlw]Unlock Nokia 3711[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=6XEO63rZynM]Unlock Nokia 6120[/url]

Anonyymi kirjoitti...

A lot of quality articles i see on your www.blogger.com
[url=http://www.youtube.com/watch?v=CBKVLsGo4WA] Unlock Nokia C7 00[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=npyH7JTlb-k] Unlock Nokia 6500 Slide[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=GKzjJKI46RQ] Unlock Nokia 7900 Prism[/url]

Anonyymi kirjoitti...

www.blogger.com gives me so much fun, thanks

[url=http://topbettingtips.tumblr.com]http://topbettingtips.tumblr.com[/url]