sunnuntaina, syyskuuta 20, 2009

Missä ovat miesjärjestöt?

Italian women have to fight sexism in every aspect of their lives

Why women are attracted to bad boys, thugs, and players

Väkivaltatyöläisiä: Turvakodin johtaja Heli Raja-Halli
Mikä taas suututtaa?

- Suututtaa joka seminaarissa se nainen, joka viittaa ja sanoo; ”entä ne väkivaltaiset naiset?” silloin, kun yritetään kertoa naisiin kohdistuvasta väkivallasta.

- Suututtaa nettisivustot, joissa (Espoon) turvakoti on leimattu ja kuvitettu mitä räikeimmin.

Where Are All the Men’s Organizations?

Ihmisluonto ja sosiaalinen konstruktionismi

Naisasialiitto Unioni tarjoaa jäsenilleen (joiksi otetaan vain naisia) juristipalveluja. Juristipäivystäjiksi niin ikään kelpuutetaan vain naisjuristeja.

42 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

"Suututtaa joka seminaarissa se nainen, joka viittaa ja sanoo; ”entä ne väkivaltaiset naiset?” silloin, kun yritetään kertoa naisiin kohdistuvasta väkivallasta.

- Suututtaa nettisivustot, joissa (Espoon) turvakoti on leimattu ja kuvitettu mitä räikeimmin. "

Minua taas suututtaa Raja-Hallin tyyppisten sosiaalitanttojen asenne, jonka vuoksi miehiin ja etenkin lapsiin kohdistuvaa naisten harjoittamaa väkivaltaa piilotellaan.

MikkoAP kirjoitti...

"Is There Really Such a Thing as The Man You Love Being "Too Nice?"

It is true that some women will confuse the caring guy that loves her (such as the one I described above who doesn't let anyone take advantage of him) with the guy that is "too nice," but that's generally due to low self esteem and a belief that she doesn't deserve better. Ultimately, something is intrinsically wrong a woman who thinks of herself in this manner.

Smart women don't care for the hot headed, dictatorial, insecure about his manhood, always feeling like he has to prove that he's "da man," type of guy generally associated with the word "thug." You don't have to be a smart-mouthed, violent thug to avoid being labeled "too nice" but you definitely have to be a man about yours.

Women want a versatile, confident and secure man that can handle himself on the basketball court, in the boardroom and in the bedroom. Women love a mature man, appreciative of family, respectful of women, children, people, and life. Women want a guy with intelligence and education, balanced with common sense and street smarts.

Women love a nice guy with a little thug in him."

Joo, onpas siinä listaa. Ja naiset kuvittelevat, että he voivat vain vaatia . Jos mies ei sitten kaikkia noita kriteerejä täytä, niin vaan uutta etsimään. Ja tietenkin etsinnän lomassa naidaan sitten niiden pahojen poikien kanssa. Ei sanaakaan siitä, mitä naisella olisi tarjottavaa miehelle.

"...that (pitäisi olla who) can handle himself in the boardroom ..."

Kuvittelevatko he kaikkien miesten olevan yritysjohtajia?

Argh kirjoitti...

Mielenkiintoista. Kyseisen turvakodin asiakkaista siis suurin osa on siellä henkisen väkivallan, tai väkivallan uhkan vuoksi. Lisäksi suomalaisia naisia asiakkaista on vain n. 66%.

Nämä tiedot eivät oikein vastaa sitä yleisesti viljeltyä mielikuvaa, jossa suomalaiset miehet ajavat rutiininomaisesti perheensä kirveen kanssa hankeen, ja jossa kaikki turvakotien asiakkaat ovat lähes kuoleman kielissä.

Raja-Halli tuntui myös olevan vähän hämmennyksissään nalkutuksen tarkoituksesta. Ei kai se nyt niin vaikeaa ole: nalkutushan on eräs suosituimmista ja väheksytyimmistä henkisen väkivallan muodoista. Nalkutuksen tavoitteena on henkisen vastarinnan musertaminen ja oman tahdon väkivaltainen läpiajaminen. Nalkutus on työlästä, mutta toimii.

Jape kirjoitti...

"Naisasialiitto Unioni tarjoaa jäsenilleen (joiksi otetaan vain naisia) juristipalveluja. Juristipäivystäjiksi niin ikään kelpuutetaan vain naisjuristeja."

Voin kertoa, että allekirjoittanut teki aiheesta, selvityspyynnön tasa-arvovaltuutetulle silloin kun Unionilla oli se työnakuilmoitus päällä.
Tasa-arvovaltuueteun toimstosta Miko Lempinen niminen (toinen siellä olevista "miehistä") vastasi. Ja vastaus oli ihan ympäripyöreää sanan pyörittelyä.

Ilmaisin pettymykseni saamani vastauksen johdosta, joka osoittaa, että asiaani ei ole käsitelty tosissaan.
Jo tasa-arvovaltuutetuntoimiston / Miko Lempisen käyttämät lauseet, että Naisasialiitto Unionin selvästi miehiä sukupuolen perusteella syrjivä toiminta ja työhönrekrytöinti on suunnitelmallista tasa-arvotyötä, on naurettava.

Vastauksessaan minulle Miko Lempinen kirjoitti mm. näin: "ottaen huomioon Naisasialiitto Unionin toiminnan tavoitteen naisten ja miesten välisen tasa-arvon edistämiseksi ja jotta Naisasialiitto
Unioni voisi toimia vain naisten kesken olisi luontevaa, että yhdistyksen asiakaspalvelutehtävissä olevat työntekijät ovat naisia."

Mitä LUONTEVAA tuossa edellisessä on? Jos Naisasialiitto Unioni tavoittelee miesten ja naisten välistä tasa-arvoa ja samalla syrjii miehiä valikoimalla vain naisia asiakaspalvelutehtäviin, niin miten se tavoittelee miesten ja naisten välistä tasa-arvoa?

Voi kiessusentään. Eli Naisasialiitto Unioin toiminnan tavoite on naisten ja miesten välinen tasa-vo, mutta silti Unioni haluaa toimia vain naisten kesken?
Hieman ristiriitaista.
Lisäksi usein käytetty argumetti, jota mm. tasa-arvoyksikön päällikkö Tarja Heinilä-Hannikainen käytti hiljan, on että naiset osavat käsitellä asioita miesnäkökulmasta, joten ei ole ongelmaa että TasY:ssä ei ole miehiä yhtään kpl töissä. Eikö sama päde tähänkin kääntäen, että kyllä miesjuristit osaavat asettua naisen tilanteeseen ihan yhtä hyvin?

Tässä vielä eräs Miko Lempisen lause vastauksestaan minulle: "Osana suunnitelmallista naisten ja miesten välisen tasa-arvon edistämistä Naisasialiitto Unionin asiakaspalvelua tarjoavan juristipäivystäjän
tehtävän rajaaminen vain naisten haettavaksi olisi tällöin tulkittavissa tasa-arvolain mukaiseksi työn tai tehtävän laadusta johtuvaksi painavaksi
ja hyväksyttäväksi syyksi eikä menettely näin ollen olisi ristiriidassa tasa-arvolain kanssa."

Minusta tuo juristipäivystys ei ole mikään painava tai hyväksyttävä syy, ei lähimainkaan. Kysyin vielä Miko Lempiseltä, että, missä on nähtävissä Naisasialiitto Unionin suunnitelma, johon he vetoavat, että kyse on miesten ja naisten välisen tasa-arvon edistämisestä. Siihen ei koksaan tullut vastausta, tietenkään!

Anonyymi kirjoitti...

Samaan aikaan kouluille ei voi työpaikkailmoituksissa hakea miesopettajaa, vaikka tehtäviin kuuluisi poikien suihkussakäynnin valvonta. Niinpä koulut käyttävät kiertoilmaisuja.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

SKorea cracks down on draft-dodging scam: police

South Korean police said Sunday they had arrested three men and summoned more than 200 others for questioning in a massive crackdown on draft-dodging scams.

Police suspect them of undergoing surgery on fake injuries or using falsified medical records to dodge the two-year mandatory military service.

Suomessakin itsensä vahingoittaminen on rikoksena rangaistavaa, kun teon tekee mies ja joka olisi muuten joutumassa varusmieheksi:

" 122 §
Palveluksen välttäminen

Joka vapautuakseen asevelvollisuuden suorittamisesta tai saadakseen siitä helpotusta

1) vahingoittaa itseään tai terveyttään taikka sitä yrittää tai

2) esittää sotilasviranomaiselle valheellisen tiedon,

on tuomittava asevelvollisuuslaissa tarkoitetun palveluksen välttämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi kuukaudeksi.
123 §
Palveluksen välttäminen liikekannallepanon aikana

Jos 122 §:ssä tarkoitettu rikos tehdään liikekannallepanon aikana tarkoituksena pysyvästi tai pitkän aikaa karttaa asevelvollisuuden suorittamista, rikoksentekijä on tuomittava vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mitenköhän tuo tasa-arvovaltuutetun lausunto siitä, että asiakkaan luoittamuksellisuus kärsisi jos asianajaja olisi mies suhtautuu sen äskettäisen uutisen kanssa, jonka mukaan nainen pystyy säilyttämään salaisuuden kaksi vuorokautta.

Ja kuinka paljon ylipäätään asiakkaiden syrjivien asenteiden perusteella saisi työnantaja osallistua syjintään? Jos esimerkiksi siivousfirma päättäisi olla palkkaamatta mustia siivoojia sillä perusteella, että asiakkaat pelkävät mustien siivoojien varastavan heidän omaisuuttaan, niin olisiko tämäkin sitten sallittua?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin tuosta Espoon turvakodin nettikirjoittelusta, että ei savua ilman tulta. Tuskin on sattumaa, että juuri Espoon turvakoti ja Espoon sosiaalitantat ovat niitä kaikkein pahamaineisempia. Lisäksi monissa noissa nettikirjoituksissa on todisteena kopioita asiakirjoista, nauhoituksia yms.

Espoon turvakodissa on/on ollut töissä aivan hirveistä miesvihaajia, he ovat yrittäneet valehdella oikeudessakin, rikkoa miesvihassaan tahallaan perheitä jne. Eikös muuten jonkun aikoinaan tässäkin blogissa käsitellyn nuorehkon feministinaikkosen, jonka nimeä en nyt tähän hätään muista, äiti ole ollut tuolla töissä?

Espoon turvakoti taitaa olla yksi niistä harvoista Suomessa, jotka avoimesti julistautuvat feministisiksi. Tuokin haastateltu nainen kertoo opiskelleensa naistutkimusta. Ruotsissahan feministiset turvakodit eivät miesvihassaan suostu ottamaan äidin mukana edes varhaisteini-ikäisiä vanhempia poikiakaan - mitenköhän on Espoossa?

Mielenkiintoisesti tuossakaan jutussa ei mainita halaistulla sanallakaan sitä seikkaa, että kymmenet prosentit naisasiakkaista ovat itsekin olleet väkivaltaisia - ja että lapsiin kodistuvasta väkivallasta pääosan tekevät naiset.

Homo

Jape kirjoitti...

Löysin tuon Naisasialiito Unionin harjoittamaa syrjintä koskevan jutun 18.9.2009 Ilta-Sanomista.

Pistin kuvan Aijaa:han...

Tasa-arvon puolesta voi syrjiä

Anonyymi kirjoitti...

=> Homo, 20/9/09 13:36


http://tahdonvoimaa.blogspot.com/

Kyseinen nainen on Elina Aaltio. Hän oli ehdolla viime eduskuntavaaleissa ja voimakkaana taustatukijana toimi mm. Erkki Tuomioja.- Luonnollinen henkilo
Feminismistä voi parantua

Anonyymi kirjoitti...

Husband Asked to Pay More Alimony—35 years After His Divorce

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Olisi ihan mielenkiintoista saada kartoitettua jotenkin sitä, että kuinka paljon Suomessa on miehiä, jotka olisivat valmiita osallistumaan miesten tasa-arvo-ongelmien parantamiseen (ei siis profeministejä tai näitä ritarillisia miehiä, jotka eivät ajattele tai ajattelevat saavansa piparia heittäytymällä kuralätäkköön naisten päällekäveltäväksi). Samoin se olisi hyvä tietää, että kuinka suuri joukko olisi valmis pistämään jonkin summan rahaakin likoon kertaluontoisesti tai vuosittain.

Minusta rahaa kaivattaisiin ainakin joidenkin tutkimusten rahoittamiseksi. Esimerkiksi yhteiskunnan rahoitus miesten syrjintäkokemusten tutkimiselle vaikkapa huoltajuusasioissa vaikuttaa aika nihkeältä. Jos tällaisista mätäpaiseista saataisiin tutkimuksia, niin eiköhän ne edes jotenkin noteerattaisi jopa femakkomiehitteisessä Pravdassa (ehkä piikittelevään tai vääristelevään sävyyn, mutta kuitenkin jotenkin).

Olisi ehkä hyvä kartoittaa sitä, että millaisten asioiden suhteen rahoitusta tarvittaisiin ja kuinka paljon minkäkinlaisen asian rahoittaminen maksaisi.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, miesvihaisista tasa-arvovaltuutetun toimiston työntekijöistä yms kannattaisi minusta ihmisten kannella esimerkiksi aduskunnan oikeusasiamiehelle yms valvontaviranomaisille. Vaikka näitä virkamiehiä tuskin saataisiinkaan mistään syytteeseen (yleensä pahimmillaan tulee jotain nuhteluita), niin yleensä kai näistä valituksista käynnistyy jonkinsorttinen selvitysrumba, joka nostaa ensinnäkin epäkohtia esiin ja toisaalta aiheuttaa työtä ja vaivaa niitä selvityksiin vastauksia kirjoitteleville.

Tällä tavalla rangaistaisiin miehiä syrjivästä toiminnasta ja samalla halvaannutettaisiin jonkin verran tätä miesvastaista toimintaa, jollaisina tällä hetkellä voidaan pitää tyypillisia sosiaalitanttaloita, tasa-arvovaltuutetun toimistoa ja muita vastaavia käärmeenpesiä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

PS. Aikoinaan itse valitin eräästä lakisääteisestä epäkohdasta tasa-arvovaltuutetun toimistoon ja vaikka vastaus olikin jossain määrin ympäripyöreä, niin yllätys yllätys - muutaman vuoden kuluttua laki muuttuikin miehiä syrjimättömäksi toisen mainitsemani epäkohdan suhteen. En sitten tiedä oliko valituksellani asiaan mitään vaikutusta, mutta pisaroistahan se merikin muodostuu...

Samoin minusta olisi hyvä laatia jonkinlainen valitusarkisto menettelyohjeineen, jotta olisi mahdollisimman alhainen kynnys uusillakin valittajilla laatia valitus, kun näkisi suunnilleen millä tavalla voi kirjoittaa ja minne lähettää valitus ja millä tavalla.

Homo

MikkoAP kirjoitti...

"Samoin minusta olisi hyvä laatia jonkinlainen valitusarkisto menettelyohjeineen, jotta olisi mahdollisimman alhainen kynnys uusillakin valittajilla laatia valitus, kun näkisi suunnilleen millä tavalla voi kirjoittaa ja minne lähettää valitus ja millä tavalla.

Homo"

Olisi todellakin hyvä, jos jotkut lakia tuntevat laittaisivat pystyyn nettisivuston, jolta näkisi nuo ja myös lailliset perusteet valitukselle.

Anonyymi kirjoitti...

MikkoAP, tosiasiassa lain tuntemista ei noiden valitusten tekemiseen juuri vaadita. Harvemmin ne valitukset tosiasiassa johtavat mihinkään muuhun kuin pahimmillaan toruihin, mutta olennaisempaa on minusta epäkohtien nostaminen julki ja sen valituskoneiston rattaiden pyöräyttäminen aina hetkeksi päälle.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tätä kauttaa pääsee valittamisen alkuun eduskunnan oikeusasiamiehen kautta:

Kantelu oikeusasiamiehelle

Tämän sivun alaosassa jotain ratkaisuja ja kannanottoja, joista voi saada jotain ideoita

Mahdollisia lakeja, joihin voi yrittää vedota on vaikka:Perustuslaki

Virkamieslaki

Laki tasa-arvovaltuutetusta ja tasa-arvolautakunnasta

Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta

Rikoslaki

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Toinen mahdollinen valitustie on oikeuskansleri. Tosin on hyvä huomata, että ainakaan täsmälleen samaa valitusta ei saman henkilön kannata laittaa vetämään samaan aikaan sekä oikeusasiamiehelle ja oikeuskanslerille, koska käsittääkseni nämä nykyään vertailevat toistensa juttuja ja seulovat pois käsittelystä tapaukset, jotka ovat jo toisella käsittelyssä.

Sen sijaan se voi onnistua, että vetoamalla hieman eri sanankääntein, kenties hieman eri lakeihin vedoten ja mielellään toisen henkilön valittamana ja vähintään kuukausia ajallisesti erillään, että samasta asiasta onnistuu valittamaan kumpaakin kautta. Olisi myös hyvä saada kerättyä valituksia ja niihin vastauksia kummankin näistä valitustahojen kautta, koska on erittäin luultavaa, että toinen näistä valitustahoista suhtautuu tietyntyyppisiin valituksiin niuhemmin ja vastaa huonommin kuin toinen. Ei silti - kyseessä on silti valinta kahdesta pahasta se pienempi.

Ja tietenkin myös tasa-arvovaltuutetulle kannattaa valittaa joidenkin muiden tahojen epätasa-arvoisuuksista. Ja tasa-arvovaltuutetun toimiston vastauksesta riippuen voi sitten harkita, että olisiko syytä saattaa asia näille laillisuusvalvontaviranomaisille valituksen kautta.

Valittajalle tämä lysti on varsin halpaa. Kirjekuoren ja postimerkin hinnalla (ainakaan aiemmin osa näistä ei ole suostunut käsittelemään sähköpostivalituksia, vaan ainoastaan allekirjoitettuja valituksia) pitäisi saada potkaistua koneisto liikkeelle.

Ja tietenkään valituksissa ei ole syytä suoranaisesti valehdella, niin mitään ongelmia itselle tuskin voi olla tiedossa, vaikka valituksesta ei pidettäisikään eikä se juuri mihinkään johtaisikaan.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Ja valituksen tehtyä ja siihen vastauksen tultua suosittelen vaikka skannaamaan vastauksen ja pistämään sen nettiin ja tälle kommenttipalstalle muiden opiskeltavaksi. Ja miksei ennen valituksen lähettämistäkin valitusluonnosta voisi laittaa muiden kommentoitavaksi.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Asianajajaliittoon kuuluvista asianajajista taas voi tehdä sopimattomasta toiminnasta kantelun Asianajaliittoon.

Käytännössä tuoltakaan ei kannata odottaa sen suurempaa kykyä muuhun kuin nuhteluihin ja vastineen pyytämiseen törkeyksiin syyllistyneeltä, ellei asianajaja ole selvästi syyllistynyt johonkin erittäin vakavaan rikokseen, kuten miljoonaperijättären tyttören kidnappaukseen. Mutta riesa se pienikin riesa on ja voi kuitenkin lievästi haitata törkeyksiin syyllistynyttä.

Ja ainahan valituksen ja vastauksen siihen voi laittaa nettisivulle ihmisten reposteltavaksi tyyliin: "Asianajaliitto hyväksyy tällaiset törkeydet, katso itse" - ja aina kannattaa yrittää tarjota tällaisia juttuja ja muitakin yhteiskunnallisia epäkohtia myös esimerkiksi iltapäivälehdille juttuaiheeksi. Olen itsekin onnistunut läpäisemään jopa Pravdan sensuuriseulan uutisartikkelissa, joskaan epäkohta ei käsitellyt millään muotoa tasa-arvoasioita.

Olisi itse asiassa ehkä paikallaan koota muutaman kymmenen eri tiedotusvälineen yhteystiedot, jonne voisi helposti Bcc-tyylisellä sähköpostilla tarjota juttuaiheita.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

On myös hyvä muistaa, että joillain muillakin ammattiryhmillä on omia valituskanaviaan, kuten lääkäreillä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Olisi myös hyvä hioa vähän taktiikoita mm. valmistautumalla etukäteen vihollisen erilaisiin vastahyökkäysreaktioihin ja pyrkimällä tukkimaan näitä etukäteen erilaisin keinoin ja sitä, että millä keinoin omat voimansa voi helposti moninkertaistaa (esim. raskaan valitusrumban tai tiedotusvälineiden tuoman julkisuuden kautta).

Jos tämä kuulostaa liian riidanhaluiselta, niin muistuttaisin vihollisenkin tehneen tätä vuosikausia. Esimerkiksi lähes sanasta sanaan samaa propagandaläjäystä on toistettu lukuisten eri naisjärjestöjen suulla (esimerkiksi vastustaakseen RAYn rahoitusta naisten aggressiivisuuden tutkimukelle), tiedotusvälineiden mobilisointi uutisjuttujen rumputulella erilaisten keski-ikäisten miesten saamiseksi erotettua, joita on ollut useampi tapaus hiljattain, vetoaminen valikoivasti lapsen etuun ja tasa-arvoon jne.

Minusta olisi hyvä tutkia tarkemminkin naisasialiikkeen taistelutapoja ja pyrkiä oppia niistä sekä keinoja vastustaa niitä, että toisaalta myös itse omaksua toimivia keinoja niistä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Samoin soluttautujilla femakkopainotteisiin liikkeisiin, näiden postituslistoille ja muuhun toimintaan on paikkansa. Hiljaisesti toimivat voivat toimittaa tiedusteluluonteista tietoa näiden liikkeiden julkisuudelta toistaiseksi piilossa olevista hankkeista yms - ja toisaalta myyrät voivat sopivan kriittisessä tilanteessa aktivoitua horjuttamaan näiden toimintaa. Toisaalta oma arvonsa niin hyvässä kuin pahassakin on myös tähän vastareaktiona syntyvään femakkoliikkeiden epäluuloisuuteen siitä, että mitkä henkilöt ovat mahdollisia myyriä, mikä johtaa helposti suurempaa eristäytyneisuuteen.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tämä nainen ei valinnut kilttiä miestä, joten hän pääsikin nauttimaan kiihottavasta jännityksestä oikein kunnolla.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Nuori nainen rikkoi vanhustentalon ikkunoita Nurmijärvellä

Anonyymi kirjoitti...

Turvattomuuden kokemukset kasautuvat erityisesti naisille. Vain joka kymmenes helsinkiläisnainen liikkuu omalla asuinalueella iltaisin täysin turvallisin mielin.

Erityisen heikolta vaikuttaa nuorten naisten tilanne. 15–25-vuotiaista naisista 37 prosenttia kertoo kokevansa liikkumisen omalla asuinalueella iltaisin joko turvattomaksi tai melko turvattomaksi.

Ero samanikäisiin miehiin on dramaattinen. Heistä alle kymmenen prosenttia kokee jonkinasteista turvattomuutta.

Nuorten naisten pelko ei ole katteetonta. Heistä myös joka neljäs oli kokenut vuoden aikana väkivaltaa tai sen uhkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Btw katsoitteko eilen Mementoa? Se on kyllä niitä harvinaisia leffoja, jossa päähenkilö lyö naiselta huulen halki ja katsojalle jää mielikuva, että lyönti tuli täysin aiheesta.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

En viitsinyt katsoa Mementoa nyt, kun olen nähnyt sen jo aikoinaan, eikä se ollut minusta hypensä arvoinen. En kyllä muista ollenkaan tuollaista huulen halki lyömistä. Mistä syystä se oikein tuli?

Eräs toinen esimerkki muuten leffasta, jossa on hieman poikkeuksellista väkivaltaa on Pedro Almodóvarin ohjaama Kika-leffa. Siinähän on kerrankin hauskaksi kuvattu naisen raiskaus. Yleensähän leffoissa naiseen kohdistuva väkivalta tai raiskaus on kauhea tragedia, mutta se että miestä läimäytetään naamalle, potkaistaan haaroihin tai vaikka raiskataan vankilassa, on vain hupaisa kevennys ja ihan oikeutettua.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

90210-tähti Tori Spelling pelkää puhelimia

Samalla Spelling tunnusti, että hän on tuhlannut suurimman osan isänsä, edesmenneen tv-tuottajan Aaron Spellingin hänelle jättämästä omaisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Rape accusation 'traumatizing,' former suspect says

Vortac kirjoitti...

Ei sanaakaan siitä, mitä naisella olisi tarjottavaa miehelle.

Kaikki tietävät, mitä naisella on miehelle tarjottavana..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kuvittelevatko he kaikkien miesten olevan yritysjohtajia?

Naisten määritelmän mukaan, mies ei ole mies, jos hän ei ole statukseltaan korkea. Niinpä puhuessaan miehistä, hän puhuu yritysjohtajista, prätkäjengiläisistä, tuomituista murhaaja-raiskaajista jne.

Toisin sanoen, nainen on sokea miehelle, joka ei saa naisen seksimoduulia väpättämään ylikierroksilla. Tällaiset miehet ovat naisen silmissä joko pelkkää näkymätöntä ilmaa, jotain outoja hyväksikäytettäviä työrobotteja, tai homoja.

(vrt. 'homososiaalisuus')

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jos Naisasialiitto Unioni tavoittelee miesten ja naisten välistä tasa-arvoa ja samalla syrjii miehiä valikoimalla vain naisia asiakaspalvelutehtäviin, niin miten se tavoittelee miesten ja naisten välistä tasa-arvoa?

Katsos, feministeillä on aivan omat määritelmät sanoille. Heidän mielestään 'tasa-arvo' ei suinkaan tarkoita miesten- ja naistenvälistä tasa-arvoa, vaan naisten- ja naistenvälistä tasa-arvoa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

..nainen pystyy säilyttämään salaisuuden kaksi vuorokautta..

Vähän kyllä epäilen, että noin pitkään pystyy.

- Vortac

Måårteniika kirjoitti...

> Women want a versatile,

mitä vittuu toiki tarkottaa?
*katoin sanakirjasta*
juu "mukaudun" kaikkeen mitä nainen käskee. ainakin näin alustavasti. tietysti jos se on vastoin vaistojani niin ei tu kesää.

> confident

en oo. mä oon aina epävarma ja yritän epätoivoisesti mielistellä naista.

> and secure man

en oo varma mistään joten en oo totakaan.
mä oon hysteerinen luonne.

> that can handle himself on the
> basketball court,

emmä mikään nekru oo.

> in the boardroom

sanakirjan mukaan "board" on
"pitää täysihoidossa".

joo kyllä mä sellasess osaan olla.
on tullut oltuuki.

> and in the bedroom.

ois kivaa ku akka petais mut tutimaan. tietysti ensin nuolisin akan perseen hyvin ja huolellisesti putipuhtaaksi jokaista poimun-väliä myöten.

> Women love a mature man,

oon mä varmaan tota sill
OON VITUN KYPSYNYT SIIHE ETTEN SAA AKKAA!!!
SAATANA!
OON KYPSÄ!
TAJUUTTEKSTE VITUN HOMOT SAATANAAAHHH!

> appreciative of family,

"We could build a house, have a family. I don't even care, if it doesn't work." = Nirvana'n paras biisi.
fämili mään jee totta mooses heii,
kuha nyt vittu sais jo sitä leveetä pebaa hallitsijattarekseni naisen käsillään vittu nyyyyyyttt saaatannn!

> respectful of women,

riittääks että nuolen naisen perseen,
vai pitääks myös nuolla naisen ystävättärien varpaan-välit?

mä respectaan tosi versatiilisti hei!
en laita rajaa!
ja silti en saa akkaa!
vittu!

> children,

hyihyihyi.
tosin pikkutytöt jotka ovat
jonkinlaisessa oon-jo-nainen -psykoosissa ovat kyll niin hellyyttäviä että tykkään niistä.

> people,

vitun poppelit mua mitään vittu kiinnostaa.

> and life.

paska lehti. Jallu on paras pokelehti. tosin sekin tylsä sill ei domiNOITA. ainakaan usein.

> Women want a guy with
> intelligence and education,

öö.. ei oo vielkää tutkintoo eikä varmaa ees tuu ku ei mua oikee haluttais alumniks jostain syystä.
mutt hei! ei kai se haittaa?

> balanced with common sense

juu oon tasapainoinen. nytkin seison pydessä iiiha tasapainossa vaikk tohtorit ihmettelee miksen oo jo kuollut eri sairauksiin ku
oon 160 kiloo ja iiiha vitu vanha vanhempi ku tohtorit ääähhähhähhhääääh!

> and street smarts.

mä inhoon katuja. välttelen niitä. mieluiten vaan värjöttelen kotona nurkassa vemppaamassa että tulis jo domina ottaa mut hallintaansa ou jeeee.. siks pidänkin aina ovee auki.
ei oo tullut. nyyyh..

Måårteniika kirjoitti...

"It's the equivalent of men preferring to be with cheating gold diggers that rock their world in bed, vs. really nice 300 lb women with a good heart
"

jos se 300lb on päärynän muotoisessa
vartalossa niin on se parempi kuin vain 250lb.
eikä naisen kiltteydessä oo mitään vikaa.
mä rakastan kilttejä naisia. mä tosin oon sitt aina vielä niitäkin kiltimpi. oikee naisenperseennuolija lääääähh...

vaikka sadisti-akat on kätsä juttu
niin viel eroottisempaa on ku
alistuva akka päättää alistaa mut
koska must ei oo muuks ja vittu että se on siistii..

Anonyymi kirjoitti...

"Kyseisen turvakodin asiakkaista siis suurin osa on siellä henkisen väkivallan, tai väkivallan uhkan vuoksi."

"http://tahdonvoimaa.blogspot.com/

Kyseinen nainen on Elina Aaltio. Hän oli ehdolla viime eduskuntavaaleissa ja voimakkaana taustatukijana toimi mm. Erkki Tuomioja."

Tarjan ystävä sä lapsien.

Anonyymi kirjoitti...

Seksiparantaja on maannut 1500 miehen kanssa

– Ihmiset maksavat neuvonnasta, eivät seksistä. Minä autan tuhansia miehiä muuttamaan ja parantamaan heidän seksielämäänsä, jotka tarkoittaa myös sitä, että samalla autan heidän vaimojaan ja tyttöystäviään.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"- Suurin osa turvakodin asiakkaista kertoo yhdeksi tulosyykseen henkisen väkivallan, jonka kohteeksi on joutunut puolisonsa/kumppaninsa taholta.

- Henkinen väkivalta on ainakin yhtä vaurioittavaa kuin fyysinen väkivalta. Henkinen väkivalta voi ilmentyä nimittelynä, kontrollointina, vähättelynä tai mitätöintinä, syyllistämisenä tai nöyryyttämisenä tai siinä voi esiintyä näitä kaikkia."

"- Mitä tulee kliseeseen nalkutuksesta, haluaisinpa kerrankin saada tietää, mitä nalkutus tarkoittaa."


Jee.

tasa-arvomestari:a[

Anonyymi kirjoitti...

No eikö se ole ihan tasa-arvoa, jos toinen käyttää henkistä väkivaltaa parisuhteessa ja toinen joskus nalkuttaa? Hah. Taitaa nalkutuskin tietyllä tapaa kuulua tuohon samaan kastiin.

Ihmiset eivät oikein näe omaa rooliaan parisuhteessa, vaan nähdään se toinen. Esimerkiksi nalkutus voi johtua siitä, että olet itse viimeiset vuodet vaikka todella pahasti laiminlyönyt kumppaniasi jopa parisuhdetta erittäin vahingoittavalla tavalla. Mutta tätä omaa toimintaa ei nähdä, vaan nähdään pelkkä ns. nalkutus.

Aika harvoin olen nähnyt ihmisen nalkuttavan ihan täysin turhasta, kyllä siinä pohjalla on aina ollut jokin vähän isompi syy. Toki voi miettiä, miten asian esittää...mutta jos se ei ole mennyt millään muulla perille, niin yleensähän käytetään sitä mikä toimii. Ja ihan näin sukupuoleen katsomatta, kaikki ihmiset nalkuttavat joskus. Nähty on.

Måårteniika kirjoitti...

> Ja ihan näin sukupuoleen
> katsomatta, kaikki ihmiset
> nalkuttavat joskus. Nähty on.

vitut nalkuttaa.
ne miehet jotka saa naisii on sellasii kuulej jotka polttaa röökii eivätkä koskaan valita vaan
ovat vitun jäyhiä ja sillee niiku että
"heyyyy.."-The Fonz
kun akka nalkuttaa paitsi etteivät sano ees sitä sillä ovat niin vitun kuulej.

mies joka saa naisen ei nalkuta.

sitävastoin mä oon just sellanen nalkuttaja.
aina ku nainen nöyryyttelee mua niin
mä valitan ja nalkutan ihan sikana
mutta tottelen silti.
ja nainen vaan ivallisesti hymyillen
käskee mua olee "jankkaamatta".
mua hävettää ihan sikana se että naiset aina nöyryyttelee mua ihan sikana ja yliajaa mun tahdon ja sitt kun valitan niin nainen vielä pilkkaa sitä mun valitustakin kutsumalla sitä "jankkaamiseksi" ja
ainoa syy miksei nainen pakota mua hiljaseks on se että naista suorastaan huvittaa se kun tuun nöyryytetyksi ja valitan.

siks en ookaan saanut naista vaan pelkkiä
nöyryyttäviä kokemuksia naisista jotka halveksii mua.
näin se homma toimii.
mitä siitki tulis jos kaikki ois
sellasii ku mä ja miekkarit ois täynnä
ja hoitajatkin mielisairaita?
kyll naisill varmaan on ihan hyvä syy karttaa mun laisii otuksii,
jos oisin terve niin tajuisin sen.

mutt näill mennään enkä voi itelleni mitään.
mä oon tällanen ja sillä sipuli.

Vortac kirjoitti...

Minä autan tuhansia miehiä muuttamaan ja parantamaan heidän seksielämäänsä, jotka tarkoittaa myös sitä, että samalla autan heidän vaimojaan ja tyttöystäviään.

Eli ei vain 1500 miehen kanssa, vaan varmaan vielä suuremman määrän naisiakin kanssa..

"Samalla 'AUTAN'.. heidän vaimojaan.. takaapäin.." :)

Onkohan miehelle olemassa tuollaista ammattia, jossa voisi vähän 'autella' toisten miesten vaimoja ja tyttöystäviä, tai sitten ainakin naisia, joilla on 'ongelmia seksissä'..(gigolot lienevät harvinaisia, eikä heitä pidetä 'seksiterapeutteina' tai mikä lieneekään)

- Vortac